- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebede
őstag
-
Zsigi72
aktív tag
7"-os táblagép 35-40 körül mi a legjobb választás, megbízható és egy közepesen jó kijelzővel megáldott darabra lenne szükség.
-
laszlohu
addikt
-
Simba86
senior tag
Sziasztok!
az Overmax OV-TB-09C táblát sikeresen leejtette az öcsém és berepedt a kijelzője. pont úgy repedt meg, h amikor feloldottam állandóan úgy érzékelte, mintha állandóan nyomkodnám, ezért szétszedtem. nem húztam le az LCD szalagkábelét, hanem csak az érintőpanelt választottam le róla, azóta nem ad képet, csak vmi elszíneződött "absztrakt művet" (
)
gondoltam rá, hogy HDMI-n keresztül használható maradhatna amolyan médialejátszóként (2 usb van rajta, szóval egér+billentyű nem jelent gondot+ ugye ott van a droidmote, mellyel előtte használtam), de lötyög rajta a port egy ideje, így aztán jelenleg ez sem opció(nem tudom stabilan rádugni, h képet adjon)
sztetek mennyibe fájna a digitizer? (gugli nem segít, ugyanis még a tábla eredetét sem sikerült kiderítenem, ilyen márkájú géphez meg nem találtam pótalkatrészt
)
egyáltalán érdemes foglalkozni ezzel? köszönöm a válaszokat előre is!(ha segít, tudok képet feltölteni a jelenlegi állapotáról)
-
jani32
tag
Sziasztok!
Ezzel a tablettel találkozott már valaki? Milyen lehet? (kapható idehaza)
Még trailer videója is van
-
szobipeti199
tag
Sziasztok!
Wayteq xtab 50et keresnék esetleg valami külföldi oldalon neme lehet megvásárolni, vagy pedig hasonló tudású kínai gpst. Előre is köszi! -
fattyu666
tag
Megtudná valaki mondani, hogy a GoClever R83.2 melyik kínai tabletnek felel meg?
-
Joeemourinho
csendes tag
válasz
Joeemourinho #35286 üzenetére
Szoval a gps rész nem találja a műholdat...
Már csak ennyi kellene!Gps teszt is negatív, zöldülnie kellene, meg keresnie, de áll egyhelyben, és 0 találat 1 óra után is...
(kinn a szabadban!)
Köszönöm bármilyen segítséget kapok is!
-
Joeemourinho
csendes tag
Sziasztok!
Goclever tab t76.-ban, vagy hasonlóban ha tudna valaki segíteni megköszönném!
Sikerült megoldanom az updatet!
Igaz, hogy semmi köze nincs a leírásnak, a fórumoknak, meg bárminek is a végső megoldáshoz...
:-(
Recoveryben a megfelelő lépések után a zip filet elindította, de ezt kaptam:
e signature verification failed!
Persze csomó forumon írják hogy rom manager kell és hogyan, de az sem segített!
Véletlenül jöttem rá a megoldásra, úgy, hogy egész egyszerűen a nand.-on keresztül az egyik könyvtárban az update.zip-ere mentem és azt futattam! Kész! Kiírta, hogy install komplet, majd jöttek az alkalmazások frissítése, és a restart!
Láss csodát, minden frankón működik![ Módosította: wwhy ]
-
Simba86
senior tag
-
Mtbsrác
senior tag
Adott egy Dream 7-es táblagép 4.1-es robottal, és a problámám a következő!
- Van egy ZTE MF637-es T-Mobile-os 3G internet stickem (sd kártyás kivitel), amivel addig nincs is gond
míg a 3g jelerősség el nem megy. Mihelyst átvált a stick a gyengébb sebességü internetre (kék villogó led
helyett zöld villogás lesz)akkor azonnal fekete képernyő fogad és onnét nemcsinál semmitse. Azaz kifagy!
Innentől a megoldás sokáig nyomni a ki-be kapcsoló gombot hogy kikapcsoljon és onnét bekell kapcsolni ismét.Maga a stick tökéletesen működik már 2 éve laptopban nincs is semmi gond.
-
Jó áron vannak már ATM7029-es 8"-es tabletek, hétköznapi dolgokra (mail, fb, böngészés, olvasgatás, jegyzetek) bőven elegendő talán még a nem túl acélos akkuval is. Ha lenne teszt a MyAudio 816QC-ről, lehetnetudni, mennyire ajánlott ez a hardver a hétköznapokra. Persze egy Chuwi v88 még mindig sokkal jobb méretben, hardverben egyaránt, de az majd' kétszer ennyi.
-
jani32
tag
-
z0d1AK
nagyúr
Azért, mert az adott üzletek nem tudnak értékesíteni, az nem a gyártó hibája.
Ezek az xTAB-100dci WiFi előrendelések alapból valamiféle próbálkozások voltak az eladók részéről, ugyanis még csak a hivatalos nagykereskedelmi listákba sem került be eddig sem a WiFi-s, sem a 3G-s modell. A kereskedők valószínűleg a februári sajtóközlemény alapján gondoltak egyet és kezdtek el előrendeléseket felvenni. -
mexel
veterán
Cube U30GT2-n lefuttattam az Epic Citadel tesztet, és high-on 35,8 lett az eredmény. Ennek nem örülök, azt hittem az erős proci miatt lesz vagy 50, de úgy látszik a gpu-nak sok a full hd felbontás. Mi most egyébként az erősnek számító, vagy legerősebb GPU?
A játékok közül feltettem a játékok közül: The Amazing Spider-Man, The Dark Knight Rises, Asphalt 7, Real Racing 2, GTA3 HD, ezek tökéletesen futnak, nem akadoznak, legalábbis ninem látok észrevehető lassulást.
A Real Racing 3-nál már kicsit talán döcögősebb, és pl olyan játék tűnik akadósnak mint a ZumaLehet egyébként hogy ha lesz egy jobban optimalizált Rom hozzá az majd segít, nincs pl energiagazdálkodási lehetőség, hogy beállítsam hogy fullon menjen a proci és gpu, nem tudom ez okozhat-e lassulást, és még nem néztem mennyin megy a gpu, ezt majd megnézem valami progival.
Minden más szinten eddig még mindig jónak tűnik a gépezet, megéri az árát.
Egeret tökéletesen kezeli, ha rádugom már megy is a kis nyíl is -
b0bcat
addikt
válasz
halisa #35257 üzenetére
Ha nem akarod telepakolni semmivel, vagyis ha elférsz a 8 gigás változat emlékeim szerint kevesebb mint 4 giga felhasználható belső tárhelyén, akkor szerintem nem kérdés, hogy Nexus. (Most egy kicsit bánkódom is, hogy ugyanennyiért Samsung-ot vettem, mert ugyan elégedett vagyok vele, de a Nexus 7 az etalon.
)
-
tjb007
nagyúr
WayteQ xTAB-70i
(#35261) halisa
Az a kérdés, hogy ki mire szeretné használni, mert ha csak arra kell az embernek, hogy lecsekkolja az elektronikus leveleit, elolvassa a legfrissebb híreket, vagy megnézze, hogy a Real Madrid tegnap esete épp hány nullra kapott ki, akkor senkit se tartson vissza az, hogy nyers teljesítményt (ami ugye nem minden) tekintve nem egy nagy was ist das.
-
Zeki
nagyúr
Van itt olyan, aki már legalább 1 éve nyúzza a tabletjét, és nem romlott el?
Milyen tipus az? -
halisa
tag
Segítsetek! Akkor most Nexus 7 8Gb vagy concord tab speed -et várjam meg? Köszi!
-
vonyarc
tag
A Prestigiónak van normális supportja? Az ultra duóval szemezek. Használja valaki?
-
Kobe
veterán
Hehe....a wayteq 100dci t elorendelo userek sorba kapjak a rendeles torleserol az emaileket. A magyarorszagi forgalmazo nem tudja biztositani a megrendelt termeket.
Ugy tunik lehet meg egy kicsit varni ra
a forgalmazok szerint egyaltalan nem fog idehaza megjelenni, csak legkozelebb osz kornyeken egy updatelt valtozat (talan)
-
elmouse
aktív tag
50 nm2-es lakásban élek. A konyhából a nappaliban levő router-t jól látja. Van köztük légvonalban kb. 5 méter és 2 betonfal. Ez segít?
Akksiról: Mikor először bekapcsoltam, akkor 90%-on volt és 3 és fél óra múlva ment le 20%-ra. Közben tesztelgettem (benchmark-ok, temple run2, nfs most wanted) ill. belaktam (telepítgetés miazmás). -
Attila xy
tag
Üdv!
Mit telepítsek playről hogy online játssza a filmeket? -
tjb007
nagyúr
válasz
albinolynx #35241 üzenetére
Itt talán találsz hozzá valamit: [link]
-
tjb007
nagyúr
válasz
albinolynx #35239 üzenetére
Ezzel lehet próbálkozni: [link]
-
albinolynx
senior tag
Ha egy tablet nem kezel alapból egy usb sticket, el kell felejteni, vagy van valami trükk erre vonatkozóan?
-
jani32
tag
Sziasztok!
Szeretném megtudni, hogy mi a véleményetek erről a tabletről:
Esetleg van-e valakinek? Vagy legalább volt-e a kezében? Egyáltalán, megbízható márkának számít-e?Amit sikerült kiderítenem: Lengyelországban van az európai központjuk, illetve, mintha olvastam volna, hogy a Cube tabletekkel egyezik ez meg. Ez igaz lehet?
(Egy másik modelljüknek -R105- ugyanaz a töltéskor előjövő hibája volt, ha jól értettem a lengyel fórumán, mint a Cube30GT-nek: összevissza működött az érintőképernyő)
Ha Cube volna akkor azt hiszem a legolcsóbb ilyen specifikációjú és jó tablet lenne idehaza, nem? (48 ezer)
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
pityaa23 #35233 üzenetére
Ha Magyarországon élsz, akkor hülyeség megvenni. Ezer, meg egy ilyen képességű, hasonló, vagy azonos tudású készülék kapható itthon is, hasonló áron, magyar garanciával. Ez olyan, mint itthon a ConCorde, MyAudio, azaz elsősorban csak az adott országra koncentrálnak megjelenésre. Ezáltal az általad linket tabletet is németeknek szánják.
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok,
erről mi a véleményetek?
-
zso79
őstag
válasz
this is life #35230 üzenetére
A WayteQ xTAB-100dci 3G nem játszik? Jó tudom, még nincs forgalomban, de már nem kell rá sokat várni
-
-
válasz
szabilcs #35229 üzenetére
Asus memopad smart,acer iconia 211,asus transformer pad tf300t ha nem muszaj bele a sim hanem kulon is elbirnad akkor tplink 3040 mobil router vagy mifi vasarlas mellejuk, amugy 120 korul a samu p5100 de azon meg hdmi nincs..esetlwg toshiba tab at300...de ez melle is mifi kell...
-
szabilcs
csendes tag
szevasztok egy kis segítségére lenne szükségem tabletot szeretnék venni 10"-es körüli méretbe legyen rajta USB, hdmi, simcard, telefonálni nem akarok vele mindenképp androidos kb 120ezer forintom van rá minden megoldás érdekel.
köszi előre is!
-
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
z0d1AK #35220 üzenetére
Érdekes ez.
A Medion sem gyárt semmit.
Megkeresett pár kínai gyártót, hogy kellene neki mondjuk 1000db tablet adott hardveres tulajdonságokkal, Medion névvel.
Ő kiválasztotta a legolcsóbb ajánlatot, kapott még pluszba mondjuk 10db-ot garis cserére.
Az árat szépen megduplázta, hogy ha visszaviszik az elromlott tabot, akkor neki a másik ne legyen ráfizetés.
Annyiból jó ez a biznisz a vevőnek, hogy 3 év múlva ennyiért sokkal jobb tab lesz.
Tehát használja, majd valahogy elromlik 3 éven belül. Pénz vissza, és 35-ért vesz egy jobbat. Másik ilyet 3 év múlva úgysem tudnak már adni. -
z0d1AK
nagyúr
Ha a hazai kínálatot nézzük, akkor nagyjából ezt a hardvert csak 4 Gbájt háttértárral adja az xTAB-700dc 30 ezerért, illetve 8 Gbájttal a Koobe X7 Slim Plus, azonban ez már 35, tehát a Medionnal egy árban van. Aki hosszú távra tervez, annak jó ajánlat lehet a 3 év garanciával ennyiért.
-
Podpupi
tag
Sziasztok. Van nekem FREELANDER P788E[link] lehet ezeket rootolni és recovery menü hangerő+ és power gomb együttes nyomásával megyek bele , ez menyi idő mig megjelenik.Köszi
-
elmouse
aktív tag
Vettem egy Modecom Freetab 1002-est az iPon-nál. Tök jó.
10,1" IPS; 1280x800; RK3066 CPU; 1GB RAM; 16GB flashLeírom a benchmark eredményeket, bár ezek nekem nem sokat mondanak. Ezeket valamelyik itteni tesztből vettem.
Linpack single: 55,226
Linpack multi: 80,279
Antutu: 9692
Nenamark2: 52,9 fps
Vellamo HTML5: 1582
Vellamo Metal: 501
Sunspider: 1531,8Igazából a bluetooth-os billentyű miatt vettem, és nekem teljesen megfelel. Ezt is azon írom. Kicsit határozattabban kell leütni a billentyűket, mint egy normál klaviatúrán, de még pont belefér. Az is tök jó, hogy a billentyűzet egyben tok is. Nagyon egyszerű volt összepárosítani a géppel, utána rögtön megkérdezte, hogy milyen kiosztással akarom használni. Persze a magyart választottam. Egy dolog hiányzik és ez az "í" ill "Í" betű. Ezt a jobb oldali alt+j ill. i lenyomásával lehet előcsalni.
Maga a rendszer elég gyors, röccenés van, de elhanyagolható, remélem így is marad. A progik telepítésére 1GB hely van.
Játékok közül a Temple Run 2-őt ill. a Need for Speed Most Wanted-ot próbáltam. Tökéletesen futnak.
Ha bármi kérdés van, szívesen válaszolok. -
zebede
őstag
Én is ezt mondtam... csak ez baromi sok idő.
Amit te linkeltél tabot az 96 dolcsi és nincs benne Bluetooth, ha lenne máris 100 felett lenne az ára.
Szerintem és ez csak az én véleményem. Ebben a kategóriában már nem érdemes Kínából vacakolni, mikor +10-15k már itthon is megvehető ugyan az a minőség, rendes garival. -
zebede
őstag
Ha szerencséd van semennyi, ha nincs akkor közel ott leszel mintha meg vetted volna itthon csak nem lesz rá garid. Illetve jó esetben lesz, ha vissza küldöd Kínába és mondjuk 1-2 hónap múlva újra használhatod
De ha bevállalod a rizikót, szerencséd van a vámon és kivárod a pár hét szállítási időt, akkor érdemesebb onnan rendelned. -
Zeki
nagyúr
válasz
this is life #35210 üzenetére
Na az jó, ha ilyen teljeskörű, és nincs baromkodás, hogy miért romlott el.
-
Az aldinal a teljes korumgaranciat szokta jelenteni, ha elromlik vagy javitjak,cserelik ha egyik se menne akkor penz visszafizetes.. Vettem mar naluk muszaki cikket es nincs hernyozas a garanciaval hogy 1 ev teljes 1 vagy 2 kiterjesztett ami valojaban azt takarja egy ket magyar cegnel ,hogy az alkatreszt kimkell fizetni a szerelest meg nem. Bar egy atka van az alxis cuccoknak ,amit eddig vettem nalui nem romlott el, osszesen csak 1 de ott egybol penz vissza volt. Amugy most veszek naluk olcsobb hd kamerat...
-
-
Kvazár
őstag
válasz
tjb007 #35191 üzenetére
Igen, engedélyezve van. (Ha csak azon az egy helyen kell.)
Egyik kolléga linkelt közben egy másik megoldást és ott is, amikor a tool rész fut, ezzel a hibaüzentettel elszáll:
" abd server is out of date. killing...
ADB server didn't ACK
*failed to start daemon* "Ötlet?
Azon gondolkodom, hogy nem kell előtte valamit feltenni a tab-ra?! (Valamilyen app-ra gondolok.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest