- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
HornedReaper
senior tag
Sziasztok!
Nem szeretném végigolvasni az egész fórumot.. Tablet vásárlásán agyalok, ahogy nézem nekem 4 magos, SGX544MP2-es gép lenne a legjobb
Ahol a kínaiak SGX544MP-t tüntetnek fel, az 1 magos GPU-t mutat, MP2 pedig 2 magosat? Sebességben az MP kb. fele az MP2-ének?
Általános használatra (film, játék, eBook, net) 7,9" vagy 9,7" az ajánlottabb? A közel 10"-osaknak Retina kijelzővel a felbontásuk is sokkal nagyobb..
A kínaiak ha jól látom nem favorizálják a GPS-t és a Bluetooth-ot, ezek sokszor jól jönnek, lehet érdemesebb Samsung gépre gyűjteni?
-
Viki84
tag
válasz
z0d1AK #35595 üzenetére
Köszönöm a választ! Jól használható a tablet GPS? Gondolok itt arra, hogy gyorsan megtalálja-e a jelet, vagy gyakran elveszti?
Elég a 7-es kijelző? Ezen az áron vannak nagyobbak is, de gondolom egyébként meg nem egy Nexus-sal vagy Samsung-gal egy kategória.
A Nexus és a Samsung eltérő processzora között mennyi különbség van? Használat közben mennyire érzékelhető?
Bocsi a sok kérdésért, de most kezdtem beleásni magam a témába, és szeretnék körültekintően választani -
z0d1AK
nagyúr
-
qwertly
addikt
Sziasztok!Végül is melyik a jobb ebook olvasásra a Nexus 7 vagy a samsung 2.7 tab ez max 60 ezer forintig?
-
Viki84
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Vásárolnék egy tablet pc-t, de eléggé kezdő vagyok a témában, ezért lenne pár kérdésem.
Láttam, hogy vannak olyanok amik rendelkeznek gps-sel is. Leírná valaki, hogy ez hogy működik? Mennyire használható egy csak gps készülékhez képest?
Mely márkák kerülendők/ajánlottak?
50-60ezer forintos árban mit ajánlotok? GPS és gps nélküli modellt is.
Előre is köszönöm!
-
tonnoka
tag
válasz
z0d1AK #35589 üzenetére
Tudom, dimenzióiban nagyobb, mert a szélessége 11 mm-el több, a hossza meg a vastagsága ugyanaz. Egy próbát megér, ha végre sikerül szereznem egy normális töltőt hozzá, akkor leírom a tapasztalatokat ide
A nokia töltővel (1200 mA) most egész éjjel töltöttem, így felkúszott a töltöttsége 79%-ra, tehát a 70%-hoz képest kb. plusz 8 óra töltéssel értem még el 9%-ot
Ma rámérek a gyári töltőjére, hogy mennyit ad le, ha esetleg az adapterrel volt baj, megpróbálom valahogy "európaiasítani" . -
jani32
tag
Sziasztok!
Ismeri valaki ezt a márkát, vagy konkrétan ezt a modellt (Manta mid1004)?
MÁsik kérdésem, hogy IPS és IPS közötti vizuális különbséget minőségben jelezhet az, hogy az egyik 5 a másik 10 ujjat képes érzékelni? Tehát pl a 10 ujjasak jobban néznek ki? Vagy abszolút nincs összefüggés?
Kösssz
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
tonnoka #35587 üzenetére
Na azért azt ne hidd, hogy ezt csak így tuningolni lehet akkumulátor szinten. Nem hiszem, hogy ha gyárilag 2500-as került bele, akkor van hozzá 5000 mAh-es, már csak azért sem, mert ott valószínűleg már méretben is nagyobb telepről beszélünk. Ha kifejezetten abba a tabletbe való, akkor valószínűleg az játszik, ami sok kínainál, hogy hazudnak róla és közel nem 5000 mAh-es.
-
tvamos
nagyúr
Tudnatok nekem ajanlani valami franko tabletot ugy... 40 korul?
Ajandekba lesz, jatekra, (nem 3D, inkabb Smurfs szintu,) meg filmezesre.
Ebbol kovetkezik, hogy menjen out-of-box, es legyen kartyafoglalat rajta.
Nem kell IPS, meg hiper sebesseg, de az 1G RAM + 8G (inkabb 16) ROM kell.
Kosz a segitseget, elore is! -
-
csibe1
addikt
válasz
tonnoka #35583 üzenetére
Hálózati USB tablet töltő (2A)
Esetleg ez jó lehet.Kérdezz rá.
Amúgy miért ezt a tabletet választottad? -
Kobe
veterán
sziasztok
hülye kérdés, de szerintetek a kedveltebb és normálisabb kínai márkáknak van "márkaboltja" pl thaiföldön ? illetve ott helyben vajh olcsóbban meg lehet venni ?
-
tonnoka
tag
válasz
Mike88 #35582 üzenetére
Köszönöm a válaszokat
És hol tudok beszerezni istenbizony 2 Ah-s töltőt?
Közben helyesbítek, hülyeséget írtam:
A Nokia töltő 1200 mA-es, és az tölti. A moto defy töltője ami 850 mA-es, az nem tölti egyáltalán. Tehát ez az 1A-s dolog igaz lehet, viszont akkor meg a gyári töltő nem ér semmit, mert ezek szerint 1A-t sem ad le. Az átalakítóról sajnos nincs infom, nincs rajta semmi jelölés vagy írás. -
CHIPman
nagyúr
-
Mike88
senior tag
válasz
tonnoka #35576 üzenetére
Én még mindig amondó vagyok, hogy az amperitással vannak bajok! Azért, mert 2000mAh van írva a kínai töltőre, attól még nem jelenti azt, hogy igaz. Mindegyikre ezt írják, valamelyik valóban az, valamelyik meg nem. Meg kéne próbálni egy olyan töltővel, amiről biztosan tudod, hogy 2000mAh-s.
CHIPman, ha a telefont tudja róla tölteni, akkor nincs az átvitellel gond, de ilyen értelemben egyébként sincsen. Kontakt hiba mostanában előfordul, valamit elbalf.szoskodtak a gyárban, de az egy szikével könnyen megoldható, de nyilván nem erről van szó, hisz mint mondta a telefont tudja vele tölteni. -
tonnoka
tag
Hello!
Ismét Icoo d70pro2 probléma...
Végre megérkezett a gyári töltőjéhez az EU-US adapter, és egyáltalán nem is tölti...telefont tölt, de ezt a szart nem. 850 mA-es Nokia töltő kb. 70%-ig tölti fel jópár óra alatt, feljebb nem... Mi lehet a gond? Akksi vagy micsoda?
USB-ről is úgy tölt, hogy pl. a notebookomról nem, az asztali gépem előlapi USB-jén nem, de a hátsó alaplapi USB már tölti... Help me!!! -
Mike88
senior tag
válasz
elmouse #35565 üzenetére
Egy androidos miniPC erre a célra? Kb. 10k, s legalább nem a tablet van gyötörve ilyesmire. Az rajta lehet állandóan a monitoron/TV-n, 2W fogyasztás. Azzal egyébként megtudod oldani, mert felismerik az USB-s hangkártyákat (kb. +900Ft), így van analóg hangkimeneted. Kell egy USB-HUB (aktív) s mehet rá kamera, joypad, egér, bill., külső winchester, pendrive stb. A tablet nem fogja felismerni a hangkártyát, szóval azzal kár próbálkozni.
Akkor lenne járható út, ha a tablet hangkártyaként, tehát egy kimeneti eszközként ismerné föl a 3.5 jack kimenetet, s egy másik hangkimenetnek a HDMI-n közvetített hangot, ha ez így meglenne, akkor tudnád a beállításokban a hang opció alatt változtatni a kimenetet, de a tableteken az android "nem így működik". MiniPC-n ezt változtatni tudod, amennyiben rá van dugva egy USB-s hangkártya, akkor a hangnál kitudod választani a kimeneti eszközt HDMI vagy sound card.Gerrog! Csak arra tudok gondolni, hogy négy pólusú a jack aljzat, szóval a jackre ki van vezetve a mikrofon is, de azt nem tudom, hogy ez a megoldás mennyire elterjedt, sőt, hogy egyáltalán létezik-e, mindenesetre a jelenségre illene ez.
Esetleg nincs otthon egy headset? Azon ugyebár van mikrofon, négy pólusú a jack. Kilehetne próbálni, hogy azzal hallanak-e a "túloldalon" ha igen, akkor nagy valószínűséggel ez baj. -
gerrog
aktív tag
hali
kis segítséget kérnék, ha van..tabletbe bedugok egy sima jack dugós hangszórót (más félét nem is lehet) és ez lezárja a tablet mikrofonját
szal skype közben a partnerem nem hall engem...ha kiveszem a hangszórót, akkor jó a mikrofoncsak a tablet hangszórója nagyon gyenge, ezért akartam rákötni egy erősebbet
mi lehet ez?
-
zso85
tag
Sziasztok.
Cube U30GT2 vagy U9GT5 vásárlásán töröm a fejem.
Gondolom ezeket csak Kíná-ból lehet rendelni.
Honnan érdemes,és mennyi idő a szállítása??? -
Melack
veterán
válasz
z0d1AK #35560 üzenetére
Ok, ezt kifejtem bővebben: a jelenlegi tabon (ICOO D50) 4.0.3. van, és alkalmasint totál megkattan - a kép megakad, a görgetés leáll, majd hirtelen újraindul, az óra nincs szinkronban, alkalmasint random gyári alapra teszi magát. Nah ezt szeretném elkerülni. DSP Dreamet is néztem, meg ConCord Tab-ot is.
-
Crytek
nagyúr
Az müködne vajon hogy a táblagépemre (cube u30gt) otgvel wifi vevőt raknék vajon jó lenne?
-
|AP|
veterán
Elméletileg 3 héten belül rendelhető lesz. Tetszik a mérete, IPS kijelző, RK3188, 2Gb Ram, 4000mAh
Cube U30GT2 Mini2Ígéretesnek hangzik és az ára is baráti.
-
Zeki
nagyúr
-
elmouse
aktív tag
Itt is felteszem a kérdésem, hátha...
Amikor a tabletemet rádugom a TV-re HDMI-n keresztül, akkor ugye a hangot is azon keresztül küldi. Van olyan videólejátszó ahol lehet választani audió kimenetet? Vagy esetleg valami külső progi ami belenyúl a beállításokba?
Igazából HDMI-DVI átalakítóval akarom rádugni a tabletet egy monitorra, de így nincs hang. Azt akarom, hogy a hang a 3.5-es jacken jöjjön ki.
Bármilyen megoldásra vevő vagyok. -
rii
nagyúr
sziasztok
van olyan "tablet", ami mondjuk Samsung Galaxy S3 méretű (nem a mini)
- tud Wi-Fi-t
- tud GPS-t
- nem kell 3G
- és bőven 50.000 alatt van ... mivel hobbieszköz lenne, ezért jó lenne megúszni 20.000 körül ... )))-.gondolom a 3G hiánya miatt nem tud satelite-s térképet, mert azt offlineban tárolni kva sok lenne ... vagyis tablet tudhat 3G-t? .-/
a samsung galaxy wifi 5.0 nagyon tetszene ... csak az ára sok ... van ebből korábbi verzió is még?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Melack #35559 üzenetére
,, 4.0.4 vagy nagyobb Android jó lenne rá, ami nem akad"
Az S4-en is meg-meg akad az Android, legolcsóbb tabletektől ne várj sokat.
Egyébként nem tudom, hogy mennyit költenél rá, de célszerű lehet akár 20-ért venni egy újat, szinte bármelyiket, egyik se nagyon lesz jobb a másiknál. -
Melack
veterán
Milyen használt tabletet javasoltok, ami bírja is a konyhai kiképzést (főzésnél lenne rajta film nézve + receptek), és 7"-os. Nem kell csúcsszuper, de 4.0.4 vagy nagyobb Android jó lenne rá, ami nem akad. Túl sokat szeretnék?
-
bel6
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy új tabletet. Már van pár tipp (Galapad7 v Prestigio Pro Duo), de hátha ti tudtok jobb, olcsóbb szebb stb. alternatívát.
Alapkövetelmény:
- micro SD bővíthetőség (backup, tárhely)
- micro v. mini hdmi (muvi, media, nagy képernyőn)
- emberi sebességű hardver (6-7 fullos weboldal meg se kottyanjon)
(persze ez optimalizáció kérdése is ahogy olvasom tőletek)
- magyar bolt garival
- ips vagy hasonló nagy betekintésű kijelző
- 800x480-nál nagyobb felbontás (ez inkább csak a fejlődés érzése miatt, mert a mostanin se zavar ez a felbontás pl olvasásnál)Illetve ha ti is csak ezt a kettőt látjátok lehetőségként akkor melyiket?
Vagy megjelenik-e a közeljövőben hasonló, amire érdemes várni?Köszönettel
-
szabi__memo
nagyúr
Sziasztok
Egy 708DCC+-al szemezgetek, van ehhez hasonlo tudasu (IPS, min 1024x600, giga ram) de olcsobb hazai alternativa?
Koszi szepen
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Mtbsrác #35553 üzenetére
Ezerszer leírtuk már, hogy az ilyen fantomgyártótól (csak készülék van, de márka nem) vesz készüléket, az az ilyen problémáival egyedül marad. Nincs magyar support rá, a közösségben meg ebből a szempontból nem lehet bízni, mert ha nincs ilyen készüléke, akkor nagy valószínűséggel nem tudja majd a megoldást.
A legegyszerűbb, ha ezzel a gonddal visszaviszed garanciája.
-
derrik
őstag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy tabot Navon Raptor 8
-külső 3g modem támogatás van e?
-akkumulátor kapacitás /6000 mAh/?
ha valaki tudná a választ megköszönném! -
Kiallnek zodiak mellett , nekem egy hd samu tab van es akarhogy eroltetem a szemem nagyito nelkul nem latszodnak a pixelek,mondjuk amiatt mert kb 40-50 cm-rol hasznalom a tabot, es nem nagyitoval vizslatom a kijelzot. A hd boven eleg a tobbi csak eroforras pazarlasra kell..meg a kijelzo fetishben szenvedoknek...
-
mexel
veterán
válasz
z0d1AK #35536 üzenetére
Tegyél egymás mellé egy 1280-as és egy 1920-as felbontású kütyüt és látod hogy az egyik pixelesebbb, ha pedig nagyítod a betűket, a szélein látszik tisztán. Lehet hogy nem jó megfogalmazás a pixelesedés, de a pixelek láthatók
ezen nem nyitnék vitát, ez tapasztalat és nem csak egyedül én látom, hanem akinek megmutattam mindenki. Egy biztos: én nem vennék olyan tabletet ami nem hd kijelzős.
-
troland26
őstag
válasz
SkyLaci #35548 üzenetére
Nincs szó a letiltásról ,csak aprón volt egy ilyen tab és mobilnetre kötött hűséggel vette az eladó akit nem ismerek . Pusztán arra voltam kíváncsi , hogy mi történik , ha az eladó nem fizeti esetleg pl fél év után a mobilnetet ...csak megerősítést akartam , hogy legrosszabb esetben is lenne egy működő tabom csak a 3g nem menne ..
-
tjb007
nagyúr
válasz
laszlohu #35538 üzenetére
Processzormag tekintetében igaz, hogy gyenge, de GPU erő/teljesítmény szempontjából a retina felbontás mellé jobb választás, mint a Mali-400. Korábban már biztosan írtam, hogy úgy lett volna az igazi, ha megcserélődnek a dolgok, az úgy tényleg nagyon ütős lett volna.
-
troland26
őstag
Esetleg valaki erre ? [link]
-
Bdanyy
addikt
válasz
Mike88 #35530 üzenetére
Az ilyen kategóriájú tabletekre értettem, nem konkrétan arra, azért kérdeztem meg, hogy van-e már használható ilyen árban (pl 25k használtan)
Wayteqnek egyik tabját, illetve concorde 9.7-et használtam pl, amiknél elég zavaró dolgok voltak (előbbi borítása recsegett, újraindulgatott, elszíneződött a kijelző a legkisebb nyomásra, utóbbi sokszor nem érzékelte az érintést, illetve lassú is volt). A concorderól rémlik, hogy az valaminek az "átcimkézett" változata, ezért gondoltam, hogy az ahhoz képest feleannyiért árult tabletekkel egy évvel később sem biztos, hogy érdemes próbálkozni. Több pénzt meg nem érne meg nekem, könyvre ott a Kindle, de scannelt pdfet lehetetlen azon olvasni.
-
Casillero
tag
Aki 8"-os tableten gondolkozik, ajánlom a Sencor Element 8 v3-at, kb 35-40e az ára.. RK3066 dual 1,4-es proci, Mali 400 MP4 gpu, 1GB ram és 16 GB belső. 1024x468 4:3-as kijelző. Nem IPS, de jó minőségű TN. Rootolható, utolsó fw 20121230 4.1.1 JB. Eredeti neve: Nextway F8, GooPad mini.
-
laszlohu
addikt
válasz
Crytek #35532 üzenetére
Volt már itt szó pár négymagosról, de legtöbbnyire az Allwinner A31 - ről, ami jó, ha egy kétmagos teljesítményét nyújtja, ezért az még nem sokat jelent, hogy négymagos,
de a Cube U30Gt2 az új firmware - rel ( 1.03 ) : retinás felbontással, RK3188
Antutu - ban 16000 pontot ért el, ami azért szép eredmény,
és brutális kontrasztja van ezeknek a retinás taboknak -
Zeki
nagyúr
válasz
anniediamond #35531 üzenetére
Boltban nem tudsz mit ellenőrizni.
A neten kell utána kérdezni, hogy ez vagy az jó-e, van-e valakinek vele baja, mondjuk hogy hamar elromlott, és letojta a szervíz. -
eckmester
tag
válasz
anniediamond #35531 üzenetére
Először azt, hogy az üzletre ne Euronics legyen kiírva. Utána olvasd át ezt a topikot és megtudod, hogy melyik márkák között kell keresgélned az igényeid szerit és mit kell kerülnöd, pld a MyAudio-t.
-
mexel
veterán
válasz
Crytek #35532 üzenetére
SZVSZ 10-es tabletnél feltétlenül fontos a full hd vagy másképpen "retina" kijelző. Nekem egyik elsődleges szempont volt, hogy ne legyenek pixelesek a betűk kinagyítva, a képek tűélesek legyenek, stb. Az túlzás hogy a RK3188 kevés a fullhd-hoz, szépen viszi, egy-két játék tesztben kevesebb pontot ad mint az 1280-as kijelzős darabok, de ez érthető. Mindenhol máshol röccenéstelen pl egy U30GT2, én legalábbis úgy látom. A kép minősége meg sokkal jobb mint egy Samsung, vagy Asus-é. mivel ezt a készüléket szinte csak nézi az ember, így szerintem ez igen fontos. Egyszerűen jól esik ránézni a tűéles képre. (ha belegondolok hogy ennek a 10.1"-os kütyünek jobb felbontása van mint a kb 4-5 éves 128cm-es plazmámnak, akkor fura kicsit, pedig 720p-ben annak is szép képe van
)
-
Crytek
nagyúr
Ezeknek a retinás cuccoknak van értelmük?
Mert látom páran írjátok hogy az új 4 magos rockship a full hd-hez kevés aztán látom a retinásak meg még a régi 2 magosokkal vannak.Akkor oda jó vagy hogy van ez?
-
anniediamond
csendes tag
Mit kell nézni, ha tabletet vásárolok?
Elmentem az euronicsba szétnézni, kézbe venni pár darabot. Az első a Myaudio808DCI volt, a második pedig a NavonRaptor8. Ilyenkor pontosan mit kell alaposan leellenőrizni?
-
Mike88
senior tag
válasz
Bdanyy #35515 üzenetére
S ez mitől gagyi? Ha megfogalmaznád... Köszönöm előre is! Jó, ok, nem egy túl erős hardver, de te PDF olvasásban gondolkozol. Ha max. arra kell, (amennyiben az nem ábrákkal mi egyébbel teletűzdelt) akkor vegyél E-ink kijelzős e-book olvasót. Egyébként meg ez PDF olvasásra több is mint kéne, szóval még egyszer kérdezem, ez mitől gagyi? Pláne egy Ramos! Az ár korrekt, ha 1 db-ot veszel Kínából, akkor ennél olcsóbban onnan sem úszod meg.
-
troland26
őstag
Na most lesz egy buta kérdésem . Ha esetleg vennék egy használt 3g-s samsung tabot ami szolgáltató függő és esetleg az eladónak időközben felmondják a szerződését és letiltják a tabot akkor csak a 3g része lesz használhatatlan ? Tehát esetleg a továbbiakban ugyanúgy használhatnám tovább mint egy sima wifi-s tabot , csak a 3g részének mondhatnék búcsút ? remélem érthető voltam
-
mexel
veterán
válasz
Bdanyy #35515 üzenetére
Az ilyen gagyitabletek sokszor jobbak mint itthon a kereskedelemben kapható moslékok. Ami jó darab itthon, az 10"-ban 1000 fölött kezdődik. Ha egy jó kínai tabletet kifog az ember, (mert előtte utánaolvasott, hogy melyiknek mik a hibái, melyikhez készül rom stb) akkor azzal fél áron el lehet lenni. én Pl A Cube U30GT2-vel nagyon meg vagyok elégedve, pedig fele annyiba került mint itthon egy kevesebbet tudó társa.
Ha jól tudom a Ramosnak is vannak jó darabjai. -
Sonja
nagyúr
válasz
Andyka0908 #35526 üzenetére
-
Andyka0908
tag
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy tudtok megbízható boltokat ajánlani ahonnan érdemes Tablet-et rendelni? Ugye az edigital-t néztem de esetleg azon kívül más bolt?
Köszi!
-
masholnap
senior tag
android 5-ös táblák mikor lesznek vajon? lesz egyáltalán bármi eget rengetően érdekes az 5-ösben?
-
Zeki
nagyúr
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Azilyen gagyitabletek mennyire eladhatóak használtan, illetve megbízhatóak alapfunkciokra? Max pdfolvasasra kéne valami, aztán az ips meg a méret kellemesen hangzik.
-
Zeki
nagyúr
-
Üdv. Gyerekek érdemes megvenni 50eFt-ért a Refurbished Nexus 7-et 1 év garival?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
laszlohu #35505 üzenetére
Így van, ahhoz, hogy kiderüljön, hogy mennyire jó, szükséges több felhasználó is, aki huzamosabb ideig, folyamatosan használja, így jönnek csak ki előnyök, hátrányok teljesen.
Egyébként igazából szerintem az újraélesztett Alcor márka is azon tábort fogja erősíteni, ahol csak készülék lesz, de support nem, célszerű lehet ezt is figyelembe venni a választás során.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Andyka0908 #35495 üzenetére
Az auchanban ilyen olcsó tab 17 ezer Ft.
-
turho
addikt
Nem gondoltam, hogy ezzel a flash-dologgal ilyen meredeket kérdezek...más is szív vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged