- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Lehet hogy rosszul írtam le, majd megnézem. Első benyomásaim alapján ajánlanám ezt a darabot a kínai tabletek közül, ha valaki ennyit szán egy kínai kütyüre. Én igazándiból Note-t vagy Asus-t akartam venni, de a kijelző felbontásával nagyon nem voltam kibékülve azért a pénzért. Az Acer Iconia 700 lett volna a befutó szinte mindenben, de az 2x ennyibe került és csak 1 év garit adtak hozzá. Lehet ha 2 évet adnak rá akkor azt veszek, de egy biztos, hogy HD kijelző alatt nem fogok 10-es tabletet venni, de 7"-is csak minimum 1280x800-asban, eszméletlen a különbség).
Mindenképpen akartam tenni egy próbát kínai tablettel, páromnak kell alap dolgokra, és azt akartam hogy egy röccenésmentes darab legyen, jó kijelzővel. Ez a rész bejött eddig, remélem a többi jó lesz, pár hét alatt majd kiderül. Valami jó Launchert fogok feltenni rá mert az alap 4.2.2. nem túl sokat enged. (igen itt hiányozhat a neves gyártók testreszabott felülete, de az Androidban az a jó hogy szinte minden megoldható ilyen szinten.)
Netezés, kezelés alatt nincs akadás, legalábbis én nem láttam ilyet. Persze lehet hogy nem úgy használom még ahogy kellene, de még a win8-as 4magos Intel procimnál is tud torpanni a böngésző, tehát ez van
Még arra leszek kíváncsi mennyi kompatibilitási probléma lesz játékokkal, alkalmazásokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest