Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz idegbaj #19345 üzenetére
Kicsit konzervatív a hozzáállásod. A mai világban az online vásárlás (főleg külföld ,kivéve webshop) velejárója az előre utalás. Attól hogy te le vagy maradva és informálatlan vagy nem mások a hibások
Két lehetőséged van, vagy külföldről rendelsz előre utalással és vállalod a rizikót (ami nem akkora mint gondolnád) vagy rendelsz itthon 30-40% felárral. Ezek is tények -
Balinov
titán
válasz idegbaj #19351 üzenetére
szia, jotanacs: keserges helyett inkabb olvasd el a paypal felteteleit magyarul, de van a PH!-n kulon topikja is, ahol szivesen segitenek barmikor, ha megakadsz regisztraciokor, vagy a hasznalataban. PP azert jo, mert az eloreutalassal szemben a vasarlonak is biztosit kello vedelmet
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Mandarinn
senior tag
Na valaki nem vett még 808DCC-t?
-
nightmare13
őstag
válasz idegbaj #19345 üzenetére
Senki nem oltogatott, elmondták neked szépen, nyugodtan, hogy külföldről utánvéttel nem vehetsz. Erre te mindig bevakkantottál valamit. Csodálkoztam, hogy Zodiak ilyen nyugodtan kezel.
Védelemnek ott a paypal: vagy egy bankkártyával kapcsolod össze, vagy csak utalsz pénzt a paypal számládra, és azzal fizetsz. Előre, igaz, viszont ha jól tudom 40 napod van arra, hogy visszavonasd a tranzakciód, így a pénzed se úszik el, ha véletlen gebasz van.
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
idegbaj
csendes tag
válasz nightmare13 #19356 üzenetére
Ezt először is el lehetett volna mondani és akkor nem lett volna ez.
Elolvastam. Meg is értettem.
De ilyen vok én nem bízok ilyesmiben és kész.
Szerintem ez nem elmaradottság.Innen vásárolt valaki?
http://hardverapro.hu/apro/ainol_novo_7_aurora_ii_dual_core_1_5ghz_wi-fi_16gb/hsz_1-50.htmlv innen?
http://www.digifactor.hu/5290-ainol-novo-7-aurora-ii-16gb-hd-ips-1.5ghz-2mag-feher-tablet-pc.html
az érdekelne h mennyire megbízhatóak?
[ Szerkesztve ]
-
Bagira01
veterán
Nagy a baj, számolgattam nézelődtem. Ma láttam sima tft és ips panelos tableteket, hát nekem a tft eléggé vakarta a szemem, meg hát a 16gb se lenne rossz. Jelenleg már Ainol Novo 7 Aurora II-nél tartok ami már 30k. Jelenleg itthon ennek kb mennyibe kerül a megfelelője, már ha van? Olvastam, hogy valaki kapott itt pixelhibás darabot, meg a töltő nem frankó.
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
gabesszg
aktív tag
válasz devast #19333 üzenetére
Köszönöm a gyors infót.Megnéztem, az adott modelleket az alu hátlap engem nem érintene a tok miatt, illetve bluetooth on nem tudnék nagyon mit rákötni, hátsó kamerának meg értelmét nem látom mert sejtem milyen minőségűek.Ami számomra kérdéses, hogy láttam, hogy erősebb akkumlátor ezek általában(aurora II v flame ) mennyit bírnak gyakorlatban meg egyáltalán érdemes e venni őket?(itt a meghibásodásra gondolok leginkább)
-
Bagira01
veterán
-
-
devast
addikt
válasz gabesszg #19361 üzenetére
5000mah akksi, 7"-ba eddig kb 3000-3500mah szoktak pakolni. Ami igazán jó benne: 1280x800 ips kijelző. Meg az, hogy hardveresen szinte azonos az aurora2-vel, viszont 2-3 hónappal több idejük volt, hogy a hardveres/szoftveres hibákat kiküszöböljék (rengeteg rémtörténetet lehet olvasni az aurora2-vel kapcsolatban).
-
Bagira01
veterán
Még annyi kérdésem lenne, hogy ezeknek az ainol taboknak van valamiféle támogatottsága? Azt láttam, hogy van pár rom hozzá, de pld JB várható-e vagy valami? Az ips ami nagyon afelé húz, rendeltem már kínából mobiltelefon kijelzőket, hát a szemem majd kifolyt olyanok voltak a gyárihoz képest, itt meg azért LG IPS az csak garancia valamire. Főleg, hogy ha sokat olvasgatok akkor eléggé kijöhet az ips előnye, és csak 7k-ra van a 23-tól Illetve ez a kínai gari mennyire húzós? 4-5k-ból kijön, ha gond lenne?
[ Szerkesztve ]
-
idegbaj
csendes tag
tudom h csak kínai gari van rá.
De én úgyszoktam nézni h megnézem h mit tud és egy olyat ami márkás mint pl a tegra2.
ha ahhoz nézed akkor még így is megéri 40 ért mer majdnem ugyanazt tudja akár 70%olcsóbban. és ez itthoni ár szerint van.
Nekem ezért érne meg 40K-t is.jah és ha csinálsz paypalt az utólag kilehet törölni? h olyan legyen mintha sohasem lett volna?
[ Szerkesztve ]
-
arnyekxxx
veterán
válasz idegbaj #19366 üzenetére
csakhogy 40k-ért ugyanazt a készüléket kapod ugyanazzal a supporttal mint amit kapnál ha a paypalon keresztül közvetlenül a kinainak fizetsz 28k-t. A 2. linkeden konkrétan ezt is teszed, csak nem a kinainak hanem a magyar számlatulajnak fizetsz előre 14ezerrel többet és várod a kinából érkező dobozt 2 hét mulva.
Természetesen szíved joga adni
ajándékba3 egérkattintásért 10-15ezret egy magyar srácnak .[ Szerkesztve ]
-
Bagira01
veterán
válasz idegbaj #19366 üzenetére
Tulajdonképp azért fizetsz, hogy nála van, megrendelte 30k-ért és neked eladja 40-ért. Ha gond van vele fél év után úgyis a kínaival kell kontaktolni. Egyszerű, töröld az accontról a kártya adatokat és akkor amíg nem írsz be újat addig nem lehet semmit csinálni a fiókkal.
(#19369) idegbaj: Nem meglehet, hanem ez van. Ő se tudja máshonnan beszerezni, mivel itthon nem forgalmazzák
[ Szerkesztve ]
-
keszo
őstag
A Toshiba AT100 = Thrive?
Attila
-
Rátkai Zsuzs
csendes tag
Segítséget szeretnék:
My audio 9-es tablettel szeretnék internetezni. A wifi működik, de a T-mobilnál megvásárolt stick nem kompatibilis a géppel. Visszaveszik tőlem, ez nem gond, de nem tudom, hogy hol tudok venni megfelelő sticket hozzá.
A kompatibilis cucc hozzá pl. Huawei E230,E176G, E160E, E182G vagy ZTE MF633BP-1, vagy ZTE MF633. És még sorolhatnám. Tud valaki segíteni?
A baloldali kép én vagyok -
arnyekxxx
veterán
-
Bagira01
veterán
válasz idegbaj #19369 üzenetére
Pandawill-en láttam legolcsóbban és többen is onnan rendeltek ahogy olvasgattam a fórumot. Aztán pld van ez az oldal is. Pont ma vettem ebay-ről reggel otg kábelt és 237-el vette le a dollárt szóval 30k alatt van.
[ Szerkesztve ]
-
ronson
őstag
válasz Rátkai Zsuzs #19372 üzenetére
Ez kompatibilis vele.
-
-
Bagira01
veterán
válasz arnyekxxx #19379 üzenetére
Igen 1$=237Ft, most ahogy nézem 235-re írja az átváltásnál.
(#19380) idegbaj:Szerintem nézz utána a paypal-os topicba. Lényeg, hogy beregelsz egy bankkártyát és aztán arról veszi le a pénzt az online fizetésnél.
[ Szerkesztve ]
-
Csedit
aktív tag
válasz Rátkai Zsuzs #19372 üzenetére
Huawei E220-szal remekül működik már egy hete
-
Drótszamár
őstag
válasz darky4e #19310 üzenetére
A Touchpad tényleg IPS kijelzős. Szerintem nagyon fasza képe van. Most egy xoom-om van, ami papíron jobb felbontású, de érzésre nem jobb a képe mint a Touchpadnak volt.
Ha az IPS és a nagyobb felbontás között vacilálsz, akkor szerintem dönts az IPS mellett. (persze ha nincs egyéb különbség)
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
arnyekxxx
veterán
válasz Bagira01 #19381 üzenetére
a paypal saját átváltását használod vagy a bankodét? Nekem tök alap raiff... számlához van kötve a pay és raiff...es átváltással (alapból a paypal sajátja van beállitva ami jellemzően rosszabb) kb forintra szokott passzolni az iridium.hu-s árfolyammal kiszorzott összeg, ami ma 225ft
[ Szerkesztve ]
-
arnyekxxx
veterán
válasz idegbaj #19380 üzenetére
számládról a paypal veszi le a pénzt, te tudod beállitani, hogy paypal saját árfolyamán vagy a bankod árfolyamán számolja, - utóbbi szokott a kedvezőbb lenni.
vám-áfa ezerszer ki van tárgyalva, DHL-el rendelve garantáltan kell fizetni, china-posttal meg közel, de nem teljesen 0 valószinüséggel
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Rátkai Zsuzs #19388 üzenetére
Amit linkelt, az egy webshop, 5000 felett ingyenes a kiszállítás. Ahogy írják raktáron is van. Tehát megrendeled, majd 1-2 napon belül ott is van nálad.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Rátkai Zsuzs
csendes tag
válasz Rátkai Zsuzs #19390 üzenetére
Holnap elmennék és megvenném. Nem leszek itthon 2 hétig, jó lenne az internet.
-
Bagira01
veterán
Melyik a legolcsóbb ebook reader amivel még érdemes foglalkozni és hol érdemes venni? Én az amazon kindle-t találtam ami vállalható. A reklámos verzió nagyon zavaró?
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz nightmare13 #19393 üzenetére
Igen alul egy vékony sáv a menűben és a képernyővédő.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Bagira01
veterán
válasz nightmare13 #19393 üzenetére
Ezeknek nincs olcsó kínai megfelelőjük?
-
z0d1AK
nagyúr
-
szilchi
őstag
Fel akarom tenni a Clockworkmod recovery-t a tabletemre.De azt mondja,nem támogatott a gép (Icoo D50 lite).Mire kellene,ha így lehet,átírni hogy elfogadja és felmenjen rá?
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
szilchi
őstag
válasz Drótszamár #19399 üzenetére
A rom manager-el akarok backup-ot csinálni.Az kéri a CWM recovery-t és mondja,hogy telepítsem.Mikor fel akarom tenni,azt írja,hogy nincs ezzel a géppel hivatalosan kompatibilis verzió.
Mivel tudnék még rom backup-ot csinálni?Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mercedes topic
- Nagy chili topic. :)
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest