- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
iref-h
tag
válasz
pusihusi #71018 üzenetére
Az a helyzet, hogy nem emlékszem pontosan hogy milyen típusokat ajánlott, mivel a kérdésemre adott válasza igen rövid volt "a navon kihagyta az androidból az SD-re mentés lehetőségét". Ettől kezdve nem nagyon érdekeltek a vásárlásra felajánlott termékek. Már csak azért sem, mert nem akarok másikat venni.
-
Tuja1
aktív tag
válasz
pusihusi #70989 üzenetére
Végre pont került több napos kálváriámra az [AKAI 9800Q TAB-al előzmények itt!!!]
Sokat segített:
[Kínai TAB pontos típusának meghatározása]
[ PhoenixUSBPro -val ROM teletítése TAB-ra .]Legalább 30 ROM-ot töltöttem le és telepítettem PhoenixUSBPro -val. Ebből 4-5 bizonyult használhatónak.
Előforduló hibák: érintőképernyő össze-vissza érzékel, kijelzőfelbontás nem kompatibilis..... stb.A ROM-ok szerkesztését DragonFace V2.25-el végeztem. Mivel laikus vagyok a sysconfig1.lhs szerkesztésében ( DragonFace ), sokat segített a hardverek sysconfig1-ben való megtalálásához [ez a leírás]
Már csak át kellett írni a kijelző felbontását, az érintőkijelző típusát, felbontását (ami nem feltétlen egyezik a kijelző felbontásával és cumiztam is miatta
) tükrözését, forgatását (mert mindenki másként építi be a keretbe
) Giroszkóp típusa, forgatása..... stb
Egyszóval MŰKÖDIK a Tab!
Tanulság ezek a kínai tabok egyszerűen téglásíthatatlanok, bármilyen "elcseszett", farigcsált ROM lett telepítve mindig engedte, hogy telepíthessem a következőt!!!!
Ja és az eddigi 512MB RAM duplájára növekedett a "mókolás" után.
SOk időmbe telt laikusként:
1, TAB belső hardverének meghatározása.
2, Konfiguráció megadása az új szoftverben.
3, ROM feltelepítése.
UI: Azóta kaptam egy OP3N DOTT TAB-ot is javításra.
Hibája: Factory reset után tökéletesen működik. A képernyő pihentető felbukkanása után, Android frissítése és telepítése, villódzik a háttér és a képernyő pihentető.
Automatikus rendszerfrissítés kikapcsolva. Online és Offline állapotban is ezt csinálja. -
Tuja1
aktív tag
válasz
pusihusi #70989 üzenetére
A tablethez SOHA nem volt külső eszköz kapcsolva.
A 74 éves anyukám viszont tuti ráklikkelt minden "aktuális szenzációra" ezért is veszélyes számukra a net.
Cumi a köbön van!!!!!
Tehát: -Avast: átugorja a kritikus fájlokat szó nélkül.
- Malwarebytes Anti-Malware: nem engedélyezi a törlést
- ZoneAlarm: (kicsit bővebben indokolja) miért NEM TÖRÖLHETŐ az a két tucat app.
"This app violented the system integrity.
This app identified as high risk
RECOMMMENDED STEPS
Device firmware need to be replaced with the official manufacture firmware"- Towelroot: nem támogatott az eszközöm
- KingoRoot: "sokadszori" próbálkozásra tudott végigfutni. Majd mikor végig futott a következő üzenettel lepett meg:
"Error code 0×19c4d3"Mindezt úgy kellett véghezvinnem, hogy a Wifit 10 másodpercenként aktiválta valamelyik app és ilyenkor elöntött a kéretlen alkalmazások áradata. Folyamatosan villogtak felül a letöltést ill. telepítést jelző nyilacskák.
Plusz az általam telepített programok is igényelték a folyamatos online állapotot.Viszont egy hatalmas előnye volt a KingoRoot -nak kiírta mi is van az Akai 9800Q belsejében.
Egy Astar RTL-8703!
Ehhez viszont találtam egy "a33-800x480-gsl1680-TU-6722A-astar-fw-v2.1-android4.4.2-20150331-test-keys.rar" 410MB Romot.
A kérdés, hogyan "applikáljam" fel a gépre?
[Ebben a menüben] van olyan pont ami hasznomra lehet ebben?Van olyan root app amely ofline üzemmódban is hajlandó dolgozni?
-
vacs
veterán
válasz
pusihusi #70986 üzenetére
Jogos, aki ilyen noname gépet vesz, az így járhat!
De a használati utasítás alapján a gépen is van egy reset gomb, érdemes ezt is megpróbálni!
Vagy lépjen be a gyári recovery-be és ott egy wipe! -
iref-h
tag
válasz
pusihusi #70979 üzenetére
Az első kérdés megoldódott, több lépés után megtalálható az az opció, mikor a PC látja mindkét (belső és külső tárhelyet)
Sajnos a 2. kérdés megmaradt, ezzel mit lehetne csinálni, hol lehetne beállítani:
SD kártyát, cserélhető tárolóként szeretném alkalmazni, de itt megint csak nem találom azt a beállításokban amikor az alkalmazást megnyitva bizonyos képek tárolásához, vagy akár alkalmazások telepítésekor, pl. térképek, eldönthetem hogy a belső tárhelyre kerüljön, vagy a külső SD - re.
-
kissdani
senior tag
válasz
pusihusi #70965 üzenetére
Nem kell ezért megkövezni már túltárgyaltuk hogy nem kellet volna belinkelnem, (hibáztam) kár ezen, unatkozó emberkéknek lovagolni ahelyett hogy a kérdező más fórumtársakat segitenéd! (én azért nem teszem mert még kezdő vagyok a tabletekben)
Amugy fogalmam sincs miért lett kitiltva igy utólag örülök hogy nem vettem meg! -
iref-h
tag
válasz
pusihusi #70951 üzenetére
Először nyelvi beállítás, majd WIFI kapcsolatok, eddig minden rendben. Tovább lépve, utána csak ezt a lehetőséget ajánlja fel:
"Az eszköz visszaállítása megtörtént, a folytatáshoz jelentkezzen be egy olyan Google fiókkal, melyet korábban szinkronizált ezen az eszközön".
Mivel a bejelentkezés sikertelen, ugyan ez a szöveg jön elő, újra bejelentkezem és ismétlődik minden, más lehetőséget nem ajánl fel, - esetleg új fiók létrehozásához nem tudok tovább lépni. -
iref-h
tag
válasz
pusihusi #70949 üzenetére
Szia!
Végig csináltam a folyamatot, Wipe data/factory reset
Eredmény:
Supported API:3
--Wiping data...
Formatting/data...
Formatting/cache...
Data wipe complete.
Újra indítottam és kezdtem reménykedni, mert rögtön nem az e-mail címet és jelszót kérte a Google fiókhoz, hanem úgy indult mint amikor először bekapcsoltam, de végül megint csak előkerült a fiók név jelszó kérése és innen tovább nem megy, csak újra ismétli a cím és jelszó beírásának mezőjét.
1 Gb Ram van, 23 900,-Ft volt, de clubkártyával 17 900,-Ft- ért vettem.
Üdv.: iref-h -
cidalain
veterán
válasz
pusihusi #70924 üzenetére
Ez nem igaz, ipadban sem talalja meg azt a kovetelmenyt, hogy androidos legyen
Egyebkent van jo 4:3 samsung, de azt a markat meg nem kedveli.
Van jo 4:3 kinabol, de az intelest nem akar.
Ilyen ez a popszakma, a tablet 16:9 keparanyu manapsag. Varni lehet hoyg hatha valaki csinal olyat amilyen nekunk kell, de nem valoszinu, hogy barmelyik gyarto is meghallgatna az imankat.
Mipad sem fenekig tejfel egyebkent, mar ami eddig kijott, az 3-rol meg fene tudja mi fog kiderulni, hogy fog sikerulni. -
-
Mr.C
őstag
válasz
pusihusi #70908 üzenetére
Komolyan? Ennyire megváltozott a piac?
Nem is gondoltam volna, hogy a mipad 2 (már van egy) 2015-ös letehez erős még mindig.
Akkor valszeg marad vagy a mipad 3, vagy az elődje. Már csak azt kéne tudni, amiről releváns információk nagyon nincsenek, hogy a core-m proci tamogatott-e Linux téren? Mert egy Remix OS ráfaragásával már le is tudtam ezt a gondot.
Bár ahogy olvasom, az M3-7Y30 már az utolsó a családban így nem tudom, fejlesztés terén nem-e hátrány -
cidalain
veterán
válasz
pusihusi #70792 üzenetére
Nem jobb!
A Samsung E szeria nem jo. 1,5 GB a ram, ami papiron jol mutat, de tudni kell, hogy a touchwiz felulet a samun joval tobbet zabal, igy tulajdonkeppen ugyanolyan szar, mint egy 1 GB-os masik tab.Az 1,5 GB szimpla parasztvakitas a Samu reszerol. Marketing. Be is szopjak paran. Az E szeria a legalja Samsung, nem is ertem miert adtak ki, tiszta ego.
(#70790) kissdani
E szeriat ne vegyetek meg, mert csak bosszusag lesz vele.
Kell a 10", nem eleg a 8? -
spiritex
veterán
válasz
pusihusi #25390 üzenetére
...és nem utolsó sorban készülnek hozzá firmware-ek! Egy magyar srác írja a SoulGEM rom-okat, amik kiválóan működnek! Ezért rendeltem ezt! Még mielőtt megkérdezed, hogy minek nekem Kínából tablet, ha annyira oda vagyok a support-ért...
Emellett a CyanogemMOD10-et is fejlesztik rá, csak ott még vannak pici szépséghibák, de előbb-utóbb javítva lesznek azok is. -
spiritex
veterán
válasz
pusihusi #25375 üzenetére
Igen, volt egy idő amikor én is ajánlottam! Sőt elég sokan vettek az én tanácsomra. Tehát elismerem, hogy tényleg jó tab az áráért. DE!!! Csak addig jó, amíg nincs vele gond! Márpedig a mai szélsebes tömegtermelés, és az alacsony árak megtartása érdekében történő költséges minőségellenőrzés kimaradása miatt nagyon sok olyan készülék kerül forgalomba, aminek nincs nagy baja, csak éppen elég ahhoz, hogy mondjuk a kicsivel nagyobb melegedése miatt folyton fagyjon. Ilyet fogtam én is ki, és sajnos a kollégám is, akinek ajánlottam. Mivel szó nincs firmware frissítésekről, custom rom-okról, ne adj isten gyári firmware supportról, ezért mit tudsz tenni? Visszaküldöd a "szervizbe", ami a Hungarflotta kft. Csak az a baj, hogy ők még azt sem tudják mi az a firmware, nemhogy javítani tudnának egy készüléket! Kicserélni?!!! Áááá, sokkal egyszerűbb visszaküldeni a feladónak, hogy teszteltük 500 órát, és nálunk nem jelentkezett egyszer sem a fagyás! Amikor a szerencsétlen vásárló visszakapja a bolttól ahol vette, hogy a "szerviz" nem ismeri el a hibát, és felháborodásában bekapcsolja ott a boltban, és 2 perc után be tudja mutatni, hogy lefagy, akkor mit csináljon? Magyarázza el a gyerekének, hogy "Sajnos kisfiam csak úgy tudsz az Angry Birds-szel játszani, ha 5 percenként megfagy a kép frissen Factory resetelt gép esetén is. Ilyenkor szólj nekem, és cirka 3 perc múlva kezdheted előlröl!" ???Szerintem a p***ába kívánja az egész szart, hogy miért olyat választott, ahol ilyen magasról szarnak a vásárlóra, és helyette vesz magának egy normális support-tal rendelkezőt! Ez az én véleményem és persze mindenki olyat vesz amilyet akar, és olyan szempontok alapján, amilyen neki jól esik.
-
xylevi
tag
-
csibe1
addikt
válasz
pusihusi #23536 üzenetére
Az itt lévő hsz-eket olvasva nem valami jól sikerült,és a support se valami fényes.
(#23535) xylevi
Onda V712 - 16GB
most egy árban van a 8GB-ossal. -
spiritex
veterán
válasz
pusihusi #23407 üzenetére
Nem, nem arra gondoltam, hanem a szolgáltatókra. Mert telefonom van, és vodás.
(#23408) Davebowman
Menj be az internetbankodba, és ott a 99 Ft-os tranzakció alsó sorában lesz egy 4 számból álló kód, COD=1234 pl. és az az, amit kérdezel.(#23411) Crytek
Vagy sok a vesztenivaló pénzed... Akinek nincs mit veszíteni, tudod az bátran adja meg bárhol az adatait. Mondjuk napi limitet és sms értesítőt bármikor be tudsz állítani, úgyhogy azonnal értesülsz, ha esetleg valaki lenyúlná a mondjuk napi maximumnak beállított 5000 ft-ot a kártyádról. -
Davebowman
senior tag
válasz
pusihusi #23407 üzenetére
Hát most szopok én is ezzel. Van egy internetkártyám(MASTERCARD) próbáltam regisztrálni, de az 5dik lépést nem értem. Kaptam egy 4jegyű kódot, de az csak a regisztráláshoz kell a 6 jegyű azonosító (amit kért) az tuti jó, de az 5. lépésnél is kér egy 4 jegyű kódot, amit -és itt a kérdés- sms-ben kellene megkapnom? Eddig nem jött pedig a bankom szerin 2x is regisztrálatm (2x99Ft) van 3 elcseszett 4jegyű kód, amit nem is kaptam meg, de a bankos ember ezt mondta!!!!! Na akkor hogyan jön a másik 4 jegyű kód az 5. lépésben?
-
Crytek
nagyúr
válasz
pusihusi #23364 üzenetére
Ha tudom, hogy életképtelen ez a kínai bolt és csesznek a vevőre akkor inkább megvárom amíg nálunk és emberi áron lesz hasonló tudású gép.
Remélem azért hogy a karácsonyfa alá majd bebírom még rakniBár ezek után 100% hogy csak celluxoznak a szaromon valamit és ugyanazt fogják visszaküldeni.
-
Csygusz
tag
válasz
pusihusi #23327 üzenetére
Az mit jelent, hogy kiforrott?
Hogy lehet kiforrott, mikor még maga az android tud olyan instabil szar is lenni, hogy félelmetes
Én kételkedem ebben a magabiztos "kiforrott" szóban, inkább a jól használhatóban hiszek.A másik ellenérvem a myaudio ellen, hogy ha pandáról ugyanennyiért lehet jobbat, akkor miért ne tenném?
-
hamyka
senior tag
válasz
pusihusi #23193 üzenetére
Egyenlőre nem veszek tabot, itt a fűtési szezon lassan, tudom jó kifogás
Őrülök annak ha valaki kedvel, sajnos az a világ megy hogy írtsuk egymást mint a Vírusok a számítógépet.......
Azon is elgondolkodtam már hogy eltűnök a fenébe, kérek kényszer zubbonyt és a vak sötétben meghalok
Nah meg írjátok hogy ezzel ez a blablabla amazzal az a blabla baj van így inkább várok, bár lehet teljesen kiszállok és akkor nem kell vennem semmilyet
-
madmike
őstag
válasz
pusihusi #23230 üzenetére
lent a hozzászólásokban azt írják, hogy az importőr csak okt 26 utáni szállítást igér, mire az üzletbe kerül stb pont nem lesz rá a -10.000. De sebaj, ujrgondoltam az egészet. Egy cc 9.7 ips+ lesz. Adnak hozzá alapból billentyűzetes tokot, valamit amugy is kéne vennem, az meg kb 5000ft lett volna, igy már csak 15.000-el drágább mint a sima 9.7 ips, annyit meg lehet megér a sebesség...
-
madmike
őstag
válasz
pusihusi #23216 üzenetére
De, bankkártyán keresztül, csak most nekem symbianos telom van, arra meg nincs ilyen alkalmazás, barátnőm meg nem messze dolgozik az egyik edigitaltol és az Ő androidosán megcsinálom a fizetést.
De milyen 2 magosat?
50nél többet nem tudok áldozni rá. Annyiért meg 10"-ost nem kapok, ahhoz pedig ragaszkodom. Vagy van valami tipped? -
Bagira01
veterán
válasz
pusihusi #23129 üzenetére
Igen erre gondoltam. Csak nem tudom, hogy nem átverés-e, mert olvastam, hogy többször leveszi a 99Ft-ot meg nem fizet stb.
(#23128) afgk2012: Csak akkor látni ha nagyon nézi az ember, bekapcsolva nem is igen látszanak, csak kikapcsolva olyan mint ha napelemes lenne a kijelző.
-
tjb007
nagyúr
válasz
pusihusi #23079 üzenetére
Ha rendelkezik CVC kóddal (három szám a hátoldalán) akkor az is jó.
(#23083) Nayrobi
Passz, erre nem tudok válaszolni. Elméletben semmi akadálya viszont sajnos ami logikusnak tűnik arról sokszor bebizonyosodik, hogy mégsem az.
(#23092) Sanzaa
A vásárlás végösszegéből jön le a 10e forint, szóval vehetsz akár egyszerre kettőt is de akkor már "csak" darabonként 5000 forint lesz a kedvezmény.
-
Sanzaa
senior tag
válasz
pusihusi #23085 üzenetére
"*** MasterCard Mobile-lal történő fizetés esetén bruttó 20 000 Ft feletti értékű vásárlás esetén
az edigital.hu azonnali bruttó 10 000 Ft-os kedvezményt ad a rendelés értékéből! Az ajánlat
egyszeri alkalommal vehető igénybe. Részleteket az edigital.hu oldalon."Szerintem ez azt jelenti, hogy több terméket is vehetek, amelyek ára együtt lesz több, mint 20000, de a kedvezményt csak egyszer kapom meg.
Tehát ha kétszer vennék CC One-t október 31-ig, csak az egyiket kapnám meg 14000ért.
Nincs még a tranzakcióim között a 99ft-os izé. A délelőtti paypales vásárlás is csak fél órája lett levonva. Bár az más tészta. Remélem holnapra ott lesz. Elektronikus tranzakciók...pfff -
tjb007
nagyúr
válasz
pusihusi #23066 üzenetére
(#23068) Chaser
Ha azt nézem, hogy mennyivel olcsóbb így akkor valóban nem rossz viszont az a +1 év garancia sem épp egy mellékes dolog na meg az sem, hogy a kétnapos szervizes gyorstalpalót végzett Feri javítja ha baja van vagy a márkaszerviz (akik persze ugyanúgy tudnak igénytelenül dolgozni).
-
-
hamyka
senior tag
válasz
pusihusi #21012 üzenetére
Köszy a véleményt
Én jobban arra a 75 ezer ft-ba kerülő cuccra várnám a véleményt, még senki se vett olyat? jó tudom csóroság van de érdekelne hogy tényleg olyan jó-e illetve hogy minden műkődik-e rajta rendesen.........
ill ha 1 ilyen tabletben meghal valami akkor dobhatom ki az egész gépet?
mert ha igen akkor az úgy nem jó
de a többi olcsó gépről is érdekel vélemény
na írjatok továbbra is
-
kissan4
csendes tag
válasz
pusihusi #20343 üzenetére
Helló Feri!
"MyAudio Tablet Series9 908A! Ma reggel rakták ki a tescokba."
Melyik Tescoban láttad egész pontosan? Pesten? 45k-t talán megér a 908A. Bár ma nyomkodtam a 916DCC-t és elég meggyőző volt. Csak a fényerejével nem voltam megelégedve, legalábbis én még toltam volna rá, de már maxon volt. Van valaki, aki látott már MyAudio 9.7-et meg Concorde 9.7-et (esetleg wayteq-et) is élőben (esetleg egymás mellett), és meg tudja mondani, van-e különbség a max fényerőben? Elvileg mindegyik 9.7 IPS panel, szóval nagyon gagyi nem lehet, de esetleg fényerőben lehet különbség...vagy nem?
Üdv,
kissan4 -
vamzi
senior tag
válasz
pusihusi #19874 üzenetére
Ilyen fogalom max csak a könyvben létezik. A gyakorlatban kereslet-kínálat van. Mindennek annyi az ára, amennyiért megveszik. Mocskos egy világban élünk, de - mint azt sokan hiszik - erről nem a magyarok tehetnek, hanem mi magunk emberek.
De már teljesen elkalandoztunk, én csak arra akartam rávilágítani, hogy egyáltalán nem tipikusan magyar az, ha valaminek elkérik az árát.
-
vamzi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged