Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabesszg
aktív tag
-
gabesszg
aktív tag
Pendrive-ot sikerült nekem is rárakni de billenytyűvel, egérrel sajnos még nem sikerült összehoznom(samsung galaxy s3-al ugyanezzel a kábellel és bill/egérrrel működött) illetve ezeket a táblákat lehet rootolni.És, hogy ismét ugyanazt kérdezzem hátha valaki lenne olyan rendes, hogy megnézné nekem
xbox360 joyal működnek ezek a kütyük?Köszönöm a válaszokat! -
gabesszg
aktív tag
Mível itt több 808DC tulaj van ezért megkérdezném, hogy nekik sikerült bármiféle külső ezközt rákötni?(gyári usb bemenetes kábellel) nekem se pendrive se billenytyű, egér nem működik valaki tudna ebben segíteni?
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok!myaudio 8 808dcc-nél rálehet kötni xbox360 joystickot ?Illetve valaki tudja, hogy ezeket, hogy lehet rootolni?
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok!Myaudio 8-as táblagépnél(4.0.3) lehet olyan programot felrakni ami a háttérbe futó programok alatt lehetővé tenné, hogy egyszerre le lehessen lőni őket?(továbbá ezeket rootolni lehetséges?)És pendrive-ot hogyan lehet rákötni?(usb átalakító+16os sandisk pendrive egyenlőre nem működik)Hát így egyenlőre ennyit kérdeznék(ez is elég
)és köszönöm előre a válaszotokat! -
gabesszg
aktív tag
válasz
devast
üzenetére
Köszönöm a gyors infót.Megnéztem, az adott modelleket az alu hátlap engem nem érintene a tok miatt, illetve bluetooth on nem tudnék nagyon mit rákötni, hátsó kamerának meg értelmét nem látom mert sejtem milyen minőségűek.Ami számomra kérdéses, hogy láttam, hogy erősebb akkumlátor ezek általában(aurora II v flame ) mennyit bírnak gyakorlatban meg egyáltalán érdemes e venni őket?(itt a meghibásodásra gondolok leginkább)
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok véleményeteket szeretném kérni, hogy ainol novo aurora II-ről mit mondanátok adatok ?Válaszotokat előre is köszi!(elsősorban e-book olvasásra- emulátor - xbox gamepaddel és netezésre használnám.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Márcsak az xbox360 joyt kéne valhogy "rávarázsolni" 

Dr.NX