- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Hi,
láttam visszakeresve, h pár ember rendelt innen PD10 Freelandert, de azt nem tudom, h ez a Tegra2 kiszerelés van-e vkinek? Ha igen, mik a tapasztalatai vele? Csak azért kérdezem, mert ha jól működik, akkor ezért az árért az eddigi legjobb tab amit láttam.
-
szilchi
őstag
válasz
tjb007 #17995 üzenetére
Azt meg lehet nézni valahol,mi van ebbe a CM9 rom-ban?Egy 18K-s tabletnél,ha jó extrák lennének a főzött romban,lehet megpróbálnám a cserét.Meg ha csinálnék teljes backup-ot,akkor gondolom baj esetén vissza tudom rakni a rendszert.Persze ha semmi jó nincs benne,akkor kihagyom.Amitől jó lehetne,az a beintegrált külső BT támogatás.
-
Sanzaa
senior tag
válasz
VMatteo #17989 üzenetére
Női karóra. Ajándék lett volna. Nem én választottam, de nem rossz. Megy a szemem színéhez(fehér)
A legközelebbi órás már elég szenilis. Amikor a saját órámat vittem be szíjcserére, feltűnt neki, hogy ilyet még nem látott és aszonta' hogy erre kb 4000 Ft egy új üveglap
Az optikus, ékszerész nem hülyeség, bár főleg a kíváncsiság miatt vetném bele magam a visszaküldős mizériába. -
XDModesty
aktív tag
válasz
tjb007 #17977 üzenetére
Pedig ez a MyAudio Series10 ez nagyon bejön a leírása alapján, és korrekt az ára is, mintha jobb lenne a CC-nél tudásban is. (főleg kijelzőben).
De azt mondod, hogy ennek ellenére a CC a support miatt jobban megérné?Kicsit más: Ugye említettem hogy 1 hónap múlva kell majd a tablet, most van bármi olyan hír, hogy ebben az 1 hónapban jön valami új ezeknél is jobb ár érték arányú gépezet?
-
Loituma69
őstag
Protab2 XXL-re tud valaki egy stabil jó romot!? Nem gyárit! A10-es a kütyü. Letőltési link jól jönne help please!
-
szilchi
őstag
Az Allwinner A10 és A13 között mi a különbség?A SoC kisokosban csak az A10-et láttam.A pandás fórumban írta a srác,hogy az általa linkelt CM9-es rom a D50-es géphez van (A10),de szerinte menne a D50 Lite-on is (A13). Tényleg mehet vele vagy téglásítom vele a gépet?
-
arnyekxxx
veterán
nem tudom volt-e már, kijött a PD10 gps+3G dualsimes verzio 1024x600as felbontással 170$ért
-
tjb007
nagyúr
"Ebből mi az igazság?"
Az egész.
Van egy Chainfire3D nevű alkalmazás amivel át lehet verni az adott alkalmazást így azt fogja hinni például egy Tegrás plugin használatával, hogy abban az adott eszközben Tegra SoC van.
Léteznek még más módszerek is de erről a játékbuhera terén tapasztaltabbak tudnak mesélni."az RK3066 SOC-cal szerelt kínai tabletektől mit várhatok?"
Ez a legerősebb jelenleg piacon lévő kínai SoC, szóval csak csupa jót.
Exynos 4210 szint, sőt, annál valamivel jobb is a magasabb órajelek miatt."mennyire valószínű, hogy 4.1-et vagy későbbi OS-eket fogok tudni rakni a kínai csodára?"
100%
Valószínűbb mint, hogy az LG Optimus 2X valaha is meg fogja kapni az ICS -t"jó támogatással bír, de kérdés, hogy menniyre?"
Nagyon nagy valószínűséggel a következő verziót is meg fogja kapni, sőt, lehet, hogy az az utánit is.
Épp ma írtam a hazai RK3066 körképről: [link]
-
Sanzaa
senior tag
válasz
VMatteo #17982 üzenetére
1200 Ft volt az óra, így drágább lenne az üveg, mint az óra maga valószínűleg. A tinydeal a FAQ-ban azt írja többek közt, hogy fotózzam le a csomagolást elölről, hátulról, a sérült terméket, adjam meg a rendelés számát, egy leírást a hibáról stb. Utána cserélik vagy visszatérítik az árát a szállítás költséggel együtt. Csak ne csomagküldővel adjam fel, mert azt nem fizetik ki.
Van egy 180 napos átfutási idő, miután megérkezik a termék hozzájuk (elküldik a gyárba javítani) és utána küldik vissza. Ezt gondolom gyorsan cserélik, nem vacakolnak vele. Na majd holnap lehet elugrok a postára megkérdezni, mennyi az annyi és később lehet bele vágok a kíváncsiság kedvéért. De ha tényleg 5500 ft akkor lesz@rom. A dolog érdekessége, hogy kettő db bubis fóliába volt belebugyolálva, a saját fóliájába és egy buborékos borítékba. A csomagolás nem sérült. Hát ezért ne rendeljetek Csájnaföldről tableteket -
Shoo
senior tag
-
Sziasztok!
Androidos tabletet szeretnék venni elsősorban játékra, de néha filmet is néznék rajta.
Láttam neten, hogy az nVidia tegra zone kínál olyan játékokat, amik nem futnak más eszközön, vagy csak gynegébb grafikával.
Ugyanakkor olyasmit is olvastam, hogy megoldható a dolog némi hekkeléssel.
Ebből mi az igazság?Másik kérdés, hogy az RK3066 SOC-cal szerelt kínai tabletektől mit várhatok?
pl ettől: [link]
A Soc elméletileg igen erős, grafikában akár gyorsabb is lehet a Tegra3-nál - mali400 mp4.A Nexus 7 lenne az igazi játékra, de hiányozna az SD kari.
Ha megoldhatóak az nVidia féle plusz dolgok pl. egy RK3066-os, vagy hasonló tableten, akkor egyértelműen az lenne a jobb.További kérdés, hogy mennyire valószínű, hogy 4.1-et vagy későbbi OS-eket fogok tudni rakni a kínai csodára? Oké, hogy a rockchip jó támogatással bír, de kérdés, hogy menniyre?
Köszi szépen a felhomályosítást előre is!
Üdv: Bici -
Sanzaa
senior tag
rövid kérdés: egy betört üvegű karórát szerintetek mennyiért tudok elpostázni Kínába? (tinydealről rendeltem és így érkezett)
-
-
tjb007
nagyúr
válasz
CsabaTompa #17973 üzenetére
Nincs benne GPS vevő, szóval nem csoda, hogy nem tudod bekapcsolni.
-
CsabaTompa
tag
Máris van egy kérdésem, nem találom rajta a GPS vevőt, hogy hol kell bekapcsolni.
Tudtok benne segíteni? -
kezdő
senior tag
válasz
qpakcovboy #17970 üzenetére
Most hozták ki a friss Tesco katalógust.
-
tjb007
nagyúr
válasz
XDModesty #17966 üzenetére
Én inkább a ConCorde felé hajlanék, ott tudja az ember, hogy mire számíthat míg a MyAudio -nál nem.
"Egyébként egyesetleges Kínából rendelés nem jóval olcsóbb?"
Ha a MyAudio árait nézzük akkor nem sokkal olcsóbb, ráadásul itt 2 év hazai haza garanciát kapsz plusz 2 évig 30GB ingyen felhőt (persze ez nem mindenkit érdekel).
-
Prien
addikt
válasz
CsabaTompa #17963 üzenetére
Úgy látom, ez a 06.19-es a legújabb gyári rom a Tornádóra.
Valamiért gyárilag szedték ki a legtöbb nyelvet (köztük a magyart is) az ICS-ből a kínaiak.
Aurora II van, de ugyanígy nincs benne magyar. -
tjb007
nagyúr
Elképzelhető, hogy el van írva, nem tudom, de igazság szerint még nem láttam 5:3 -as WXGA paneles tabletet (de ez ugye nem jelenti azt, hogy ne lehetne az).
Kompatibilitással nem lesz gond szerintem, ha meg esetleg mégis lenne egy-két alkalmazás ami nem akarna a Play Store -ból települni azon lehet segíteni. -
CsabaTompa
tag
Köszönöm.
Jelenleg: Model number: Novo7 Tornados
Android verzió: 4.0.3
Kernel verzió: 3.0.8 lei.zhang@driod 05#6
bulid nomber: ics.f06ref848L.20120619Megnézem az oldalt amit írtál, de nincsen olyan ami teljesen magyart csinálna belőle?
A menü is jó lenne, hogy minden beállítást magyarul tudnák megtenni.
Esetleg te melyiket javasolnád? Neked is ilyen készüléked van? -
kezdő
senior tag
Az megvan mindenkinek, hogy holnaptól 44.990 Ft a MyAudio Series 9 a Tescoban?
A napokban akartam venni egy ASUS TF300T tabletet (~115.000 Ft) csak vártam a MyAudio Series10 megjelenésére, hogy vásárlás előtt arról is olvashassak, esetleg megnézhessem.
(fontos szempontnak tartottam a 16:9-es képarányt a videók miatt, a 2 mag is hasznos, na meg a felbontása is baráti)A Series9 eddig nem is volt képben 60.000 Ft-ért (4:3, alacsony felbontás, relatív gyenge SoC), de basszus ez az ár ez elég jóféle, rendesen elgondolkodtam, hogy megéri-e az ASUS a 2,5 szeresét. Tudom, hogy az egy izomgép, sőt kb. össze se hasonlítható a kettő (BT, GPS, stb.), de mégis....
Ez az ár zavarba hozott, mint anno a ZTE Blade
-
Prien
addikt
válasz
CsabaTompa #17959 üzenetére
Látogass el ide.
Milyen rom van rajta jelenleg?
Morelocale 2-vel a Google Play magyarra vált, de a Beállítások menü angol marad. Kibírható. -
CsabaTompa
tag
Sziasztok
A mai nap érkezett meg a Ainol Novo 7 Tornados készülékem.
Megvagyok vele elégedve, viszont nincsen benne magyar nyelvű menü.
Mivel androidos telefonom van, ezért kicsit értek a rendszerhez, így szeretném lecserélni a rom-ot, egy másikra.
Van rá lehetőség? Esetleg ti melyik rom-ot ajánlanátok?
Van valakinek valamilyen tapasztalata ebben?
Köszönöm ha valaki segít. -
tjb007
nagyúr
válasz
XDModesty #17956 üzenetére
Ezért nem kell külföldre menni, ilyet itthon is lehet kapni.
Ott van a kétmagos processzorral szerelt ConCorde 9.7 IPS Plus br. 80e forintért és ott vannak a szintén kétmagos MyAudio tabletek is 2 év garanciával, a 916DCC br. 70e forintért (gyakorlatilag ugyanaz mint a ConCorde 9.7 IPS Plus csak egy tízessel olcsóbban) és a 1016DCC br. 75e forintért. -
XDModesty
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsotokat szeretném kérni. Szeptemberre már szeretnék tablettel rendelkezni. Tudom, hogy van még1 hónapom addig, de pl ha Kínából rendelek, akkor legalább 2 hetet kell várnom a megérkezésre, szóval lassan le kéne tisztázódnia bennem, hogy mit szeretnék venni.
Ami fontos:
10" körüli IPS kijelző
Akadásmentes használat, főleg internetezésre, játékokra, esetleg filmnézésre.
Max 80ezer forint, de ez tényleg a legteteje, jobban örülnék ha tudnánk ez alá is menni. (elég fontos az ár)Nem tudom, hogy felbontásból mi számít jónak, illetve a többi paraméterrel sem vagyok tisztában, így első gondolatra csak ezeket a fontos 'szükségleteimet' tudtam megadni, mit tudnátok ajánlani? Nyitott vagyok itthoni vásárlásra illetve Kínából rendelésre is, ha azt tanácsoljátok.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Adamis
őstag
Egy kis cikk az Ainol Novo7 Tornados-ról.
-
Krissz5435
aktív tag
Van valakinek esetleg myaudio Series 7 708 R tabletje? Tudna esetleg véleményt mondani róla? Az akkuja meddig bírja? Most Pécsen a tescoban csak 25k. De ha kevés ideig bírja az akkuja, akkor inkább a cc 7015-öt veszem.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Jano_023 #17942 üzenetére
Ez egy kicsit érdekes párosítás mivel a kettő nem egy kategória.
A Smart Tab 7 egy kétmagos processzorral és minden jóval (GPS, Bluetooth, 3G) ellátott modell míg a 70w egy kvázi belépőszintű, fele annyit sem tudó modell.
Előbbi drágább, utóbbi olcsóbb, el kell dönteni, hogy mik a fontosak és úgy kell meghozni a döntést Azt viszont vedd figyelembe, hogy a Smart Tab 7 kártyafüggő, szóval ha a 3G -t is szeretnéd használni akkor azt csak Vodafone -os kártyával/előfizetéssel teheted meg.(#17945) padi68
Állítólag a Vodafone nem tilt készüléket.
-
padi68
senior tag
Sziasztok, a vodafon tabletjét szeretném megvenni
Kérdésem: ha ezt valaki nem fizeti akkor letilthatják?/ valaki megvette és nem kell neki így venném én meg tőle
kösz
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
qpakcovboy #17943 üzenetére
Nekem vaan 1
Keresovel talalsz rola infot is!
-
qpakcovboy
őstag
Kérem, hogy akinek myaudio s 8 tabija van az írjon egy privit, mert volna 1-2 kérdésem. Előre is köszönöm
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, a segítségeteket kérném. Ha valasztanotok kellene melyiket vennétek, Smart Tab 7-et vagy Wayteq xtab 70w-t?
-
VMatteo
őstag
CC7015-re van vmi jó főzött ROM?
-
-
szilchi
őstag
Cyanogenmod.Már párszor olvastam róla itt a fórumban és most láttam elérhető az én tabletemre is.Ez tulajdonképpen mire való?Lehet hülye kérdés,de a honlapján röviden annyit írnak,hogy egy módosított FW amibe lehetnek plusz fícsörök.Érdemes feltenni?
-
rocket
nagyúr
válasz
z0d1AK #17932 üzenetére
A valos orajele akkor 2x1.6ghz? vagy 2x800mhz?
Korabban olvastam valahol, hogy kinaban szeretik osszeadni a 2 mag frekvenciajat a megadott specifikacioknal.
Gondolom mint PC-n itt is van jopar alkalmazas ami 1 magos CPU-ra van optimalitzalva, es akkor 1 magos CPU 1000-1200 mhz-en, "megeszi" a 2x800mhz-en futkarozo dual core CPU-t.
-
rocket
nagyúr
Dual Core CPU-s tableteknek, hogy szamoljak az orajelet?
Yuandao N70-nel 1.6 ghz-et irnak a specifikaciokban, ebben a tesztben pedig 503.83 mhz (1:09-nel van) szerepel.
-
tjb007
nagyúr
válasz
SUPREME7 #17927 üzenetére
"tableteknél kell aksit "formázni"?"
Nem kell, bármikor a hálózati töltőre csatlakoztathatod és bármikor el is távolíthatod arról.
"Vagy van valami jó tanácsotok, hogy minél jobban optimalizált legyen az akksi?"
Ne nagyon merítsd le teljesen mert nem tesz jót neki, próbáld szinten tartani.
-
SUPREME7
őstag
válasz
Crytek #17924 üzenetére
Köszi, hasonlóra gondoltam én is bár jobban tetszenek a szövet cuccok, valahogy ez a műbőr annyira nem jön be.
Más kérdés:
Lehet, hogy hülyeség, de tableteknél kell aksit "formázni"? Holnap jön a smart7-es, és mivel hosszabb távra tervezek vele, nem szeretném már az elején elcseszni. Úgyis ha a futár cégen múlik akik elérhetetlenek, tuti, hogy holnap csak melóba tudom átvenni tehát ha kell fel tudom dobni töltőre komolyabb tesztelés nélkül. Vagy van valami jó tanácsotok, hogy minél jobban optimalizált legyen az akksi? Ha baromságot kérdeztem akkor bocsánat
-
Crytek
nagyúr
Aki ért a feliratozáshoz konvertáláshoz kérem segítsen! (A feliratot rákellene égetni)
Megcsináltam a videót:
Annyit kellene csak tenni, hogy megnézitek a videót és amit mondok rajta magyarul azt kellene feliratozni.De nem kell szó szerint mert a hangot utólag leszedem majd róla.
A lényeg hogy a videóban ezek legyenek benne feliratként ahol mondom is:
Amikortól kezdődik a videó:
Az előző este 4 órát töltve 99%-ig töltöttem az akumlátort.Most amikor bekapcsolnám nem kapcsol be (látható is a videóban). Miután rádugom a töltöt pár másodperc múlva magától bekapcsol. A hőmérséklet és a mV érzékelője hibásan jelez és nem is igen változik töltés alatt sem.
A töltés akkor is folytatódik miután lehúztam a töltőt és egészen így menne 99%-ig. A 100%-ot nem éri el soha rádugott töltövel sem. Így nem lehet tudni mikor merül le a készülék mert a töltés nem csökken mindig emelkedik.
Ezt a szöveget kéne úgy feliratozni ahogy a videóban mutatom feltéve ha megoldható!
Azt még külön megköszönném ha esetleg kisebb méretre is átkonvertálná a segítőkész illető + kiszedné a hangot.Sajnos ez a két dolog (konvertálás,feliratozás) amihez hozzá sem tudok szagolni. -
Crytek
nagyúr
válasz
SUPREME7 #17923 üzenetére
Ezt rendeltem Frankó műbőr olyan mint egy kis mappa, mágneszáras. Nekem nagyon tetszik egyszerű de a célnak tökéletes.
-
izisz
senior tag
válasz
hun_gery #17915 üzenetére
Én a Cube-ot és egy CC 7015-öt össze tudtam így kötni (cube-ba otg ebbe dugtam a CC-ből jövő sima kábelt, oda nem kell otg olyankor). A cube volt a host, a CC meg a guest. Bár kissé furcsa, hogy hol a belső SD tartalmát mutatta az es file explorer, hol az external-ét, hol egyiket sem. Ha beállt a kapcsolat, akkor lehetett normálisan másolgatni, de jó párszor kellett vele játszani (széthúzni-összedugni) mire megszerették egymást
-
Shoo
senior tag
-
hun_gery
aktív tag
Lehet, hogy ordenáré baromságot kérdezek, de meg lehet oldani azt, hogy:
adott két tábla.
mindkettő tud otg-t.
egy 5-eres, mindkét végén megfelelő (micro/mini) usb csatlakozóval ellátott otg kábellel összekötöm őket,
akkor az egyik fogja a másikat háttértárként látni? (vagy legalább a benne lévő microsd-t) -
Shoo
senior tag
nem, mert asszonyállat igényt tart rá...
összes gameloftos játék alapból kompatibilis....
-
Shoo
senior tag
én meg már a pluszról írok, nagyon gyors eddig.... írjátok miket próbáljak ki...
-
zumi407
csendes tag
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni a samsung app hasznalattal kapcsolatban toletek. Betettem ma egy angol szolgaltato kartyajat (02) majd kiirta postpay,prepay, tesco harom lehetoseget. En a prepayt valasztottam bar a kartyan nincs osszeg. Miutan ranyomtam az ikonra kiirta hogy nem engedi a letoltest idegen helyrol ami nem android marketbol szarmazik. En nem mertem inaktivalni a tiltast viszont szeretnem hasznalni az appot. Ebben kernek tanacsot toletek a samsung tok suket volt ezzel a temaval kapcsolatba.Udv:tamas
-
Crytek
nagyúr
Megjött a táblagépem tokja.
Azért az nem semmi hogy az alapból 15 dolláros cuccra ami nem vámolandó is mást írnak mint ami.Azt írtak a csomagra TOY 1 dollár!
Egész jó az anyaga és "mágneszáras" szines is jó fekete.(Bár lehet más színben nincs is)
-
tjb007
nagyúr
válasz
qpakcovboy #17903 üzenetére
Létezik egy csomó ilyen modell (például a SmartQ K7, a Window N70 vagy az ICOO ICOU7) ami ezeket az elvárásokat (túl)teljesíti de itthon ezek közül egyik sem érhető el.
-
laszlohu
addikt
válasz
qpakcovboy #17905 üzenetére
Szeptember második felétől viszont már igen,kapható lesz a Nexus 7, IPS paneles,legalábbis a 16 GB kapacitású belső háttértárral szerelt modellt, ennek ára 90 ezer magyar forint lesz.
Hozzáteszem: micro sd - vel nem bővíthető
-
laszlohu
addikt
válasz
qpakcovboy #17903 üzenetére
7" -es 1024X600, bár ebben az incs méretben ez a szokványos felbontás :
8GB , Micro sd - vel bővíthető, 4000 mah akku : 6 - 7 órás működés 1 feltöltéssel
Az IPS Samsung megfelelőjével : PLS paneles.
Beépített GPS : van
Bluetooth : VanGSM modul nincs, 3g sincs.
-
qpakcovboy
őstag
Valaki tud legfeljebb 8-as táblagépet, aminek a kijelzője 1024X768 és IPS?
-
VMatteo
őstag
Jövök nektek egy sörrel, működik valamelyik régebbi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- További aktív témák...
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest