- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
Crytek #18197 üzenetére
Milyen leirás alapján kezdted el?Most akkor sikerült letöltened mégis a firmware-t?
Ne haragudj de kicsit ellentmondásosan irogatsz.
Nemrég még azt irtad hogy nem tudod letölteni a firmware-t,most meg már túl vagy a frissitési próbálkozáson?
Részletesen ird le egész pontosan milyen gombokat nyomogattál és milyen drivert akartál feltelepiteni.
Ha már ugyis kuka a gép,add el nekem.Mondjuk igy alkatrésznek már csak 5000ft-ot ajánlok érte,na meg hogy Shooo is lássa milyen fasza csávó vagyok,bevállalom a postaköltséget:-) -
malwy
senior tag
válasz
Crytek #18197 üzenetére
Az eredeti töltődről tudsz linkelni képet? Én még mindig azt ajánlom, hogy pattintsd szét, ha lehet és forrasz bele egy teljesen új kábelt, és gyárinak tűnik. Aztán visszaküldheted.
(#18198) z0d1AK: Azt nem tudhatjuk, milyen lett volna a garanciáztatás eredménye. Szerintem most van elég baja is, úgyhogy a többiekhez is szólva, nem kéne gyakorlatilag kiutálni a csoportból és egy életre elvenni a kedvét a tabletektől.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Crytek #18197 üzenetére
A szükséges rossz...
Megkérdezel egy közösséget, akik lebeszélnének a gépről, de te azért is megveszed, mert nem fizetsz a magyar gariért és supportért. Utána meg visszajössz sírni. Ennyi, igazából jó példája lettél, hogy miért is nem olyan jó néha az olcsóbb, de jobbnak tűnő. -
Crytek
nagyúr
Idei nyaralásom meg is volt. 53ezer ft kuka!
Végleg kuka a gép.
Ettől féltem.Akartam frissíteni és teljesen elszállt a gép.Most már sehogyan se kapcsol be.
Rádugtam a gépre megnyomtam a gombokat be is jött az új eszköz egy pillanatra el is kezdte keresni a windows a drivert elengedtem a gombokat de a windows nem talált én meg megadni nem tudtam mert ahogy elengedtem eltünt a sárga felkiáltojeles cucc az eszközkezelőből.A táblagépet azóta sehogyan se tudom bekapcsolni.
Valami ötlet? -
hevizms
addikt
Dehogy akarom lecserélni.Pont az egyik barátom szeretne tabletet,de nincs sok pénze,neki gondolnám továbbadni egy romcsere után,bár ahogy olvasom a hibaleirást még lehet az sem kellene,hiszen a gép tölthető,hozza az elvárt üzemidőt,nem is értem mi a gond.Az hogy nem rendesen jelzi az akku állapotát?Na és akkor mi van?Nem is értem miért kockáztat valaki egy bizonytalan odavissza utat egy ilyen hiba miatt.
-
hevizms
addikt
válasz
Crytek #18175 üzenetére
"Miután rádugom a töltöt a gépre kb 3-4óra töltés után 99%On van a gép (100%ot soha nem érte el) A töltöt kihuzva a gép kb 6-7 oráig tud üzemelni."
Most szerinted ha az akksi kuka,akkor hogy a fenébe tudod 6-7 órán keresztül használni elárulod????
Te úristen hogy jutottál erre a következtetésre????
Abban a 6-7 órában az ufók adnak neki áramot szerinted?
Felemelem az ajánlatom.
15000 ft-ot adok érte.
Ha érdekel az ajánlatom keress priviben. -
machogrande
tag
mielőtt még megölnétek egymást...tudna valaki segíteni a gondomon??
-
Shoo
senior tag
válasz
Crytek #18190 üzenetére
Bakker még a világ legnyugodtabb emberét is fel tudod baszni....Ne legyél már ekkora sötét, egy elektronikán keresztül töltődik az a rohadt akku, ha szét szeded a gépet és nincs felpúposodva az aksi vagy ha megnyomogatod és nem olyan mintha vizes zacsit nyomkodnál akkor nagy valószínűséggel az aksi jó és az oda vezető úton van a gond...
Ha már a kocsi példával jössz, akkor valami hasonlóval gyere: pl ha bedugod a kulcsot és elfordítod nem indul akkor mehetünk motort cserélni mert BIZTOS, hogy az a baj....
Én csak azon csodálkozom, hogy van olyan fórumozó aki még megpróbál neked segíteni, mert bármit mondunk te egyből az ellenkezőjét csinálod, mert te jobban tudod, de akkor meg minek kérdezed?
Egy ROM ujrahúzás olyan problémákat meg tud oldani, amit el se tudsz képzelni, még látszólag hardveres hibákat is... Nézd meg a CC ips+ hivatalos fórumát, egyik srácnak gatya a hang (naná, hogy tutiűberbrutálbiztosan ki kell cserélni a hangszórót) erre mi van? Várta a hivatalos romot hogy ujrahúzza, mert valószínű megjavítja...
De az U30GT-nek is voltak hibái amit szoftverrel javítottak.... -
hevizms
addikt
válasz
Crytek #18190 üzenetére
Na persze megint a kinaiak a debilek,nem az aki nem tudja letölteni.
Tudod mit?Ha jól látom tegnap én hoztam fel újra a romfrissitést,na most ezek után inkább azt mondom neked hogy:
SEMMI ESETRE SEM PRÓBÁLKOZZ MEG VELE,MERT UGYIS ELCSESZNÉD!!!!!!!!Inkább add el nekem a tabletet mondjuk10000ft-ért és megszabadulsz a gariztatási gondoktól.A pénzt meg befekteted az új tabletbe.
ui:simán letölthető akár a "w",akár a "h" változat.Nem is értem mi gondod a letöltéssel?
pld ez a "w":
http://www.51cube.net/Down/U30GT/U30GT-W_V1.07.rar
ez meg a "h":
http://www.51cube.net/Down/U30GT/U30GT-H_V1.02.rar -
Crytek
nagyúr
Egyébként ezt a frissitést már csak azért sem tudom megcsinálni,mert a kinaiak debil helyre töltötték fel és le se birom tölteni.
Akinek esetleg megvan az 1.02 feltehetné normális helyre.
-
izisz
senior tag
válasz
Adamis #18188 üzenetére
Én még egyszer sem vizsgáltam meg a tartalmát, csak olvastam a Leshak féle (spica-ás) fórumon, hogy ezt így szokás, ha gond vana töltéssel vagy sokkal rövidebb ideig bírja a teló, mint a megszokott (természetesen kizárva más, akksizabáló dolgokat).
Szóval lehet igazad van, de ártani nem árt -
izisz
senior tag
Mostmár én is közbeszólok.
Felmerült valahol, hogy nem tudható a hiba a forrása (eredeti oder házibarkács töltő):"(#17093) Crytek
Hát ez gyors volt vége is a gépnek Kurva eget szinte tudtam nekem nem lehet szerencsém.
Töltöttem a gyári töltővel és egyszer csak puff elment a képem semmi nem kapcsol be a gép."A FW újrarakását már ekkoriban megírtam Crytek-nek még részletesen ki is fejtettem step-by-step, mit kell csinálni (pm-be kérte).
Azt is megírtam, hogy én egy dlink router gyári töltőjére kötöttem a cube csatlakozóját, azóta is ezt használom hozzá (ezért csapta el Ő is a madzagot).Azt is megírtam, hogy nekem sem érte el a 100%-ot a gyári rom-mal a töltés, csak 99% (viszont ha lehúztam a töltőről, akkor nem mutatta azt, hogy még mindíg töltene)
Én is a prime rom-ot tettem fel majd feltöltöttem (most már elérte a 100%) ekkor egy akksi kalibráló progival töröltem a batterystats file-t (ezt még spica-mmal kapcsoltban tanultam, hogy rom csere után ezt mindíg érdemes megcsinálni). Ezen lépések után nekem telejsen jól működik a kicsike. Azóta sincs akksi gond, töltés/merülés teljesen rendben van.Még mindíg a logikus döntés a FW újrarakása lenne, ahogy én is és a többiek is megírták már, de makacs embernek kár magyarázni
-
zoleee24
tag
válasz
Adamis #18183 üzenetére
Crytek!
Próbáld már meg újrarakni azt a rom-ot az eleve KO-s tabletednek úgyis mindegy ha meghal, mert ha nem tud felbootolni az akció után valószínüleg úgyis cserélik a kínaiak.
Androidos telefonom hasonlót produkált, csak 30%-ról kapcsolt ki, minden ok nélkül, ROM volt az okozója.
Legyél már kicsit határozottabb, ha a töltőt meg tudtad buherálni akkor ez miért okoz ekkora problémát?
-
Mandarinn
senior tag
-
Crytek
nagyúr
válasz
hevizms #18167 üzenetére
Miután rádugom a töltöt a gépre kb 3-4óra töltés után 99%On van a gép (100%ot soha nem érte el) A töltöt kihuzva a gép kb 6-7 oráig tud üzemelni,de ezalatt nem mozdul el 99%ról és töltést ír majd egyszetcsak fogja magát és kikapcsol.Megint rádugom a töltöt 1%ról indul.
-
machogrande
tag
sziasztok!
Bp.-en keresnék hozzáértő ember aki rendbe tenné a dropad a8 tablet-met...
előélete:
megvettem ,hazahoztam,4 óra múlva megállt...innen vettem ,ember 1 hó garanciát vállalt rá de felszívodott ......hibajelenség:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Bmckz55OnQY#!
persze nem ingyen kérném ,én teljesen gyp-s vagyok hozzá...
-
vamzi
senior tag
válasz
Crytek #18163 üzenetére
the show must goes on...
Lassan a pro érvek térfeléről lehúzhatod az olcsó jelzőt... egyébként, ha a töltőt buheráljuk, akkor előbb megbizonyosodunk a szerelhetőségéről, majd tőben vágjuk, hogy újra szerelve csak pár centit legyen rövidebb. De garis gépnél inkább másik töltőt buzerálunk...
-
fntastic
aktív tag
Olvasásra milyen kijelzős tablet az ideális?
-
hevizms
addikt
Crytek!
Miből gondolod hogy az akksi behalt?
Leirom az én történetem okulásképp.
Teclast a10T tablet szintén Kinából.
Egyik reggel akarom bekapcsolni és a következő ábra fogad:ELEM KINÉZETŰ ÁBRÁBAN EGY HÁROMSZÖG,ABBAN EGY FELKIÁLTÓJEL.
Mire gondolnál?Én arra gondoltam,mive előtte nap a kislányom játszott vele,hogy lemerült.Töltőt rádugtam,de semmi nem történt.Töltö rajt volt 24 órán keresztül,de semmi.Arra gondoltam hogy annyira lemerült hogy nem képes felvenni a töltést.
Próbáltam ujrarakni a romot,de nem sikerült.
Elkezdtem nézni a lehetőségét annak hogy hogyan küldjem vissza Kinába.Közben érdeklődtem itthon is hogy mennyi a javitás.Sokalltam.Mégegyszer megpróbáltam az újrarakást és sikerült!!!
Azóta is megy gond nélkül.
Ja és az akksijában még 40% energia volt!!!! -
Crytek
nagyúr
válasz
Adamis #18162 üzenetére
1. Mert tudom!
2. Nem akarom hogy frissítés közben behaljon a gép mert akkor meg azért cseszhetem a garit.Ha majd szerzek valahonnan cube töltőt akkor már legyen az ő gondjuk hogy oldják meg.
Bár sanszos hogy csak aksit cserélnek és ugyanazt a gépet visszakapom ami nem lenne olyan hüde jó. -
tjb007
nagyúr
Nyaraló üzemmódban vagyok így hiába küldök el egy üzenet 3x is nem fogok tudni rá előbb válaszolni. Türelem választ terem.
Más.
5 napja írtam az M betűvel kezdődő cégnek aki azóta nem tudott válaszolni(pedig semmi bonyolult nem kérdeztem). Egy újabb feketepont nekik. -
hdman
őstag
-
tvamos
nagyúr
válasz
Crytek #18153 üzenetére
Nem, ez azt jelenti, hogy kidurantottad a tankot, mert oda vitted tankolni, ahol a repuloket szoktak. A motor attol meg lehet jo. Ha lejar az RMA szamod is, akkor mo eselyel mehetsz panaszkodni a templomba, mert max ott hallgatnak meg! No es persze mi! Mi szeressuk az illlen fajtaju torteneteket!
-
Crytek
nagyúr
Töltőt most már egyértelmű hogy kell vennem!
De akkor még 1x kell velük beszélnem chaten (legalább ragad rám minimális angol tudás),hogy mi van ha lejár az RMA szám. Mert ugye lefog mert a töltő 2 hét mire ideér meg mire innen kimegy.Ezt a rendszerfrissitést már bocs de felejtsétek már el HALOTT AZ AKSI nem segítene semmit. Ez kb olyan hogy egy autó motorja gatter és akkor a javaslat cseréld ki az ablaktörlőn a gumikat! Fölöslegesen nem túráztatom magam így is elég izgalmas lesz az elkövetkezendő pár hónap a géppel kapcsolatban.
Max kuka az egész gép azt olyan mintha nyaraltam volna egyet és rendelek kintről Google nexust.
-
tvamos
nagyúr
válasz
f4lcon #18140 üzenetére
Hat akkor nincs mit tenni! Dobd el a szart!
Ahogy Crytek is megfogalmazta, magadnak csinaltad, a sok vergodessel, jobban jartal volna, ha inkabb sunnyogsz.
En meg mindig azt mondom, kuld vissza ugy, ahogy van, tolto nelkul. Max utolag azt mondod, hogy "pedig kiraktam az asztalra, hogy el ne felejtsem"... addig meg megjon a gyari tolto kinabol!
Mellesleg, ha visszamegy, szerintem megkapja egy szervizes, te meg egy jo eselyel egy ugyfelszolgalatossal leveleztel. Szoval... kapsz egy ujat, oszt jovan! Nem szoktak ezek olyan sokat szarozni, ha tudjak, hogy rossz a cucc. Es ez rossz.
Megjegyzem, ezek utan megerdemled a buktat! -
Seven66
csendes tag
válasz
nightmare13 #18146 üzenetére
Nem az, de külön megvásárolható hozzá.
Van egy T-s mobil stickem majd megpróbálom azzal.
Ha nem megy és úgy látom, hogy nagy szükségem van rá, akkor veszek majd egy gyárit bele, de egyenlőre megvagyok a wifivel..... -
ZsZso
Közösségépítő
Nem, mert nem járatos a témában + official ROMból nem volt újabb a sztori elején (fene tudja most van -e). Pedig pofon egyszerű az EVOt feltenni (legalábbis mindenki ezt mondta) :S. Mondjuk addig-addig bíztatjuk, hogy a végén még a Rockchip 3066 -os gépet is sikerül téglásítania egy rosszul feltett ROMmal
.
Mindenesetre +1 szavazat a ROM újratételre. Remélem a szavazók között kisorsolják a romlott töltőt
.
-
hevizms
addikt
"én a helyedben ujrahuznám a rendszert"
Ezt már javasoltam neki kétszer is,de inkább küszködik a visszaküldéssel.
Pedig saját tapasztalatból mondom,könnyen lehet hogy segitene a dolgon,legalábis az én tabletem a halálból jött vissza,ráadásul úgy hogy 3-szor kellett próbálkoznom,mire jó lett,viszont azóta is tökéletes. -
Seven66
csendes tag
válasz
nightmare13 #18139 üzenetére
Ezt a "hátlapmegnyomásos foltosodást" nem tapasztaltam még eddig, most direkt kipróbáltam és tényleg látni a kijelzőn egy foltot, de ehhez nagyon erősen meg kell nyomni a hátlapot. Normál használatnál nem jelentkezett még soha. Kicsit "csúnyáska" gép, de ennyi pénzért nem találtam erősebb és jobban felszerelt gépet. A navi is szépen fut rajta, gyorsan megtalálja a műholdakat.
-
hdman
őstag
válasz
Crytek #18141 üzenetére
Tényleg semmi közöm hozzá, de ezzel az egész üggyel csak magadat szopatod. A sok ideg, meg keresgélés...
Kezdve ott, hogy nagyon meggondolatlan dolog volt rögtön nekiesni és szétvágni a töltőt. Én továbbra is tartom a nézetem, hogy a kokány töltővel Te ölted meg az akkut. Mondjuk most már mindegy, de ugyis azt vártad, hogy szar gépet kapsz, hát most itt van.
Ha még annyit megengedsz, akkor én a helyedben ujrahuznám a rendszert, vennék egy másik töltőt, és ha minden jó, akkor simán tudnád használni a gépet, a töltő meg kijön a kinai postázás árának feléből.
Ha meg nem jó továbbra sem, akkor visszaküldöd az utolagos töltövel. Sztem ebay már tele van velük.
-
Crytek
nagyúr
pls send back tablet and charger,as the charger is compatiable with tablet,if you don't send back charger,we won't check the tablet in right way,hope you can understand that.
Hát kell nekik
Akkor kell vennem mindenképpen egyet. Valakinek nincs egy plusszba (eredeti nem mokolt cubehoz) amit tudna mellőzni pár hétig?
-
hevizms
addikt
válasz
Crytek #18134 üzenetére
Amúgy próbáltad már újrarakni a ROM-ot?
Könnyen elképzelhető hogy minden gondod megoldódna.Ha még nem próbáltad,próbáld ki.A Teclast tabletemmel voltam ennél rosszabb állapotban is mint te és már én is a visszaküldésen gondolkodtam,amikor mégegyszer megpróbáltam újratelepiteni a ROM-ot és azóta is tökéletesen működik.
Ja nekem olyat csinált hogy hiába dugtam rá a töltőt,csak egy elem rajza jelent meg,benne egy felkiáltójeles háromszög,mintha nem lenne töltésem. -
Seven66
csendes tag
Nemrég vásároltam egy ilyet: http://www.speedshop.hu/termekek/59432/internet-tablet-archos-80-g9-turbo-16gb.html
Van valakinek tapasztalata esetleg?
Eddig kifogástalanul működik, bár nem tudtam összehasonlítani mással. -
Crytek
nagyúr
Hát igen.Sajnos utólag már ép ésszel gondolkodik az ember. Valóban nem lehet tudni az rontotta-e el vagy alapból rossz volt.
Sajnos ez van legrosszabb esetben úgy ahogy van visszaküldik majd a rossz aksis gépet.
De ez vagyok nekem egyből kellett a megoldás.Bár semmivel nem jutottam előrébb mert ezzel sufni töltővel is csinálja amiket a gyárival csak nem olyan mértékben.
De legalább már ezt is tudom ebből is tanulok legközelebb már nem kapkodok. -
Shoo
senior tag
válasz
Crytek #18134 üzenetére
Hogy te mindig a nehezebb módszert választod...
Majd megint kapsz egy szép levelecskét és még mindig nem lesz semmi belőle, ahelyett, hogy nélküle küldenéd el és nyomnál egy bocsi, de véletlen kimaradt szöveget...OFF az OFF-ban:
Apropó annyira nincs időm a géppel foglalkozni, hogy hétfő óta csak 1x volt töltve és még bőven van kraft, de még azt se tudom töltés alatt működik-e rendesen...tényleg kellett volna vele pár napot várni, mielőtt szétszedted a töltőt...azért is lett volna jó, mert akkor tudnád, hogy a sufnitöltő rontotta-e el, de így még azt se lehet tudni... -
Crytek
nagyúr
Mindjárt írok nekik live chaten,hogy levélként már nem férek bele a súlyba a töltövel meg hogy 50 dollár fölött lenne ami nekem nagyon sok stb. Legalább kerek perec kiderül mennyire fontos a töltő. Bár nekik kéne lenne ugyanolyannak szóval szerintem nem gond nekik ,hamarosan kiderül.
Hátha megsajnálnak.
Még a vámot kell felhivnom hogy az az RMA szám elég nekik hogy ne nézzenek a csomagba vagy kell más jelölés is hogy ez már vámolva volt 1x.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Crytek #18123 üzenetére
Ah, vágom. De ha egyszer úgysem az eredeti, akkor nem mind1? Hagyd ki a csomagból, nem hiszem, hogy a töltő hiánya miatt visszaküldenék magyarhonba javítás/csere nélkül (a posta nekik több lenne). Kimaradt a csomagból elefelejtetted ...
Lehet pont az lesz a gyanús a végén, hogy egy idegen töltővel postáztad, és hogy hogy nem pont az akksi pusztult meg a gépben.
Persze kívülállóként könnyű okoskodnom...
tvamos: ha jól látom postával együtt kb. 7 ropi, ráadásul neki sürgős
.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Crytek #18127 üzenetére
Ez olyan felenek tunik, mint ami neked kell:
AC Adapter For Cube U30GT 10.1'' Android 4.0 Tablet PC Power Supply Cord Charger
Es meg olcso is! -
Crytek
nagyúr
válasz
tvamos #18125 üzenetére
Hogy kinézetre nem ugyanolyan az engem nem érdekel paraméterei egyezzenek.A többit meg majd megmondják emailben hogy nem stimmel.
Akkor meg megmondom majd hogy a be nem szerelt alkatrészekből álló szarjukat kikurtam a picsába.Ha nem tetszik nekik akkor elmehetnek a sunyiba.
Ennyi erővel kérhették volna a tokját is vagy a védőfóliát is mert ezeknek ugyanúgy nincs köze a halott aksihoz.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Crytek #18123 üzenetére
Harom megoldast latok a problemadra:
1. Megprobalod a csatlakozo meretet kinezni a neten.
2. Megmered. Ilyenkor egy tolomerce jo szolgalatot tesz.
3. Elmesz egy nagyobb elektronikai boltba, es beleprobalod a csatlakozot. (Ilyen boltokban talalhatsz szerelheto csatlakozot is, ami pont megfelel. Azok meg megmondjak a pontos meretet, amit adtak. A jovoben egy ilyen csatlakozo meg hasznos lehet!)Alternativ megoldas, ha veszel meg egy Cube-ot, annak a toltojet kuldod el, es megprobalod a penzed visszakerne. Ugyis rossz... nem?
Esetleg, ha veszel a boltban egy szerelheto csatlakozot, es rateszed, akkor mondhatod, hogy az eredeti eltort, azert kellett kicserelni. Elofordul az ilyesmi! (Megjegyzem, ami nekem az Aurora II-hoz volt is eltorott. Gyengusz egy vacak...)
-
tvamos
nagyúr
válasz
Crytek #18110 üzenetére
A szivatast mar nem uszod meg! Honnan veszel pont ugyan olyat? Raadasul par nap alatt!.. Gondolod, nem ismerik meg, hogy nem olyan, mint amit ok adtak hozza? Ezt elcseszerintetted, a tanulopenzt meg meg kell dizetni!
A lomex.hu-n lattam univerzalis vackot. Vagy rendelj a farnell-tol.
(En mondjuk ennek ellenere kihagynam a csomagbol, es ha rakerdeznek, probalnam kimagyarazni. Esetleg addig megerkezik az e-bay-rol, amit valaki mar belinkelt...) -
Az árkategória számomra is kérdéses.
Van egy 7 colos tabletem, amit kissé kicsinek érzek filmezésre, és attól függ, hogy beruházok-e egy 10.1-esre, hogy mennyiért tudok hozzájutni.
A pandawill-en néztem, és ott 150-180 dodó között láttam ilyeneket, de annyit nem ér meg nekem.
Az ennél olcsóbbakban pont a kijelző gyenge. Inkább lenne bennük valami gyenge hardver.A kérdésemet azért tettem fel, hátha tudtok valami ilyesmi (akár régi) típusról, amit én nem láttam a pandawill-en.
-
Crytek
nagyúr
Azért ennyire nyomorék nem vagyok így rákerestem én is.
Csak honnan az anyámból tudjam ezekből melyik megy bele a Cube U30GT-be?Mi van ezzel a polaritással ezt hogy érted? Ez nem mokolásra kell hanem az eredeti helyett ezt küldeném vissza!
Nagyon sűrgös lenne mert RMA számot már adtak és az 30 napon belül lejár! Bár lehet nincs jelentősége mert kérek új számot vagy nemtudom hogy megy -ez!
-
Adamis
őstag
dupla
-
Adamis
őstag
off:
nem kellene megváltoztatni a címben szereplő Apad csodát valamelyik újabb gépre? Szerintem lassan sokan azt sem tudják, hogy mi ez? Áradás utáni apadás?
Már ha meg lehet oldani... De szerintem egy modi meg tudja, nem? Csak kérdezem...
off -
Loituma69
őstag
Ha valakit érdekel Point of View Protab2 XXL kis videó 10 perc : [link]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
medica #18112 üzenetére
Nem feltétlenül biztos, hogy jó hozzá a töltője, meg akkor sem, ha ugyan olyan adatokra képes. Találkoztam már többször is olyannal, hogy a töltő paraméterei megegyeztek az eredetivel, töltötte is, viszont hibás volt töltés alatt az érintés, a G szenzor érzékelése, stb.
-
Crytek
nagyúr
Cube u 30 gtmhez hol lehet nálunk 12v/2a-s töltöt venni? Mert sajna mellékelnem kell és ha nem küldenék félek erre hivatkozva szivatnának.
-
tvamos
nagyúr
Ha valakit erdekel meg...
Gadmei tabom toltojenek laba kelt, igy egy olcso kinai toltot sikerult hozza lonom. Sajnos ezzel vacakolt, tolton nem lehetett hasznalni... a szokasos progi nyitogatos-zarogatos dolog. A tab meg kellett. Szet oritottam a toltot, es azt lattam, hogy az egyik zavar szuro kondit kisporoltak. Gondolom az EMC teszten atment igy is. A panelen viszont ott volt a helye, ugyhogy gyorsan lottem oda egy 22nF Y1 specifikacioju kondit. Igy most minden megy, hibatlanul.
/ Ezt csak sajat felelossegre csinaljatok utanam!
/ Fontos az Y kondi, kulonben megb@sz az aram. De 2 db Y2 sorba kotve is jo!!! -
Krissz5435
aktív tag
-
gps76
őstag
Rootolva van a 9-es Myaudio,mert megneztem,de mondom nekem foleg az volt a bajom,hogy nagyon lassu a programok telepitese.Elinditottam az uninstaller pro-t,es kb. 2 masodpercenkent szamolta a programokat amikor eloszor betolti oket.
A 7-es szerianak meg szerintem elirtak a 8000 mAh akkujat,mert tul vekony,kicsi ahhoz,hogy akkora legyen benne. -
F.B.I.
veterán
válasz
Krissz5435 #18099 üzenetére
Inkább 4.
-
Mandarinn
senior tag
válasz
medica #18101 üzenetére
Sajnos a CC 9.7-et én még nem próbáltam.
Ami az előnye lehet az a komoly support. Jön rá a JB stb. Talán gördülékenyebb gariztatás. 1x voltam a 7015-el bent náluk és nagyon szimpatikusak voltak. Tehát mondjuk ezek 5.000Ft-ot megérnek. Szerintem annyival árulhatnák többért kb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest