- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
Smartq 9.7" szerintetek jo gep?
lenne egy 45-ert.
hany tipusa van ennek,melyik jobb,rosszabb? -
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
MyAudio S9 vagy WayteQ xTAB 100, esetleg 100is? Melyik a favorit?
-
bijesz
aktív tag
Látom többen vettetek myaudio s9-et. Én is beruháztam egyre. Egy problémám van vele, a proci rendszeresen leterhelôdik 100%-ra. Feltettem cpu monitorokat, de nem jövök rá mi lehet az oka, valami rendszer szervíz lehet, de ez így bosszantó. Másnál is jelentkezik?
-
tvamos
nagyúr
Hasznaltban talan az SGT-P1000... de az is tobb azerintem.
Ujban, persze sokkal tobbert, ConCorde tab 10.1, SGT-P3100, illetve a Vodafonos tablet. Ez utobbi elofizetessel is franko. En nemigen komalom a Huawei-t...
Esetleg egy olcso tab+stick... bar azzal sokan sz@rakodnak itt most is... meg persz a BT... hmmm... keves az olcso BT-s tab.
Sokat nem segitettem, bocs!
-
vabandi
csendes tag
Én pár hónapja használok egy Zenithink C91 upgrade tabletet és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ha valaki ilyet akar venni vigyázzon mert jó pár hamis változat van a piacon. Alap, hogy a dobozán a ZTPAD feliratnak kell lenni, nincs benne bluetooth, gps viszont van rj45 csatlakozója.
A két magos C97 még annyira új, hogy azt még nem hamisítják. -
tjb007
nagyúr
válasz
GabN73 #18488 üzenetére
Az az igazság, hogy ugyanazért a pénzért klasszisokkal jobb hardverrel rendelkező modelleket lehet kapni, igaz azok nem 10,1 hanem 9,7 colosak.
Ha mindenképpen ragaszkodsz a 10,1 colhoz akkor be lehet vállalni.(#18489) Ryle
Használtan lehet kapni 40e forint körül 3G -s Huawei S7 Slim -et de az ebben lévő hardver egy kicsit koros már.
Más ebben árkategóriában nincs, 50-60e forint környékén viszont már van Vodafone Smart Tab 7 ami klasszisokkal jobb, igaz alapállapotában Vodafone függő de ha felrakod rá a nem hivatalos ICS -t akkor független lesz tőle. -
GabN73
addikt
Nézegettem PandaWillen a 10.1-eseket, és találtam egy Ampe A10 Deluxe Edition-t.
Ez megéri a 45e forintos árát? Csak kár hogy nincs benne GPS, illetve 3G -
Ryle
tag
Sziasztok!
Nem régen kedvet kaptam egy Tablet vásárláshoz, és ebben kérném a segítségeteket.
Egy normális tabletet szeretnék venni jó áron, tudnátok valamit ajánlani ?Válaszotokat előre is köszönöm.
-
gps76
őstag
válasz
Loituma69 #18466 üzenetére
Ha net megosztast akartok a myaudioval,akkor toltsetek le a wifi tether for root user progit,mert ezzel pillanatok alatt csatlakozik,es adhoc halozatkent mukodik,jobb mint a beepitett hotspot.Raadasul mutatja az adatforgalmat is
Sony teloval en is szivtam ezelott,meg laptoppal is. -
Magnat
veterán
válasz
thetan #18471 üzenetére
Nem, ez az ár amit fizetned kell postával együtt. Ha van paypalod, csak klikk a vásárlásra, aztán checkout és ha a paypalnál megadott címre kell a szállítás akkor kész is. Ezt a kütyüt nem a linkelt oldalról rendeltem (utána találtam h itt olcsóbb), de más dolgokat rendeltem már tőlük, eddig megjött rendben minden.
-
thetan
aktív tag
válasz
Magnat #18468 üzenetére
Én is most modem problémával küzdök, nekem a DIGI nél van előfizetésem és ma kaptam meg a stick-et ez is Huaewi E3131. Este tudom csak kipróbálni, de úgy látom ez másnak sem megy.
Amit belinkeltél (még soha sem vásároltam kintről) megy még rá postadíj? Hogy megy a rendelés menete? megbízhatóak?
-
Csedit
aktív tag
válasz
CyberSoma #18461 üzenetére
Péntek óta küzdök pont ezzel én is. Myaudio 9.7" és ZTE M190-es Telenoros modem.
Semmi eredmény.
Ma kicserélték a modemet egy Huawei E3131-es tipusúra.
A helyzet azzal is reménytelennek látszik egyenlőre.
Mindkét modem rádugásakor azt írja, hogy sérült az sd kártya.
Igaz, hogy egyik modem sincs a támogatott listában felsorolva. -
derrik
őstag
válasz
az MF190 mit takar konkrétan?? Beállítások......Továbbiak.....3g Support Information.....
A felsorolásban a ZTE MF190 nincs benne!
Továbbá a legtöbb USB modemnél nem csak a PIN kérés a probléma. Hanem, hogy tápfezültség érzékelésekor "Virtual Cd" módban indítja a Win telepítő részét....amivel az android nem tud mit kezdeni......
Én kb. Így tudom.
De ha a térerő megjelenik az már bizakodásra adhat okot, és lehet hogy csak az APN konfiguráció rossz. -
tjb007
nagyúr
válasz
Nézd meg, hogy a Vezeték nélküli és egyéb hálózatok szekcióban, a Továbbiak... -ra nyomva, a Mobilhálózatok menüponton belül az Adatok engedélyezése opció aktív e. Ha aktív akkor ugyanitt a Hozzáférési pontok nevei menüpontban nézd meg, hogy helyesek e az APN beállítások.
-
CyberSoma
tag
Sziasztok,
Tegnap én is beruháztam egy Tacskó gazdaságos Myaudio csodára.
Én a Váci úton vettem, még volt pár darab. Előtte meg Győrben nyomkodtam a drágaszágot, még ott is volt többdb. belőle...
A nagy kérdésem az, hogy sikerült e valakinek telenoros USB -s internettel életre kelteni? Rádugom a host dugóra, kikapcsolom a wifit, zöldre is vált az usb modem, de nincs net. A hardware infóban azt írja, hogy telenor hálózat, de nincs adatcsatlakozás. Az usb modemem MFI90 -es, telenoros... esetleg ötlet? Ja és ki van szedve a pin kérés...
köszi -
batagy
őstag
Igazából csak a méretét akartam érzékelni élőben , illetve a súlyát (na jó, a tömegét.
). Még nem volt a kezemben sosem ilyen cucc, még Androidos telefonom sincs.
Viszont most kedvet kaptam rá. Számomra a fő felhasználási cél az lenne, hogy miközben Squeezebox-ról zenét hallgatok, közben Wifi-n keresztül a CD borítót nézegetni tudjam magam előtt. Magyarán leginkább képnézegetésre kellene.
Filmeket tuti hogy nem fogok rajta nézni. Maximum még buszon ülve előfordulhat böngészés, de ez sem az elsődleges, inkább olvasni szoktam a buszon (igazi könyvet).
A CD borító nézegetés miatt inkább a 4:3-as képet preferálom, nem a 16:9-est.
Nem tudom eldönteni, hogy a 7"-es méret kicsi-e... Talán a 8"-as lenne a legjobb.
Ezek tömegek mennyire fárasztják a kezet?
MyAudio S7-es 328 gramm.
A Wayteq xTAB-80-as 450 gramm.
A MyAudio S9-es 620 gramm. -
tjb007
nagyúr
válasz
Szőröstalpú #18454 üzenetére
Nagyobb az akku és -mint ahogy vamzi is írja- folyamatosan jönnek a SmartQ tabletekre a frissítések/javítások, így majd erre is.
-
vamzi
senior tag
válasz
tvamos #18432 üzenetére
nem hinném. Eddig folyamatosan tartották, amit ígértek. Amit bejelentettek, azok szépen sorban meg is jelentek. És igazából semmi extra nincs ebben a gépben, mert egyedül az alaplapja tér el a korábbi modellektől. Tehát a felépítését és külsejét már nem kell megtervezni, kitalálni, legyártani. Mindössze 1 pcb-t cserélnek és kész.
(#18454) Szőröstalpú
Folyamatosan jönnek a frissítések a smart devices termékeire, a k7 pedig a legújabb és legsokoldalúbb 7colosuk, szóval egy darabig biztosan jön a frissítés. JB-t biztosan kapja hamarosan. -
batagy
őstag
Ma este jártam a Teszkóban, gondoltam megnézem, hogy kb mekkorák ezek az akciós MyAudio-k. Nem volt kirakva egy sem! A műszaki pultnál senki sem tartózkodott. Odamentem az általános információs pulthoz, azt mondják, már nincs bent a műszakis kolléga. Ennyi, szóval nem sikerült megnéznem.
-
Loituma69
őstag
válasz
qpakcovboy #18448 üzenetére
myaudio 7 óra 14 perc használat után kért tőltést
döbbenet számomra, pedig aztán kapott szegény kütyü fel le telepítést 720p videó nézés játék net stb...Hiába 8000 mAh aksi az 8000 mAh!
-
gps76
őstag
válasz
qpakcovboy #18448 üzenetére
Ezt nézd már meg nekem,hogy milyen is.
Itt a debreceni tacskóban még van jópár belőle... -
tjb007
nagyúr
válasz
Szőröstalpú #18438 üzenetére
Ez sem rossz de inkább egy SmartQ K7 ami igaz, hogy valamivel többe kerül de biztosan jönni fognak rá frissítések.
-
qpakcovboy
őstag
Szombat óta én sem csalódtam a myaudioban, még nem sikerült kifagyasztani. Eddig mindent sikerült telepíteni, és az akksija....
Tokot viszont én is keresek hozzá, lehetőleg kitámasztósat, bill nélkül.
Kár, hogy a wifi `csak , g-s -
Yuandao (Window) N101-el továbbra sincs itthon tapasztalat, senki nem vállalta még be?
-
Loituma69
őstag
Tökéletes választás akciós áron! IPS kijelző fém ház atom stabil működés, alapból rootolva Wifi jelet 3-4 sec alatt veszi gyors 1.2.gzh proci! stb....
rocket
Két napja vettem a tescoban Myaudo 9.7-t A pult leghátuljára volt dugva csak a sarka látszott a doboznak. Mutogatnom kellett az eladónak, hogy meglássa! -
rocket
nagyúr
Megneztem a MyAudio Tesco gazdasagos tabletjet, van sulya.
Bekapcsolni nem engedtek (rendesek), es ami megerdekesebb kint se volt, mikor rakerdeztem hoztak ki a raktarbol.
Rejtegetik nagyonPandawillen feltunt az elso kinai JB tablet elorendeles, 08.15-tol lesz elerheto.
-
nightmare13
őstag
válasz
Szőröstalpú #18438 üzenetére
A tegra 2 multimédiás szempontból nem a legjobb választás. tjb007 majd helyrerakja a dolgokat
-
Szőröstalpú
tag
Tabletet szeretnék venni (eddig nem túl meglepő
). A főbb szempontok: 7" IPS, Bluetooth, GPS. Nem nagyon vannak pont ilyen gépek, a specifikációk alapján a Freelander PD10 leader tűnik a legszimpatikusabbnak. Tud erről valaki valamit?
-
ermys
csendes tag
Sziasztok!
Hatalmas segítséget szeretnék kérni.
Tudnátok e ajánlani max 35 ezerig tabletet használtan?
Melyikeket érdemes esetleg keresni ilyen árban, és mire érdemes odafigyelni?Előre is köszönet!
-
ZsZso
Közösségépítő
Tudnátok nekem ajánlani egy jó/olcsó tokot ehhez a csodához: MyAudio Tablet 9.7''?
-
tvamos
nagyúr
válasz
koncsik #18431 üzenetére
Nem sokkal tobbe volt nekem az Aurora II... talan 34 lehetett...
z0d1AK
Android 4.1 és 2 Gbájt RAM a SmartQ T30-ban
Ha ebbol is amolyan Cube tortenet lesz, hogy hol van, hol nincs, olyan, amilyen, akkor sokan szallnak majd ki keseru szajizzel belole.(#18394 ) szilchi
En az Aurora II-hoz nem kaptam, sot, amit a Gadmeihez kaptam, azt is elhagytam... neha pedig jo lenne. (Szerintem a repulon felejtettem. Pendriveoztam...)
A Huawei e220-al nekem mas gondom is volt. Nem tudta a tab etetni, melegedett is, es akkor meg dobalta a halozatot. De mondjuk 3G-n... -
Off - elnézést, de gyorsan kell döntenem, ezért kérek ilyen jellegű segítséget itt...
Szerintetek egy féléves Ainol Aurorát el lehet még adni 30k körül?
On -
-
foxi69
tag
A termék az alábbi készülékekkel kompatibilis:
ConCorde tab 9.7 IPS
-
derrik
őstag
Ezen a MyAudio cuccon található HDMI kimeneti csatlakozónak mi a pontos neve??? MINI HDMI???
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Hamarosan szeretnék vásárolni egy táblagépet. Max 45k-m van rá és legfőképpen használtban gondolkodom (ugye a költséghatékonyság).
Milyet ajánlotok ennyiért?
Én WayteQ xTAB 100-at, illetve 100i-t néztem ki. A sima 100-asra van már ICS frissítés? Ezekkel jó vásárt csinálnék?Előre is ksözönöm!
Üdv
-
szilchi
őstag
válasz
nightmare13 #18404 üzenetére
Ja-ja
.Ezek szerint csak beállítási gond volt.Bár jobb lenne,ha lenne 3G erre fele,mert GPRS-el netezni ekkora kijelzőn igazi fájdalom lesz a seggembe.
.Bár a semminél ez is több.
Még várom az infót a külső driver implementálása ügyében,ha van valakinek.Most szedek le két videót YT-ról,Android-Building a custom rom címmel.A kettő együtt kb. 2 és fél órás.Bár nem tudom,benne lesz e ami nekem kell.Amit írásos infót találtam,abban csak olyanok voltak hogy proci-tweak,rootolás,meg ilyen alap dolgok.De driver beillesztést nem láttam.
-
vamzi
senior tag
válasz
derrik #18405 üzenetére
Van rá esély igen, de ezt csak ha valaki kipróbálja, akkor lehet megmondani. Simán lehet valami plusz authentikáló csip a CC-ben, hogy ha már ilyen jó supportot biztosít a cc a táblája mellé, akkor ne tudják azt olyan könnyen lenyúlni. Én legalábbis így tennék.
De próba cseresznye.
-
derrik
őstag
Az itt elhangzott vélemény szerint a CC Tab 9,7 IPS és a MyAudio 908A Csavarra ugyan az a készülék! Akkor a CC 4.0.4. rom elmegy a MyAudio-n is ????
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Crytek #18398 üzenetére
amit irtak neked, azt én igy értelmezném: ha nem karcos a hibás tablet akkor azonnal küldenek ujat (javitás után meg el tudják adni a viszaküldöttet ha az karcmentes) ha karcos akkor javitják (ami értelemszerűen tovább tart)
Nem azt irták, hogy nem javitják ha karcos, és tetszőleges magyarországi márkaszerviz se fog kapásbol adni neked egy uj telefont/fényképezőgépet/vibrátort ha valami hibával beviszed
-
atike
nagyúr
ConCorde Tab 9.7 IPS
"Megfelelő kiegészítővel még Ethernet csatlakozásra is lehetséges. USB csatlakozásra egy átalakító segítségével (OTG kábel tartozék) oldották meg."
Ennyit találtam róla...
Erről a funkcióról nem találkozott valaki már bővebb leírással? Vagy akár saját tapasztalattal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Update 06.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest