- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Krissz5435 #17595 üzenetére
Már kifutottam a szerkesztési időből. Az iPonnál sajnos már 30500 körül van és most nincs is raktáron.
De a kommentek közt is látható, hogy egy időben 29900 Ft volt.
30e alatt van még a hasonló kategóriás Ghoo tablet, a Navon Platinum, meg az említett PoV. Ezek egy kaptafára készültek, de csak a ConCorde-nál van kilátás a Jelly Bean frissítésre.
Olcsóbban Kínából rendelhetsz, talán még a 7collosaknálmeg is éri. Pl a pandawill.com-ról. Ott erősebb kétmagos, IPS kijelzős gépek között válogathatsz, ugyanennyiért vagy olcsóbban.
Sajnos ott sem fenékig tejfel minden, ha esetleg hibást példányt kapsz, kell az angol tudás a garancia intézése miatt és még a vámon is át kell csúszni.
Itthonról még a WayteQ Xtab70i-t, az Xtab 70w-t, a Myaudio Series 8 DC az ajánlható, de ezek már magasabb árkategóriába tartoznak. -
Krissz5435
aktív tag
válasz
Sanzaa #17593 üzenetére
Hát hallod ez a 715-ös concorde nem semmi. 30k alatt lenne és ahogy nézem nem egy rossz felszereltségű. Főleg a gpuja tetszik, hogy nem adreno 200/205ös, hanem jobbnak tűnik. Ha esetleg még tudsz ilyen ötletekkel előállni, akkor hajrá, ne fogd vissza magad. Persze a 30k-s határ erejéig. Meg az tetszik, hogy ICS is van rá.
Egyébként iponnál nem találtam még meg.
Meg ez a teszt nagyon meggyőző tud lenni.
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Krissz5435 #17589 üzenetére
Vegyél egy drága telefont előfizuval olcsón, add el jópézé' és vegyél egy jóárasított tabletet meg vegyél egy 3000Ft-os Lidl-ös telefont:-)
A tablet kérdésre, pl a ConCorde 7015 már 30 000 Ft alatt van az iPonnál és a Tescoban is. 7", kapacitív, 1 Ghz Allwinner A10 Soc Mali400 GPU-val és normális hazai supporttal. Jelly Bean frissítés be van ígérve.
Szerintem USB-ről is tölt, mert a ConCorde 9.7 IPS-em is tölt arról, de ezt majd Shoo elvtárs megmondja. -
tDr1v3r
veterán
Sziasztok!
Erről a PoV gépről tudtok véleményt mondani? Ahogy néztem Cortex A8 a CPU és 800*480-as felbontású a kijelző... nem túlzottan vonzó.
-
szilchi
őstag
Aki most rendel vagy akar rendelni Kínából,az számoljon azzal hogy jelenleg Peking és Hong Kong félig-meddig víz alatt van.Ez szvsz pár napos késést jelenthet.Szerintem legalábbis.
-
ans
aktív tag
válasz
Krissz5435 #17589 üzenetére
Az usb töltés a szűk kersztmetszet. Az olcsóbb gépek nem nagyon töltenek usb-ről. Talán az archos/arnova tabletek.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
Krissz5435 #17573 üzenetére
Azon gondolkodok, hogy mivel ingyen tudnék venni telefont telenornál, ezért vennék egy egyszerű telefont és mellé egy tabletet. Így telefonálni is tudnék, és az android is meglenne. Szóval a kérdés:
Milyen olyan tablet van max 30kért ami 7 inches(nem kell nagyobb), usb-n keresztül lehetne tölteni és legalább gingerbread van rajta? -
hdman
őstag
itt:[link]
-
sirály69
őstag
válasz
jodamester #17578 üzenetére
-
Loituma69
őstag
Megőrülök ettől a tablet vásárlástól, itt magyarországon 50.000ft-ért egy erős alsókategóriás tabletet lehet venni, viszont grancia támogatás szervíz ok! De kis kínából 50.000ft-ért közép felső kategóriájú tabletet lehet rendelni kétes nehézkes támogatás garancia szervíz. Nagy a dilemma! Nem tom mit tegyek!
-
r3dsnake
nagyúr
Létezik olyan app, amivel tudnám figyelni az órajeleket grafikonon? Pl a táblám több órajel között váltogat, és érdekelne hogy standy állapotban átvált-e az ötödik tegra magra, ami alacsonyabb fogyasztású, vagy a fő magokat használja tovább.
Köszi!
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
nightmare13 #17574 üzenetére
az S7 Slim ugyanaz volt 3G tablet fronton, mint a ZTE Blade okostelefon fronton.
Ez pontosan mit jelent?
És használtan ennyiért lenne valami?
-
hdman
őstag
Előrendelhető a cc ips+!
-
nightmare13
őstag
válasz
Krissz5435 #17573 üzenetére
Ilyen árban esetleg telefont találsz az S7 Slimen kívül... Hogy úgy mondjam, az S7 Slim ugyanaz volt 3G tablet fronton, mint a ZTE Blade okostelefon fronton.
-
Krissz5435
aktív tag
Szerintetek milyen tabletet érdemes venni max 30-35kért amivel telefonálni is lehet? A huawei s7 slimet néztem, de gondolom még van ezen kívül is Ami talán jobban megérné.
-
Crytek
nagyúr
válasz
scanman #17571 üzenetére
Visszaküldöm csak nem akarom a nagy nullára történjen.Már írtam chaten párszor meg emailekre küldözgetek üziket így már tisztában lesznek vele ,hogy az van.
Bár még az is kérdés hogy ha a visszaküldött gépet kézhez kapják akkor mennyit fognak rajta ülni mire kicserélik/javítják akármit is csinálnak vele.
Meg ez a kiküldési hercehurca is még ködös mivel soha nem csináltam. Azt se tudom mit kell ráírnom a dobozra hogy kifelé ne vámolják meg. Mert átjött a vámom díjmenetesen és ugyanaz megy ki gariba.Emiatt is még majd pár emailt kell váltanom.
-
scanman
csendes tag
válasz
Crytek #17569 üzenetére
Bocs, de én - már ha ez a szándékod - simán visszaküldeném a csomagot töltő nélkül, max megreklamálják ha nincs benne, te pedig válaszként közlöd, hogy elnézést, véletlenül kimaradt, de akkor a cseregépbe ne tegyenek töltőt, ne kelljen már kétszer postáznod... ha ezt udvariasan lezongorázod, tuti nem fognak vele kínlódni, ott egy töltő nem oszt, nem szoroz, ezt elhiheted... De nagyobb az esélye, hogy szóvá sem fogják tenni.... De persze ha nem is akarod visszaküldeni a gépet, akkor meg felesleges ezen rágódni
-
Crytek
nagyúr
Lehet hogy ez volt én nem tudom nem értek hozzá és nem én csináltam.
Haver jött rámért mind a két töltőre aztán megbuherálta a kettőt egybe.ans : De ilyenkor minden cuccot vissza kell juttatnom gondolom töltőt meg nem tudom és én szívnám meg a végén!
A másik nem is tudom hogy működik ez az egész visszaigénylés. -
Prien
addikt
Lassan kellene egy Ainol topic, ahol a Tornado, Mars, Elf és Aurora tulajok konzultálhatnának. Vagy sokan vagyunk, de még nem elegen?
-
tvamos
nagyúr
válasz
Osynho #17564 üzenetére
Nekem is megjott az Aurora II a Pandarol. De crue-e a best.buy: "A mai napon megérkezett a 75 dolláros Aurora II tabletem, amit az aliexpress múlt heti féláras akciójában rendeltem".
En mondjuk nem vagyok oda erte... de ez lehet az ICS hibaja is. :-(
Olyanokat nem tapasztalok rajta, mint a Cube-osok, csak megse az igazi.A legujabb dolog, amit eszrevettem, a kepernyo vibralasa. Neon (kompakt fenycso) vilagitas eseten a leg szembetunobb, hogy kisse vibral a kep. Ha a telefonom, vagy a Gadmei tabot melle teszem, nem latsszik, meg a gyerek sem latja, de en meg igen... vagy csak odakepzelem!?..
-
Shoo
senior tag
osztom...ki kellett volna bírni egy kis ideig, nem egyből berhelni. lehet össze lehetett volna rakni egy teljesen új töltőt és nem kellett volna vagdosni...vagy épp nem egy normális stabilizált táp..esetleg előfordulhat, hogy előbb a gépbe dugta majd a konnektorra, kapott egy feszcsúcsot és nem korrigált....
-
lacuska74
tag
Sziasztok!
Megjött az Ainol novo Aurora II tabletem Kínából!
Sajnos nincs rajta magyar nyelv, Android 4 van rajta.
Rá lehet erre tenni magyar nyelvet valahogy? -
Crytek
nagyúr
De azzal fizettem! A készüléket nem akarok elveszíteni ,mert maga a gép jó csak hát az aksi szar.Meg necces is lenne mivel akkor minden porcikáját vissza kéne juttatnom a boltba a töltőt meg nem tudom mivel ketté van vágva!.
Szóval amíg az emailezés megy velük addig kell keresnem valami boltot ahol hasonló töltőt árulnak és venni 1-et ,mert ha kérik akkor valamit küldeni kell!Másnál csont ugyanez a hiba volt hogy csak 99%-ig tölt kikapcsolás után meg lemerül és 1%-ról kezdi. Szóval nem a kokány töltő ölte meg az aksit.
-
crue
őstag
A mai napon megérkezett a 75 dolláros Aurora II tabletem, amit az aliexpress múlt heti féláras akciójában rendeltem. Tudom, hogy itt óva intenek mindenkit az aliexpresstől és a túl-szép-hogy-igaz-legyen ajánlatoktól, de gondoltam megpróbálom és ha bebukom, akkor tanulópénz, ha nem, akkor jó üzlet. Szerencsére nem kamu volt, így itt gyönyörködhetek ebben a csodás kis masinában.
-
Crytek
nagyúr
válasz
z0d1AK #17551 üzenetére
Nekem egyelőre még nem származott a Cube-ból semmi károm.Megvagyok vele elégedve.
Annyi az egész hogy használat után mikor kikapcsolom akkor másnap töltővel kapcsolom be és töltőn hagyom 3 órát.Amire kell arra mint írtam tökéletes szóval nekem megérte.Sőt ha visszaküldöm még a ~6k-s postaköltséggel is megérte.
Szopni meg nem szopok vele.Szopás akkor lenne ha be sem kapcsolna és nem tudnám használni.
-
Crytek
nagyúr
Nos ismét cseteltem pandával. A csaj azt mondta ,hogy hamarosan jön egy frissítés a Cube U30GT-hez azt még várjam meg.
Kérdeztem mikor ,de nem tudta megmondani. Rákérdeztem hogy ha az sem segít mi a teendő.Adott egy mail cimet hogy oda írjak.
Most elküldtem oda is a bánatomat.Remélem azért 2013-közepe felé sikerül elintéznem a cserét vagy a javítást
Addig használom a gépet így arzheimer módban. (kikapcsolás után az aksi szivárogtat és elfelejti hogy felvolt töltve)
De tuti ezen a firmware nem fog segíteni mivel az aksiról nincs hőfokinfo se mV info az állandóan ugyanazt mutatja. Ha felment a töltöttség 99%-ig onnantól nem látom hogy most mennyire merül vagy mivan vele mert 99%-ot jelez még 5 óra nyúzás után is.Szóval fullosan halott az aksija vagy nem tudom.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
tjb007 #17544 üzenetére
Még az USB 3.0 is csal valamikor az év végén, jövő év elején jelenhet meg először tableteken, 100 wattot leadó USB meg pl egy ARM-es tabletre nem is fog kerülni, mert nem lesz miből akkora teljesítményt leadni. Ez inkább PC-n, notebookon lesz érdekesebb, illetve tévéken, médialejátszókon szerintem.
-
tjb007
nagyúr
-
h-yle
addikt
A kínai kereskedő ha megkérdezed tőle lepippant-e a tablet arra is igent mond. Lehet nem azért mert hazudni akar, csak nem érti a kérdést
Szóval én nem vagyok ilyeneken meglepődve, de 1280x800-nál tényleg csak közelről (20 centi kb.) vehető észre a hiba, és akkor sem feltűnö, mert nem fekete képernyőt bámulok folyamatosan ezért nekem elfér.
A hang jobban zavar mert nagyon halk, de egy két hét és úgyis szétszedem, megfordítom a hangszórót, vagy ha találok hasonlót akkor le is cserélem.
-
h-yle
addikt
Megnyomkodtam én is az U30GT-t.
Első benyomás, hogy jól össze van rakva, néha nagyon nyúzom nyikorog, de nem kell nagyon nyúzni. A cucc nehéz, kb. mint egy iPad2-3.
A képernyő rendben, van egy halott pixel, de túlélem.
Bevilágítás szintén ok. a széleken éjjel látni fekete háttéren egy kicsit, de ez is csak a szar összeszerelésnek köszönhető, tehát lehet orvosolni. A Touch rendben eddig mindent érzékelt, még töltés közben is.
WiFi rendben, BT rendben. Google Play még kicsit foghíjas, de azt majd orvosolom.
Ami nagyon tetszik, hogy gyors. Nem különösebben érdekelnek a 3D játékok (tableten), de maga a rendszer nagyon fürge, böngészni appokat használni egy élmény. HDMI kábelt még nem próbáltam (nincs) OTG 3G nem érdekel (ott a telefon).
Mivel tegnap éjfélkor értem haza ma fogom érdemben tanulmányozni, de eddig én meg vagyok elégedve.
-
Crytek
nagyúr
Arra van valami esély hogy Magyarországon lehet kapni olyan aksit ,mint ami az U30 gtben van?
Mert most néztem csak hogy töltésnél a mv nem emeledik pedig ugye kéne mert kapja a kraftot.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Máté94 #17528 üzenetére
Elég sok olyan kínai telefon létezik ami a kritériumoknak megfelel.
Itt van például egy kétmagos 197 dollártért és egy egymagos 165 dollárért, ennél olcsóbban nem kapsz olyat ami az elvárásaidnak megfelel.(#17530) Bone123
Biztosan lehet rá számítani.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Az Ice Cream Sandwich alapú kínai tabok nagyon hamar kijöttek. Szerintetek idén még látunk Jelly Bean tabokat? Várnék 3-4 hónapot egy 4.1-re belőtt 10"-os, HDMI-s cuccra.
-
Máté94
addikt
Hú, de nem lesz egyszerű, amit kérek:
Létezik e 5"-os vagy, GPS-es, WIFI-s, 3G-s, telefonos valamilyen tablet vagy még éppen telefonnak nevezhető kínai csoda? Igazából egy HTC X7500-at kellene kiváltania, ami épp GPS üzemmódban van, és a végét járja.
-
-
ityam
őstag
válasz
tjb007 #17521 üzenetére
Ilyen az én tabletem: [link]
Itt a PH apróján vettem.
Nem mondtam, hogy fontos nekem, hogy csak 7 colos legyen, hogy elférjen zakózsebben, farmer farzsebben(jelenlegim elfér).
Nem szeretnék igazából sokat rákölteni, mert nem érzem annyira szükségét a netnek, de néha csak jó lenne.
Szal lehet hogy a stickemet kéne valahogy ráerőltetni mert amiket a szolgáltatóknál látok tabletek azok méregdrágák. 20Kért vettem a mostani tabletem. Ha jóval erősebbet kapnék amibe bele lehet építeni sim kártyát akkor is max 2X ennyit adnék érte. -
tjb007
nagyúr
válasz
szilchi #17517 üzenetére
Nekem csak annyi problémám volt, hogy a 4:3 -as képarány miatt nehezen találtam direkt az ilyen méretű tabletekhez készült tokot de méret alapján vadásztam egyet (amit amúgy nem igen használok).
(#17519) ityam
Amit itthon is meg lehet vásárolni, Mali-400 van benne és léteznek 3G -s változatban is azok a Samsung tabletek. Ezek közül most a legolcsóbb a Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus de ebben nincs beépített 3G modem és nem is csatlakoztatható semmilyen módon sem hozz.
Szintén Mali-400 -as a hamarosan megjelenő ConCorde tab 9.7 IPS Plus, ebben szintén nincs beépített 3G modem viszont van lehetőség USB stick csatlakoztatására.
"Ezt tudná kezelni az a tablet amibe lehet sim kártyát rakni?"
Ezek a tabletek ha csak nem valamelyik szolgáltatónál vásárolod kártyafüggetlenek, tehát bármelyik szolgáltató SIM kártyáját belerakhatod.
"Esetleg érdemes lehet csak egy olyan USBs modemet venni amit felismer a jelenlegi tabletem?"
Ha szükséged van rá akkor érdemes de ehhez nem ártana tudni, hogy mely modemeket kezeli a készüléked.
Mi ennek a tabletnek a pontos típusa ?"Esetleg lehetséges valami driverféleség hogy felismerje a Android 4.0.3 az én ZTE MF110 stickem?"
Megoldható de ez nem Windows, nem két kattintásból áll. Kell hozzá az adott modem drivere, ezt bele kell forgatni a kernelbe etc. etc., szóval elviekben lehetséges a gyakorlatban viszont -ha csak nem vagy ROM főző- nem.
-
ityam
őstag
Azon filózok hogy lecserélem a tabletem egy olyanra amibe lehet rakni sim kártyát.
Kérdéseim:
-Milyen mali 400 as VGAs tabletet tudtok ami olcsó?
-Milyet tudtok ami már legalább kétmagos proci van benne 1GB rammal?Igazából a jelenlegi tabletem sebességre kiszolgál ami egy Allwinner A13 1 magos procis 1.2GHz es tablet 512MB rammal, mali 400 al. Jelenleg játékra és filmezésre használom. Mindkettőhöz elég. Viszont netezni kicsit lassan lehet(wifin). Kicsit lassú a böngésző, bár lehet hogy egy normális böngészővel már felgyorsulna. Eddig nem izgatott mondjuk.
Előfizetéses netet nem akarnék rá, viszont van egy DJuicés feltöltőkártyás mobilnetem. Ezt tudná kezelni az a tablet amibe lehet sim kártyát rakni?
Esetleg érdemes lehet csak egy olyan USBs modemet venni amit felismer a jelenlegi tabletem?(jelenlegim sajnos nem ismeri fel. teljesen kiakad tőle a tablet)Esetleg lehetséges valami driverféleség hogy felismerje a Android 4.0.3 az én ZTE MF110 stickem?
Köszi a segítséget.
Üdv Ityam -
szilchi
őstag
Ma megjött a tablet tok,amit rendeltem.De kicsi a tabletem hozzá.Úgy tűnik,az enyém a kompakt 7"-os tabletek közé tartozik.Mert ahogy néztem,a legtöbb 7-es tok ekkora mint amit rendeltem.Ha azt akarom,hogy rendesen benne legyen a sarkában,akkor csak az egyik sarokkal tudom lefogatni.Ha kettő tartja,akkor már éppen hogy csak tartja.A négy fül meg sehogy sem megy.Akkor kiesik belőle.Lehet ezzel valamit kezdeni?
tjb007:Ha jól emlékszem,annó neked volt hasonló gondod a Wayteq Xpad70-es tablettel.Vagy legalábbis valakinek volt abban a topikban
-
Firka30
tag
hdman,kelzsoca kösz a segítséget,működik már a masina
Esetleg valami egyszerű magyarosítás nincs véletlen androidra?
Ezt a morelocal2-t kipróbáltam,de kb.semmi nem lett magyar.
-
Rockerman
csendes tag
Szia,
Én az előre hozott hangszórók miatt választottam ezt. A hangja szerintem meglepően jó. Nincs dobozhang. Kellemes hangzás. Kicsit sok a magas. Hangerő teljesen elegendő.
Valódi sztereó. Tesztelve!sirály69: Igen nagyon hasonlít rá hardveresen.
Flash működik a gyári böngézőben. Play van és egyenlőre minden fel is települt amit akartam.
Üdv.
-
-
SGalaxYS
csendes tag
Sziasztok.
Tablet vásárlás előtt állok.
Egy olcsóbb kategóriás tabletet szeretnék vásárolni 40-50e ft alatti árkategóriában.
Tudnátok valamilyen típust ajánlani, mert teljesen tapasztalatlan vagyok tablet ügyben?
Túl sokat nem várok el tőle...lehessen rajta filmet nézni, egy két alap játék elfuthatna rajta, legyen benne 3G és jó lenne ha legalabb 8"os lenne(esetleg ha lehet vele telefonálni az sem probléma)
Elég sokat találtam neten, de nem tudom melyiket lenne érdemesebb megvenni ezértis kérem a segítségeteket.
Előre is köszönöm! -
Rockerman
csendes tag
Sziasztok,
Nekem ma érkezett meg a Window/Yuandao N101 32GB.
Az anyag használat kiváló! (sokkal roszabbra számítottam) Első nyomkodásra minden működik.
Igyekszem a héten egy tesztet összedobni.
Ha valaki szemezik a készülékkel, kérdezzen bátran!
Üdv: Rockerman
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest