- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
zumi407
csendes tag
Udv mindenkinek! Akovetkezobe szeretnem a segitsegeteket kerni, 4.0 -ra frissult a gepem (samsung gt-p7500) es a flash player nem akar valahogy mukodni. Elotte 3.2 volt azzal mukodott nem tudom mi lehet a gaz de a regi adobe flashplayer 11-et le se tudom torolni mert azt irja hogy a frissitesek is el fognak veszni. Van esetleg valakinek otlete mi a megoldas? A segitseget elore koszi mindenkinek.
-
zumi407
csendes tag
Sziasztok!
Eloszor is mindenkinek kellemes unnepeket kivanok. Az lenne a kerdesem hogy van e valakinek infoja samsung gt-p7500 wifi 3g frissitesrol. Nekem jelenleg 3.1 van rajta de neha mintha belassulna. Olvastam kulfoldi forumokon hogy 2012 jul-tol van ra ice cream sandvic de fogalmam sincs hogy kell csinalni. Ugyanakkor a samsung azt mondta hogy jelenleg nincs. Akkor most szerintetek?
-
zumi407
csendes tag
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni toletek a kovetkezo a problemam. Ma letoltottem egy albumot a music bubrol de mikor ramegyek a letoltott menure nulla. En azt gondoltam hogy a zenelejatszoba tolti a dolgokat. Akkor most ugrott 9fontom? Bocsi de meg kezdo vagyok varom a tanacsokat.
Udv. Tamas
-
zumi407
csendes tag
Sziasztok!
Egy gyors kerdes, mindig ilyen lassu a music hub? Probalok egy albumot letolteni mar kb 30perce de csak porog a vasarlas felirat.
-
zumi407
csendes tag
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni a samsung app hasznalattal kapcsolatban toletek. Betettem ma egy angol szolgaltato kartyajat (02) majd kiirta postpay,prepay, tesco harom lehetoseget. En a prepayt valasztottam bar a kartyan nincs osszeg. Miutan ranyomtam az ikonra kiirta hogy nem engedi a letoltest idegen helyrol ami nem android marketbol szarmazik. En nem mertem inaktivalni a tiltast viszont szeretnem hasznalni az appot. Ebben kernek tanacsot toletek a samsung tok suket volt ezzel a temaval kapcsolatba.Udv:tamas
-
zumi407
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hogy megvan a hiba audio/mpeg-be mentek at a zenek lehet hogy azert nincs borito egyikhez se?
-
zumi407
csendes tag
Koszonom midenkinek a segitseget akkor majd prbalkozok.
-
zumi407
csendes tag
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni toletek a kovetkezo a problemam. Ratoltottem par albumot a gepre de valahogy nem megy a boritok beszerzese. Nekem eleg lenne csak az albumhoz nem minden egyes szamahoz ezt hogy lehetne orvosolni? Ha esetleg valaki tudna ebbe segiteni megkoszonom (samsung galaxy tab 10.1 gt-p7500)
-
zumi407
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis technikai segitseget szeretnek toletek kerni, a kovetkezo a problemam. Letoltottem a skypeot a google play aruhazbol es hat a hangjelzessel van egy kis gaz! Ha valaki hiv a skypeon alig hallom meg az egy dolog de, nem talalom a hangbeallitasi menupontot a skype-ba:-( valaki tud nekem ebbe segiteni? Haigen annak elore is koszonom.
Udvozlettel:tamas
-
zumi407
csendes tag
szaiasztok!
Ismet itt vagyok egy kis felhasznalonev valtoztatassal es szeretnek egy kis segitseget kerni toletek.a felesegemmel szoktuk nezni az onlinefilmek a neten oldalt sok jo film van de az problemam hogy, a tabletem (samsung 10.1 3g) nem akarja lejatszani a filmeket es a divix playert sem akarja futtatni. A netbookon tokeletesen fut igaz azon windows7 van.
Ha esetleg tudna valaki egy megoldast annak halas lennek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest