- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
h-yle
addikt
Nekem is megjött a Cube U30GT. Egyelőre, mivel nem vagyok otthon húgom nyomkodja, Ő azt mondta neki tetszik, gyors, működik minden, a képernyő szép halott pixelt nem lát.
A töltő is müxik (eddig), a hang meg szar, de ezt tudtuk. Húgom úgy fogalmazott, hogy olyan "mintha egy kis kínait bezártak volna a burkolat alá és onnan próbálna meg erőtlen segélykérő kiáltásokat cincogni".
Szóval eddig úgy tűnik nekem szerencsém volt a "kínai tablet rouletten", meglátjuk ha én is elkezdem fogdosni és mélyebben belemászni a lelkébe hogyan állja majd a sarat.
-
Firka30
tag
Adott egy ilyen tablet -->CyberNav
A gond az lenne,hogy bekapcsolás után az android logonál megáll...vagy ujra kellene rakni a droidot vagy lehet elég lenne egy hard reset?
Sajna egyikhez sem találtam semmi leírás,ha valaki tudna segíteni ebben az jó lenne
-
tvamos
nagyúr
Probalom megszertni az Ainol Aurora II tabletemet... de meg mindig jobban szeretem a telefonomat. Akar bongeszesrol van szo, akar masrol. De foleg posztokat irni, meg ilyenek. Valahogy a telefon sokkal korrektebben mukodik. A tableten neha elugral a bongeszo, a kijelolesek teljesen ad-hok mukodnek, hol sikerul, hol nem... szoval... valahogy nem az igazi ez.
Lehet, hogy megis erdemesebb megvenni egy igenyesebb darabot, akar mennyivel kerul is tobb penzbe.
-
-
szabozeee
aktív tag
Még egy kérdés.. 17478-ra
Mindegyik Magyar nyelvű??
-
bigdady
nagyúr
Melyik live wallpapert ajánjátok ami időjárás szerint változtatja a hátteret és jó is? Go weather?
-
Adamis
őstag
Abban segítsen
nekem valaki, hogy
az miért van, hogy
Android 4.0.3-as
rendszeren nagyon
nehezen
kapcsolódik a
wifihez. Van itthon egy hálózatom, ami
WEP-pl van levédve és a telefonom elsőre
rámegy (2.3.7), de a tábla nagyon
nehezen, bár akkor már stabilan rajta is
marad. Csak marha idegesítő, hogy mikor
hálózatot keres, max a térerő, aztán mikor
IP címet kérne, akkor meg lemegy
minimumra. Találkozott már valaki
hasonlóval? És mi lehet a probléma?Ainol Novo 7 Tornados tablet
-
tjb007
nagyúr
-
hdman
őstag
válasz
szabozeee #17478 üzenetére
Lényegében ugyanaz.
Az ICS (Ice cream Sandwich) az android 4.0.x "kódneve", a touchwiz pedig a samu által fejlesztett felhasználói felület, UI( user interface)
Az egész együtt azt jelenti, hogy a samu a gyári android felületre ráhúzott egy skint, tehát a TW-t.
Ha nem tetszik, simán cserélhető, pl: nova launcher, apex launcher, stb.
-
szabozeee
aktív tag
Üdv.!
Remélem jó helyre írok. A következő a kérdésem, most akarok venni egy SAMSUNG GT-P5110 Galaxy Tab2 10.1" 16GB Wi-Fi Titan gépet.
Több helyen megnéztem ezt a gépet, és van egy különbség köztük pl. Ipon-on azt írják, hogy Google Android 4.0, TouchWiz UI van rajta.. Mindenhol ahol még néztem ott: Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)
Kérdés: Mi a különbség a kettő között? Melyik jobb?
Előre is köszi...
Zeee
-
F.B.I.
veterán
tjb007 és hdman
kösz, ránézek!
-
Sanzaa
senior tag
-
tjb007
nagyúr
válasz
szilchi #17471 üzenetére
Minden megoldható. Ahhoz, hogy működjön a dolog bele kell forgatni a kernelbe az adott BT dongle driverét plusz a szoftverbe is bele kell rakni ezt a funkciót, utána az OTG kábelre kell már csak rádugni az USB modult. Ez a legegyszerűbb módja, persze aki nem ért hozzá annak csak az marad, hogy találjon egy olyan ROM -ot amiben ez megoldott.
-
szilchi
őstag
Megoldható Bluetooth olyan Tab-on,amiben gyárilag nincs?Próbáltam infót keresni hozzá,de konkrétumot nagyon nem találtam.Volt aki írta,hogy főzött rommal lehet.Volt aki szerint fel kellene forrasztani egy BT chippet az alaplapra,hogy működjön.Volt olyan is,hogy elméletileg megoldható de gyakorlatilag nem.Meg persze találtam olyan illetőket is,akik OTG-re dugták és simán felismerte.Valaki próbálta már?
-
bigdady
nagyúr
-
tjb007
nagyúr
válasz
bigdady #17467 üzenetére
Az LG -nek és a Motorola -nak is van 8,9 -es tabletje, előbbit itthon is lehet kapni (bár nem igazán ajánlott, főleg ennyiért) utóbbi viszont nálunk nem elérhető (legalábbis hivatalosan).
Azt meg ne felejtsd el, hogy ezek a 90e forint alatti árak mind egy évi sufnigaramciával értendőek, nem 2év Samsung garanciával mint például ami a Extreme Digital -ban is kapható.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
bigdady #17467 üzenetére
A GSM boltok olcsó áraitól óva intenélek, mert ezen üzletek külföldről beszerzett, használt készülékeket kínálnak, esetleg tartozékok nélkül, ÁFA nélkül és ezekre a két év Samsung garancia sem vonatkozik, helyette egy év bolti gar van, az meg ki tudja hol szervizeltet, arról nem beszélve ha megszűnik a bolt, amely az ÁFA csalás miatt bármikor bekövetkezhet.
Egyébként 8,9"-os tabletje volt az LG-nek is, de mar nem nagyon kapni.
-
bigdady
nagyúr
igen, kösz.
Ebből nincs 3G nélküli változat? A 10-es nagy a 7-es meg kicsi nekem, viszont telefonomat hotspotként használva felesleges a 3g. Otthon meg van wifi. -
bigdady
nagyúr
8.9 galaxy tabot hol érdemes venni, ahol jó áron van?
-
Colonel993
senior tag
-
-
Adamis
őstag
Segítség! Ainol Novo 7 Tornados táblához kellene nekem magyar nyelv. Állítólag (és a leírás szerint is) van benne magyar nyelv, de gyakorlatilag nincs. Letöltöttem a legújabb frissítést, ráeresztettem a gépre, de semmi. Tudok valamit tenni?
-
keszo
őstag
50-60k-s belépő szintű tabletek( WateQ; Concorde; My Audio)
130k-tól kapható tabletek (Asus; Samsung; Ipad)
kettő között mik vannak? természetesen 9.7 vagy 10"-ban -
F.B.I.
veterán
-
arnyekxxx
veterán
-
tjb007
nagyúr
válasz
Loituma69 #17443 üzenetére
50e forint alatt ez az egyetlen olyan GPS -es tablet ami újonnan szóba jöhet: [link]
Használtan még bejöhet a képbe a Huawei S7 Slim (van beépített 3G modem) de ez hardveresen elég gyengécske már, illetve ott van még a Samsung Galaxy Tab (P1000) ami talán még belefér ebbe az 50e forintos kertbe. -
Loituma69
őstag
50.000ft alatt milyen tabletet ajánlotok?
Játék, net, gps navigálás erre használnám! Másik varia játék net gps nélkül! Csak kapacitív kijelző! Minimum 7 col! Használt is érdekelne. -
Amantius
senior tag
Megkérdem, hátha van valakinek tapasztalata.
Az miért van, hogy a Vodafone-os előfizetéses net tökéletesen megy a tableten (W 70w), a Vitamax, viszont nem. Rádugom a sticket, megjelenik a térerőikon, alul az értesítéseknél ki is írja, hogy Vodafone Hu. APN-t átállítom, mégsem csatlakozik a netre. -
F.B.I.
veterán
Adott egy Concorde 7015 ICS, telefonon beállított hotspotot minden látja a lakásban csak ő nem, a routerre egyből feljegyző, a közelben lévőket is látja. Mit lehetne csinálni?
-
tjb007
nagyúr
Gondolom az új kétmagos érdekel, arról tegnap már leírtam a véleményem. Tapasztalata nagyon nem lehet ezzel a modellel kapcsolatban még senkinek sem mivel még nem lehet megvásárolni.
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék a MyAudio Tablet S8 felől: érdemes e megvenni, van e valakinek tapasztalata vele kapcsolatban, van e valami nagyobb hátránya, stb? -
hevizms
addikt
Crytek jó lett a bemutató cikked.
-
hdman
őstag
Crytek, kint az U30GT cikked!
-
Metal213
tag
Azt írják hogy a nexus 7 szeptemberben jöhet.
http://www.afterdawn.com/news/article.cfm/2012/07/11/nexus_7_headed_to_europe_in_september
249€ nagyon sok érte
-
hevizms
addikt
válasz
Crytek #17407 üzenetére
Próbáltad már egyébként újrarakni a firmware-t?
Lehet simán megoldja a bajodat.Nem hiába ajánlják a kinaiak is.
Nekem a Teclast a10t csinált olyat hogy úgy nézett ki abszolút nem veszi fel a töltést.Egy elem,benne egy felkiáltójel.Ez jelent meg a tabletemen azt kész.Újraraktam a romot és azóta is jó. -
Crytek
nagyúr
-
hevizms
addikt
válasz
Colonel993 #17403 üzenetére
Azért én ebben nem lennék olyan biztos.Pld a telenornál minden esetben kérik a töltőjét is a készüléknek garanciális javitásnál,különben be sem veszik.Nem érdekli őket hogy mondjuk nem töltési és akku hibával viszed be.Nálam legalábbis ragaszkodtak hozzá.
Crytek esete meg mégjobban gáz azzal hogy kettévágta a zsinórt.Simán ráfoghatják hogy megküldte mondjuk egy 12V-os töltővel és azért ment tönkre.Sehol nem vennék igy be itthon garanciába a tabletjét abban biztos vagyok.Egyelőre a kinaiak jó indulatában bizhat. -
hevizms
addikt
válasz
szilchi #17411 üzenetére
Dealextreme baromi lassú.Legalábbis nekem jó 2 hónap volt mire ideért a tőlük rendelt cucc.
Na persze ez nem jelenti azt hogy a tied is lassú lesz,de nem én vagyok az első akinek ilyen tapasztalata van velük.
Az tuti hogy elküldik.
Emiatt nem kell aggódni,ilyen téren megbizhatóak. -
szilchi
őstag
Rendeltem DealExtreme-ről mini-USB OTG adaptert.Mivel 2 van egy csomagban,lesz egy felesleges ha kell valakinek.Apropó..tőlük mennyi idő,mire ideér?Mint Pandánál?Ingyen postázást kértem.
Tokot vaterán rendeltem hozzá 1 hete,onnan még semmi hír,pedig 1-3 napos postázást ígértek raktárról
-
Colonel993
senior tag
A garancia nem a kiegészítőkre és egyéb dolgokra szól... csakis a készülékre.. ezért is van az hogy ugyan abban a dobozban és töltővel, OTG kábellel kapod vissza amivel leadtad... akármilyen szar állapotban van a doboz avagy nincs Doboz vagy a töltő ketté van vágva vagy sem... emiatt nem kell aggódni..
ha a készülék típusát ránézésre, se dobozról se sehonnan nemtudod megállapítani akkor ajánlott elolvasni a két készülék különbségét... amelyik illik a Tiédre az lesz a TE FirmWare-ed
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gitáros topic
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Hobby elektronika
- Okos Otthon / Smart Home
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest