- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
thetan
aktív tag
válasz
cidalain #82733 üzenetére
Ugyanígy jártam. tegnapelőtt este még használtam, Telecast T10. reggelre nem tudtam bekapcsolni. azt gondoltam lemerült, (bár előtte fel volt töltve) de hiába teszem töltőre. A töltő melegszik, de a tabletet nem lehet bekapcsolni. meglehetősen bosszant, mert sokat használom. nem tudom mit lehet vele kezdeni. Kuka?
-
-
thetan
aktív tag
válasz
gradient99 #53105 üzenetére
WayteQ xTAB-8Q
8 asra értékelem az összeszerelés minőségét
Wifi jó, eddig érzékenyebbnek találtam mint a többi androidos cuccaimnál. Stabilan tartja. gyorsan talál jelet és gyorsan felcsatlakozik probléma nélkül
-
thetan
aktív tag
válasz
z0d1AK #42162 üzenetére
Tanulásra használom, (azon (is) futtatom az Anki nyelvtani programot ) Önmagában arra elég, de komolyabb dolgok (pl a böngészésnél, vagy esetleg jobb játékná)l akad. Meg sajnos a betekintési szög nem valami jó, egy kicsit oldalról már nem látható. Persze nem mindenáron cserélem le, csak ha valami jó ár-értékű modernebb készűléket találok.
-
thetan
aktív tag
válasz
tjb007 #42160 üzenetére
Azt láttam. meg a 2800 -as aksi is necces. de a 45000 Ft-ban SIM, GPS, Usb-töltés és négy mag talán kiegyenliti a hiányosságokat. meghogy akár telefonnak is lehet használni.
Még mindig a wayteq xtab-70w -m van meg, ami azóta is hibátlan- de már korszerűtlen. (megjegyzem vásárlás után 1 hónappal már korszerűtlen lett) - gondolkodom uj tableten - -
thetan
aktív tag
Erről mi a véleményetek? - Concorde tab KRONOS -
-
thetan
aktív tag
válasz
Magnat #18468 üzenetére
Én is most modem problémával küzdök, nekem a DIGI nél van előfizetésem és ma kaptam meg a stick-et ez is Huaewi E3131. Este tudom csak kipróbálni, de úgy látom ez másnak sem megy.
Amit belinkeltél (még soha sem vásároltam kintről) megy még rá postadíj? Hogy megy a rendelés menete? megbízhatóak?
-
thetan
aktív tag
-
thetan
aktív tag
A korábbi eszmefuttatásokat áttekintve tényleg dilemma, hogy olcsó vegyen-e az ember kétséges support nélkül, vagy drágábban támogatással. Egyetértek azzal aki írta- hogy annyira gyors a fejlődés, hogy félév, max évenként cserélni kell ha haladni akarunk a fejlődéssel. És bizony emiatt nagy a használt gép áresése- már ha eladható lesz egyáltalán. ezért nem mindegy mennyiért lehet hozzájutni
-
thetan
aktív tag
válasz
thetan #17749 üzenetére
Persze ezen a téren tudatlan vagyok, csak nemrég kezdtem a tablettel foglalkozni - és igy semmi tapasztalatom az igy megrendelt termékek tényleges használhatóságáról és minőségéről. Így a képek és a leírások alapján nagyon kecsegtetőek - csak hát a kézhez vételkor derül ki a valóság
-
thetan
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap dobta be a postás a Media Mark szórólapját, és ott a következő tablet akciós:
Myaudio 708 RB Tablet pc. A leirása a szórólap szerint: 7" 800x1480, android 4.0.3, 8Gb belső, 512 Ram, HDMI, front kamera. Mindössze 29.900 Ft.
Ismeritek ezt a gépet? mert nem találok róla adatokat. Mindenesetre megyek ma megtekintem.
A napokban terveztem egy 70w megvételét, de lehet ez jobb ajánlat. Mi a véleményetek úgy általában a Myaudio tabletekről?Most találtam ezt róla Series 7 708R
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged