- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boogie33
senior tag
válasz
Adamis #27088 üzenetére
Ez is sokat segíthet. De igazából én lehet hogy hülyeséget kértem , mert arra lennék kíváncsi hogy , hogy kell kezelni . De utána rá jöttem hogy ez elég bugyuta kérdés. Ha tőlem valaki megkérdezné hogy , hogy kell a pc-t win-7-el kezelni lehet hogy nem tudnák érdemlegeset mondani , pedig konyítok egy keveset hozzá.
Azt hiszem majd ha konkrét probléma akad a kezeléssel , akkor jövök és kérdezek.
Köszi. -
válasz
Adamis #26131 üzenetére
Az csak a tableteknél van (sajnos, és nem látom logikusnak miért is), hogy az alap ics-ben nem beállítható, hogy hova telepítse alapértelmezetten a dolgokat?
A telefonomon is ics van, ott ez beállítható.Vannak még dolgok, amik megoldásra várnak gyártói oldalról...
Addig is a root-osoknak a link2sd a legjobb megoldás, a nem root-osoknak meg az "áthelyezés sd kártyára" az alkalnazások kezelése menüből.
-
Tim82
félisten
válasz
Adamis #26131 üzenetére
Én úgy csináltam anno, hogy telepítettem valamit, megnéztem utána a méretét, majd áttettem a microSD-re. Amúgy szerintem játékoknál kb. ott számít, hogy hova van telepítve, hogy mennyi ideig tart a menü, egy pálya stb. betöltése - magában a játékmenetben nincs különbség.
-
tomi5244
őstag
-
Face8814
őstag
válasz
Adamis #23455 üzenetére
Bagira01
Kicsit félreérthetően fogalmaztam valóban. Az itthoni árra gondoltam, hogy az a különféle sarcokkal megállapított lehúzás amit itthon árnak neveznek, az annyira nem releváns. Nyilván ott picivel olcsóbban tud hozzájutni az aktuális kiszemelthez, így nem lényeges az itthoni ár.
Összességében olyan 600$ körüli a max ingerküszöb. -
crue
őstag
válasz
Adamis #20469 üzenetére
Már van a slatedroidon egy magabiztos csávó, aki elkezdte csinálni a JB-t és ezt írja: "I do this kind of thing for a living, so it's just a matter of grinding through it and getting it done. There are no technical hurdles or learning curves -- so I'm not likely to need anyone's help."
Reméljük tényleg guru és nem csak nagyképű. -
hevizms
addikt
válasz
Adamis #19955 üzenetére
Én 15000-et igértem neki amikor még itthon volt a gép,de nem adta oda.
Crytek!
Ha nem érne célba a gép és visszahozná a posta,ne törd össze és ne dobd ki!!!!!!!
Küldd el nekem,rendberakom(90%),azt visszaküldöm neked.
Csak úgy jófejségből
Ha meg mégsem sikerül rendberakni még mindig összetörheted. -
albinolynx
senior tag
-
albinolynx
senior tag
válasz
Adamis #19676 üzenetére
GPS, 3G, BT hiánya nem gond aurora II-nél sem. Ha nagyon kell valamelyik, telefon muszájból úgyis mindig kéznél van. Még olvasgatok itt: aurora II
Szerintem rendelek egyet. Itthon 44k, kint 10k-val olcsóbb ahogy eddig néztem, csak nem tudom még mi lenne a vámnál.
Köszi!tvamos: azért a hozzád intézett kérdéseimre majd válaszolj légy szíves! Köszi!
-
vamzi
senior tag
válasz
Adamis #19486 üzenetére
Nem akarok itt iOS vs. Android flamebe belemenni, de megnyugtatlak, hogy legalább annyira teste szabható és tweekelhető az iOS, mint az ellenfele, ha nem jobban. Ha nem ismered a "romló almát"kívülről-belülről, akkor feleslegesen ilyeneket ne jelents ki.
(#19489) rocket
Én meg azt nem értem, hogy miért jó kikukázni a nyelveket a rendszerbőlAmin viszont a kezdetek óta meg vagyok rökönyödve, hogy miért nem lehet bele utólag tenni?
-
domerator
veterán
válasz
Adamis #19486 üzenetére
OFF:
Nem romlik az az alma... sőt, most, hogy a M$ mindent kezd
Metrósítanipéldául a skydrive felületet is (és mi minden jön még) ... már olvasni olyan postokat, hogy ennyi volt a windows xy számára.Nálam is el fogja rúgni a labdát, ha minden
Metróslesz, mert így, hogy a start menü csempés, azt még szeretem is, de ne tovább.Ha az iOS sokak szerint hellokittys akkor a wp7-wp8-Metro pedig fakockás... az meg leginkább a csecsemőkorra jellemző.
A droiddal való összevetést pedig sok helyen sokféleképpen lehet olvasni.
Peace
/ OFF
-
izisz
senior tag
válasz
Adamis #18188 üzenetére
Én még egyszer sem vizsgáltam meg a tartalmát, csak olvastam a Leshak féle (spica-ás) fórumon, hogy ezt így szokás, ha gond vana töltéssel vagy sokkal rövidebb ideig bírja a teló, mint a megszokott (természetesen kizárva más, akksizabáló dolgokat).
Szóval lehet igazad van, de ártani nem árt -
zoleee24
tag
válasz
Adamis #18183 üzenetére
Crytek!
Próbáld már meg újrarakni azt a rom-ot az eleve KO-s tabletednek úgyis mindegy ha meghal, mert ha nem tud felbootolni az akció után valószínüleg úgyis cserélik a kínaiak.
Androidos telefonom hasonlót produkált, csak 30%-ról kapcsolt ki, minden ok nélkül, ROM volt az okozója.
Legyél már kicsit határozottabb, ha a töltőt meg tudtad buherálni akkor ez miért okoz ekkora problémát?
-
Crytek
nagyúr
válasz
Adamis #18162 üzenetére
1. Mert tudom!
2. Nem akarom hogy frissítés közben behaljon a gép mert akkor meg azért cseszhetem a garit.Ha majd szerzek valahonnan cube töltőt akkor már legyen az ő gondjuk hogy oldják meg.
Bár sanszos hogy csak aksit cserélnek és ugyanazt a gépet visszakapom ami nem lenne olyan hüde jó. -
Shoo
senior tag
válasz
Adamis #17861 üzenetére
Hát a docs to go általában rajta szokott lenni...a tiff-el is elboldogulok szerintem csak még nem kerestem rá.
Nem tudom, hogy itt volt-e kérdés az USB-s töltés, de most leírom. Rátettem a gépre a tabletet és 1 óra alatt 5%-ot tölt....szóval egy kicsit sok idő lesz feltölteni
-
szilchi
őstag
válasz
Adamis #16819 üzenetére
Ha M.o.-gon veszed meg,igen.Kínában sem sokkal olcsóbb.Maga a gép nem rossz,ez már 1 GB Ram-al van és ICS-el.Amúgy ez is olyan "alapgép",mint ami nekem van.De az alapvető dolgokra ez is tökéletes.
Más.Kicsit nem ide való,de akartam feltenni widget-et a home screen-re,de mikor hosszan nyomva tartom az ujjam csak 3 lehetőség jön elő:animált háttérkép,háttérkép,galéria.Régen GB alatt simán ment,itt nem tudom elővarázsolni a Fancy widget-et (vagy mást) ICS alatt.
-
Shoo
senior tag
válasz
Adamis #15087 üzenetére
Nahh én is utána olvasok már ezeknek a dolgoknak, mert lassan 1 éves lesz a blade és szerintem ideje lecserélni az eredeti romot valami jobbra...
Crytek:
Talán a legjobb hasonlat a Vista és 7-es esete. A kettő majdnem teljesen egyforma, de a 7-es mégis jobban muzsikál, kevesebbet fogyaszt, gyorsabb. A multkor volt egy pár soros eszmefuttatásunk vamzival, hogy hogy smint van a software-firmware az andriodnál. Akkor derült ki számomra is, hogy rosszul gondoltam és az andriodba van beleépítve minden olyan vezérlőprogram, ami a hardverekhez kell. Az meg sose baj, ha gyorsabb lesz a gép, mert jobb a kommunikáció... -
Crytek
nagyúr
válasz
Adamis #15079 üzenetére
Mire kellene másra?
Alapból azért veszem ha reggel pl felkelek a köcsög gép hangja ne ébreszen fel mindenkit hanem csak belövöm a modemet és a táblagépet netezek pl.
Filmet nézni meg netezni lehet rajta alapból minden buhera nélkül.Több nem kell.Frissiteni meg minek nem értem 4.0.4 van rajta még ha a telomról lenne szó amin ezer éves android van megértem de ICS-t minek akarjátok frissiteni.
De mindenki arra veszi amire akarja és azt csinál vele amit akar.
Nekem netre ,filmre,zenehalgatásra,játékra bőven jó lesz frissitést és buherát nem fog megélni a gép részemről.
Bár hova gondolok ennyire előre megse kapom majd már most elbuktam 53 ezret ezt így elkönyveltem!
-
Adamis
őstag
válasz
Adamis #14454 üzenetére
Megtaláltam!
Íme: Barsuk CWM Recovery for Flytouch 2 Superpad
-
Sonja
nagyúr
Nem! Tényleg felvásárolta a Motorola mobil üzletágát! Itt egy magyar hír!
-
harry
veterán
"gépelnék is vele"
Ez igen meglepő egy billentyűzetnél... úgy értettem, milyen terület az, ahol gond az ékezetek hiánya. Hivatalos levélnél esetleg, de átlag mail, fórum, programozás, szerintem nem akkora probléma. Legalábbis gondolom senkinek sem elsődleges gépe egy tablet, és a regényét sem ezen tervezi megírni, egyszerűen csak néha kényelmesebb a bill, amit megértek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest