-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
Crytek #17924 üzenetére
Köszi, hasonlóra gondoltam én is bár jobban tetszenek a szövet cuccok, valahogy ez a műbőr annyira nem jön be.
Más kérdés:
Lehet, hogy hülyeség, de tableteknél kell aksit "formázni"? Holnap jön a smart7-es, és mivel hosszabb távra tervezek vele, nem szeretném már az elején elcseszni. Úgyis ha a futár cégen múlik akik elérhetetlenek, tuti, hogy holnap csak melóba tudom átvenni tehát ha kell fel tudom dobni töltőre komolyabb tesztelés nélkül. Vagy van valami jó tanácsotok, hogy minél jobban optimalizált legyen az akksi? Ha baromságot kérdeztem akkor bocsánat
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Búvárkodás
- sziku69: Szólánc.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Cyberpunk 2077
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest