- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aki Ross
tag
válasz
z0d1AK #16298 üzenetére
(#16276)-ban leírtam már de még egyszer be cp-zem
Van egy Funscreen nevezetű csodamasinám.
A problémám az, hogy a logóig eljut ...utána napokig nem történik semmi
Adatlap linkTudja valaki, hogy lehetne hard resetelni?
A 2.2Előre is köszi
-
Aki Ross
tag
Technikai problémákkal kihez fordulhatnék?
-
vond
MODERÁTOR
Sziasztok!
Nem vagyok egy nagy tábla-guru (sőt, semmilyen), így valószínűleg blőd is lesz a kérdésem, de azért felteszem...
Szóval egy sima, olcsó érintőceruza (konkrétan [URL=http://www.mobilx.hu/laptop/tablet/tablet-kiegeszit/ezust-erintceruza-ipadhez.html]EZ[/URL]) bármiféle probléma nélkül használható lenne egy WayteQ xTAB-80-nal?
Sunyi módon hozzá akarok csapni valami olcsó, de mégis értelmes dolgot az xTAB-80 prémium csomagjához, hogy ingyenes legyen a házhozszállítás...
Köszönöm!
-
hallerúr
csendes tag
50k körül milyen tabletet ajánlotok? Egy ismerősömnek kéne, de ebben a szegmensben abszolút nem vagyok otthon. Főként játékra és netezésre használná... Köszi!
-
z0d1AK
nagyúr
-
zumi407
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis technikai segitseget szeretnek toletek kerni, a kovetkezo a problemam. Letoltottem a skypeot a google play aruhazbol es hat a hangjelzessel van egy kis gaz! Ha valaki hiv a skypeon alig hallom meg az egy dolog de, nem talalom a hangbeallitasi menupontot a skype-ba:-( valaki tud nekem ebbe segiteni? Haigen annak elore is koszonom.
Udvozlettel:tamas
-
szaszapi
őstag
Új zenithink tab van láthatáron: c97
-
Prien
addikt
válasz
Sanzaa #16275 üzenetére
Pénteken lesz kész a laptopom, majd megpróbálok keresni rá valami jó romocskát, mert bár elvagyok az angollal, jobb lenne magyarra lokalizálni.
Bezzeg Cseh, Svéd,stb nyelvek vannak benne. Érthetetlen, miért szedték ki, az ICS-ben alapból van magyar, tudomásom szerint.
Esetleg egy nyelvi .apk-val ez orvosolható? -
Aki Ross
tag
Van egy Funscreen nevezetű csodamasinám.
A problémám az, hogy a logóig eljut ...utána napokig nem történik semmi
Adatlap linkTudja valaki, hogy lehetne hard resetelni?
A 2.2Előre is köszi
-
Prien
addikt
Spemall-tól jött. Az első benyomásaim nem rosszak, de megpróbálok majd objektív maradni. A gombok kissé lötyögnek, de egybe van a hangerő és a bekapcs, tehát kiesni esélytelen. Csupán van egy kis hangja,ha megrázom.
Van rajta pár kínai akármi, első körben letiltottam ezeket. Google Play működik. Rootolni majd muszáj lesz érzésem szerint, mert a build.prop fájlt át kell írni, hogy a Facebook for Android és a Messenger működjön. Jelenleg ezekre inkompatibilitást jelez.
Ami számomra még fontos volt, hogy a beágyazott videót szépen viszi az origón, a hangerő jó, teljes hangerőn már majdhogy rezonál a hátlapEgyébként jól van összerakva a gép, sehol nem recseg,nem nyiszog.
Egyelőre a wifit nem dobálja nálam, pedig ettől paráztam az itt olvasottak alapján. Első körben ennyi. -
keccsa
aktív tag
válasz
mynames #16224 üzenetére
"keresek ehhez a cucchoz valami normalis tartot filmezeshez, esetleg olyat ami hangszorot is tartalmaz, mert a hangja az tovabbra is keskeny...tudtok valamit?"
A tokba épített hangszóróktól se várj nagy csodát. Ha egy kompakt (értsd: könnyen hurcolható), de mégis használható eszközt szeretnél, nézd meg ezt: [link]
A "Hülyeazértnemvagyok" áruházban hallgattam meg nemrég (ott is bruttó 20k alatt van), és elámultam rajta. Nem olcsó, de ilyen kis cuccból ilyen jó hangot még nem hallottam!
Nem volt ugyan gatyalengető basszusa, de roppant életteli, kiegyensúlyozott, és normális hangerőig torzítatlan hangot adott! Először nem is hittem el, hogy ezek a mélyek ebből a kis csőből jönnek! Nem olyan dobozhangon puffogó, a "valósághoz semmi köze", túlzott és torz mélyeket képzelj el, mint a mi a tízenezres, normál kilalakítású 2.1-es rendszereknél van, hanem jól kontrollált, selymesen gurgulázó, visszafogott basszusok törtek elő a kis kütyüből (persze azért a "relativitást" továbbra is fenntartom)!Egy meghallgatást megérhet...
-
Crytek
nagyúr
File Explorernél hol van ez a szerver rész mert nem találom?
PC-n a mappán nyomtam jobbklikket és megosztásra mentem. Telefonon a file exploreren belül nem találtam szerver részt jobb felül van egy kis legörgető menü ahol van local,lan,ftp,net, bluetooth de itt bármire mentem egyik sem volt az szerintem!
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Crytek #16266 üzenetére
neked egyfajta sport, hogy folyamatosan a vámmal stresszeled magad (meg azokat akik olvasnak)? Néha a zebrán is el szoktak gázolni embereket, de legtöbbször nem, ezért nem azon parázik mindenki, hogy "ha elgázolnak akkor minimum lábtörés, jajdeizgulok lemenni tejért a boltba"
-
Prien
addikt
Megjött! Június 21.-én adták fel, ma csengetett a postás vele.
Aurora II. Atombiztos csomagolásban, 2 nylon táska+ karton doboz+ még a tablet a saját dobozában!
Kellemes meglepetés,hogy Eu töltővel küldték, viszont még magyar nyelv NINCS benne. Gondolom,majd romot kell cserélnem.
A képe nagyon szép, LG IPS ugye. Fóliát is küldtek hozzá, már fel is tettem minimális bubival.
További beszámoló később, most örömködés van
Ja és sima postával jött, nem kellett fizetni semmit. -
Crytek
nagyúr
Jön a 10 hüvelykes Google táblagép?
Hát ha ez is jó áron lesz most szúrom tökön magam
-
Shoo
senior tag
kb. semmi trükk nincs....jó ha betartod a leírásban írtakat az első töltésekről...az enyémnek az volt, hogy az első két alkalommal 10 órát töltsem.
Lemerülthet, de ha kikapcsolt a kis akkufesz miatt akkor ne kapcsold be újra mert az károsítja. Ezek az akkuk védelemmel vannak ellátva, tehát nem merülhetnek a minimális feszük alá...kivéve, ha lemerülés után még próbálgatod bekapcsolni...
-
Crytek
nagyúr
Akkor jól értettem na ez is haladás.De be voltam regelve mivel aznak csináltam direkt ezért az accountot a pandawillre! De ha feladják 5-én és küldenek emailt akkor nem is nagyon érdekel!
Lassan menni kell postára is megérdeklődni hogy jövök ki legolcsóbban a kinába való postázással
-
ZsZso
Közösségépítő
Abszolút noob kérdés, de mit kell tennem ahhoz, hogy a lehető legjobb kilátást biztosítsam az új tablet akksijának?
Bekapcsolhatom egyből, csak tegyem töltőre? Töltsem egy napon keresztül mielőtt először belőném a készüléket? Vagy nincs szükség semmi varázslásra, csak az a lényeg, hogy ne merüljön le csutkára?
-
Crytek
nagyúr
Most írogattam pandawill live chaten.
Kérdeztem miért nem látom az accoutonom a tablet rendelést : Ezt irták vissza:"as you made the order as a guest,so you can't check in your account"
Nagyhirtelen nem tudom mit jelent ez. De írták július 5.-e körül feladják és majd küldenek róla emailt a követési számmal.
Rákérdeztem a tokjára is hogy van-e raktáron mert már 1 hete processingen van az is.
Visszaírtak hogy kicsit se aggódjak majd a táblával együtt küldik. -
Amantius
senior tag
válasz
morpheuss12 #16254 üzenetére
Itt van egy pár (előző oldalon is). Úgy néz ki, van is egy két helyen, bár jelzik, hogy korlátozott mennyiség, ami akár 0 is lehet, max várni kell rá.
-
morpheuss12
tag
Sziasztok . A Wayteq X-tab70w -t hol lehet megrendelni? Valahogy nem találom. Árakat találtam de a boltot ahol meg lehet rendelni azt nem.
-
Vovi1
aktív tag
Nem vagyok elkötelezett a céghez, csak vásároltam tőlük és meg vagyok elégedve. Miért nem nézitek meg a SmartQ termékeket? Ár-értékben, minőségben kiemelkedik a tömegből. Minden újabb gépe 7-8-10", IPS panel, 2 magos Texas Instr. proci, support stb. Most érdemes rendelni jó az árfolyam.
-
Vovi1
aktív tag
Mondjuk a Chrome-t nem töltötte magától a Playról. Telefonnal töltöttem le, majd SD kártyáról installáltam, onnan minden fut. Én meg a többit browsert töröltem, mint felesleges. Lehet, hogy erősebb hardver kell a stabil futáshoz. ( 1Gb ram, 2 mag)
Megjegyzés: előfordulhat, hogy a kínából rendelt kütyük a hazai piacra készültek. Annak mérete miatt sajátos programokat alkalmaznak, amik nem futnak nálunk. Nálam egy factory reset segített. Találgatni kell a kínai nyelvű sorokban. Sajnos a build.prop fájl átírása is gond root hiányában.
Szerintem csak olyan gépet szabad venni onnan, ahol a gyári fw program is elérhető. Így ha gond van, újra lehet húzni, illetve fw frissítés is kijöhet. Nekem alapban 4.03-as volt, most a 4.04-es a gyári fw. Azt írják, hogy tovább fogják javítgatni.
-
Shoo
senior tag
Nahh nekem is elindult a Chrome, de a beállításoknál lefagy...remélem hamar orvosolják...
-
crue
őstag
válasz
zoleee24 #16236 üzenetére
Biztos vagy a döntésedben? Én is nagyon szemeztem ezzel a típussal, de inkább az Aurora II-vel, mert jónak tűnik jó áron, de nagyon elbizonytalanodtam fórumolvasgatás közben. Az, hogy rendesen melegszik még csak a kisebb baj lenne, de a wifije gyakorlatilag használhatatlan a legtöbb user szerint. Iszonyú lassú és folyton megszakad. A tulajok most várják a frissítést, mint a messiást, hátha csak szoftveres a gond. Viszont az Ainolnak már volt másik wifi problémás gépe is, ami hardveres gond volt, valami forrasztás volt szar. Úgyhogy ez engem nagyon elrettentett ezektől a típusoktól.
-
Vovi1
aktív tag
válasz
gaben75 #16242 üzenetére
A napokban jelent meg a végleges Chrome Android. Szinkronban fut az asztali gépemmel. Az ottani beállításokat átvette, pl az összes könyvjelző is átjött. Nem semmi, hogy az asztali gépem, a tab (Q8) és a telefon (Sony P, igen ezen is!) ugyanazokkal a böngésző beállításokkal és ablakokkal fut, és bárhol változtatok, megjelenik a másik kütyün is!
A vámot meg úgy kell elkerülni, hogy síma levélként kell feladatni, akkor is van követés és olcsóbb is. DHL-t mindíg felbontják és vámolják.
Én a gyári üzlettől rendeltem, néhány órán belül a póstán, 8-10 napon belül nálam volt. Van support, fórumocska, folyamatos a program frissítés minden saját kütyüre.
-
hevizms
addikt
válasz
Crytek #16243 üzenetére
Á nem szabad ilyen pesszimistának lenni.
Nekem sem a telefonokkal sem pedig a tablettel semmi bajom.
Bár a múltkor a tablet megijesztett,de egy ROM csere megoldotta a gondját.
Sőt a tabletemnél még csak hirből sincsenek olyan problémák mint egyes itthon kapható modellnél amiket olvastam.Szerintem nincs gond ezekkel a kinai cuccokkal,mint ahogy sokan képzelik.Bár az igaz hogy a vadiúj fejlesztésekben benne van a rizikofaktor ugyanúgy mint a márkás cuccok legújabb darabjainál,de reméljük a Cube nem ilyen lesz.Én már nagyon kiváncsi vagyok az első benyomásokra. -
Crytek
nagyúr
válasz
hevizms #16241 üzenetére
A bukást nem úgy értem hogy elveszik a pénz.
Akár ez is eljátszodhat (nálam elgfog tuti):
Már levontak 53*** ftot ,elkapja a vám +15ezer már.Kézhez kapom nem is müködik küldhetem vissza min 5000 ft.A cseredarab müködését szintén nem garantálja semmi.És akkor már lassan ott is lennék árban hogy ips+ ot vennék magyar garival.
-
hevizms
addikt
válasz
Crytek #16239 üzenetére
Ne izgulj.Bukni biztosan nem fogsz rajt.Azt azért nem lehet mondani hogy lenyúlós banda lenne.Inkább csak az a baj velük hogy a készletről hajlamosak füllenteni és hitegetni.
Valószinű ugyanaz játszódik le mint az Aurora esetében.A gyártó a ludas legfőképpen.Az biztos hogy mihelyst kapnak árut,kiszolgálják a megrendelőket.
A pandawillnél inkább az információ megosztás ami nem éppen vásárlóbarát.
A pénzedet nem nyúlják le az tuti.
Az Aurora esetében is mindenki visszakapta a pénzét,legalábbis fórumon ellenkezőjéről nem olvastam. -
hevizms
addikt
válasz
zoleee24 #16236 üzenetére
Iosentől is és a Spemalltól is rendeltem már.Spemalltól tabletet,amit DHL-el küldtek és nem kis harcom volt a vámmal.Erről kicsit tehetett a Spemall is,de legfőképp a DHL.
Iosentől 2 telefon rendelésem volt.Csont nélkül sima postával az egyik 10 a másik 13 nap múlva a kezemben volt a rendeléstől számitva plussz költség nélkül.
Iosen és Spemall élő chatje egész jó!Pandawillnél volt hogy mire éppen odaért volna a visszaszámláló hogy én jöttem volna,szétkapcsolt és kezdhettem elölről sokszor órákig.A pandawilltől Ainol Aurorát rendeltem még januárban és 1 hónapi hitegetés és hazudozás után a paypalon keresztül visszaigényeltem a pénzem amit meg is kaptam. -
zoleee24
tag
Na megszületett a választás, kicsit nehezen de döntöttem
Ainol Novo7 ELF II lesz
Már csak azt kell kitaláljam honnan, 3 lehetőség van amire gondoltam:
IOSEN - 116$ nem ismerem nem olvastam róluk semmit
Spemall - 128$ (ajándék fólia) állítólag megbízhatók, ráadásul Ainol partnerek lettek
Pandawill - 121$ a 3 közül a legneccesebb? a hibásat is képesek eladni, a kinti oldalak szerintSzerintetek melyiket?
-
Shoo
senior tag
Nahh úgy látszik télleg megjött Pandához az első adag u30gt...srácok remélem szerencsétek lesz....
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16230 üzenetére
Mert egy notival többre mennék. Meg mert android.
Kíváncsi vagyok és mindenképp ki szeretném próbálni. De amúgy hogy menne 2-3 hónap alatt 100 alá az ára, ha most 150 körül van dokkolóstól? Kizárólag lefóliázva használnám és nagyon vigyázva rá.
Amúgy vadi újonnan mennyiért érdekelne?
-
Sanzaa
senior tag
Elvileg a Tinydealről is annyi rendelni, mint a Pandawillről? Paypallel lehet fizetni? Valaki rendelt már onnan?
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16222 üzenetére
Amúgy nem tervezem (még) eladni, de ha fóliásan mondjuk 3 hónap után eladnám, mennyit érne meg szerintetek? (magyar dokkolóval)
-
mynames
senior tag
válasz
tvamos #16223 üzenetére
tvamos, koncsik es Shoo!
Ugy nez ki, hogy az opera meghozta a vart eredmenyt! Egy klasszissal jobb lett! Gyors, hasit , nincsenek 10-15 mp-es fagyasok!
koszonom!
Szerk:
keresek ehhez a cucchoz valami normalis tartot filmezeshez, esetleg olyat ami hangszorot is tartalmaz, mert a hangja az tovabbra is keskeny...tudtok valamit? -
r3dsnake
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16219 üzenetére
Én ezt megértem, de árban pl sokkal több. Mondjuk magamtól biztos hogy nem vennék ilyen kütyüt 80-90 fölött, mert annyiért már egy thinkpad edge-t is lehet kapni újonnan. Viszont abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy ezt a táblát úgy nyertem, ezért mindenképp szeretném kipróbálni, mert kíváncsi vagyok. De van egy olyan érzésem, hogy idővel az ára egy notebook alap lesz számomra.
-
tvamos
nagyúr
Miert kell egybol azt feltetelezni, hogy a gyartok nem arra meretezik a termekeiket, hogy megfeleljenek a szabvanynak? Nem ertem... (Plane, ha vallal ra 2 ev garanciat!) Nem is ertem.
Ha a kinai cumora, amire a garanciat vagy tudja az ember ervenyesiteni, vagy se, nem mered rakotni, az nem az Asus baja! -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
r3dsnake #16218 üzenetére
nem tudom sracok, de szerintem a201 a jobb... jobb akku, jobb kijelzo, jobb anyag... ez siman megeri a felarat szvsz...
dokkoloval meg iponnal lehetett kapni meg a het elejen, most fogyott csak el, de letezik!de nyilvan amugy eszmeletlen jo gep lehet a 300 is, olyat is elfogadnek :-) foleg ha kapnam :-) :-)
jah es MMben is van 201 dokkoloval, igaz 190 mint az edigitben :-\
170 volt iponnal amikor volt ha jol emlekszem... -
r3dsnake
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16213 üzenetére
Nem veszem, kapom, de ár/érték arányban is sokkal jobb mint a TF201
tjb007: Köszi, ez a tok teljes mértékben jó lenne, és néztem is már, viszont azt a patentos rögzítő cuccot nem lehet visszatolni a kijelző és a tok közé kinyitott állapotban, így elég zavaró lenne, hogy belóg a kijelző elé. Pedig ez még tetszene is.
-
Shoo
senior tag
Nahh végre beadtam a cikkem...a héten már beakartam csak meggyűlt a bajom a képekkel, így csak most tudtam betenni...Remélem hamarosan kint lesz
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
hevizms #16195 üzenetére
Valaki másnak is sikerült párhuzamot találnia az U30GT és az Aurora között a PandaWilles fórumon
. Nem tudom mennyire általános ez, életemben először rendelek Kínából. Meglátjuk mi sül ki belőle. Én júni 19-én rendeltem, úgyhogy nem vagyok emiatt idegbeteg ... egyébként is, 30 évig megvoltam jól Tablet nélkül, ezt a pici időt már csak kibírom
.
/* szarkazmus offFura egyébként, hogy ezt mondod. Épp most olvastam, hogy valaki Spemalltól rendelte az U30GTjét s miután kiderült, hogy hibás tojtak a fejére. Mindenkit próbált lebeszélni arról, hogy velük kössön üzletet.
Crytek: nálam látszódik szépen, hogy rendeltem egy U30GTt. Ott van az ordernumber is, és processing alatt van.
-
tjb007
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16213 üzenetére
Gondolom azért mert a TF201 drágább és csak dokkoló nélkül lehet kapni mindenhol míg a TF300 olcsóbb is és dokkoló is van.
Erre voltál kíváncsi, igaz ?(#16212) r3dsnake
Ez biztosan jó lesz: [link]
-
r3dsnake
nagyúr
Köszönöm a válaszokat! Amúgy van közöttetek TF300 tulaj? Én csütörtökön szerzem be az enyémet. Bár nem vagyok android párti, a dokkolós megoldás nagyon tetszik, úgyhogy teszek egy próbát vele. Esetleg valami jó tokot ebayről tudnátok ajánlani rá? (amibe biztos, hogy belefér dokkolóval együtt. Köszi!
-
CoolBoy323
nagyúr
nekem boven eleg lenne tabon 32+32 esetleg egy 16os pen, az am is adott... ez mar tobb, mint eleg kell hogy legyen mindenkinek, a tab nem torrentre valo :-)
nekem a tf201 az alom... remelem juliusban megvehetem vegre, csak nyomja le az infinity az arat :-) -
Shoo
senior tag
válasz
CoolBoy323 #16204 üzenetére
vagy több gép és akkor mindegyiken az arra szánt cuccokat tárolni, egy filmekre, egy játékra, egy netre....
3,5" a legtutibb...vagy 2,5 aktív hubbal....
-
vamzi
senior tag
válasz
KaiotEch #16203 üzenetére
vagy pedig csak a bilibe lóg a kezed
(#16204) CoolBoy323
Az 1.8-as tökéletes megoldás, ha sok felesleges pénzed van. De akkor már inkább egy 64 gigás pendrive. De amúgy veszel egy 16 gigás tabot. Beletolsz egy 32-es kártyát és veszel mellé egy 32es pendriveot, hogy tutira menj. Ez már 90 giga tárhely és még semmi különlegeset nem vettél. -
vamzi
senior tag
válasz
r3dsnake #16201 üzenetére
Sanszos, hogy fog működni, de újra kihangsúlyoznám, hogy nem arra tervezték, hogy egy vincsesztert meghajtson. Én biztosan nem használnám erre a tf300 usb portját.
Egyébként nem csak az akksi számít, hanem az elektronika is. Ha vékonyak a vezetősávok ésalulméretezettek az alkatrészek, akkor garantáltan meg fogod ölni vele. A vinyók felpörgéskor egészen nagy áramot képesek felvenni, ezt nem árt észben tartani.
Inkább valami memória alapú tárolón gondolkodj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű Apple Pencil 2 (második generáció)
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged