Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszo
őstag
Attila
-
maiden8
csendes tag
"Csavarra megegyezik"
Halkan kérdezném, hogy te magad szétszedted és állítod ezt vagy csak úgy gondolod?
Mert még véletlenül sem egyeznek sem hardveresen sem szoftveresen!Egy korábbi hozzászólást ajánlanék épp A és B gép hasonlóságával kapcsolatban amit a concorde válaszolt.
Én egy senki vagyok, de mindezeken túl szoftver oldalról ehhez én még egy apró adalékot tennék hozzá. ITT szó volt a Baseband-ekről.
A ConCorde már az 1.5-öst használja, javították az én felsorolásomat is.
Nagyon nem mindegy, hogy a szoftverbe milyen állapotú és frissességű driverek kerülnek bele!
Én azt mondom, hogy meglátjuk ki fogja kiadni hamarabb a Jelly Beant.
A ConCorde-nál ellenőrzötten letölthető három darab frissítés ( A 4.0.3-ból volt két változat és a 4.0.4)
A Myaudio esetében én sehol sem látok hivatalos forumot, hivatalos supportot és hivatalos romtámogatást. -
ZsZso
Közösségépítő
-
T0rnad0
addikt
válasz Alliterato #18689 üzenetére
Series9 916DCC-vel kell inkább összehasonlítani. Még csak előrendelhető, 70e ft lesz.
-
Z.É.T.
őstag
Esetleg még ez érdekes lehet:
[ Szerkesztve ]
-
Sanzaa
senior tag
Még szép, hogy van. A ConCorde 9.7 IPS Plus kétmagos RK 3066 procit használ
1600Mhz órajelen.
A Myaudioban egymagos Allwinner A10-es proci van elvileg 1,2 Ghz órajelen, úgy
mint a ConCorde 9.7 IPS-ben.
Ez a sebességben is látszik.
A két CC gépről már olvashatsz több tesztet, videó is van, több fórumuk is van,
köztük a hivatalos is a concorde.hu oldalon.[ Szerkesztve ]
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
vamzi
senior tag
Csavarra megegyezik, csak a support sokkal biztosabb a Concorde termékeire. Döntsd el te, hogy neked megér-e plusz 15K-t egy rendes support.
-
Markgx10
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Vásároltam itt a hardveraprón egy új ICOO ICOU7 táblagépet. Gyönyörű IPS kijelző, nagyon erős kétmagos processzor 1GB/16GB stb stb, minden nagyon szép lenne, de nem megy rajta a Google Play (meg a Gmail stb), ahogy a neten nézegettem ez nem csak nekem gond.
Nem tud rá valaki olyan stabil rendszert, amiben működik a Market, mert így végtelenül körülményes a programok letöltése.
Vagy nincs valami olyan, mint a Market (Google Play)? Vagy bármilyen infó a témában?
Előre is nagyon köszönöm, ha valaki válaszol
-
Alliterato
csendes tag
Üdv,
Van valami érdemi különbség a MyAudio Series 9 916A tablet 16GB és a ConCorde Tab 9.7 IPS PLUS tablet között? Mert árban csak ott van az a 15 ezer.
Melyikre érdemesebb beruházni? -
Loituma69
őstag
Kis video Myaudio Tablet Series9 908A benchmark vs Xperia arc Wayteq xTAB 50
[link] -
delbarta
senior tag
válasz tyavika #18685 üzenetére
Szia. Pont ezzel a tabbal szemezek én is. Leírnád a tapasztalataid pár nap múlva. Érdekelne az akku üzemidő (pl. egy normál xvid lejátszás teljesen feltöltött tab esetén 100% fényerőn, kikapcsolt wifivel teljes lemerülésig mennyi ideig bírja), erősebb játékok elindulnak-e, hogyan futnak, böngészés mennyire folyamatos, nincsenek-e akadások. És ezeken kívül bármi amit fontosnak tartasz. Akár ide, akár a saját topikjába írnád, megköszönném.
És hogy válaszoljak is: videó lejátszó: MX Player
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
laszlohu
addikt
válasz tyavika #18685 üzenetére
Ad1 - Gyári Firmware frissítés, ha van újabb a jelenleginél, hátha,
Ad2 - olyan, nem gyári firmware, ami alapból támogatja az NTFS - t,
általában root-olt készülékkel
Ad3 - Exfat fájlrendszerre formázni a pen-drive-ot(ezt nem teszteltem),
ui. azt jobban szokta szeretni az Android ( maximum 32 GB )[ Szerkesztve ]
-
tyavika
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, vettem egy P5110 Tab 2-t, és hozzá 32Gb sd kártyát,
létezik, hogy a Tab csak Fat32-re formázott kártyát ismert fel, NTFS-t nem?
Mert Fat 32-be ugye nem tudok rámásolni 6-7 Gb-os mkv filokat.
Van erre ötletetek, hogy lehetne megoldani, hogy rárakjak nagy filokat is?És még tudnátok ajánlani vmi jófajta lejátszó programot, ami feliratot is kezel.
Előre is köszi P.
-
gps76
őstag
válasz tjb007 #18681 üzenetére
Ezt en is alatamasztom,mert ami nalam volt Smartq ten3-ban is ez a hardver van,csak 9.7-es.Osszehasonlitva a Smart Tab Qualcomm 8260-assal talan picit lassabb,meg igy is hogy ez 1280-allal kuzd. Nekem ugy tunt a Qualcomm procis gephez kepest ugyanolyan felbontas mellett,erzetre 80-90%-at tudja a 4330.
-
Mankó
veterán
-
delbarta
senior tag
válasz tjb007 #18678 üzenetére
Azt mondod, nem hozza az a szintet, mint az sgs2? Annál gyengébbet nem nagyon akarok venni. (A 77 az nettó, most ennyiért megkapnám, de nem ez az elsődleges szempontom)
Van valakinek ilyen gépe? A saját topikja teljesen kihalt. Ennyire érdektelen gép lenne? Vagy mindenki megelégedéssel használja és nem írogat.Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
delbarta
senior tag
Szerintetek mennyire jó mostanság egy P5110-es samsung galaxy tab2 10.1-es? Ami tetszik benne (a 2 év gyári garin kívül) az előlapi sztereó hangszórók, a microsd bővíthetőség, a hatalmas xda-s support. Mennyire jól pörgeti a gépet a 2magos 1 ghz-es proci és powervr gpu? Tudja hozni felhasználói élményben és a játékok, appok futtatásában egy SGS2 telefon szintjét? Megér most 77ezret?
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
kösz mindenkinek
-
Mankó
veterán
-
Mankó
veterán
válasz bigdady #18656 üzenetére
Nálam volt egy ilyen Samsung 8.9-es tablet május környékén, s hát engem nem nagyon győzött meg. Nincsenek szabványos csatlakozói, se hdmi, se usb, szinte semmi. Usb is csak a samsung fordító csatlakozóján. Ez persze töltésre sem jó, másrészt elég körülményes rá bármit felpakolni. Azért hozták, hogy tegyem fel rá a Mama Mia-t. Hát mondanom se kell, hogy amíg a Samsung driverét nem teszed fel, addig szóba se áll veled. Utána is csak a kezelő szoftveren belül tudtam felmásolni rá a kért anyagot, amit persze nem oda tesz ahova te akarod, hanem ahová ő akarja. Szóval kezdő szintű felhasználóknak nem ajánlott, ha másolgatni is akarnak rá.
Akkor el is ment a kedvem a tabletektől. Gondoltam, hogy ha 100 fölött adnak ilyet, akkor milyenek lehetnek a gyengébb modellek.
Szerintem jobban jársz a Concore-dal, bár ez utóbbi még nem volt a kezemben, csak youtube-on láttam tesztet róla. -
tvamos
nagyúr
válasz z0d1AK #18668 üzenetére
En otthon s szerettem a 10-es tabot, akkor inkabb kinyitottam a notebookomat. Tulajdonkeppen a 8"-os is nagy... en nekem a 7"-os tetszik., az a pont jo nekm, minden szempontbol. De persze izlesek, es pofonok... Szerencses az, aki tudja probalgatni oket.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
z0d1AK
nagyúr
válasz laszlohu #18666 üzenetére
Egészen pontosan 3.2, mert hogy a 3.0 nem támogatta volna még a 8.9-et. Egyébként érkezik rá az Ice Cream Sandwich frissítés is, a többi modellre már szépen érkeznek az update-ek. Amúgy Honeycomb külsőre nem sokkal tér el az ICS-től, külsőre közel megegyezik a kettő, néhány funkcióban tud többet az ICS, bár ott is kérdés, hogy kihasználásra kerülnének-e azok.
Egyébként azért is írtam, hogy otthoni használat függvényében, mert a 7" nagyon is jó útközben, viszont ha főleg otthon használná az ember, akkor viszont kevés lehet sok esetben, ott már jobb a 9,7-10", persze ez felhasználónként eltérhet.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Shoo
senior tag
válasz qpakcovboy #18663 üzenetére
Szerintem ez az a tok, de nekem 5000 volt a győri e-digitalban. Délután tudok róla képet készíteni, nem teljesen tökéletes, de majdnem az. Ips+-hoz vettem..
Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
-
-
csibe1
addikt
válasz tjb007 #18647 üzenetére
Köszi szépen a választ.akkor meglepetéscsomag lesz.
Végülis nem a világvége,angolul nagyjából megértem a dolgokat,majd tanulok hozzá ha kell.
Az ICOO ICOU7-et nézegettem én is,a Window N70 nem sokkal drágább,
és ahogy néztem hardveresen erősebb.
A Smart Q S7 is ennyibe kerül,de ott furcsálltam a 4GB-os tárhelyet.
Az S7 teljesítményben hogyan áll az előző kettőhöz képest(CPU-GPU)?[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
bigdady
nagyúr
1 hónapos speedshopban vett, garis, hibátlan Samsung 8.9 P7310 70 e Ft-ért megéri?
Erre van, lesz ICS? -
bigdady
nagyúr
samsung 8.9 vagy concorde 9.7 plus uazon áron?
-
laszlohu
addikt
Próbálnak és valszeg sikerül is nekik még vékonyabb
Tableteket gyártani :Elkezdik belerakni az alábbi Memóriákat (0.8mm vékony)
Kevesebbet is fogyaszt és vékonyabb is.Samsung
LPDDR2 memóriával
Év végén pedig kijönnek az LPDDR3 - asok.
Mondjuk elég borsos áron : LPDDR2 - es rammal pl. 84000 Ft környékén.
-
keccsa
aktív tag
Van arról valakinek biztos infója, hogy a CC 9.7ips plus hardverével melyik másik tableté egyezik meg, amelyikre kijön/kijött CM10, mondjuk Troy-tól?
Még ezzel megpróbálkoznék, mielőtt az érintés-érzékelési anomália miatt visszavinném a masinát...
[ Szerkesztve ]
Mindenki magának hülye!
-
bigdady
nagyúr
Hali 7 colban mi most a best buy samsung és hol érdemes megvenni? ICS/JB kéne rá.
Esetleg 9 netán 10 colban? -
jFox
addikt
válasz tjb007 #18641 üzenetére
Nekem minden kérdésemre korrektül válaszoltak. Mondjuk én ott álltam szemtől szemben.
De gondolom milyen e-mail/telefon áradatot kaphatnak, mivel szinte nulla információ van a neten a termékeikről. Ezt szóvá is tettem. Mondtam, hogy jó lenne valami prominensebb portálnak, netes lapnak adni egy-két tesztpéldányt, mert a jó ár nem minden. Erre mondta a srác, hogy úgy tudja adtak a PH!-nak is tesztpéldányokat.
De ha belegondolsz MyAudio tab-ok csak idén jelentek meg. A webshop-uk sem régi, szóval van még hová fejlődni. De Rómát sem egy nap alatt építették fel...
Én szurkolok nekik, ebben a mai világban nem egyszerű egy új termékportfóliót befuttatni.bozsozso: persze! Ott van a központ, ez rajta van a honlappon is. Én is onnan néztem.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
hdman
őstag
válasz derrik #18648 üzenetére
Várható szállitási határidőt irtak?
Nekem egyszer volt garanciális problémám egy MyAudio FM transmitterrel, telefonban és mailben is rögtön reagáltak, és kedvesek voltak. (A tacskóban vettem, és az ügyfelesek nekiálltak hazudozni meg terelni, erre a MA-sok felhivták a tacskót, leteremtették őket és utána simán ment minden) Nem értem mi ez a nagy negativ változás. főleg egy arányaiban jóval drágább terméknél.
Sopron city :)
-
tvamos
nagyúr
-
derrik
őstag
válasz tjb007 #18641 üzenetére
Ami nincs azon nem lehet csiszolni..... Én vásárlás előtt emilben kértem felvilágosítást, hogy mit tesz az 3G támogatás? Azóta sem kaptam választ. A az itteni un. Szerviz minden kérdést azzal harit el..... Ők csak csak átvételi pont.....
Rendeltem egy 10" kétmagosat ajándék modemmel.... Itt kaptam egy emailt... Vették a megrendelést. De ennyi. -
tjb007
nagyúr
válasz csibe1 #18644 üzenetére
"A magyar nyelv megléte mitől függ az egyes tabletekben?"
Attól, hogy a gyártó belerakja e/ki nem szedi e.
A leírásoknak nem lehet hinni, sokszor amikor fel van tüntetve a nyelvek között a magyar akkor nincs is benne és sokszor amikor nincs feltüntetve mégis ott van. Zsákbamacska az egész.A CHIPman -nek címzett részben megtalálod az ajánlottabb példányokat: [link]
(#18648) derrik
"Ami nincs azon nem lehet csiszolni"
Ez is igaz.
[ Szerkesztve ]
-
Drótszamár
őstag
válasz laszlohu #18640 üzenetére
Köszönöm, remélem azért annyit nem kell várni.
Nézegetem a kínálatot, a kínai tableteket is, de azok hajlamosak átnevezni a terméket, áthelyezni 2 csavart, aztán vége a supportnak... (pl wits a81e. Asszem miután megvettem 3 hónap múlva megszűnt a support)
A Smartq-t néztem, de az is pörgeti ezerrel a termékeket.Na mind1, olvasgatok még, úgy is 1-2-3 hónap mire vásárolni akarok.
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
csibe1
addikt
Üdv!
Mostanában több tablet teszt-bemutató került fel a logoutra is,és a mobilarénán is olvastam
néhány tesztet.Körbenéztem a pandawillen,és még jópár oldalon, hogy milyen a választék.
A magyar nyelv megléte mitől függ az egyes tabletekben?Egyik webshopnál van, a másiknál nincs magyar nyelv írva ugyanannál a típusnál.
Valamelyiknél nem írják a támogatott nyelveknél, a youtube-os videóban meg látni a magyart a választható nyelvek között:
pl. az ICOO D70W-nél nincs ott,de itt látni lehet a magyar nyelvet választani.
Ez a D70W milyennek tűnik? Netezni; fórum,email,ebook olvasásra használnám,meg néha játszani.Ekkora képernyőn azért kényelmesebb olvasni, mint PDA-n,ezért is néztem 1024x600-as felbontásút.
Esetleg még egy Aurora II-őn gondolkodom,de látom jönnek az új Rockchip RK3066 procival szerelt tabletek is,pl. a Window (YuanDao) N70 amit itt is említett valaki, és kb egy árban van az Aurorával.Elméletileg magyar nyelvű is lehet." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
laszlohu
addikt
válasz Drótszamár #18639 üzenetére
A + -os még csak most jelent meg,
szerintem kb. fél évet várnod kell, míg lejjebb megy az ára,
ha visszaolvasol, találsz pár 10" - est 45K környékén IPS - el,
BT - vel.[ Szerkesztve ]
-
Drótszamár
őstag
Üdv!
Nézegettem ezt a Concorde IPS+ változatot. Már csak gps kéne bele, de az pótolható BT-s külső gps-szel. Szal majdnem tökéletes az igényeimnek.
Szerintetek az ára fog lefele mozdulni a következő 1-2 hónapban?
Olyan 60.000 Ft környékén tervezek tabletet venni, jó lenne ha lemenne addig. Van erre reális lehetőség? Az előd modell ára hogy mozgott?
Ha nem megy le, akkor veszek egy használt HP Touchpad-et, az is kb ezt tudja, de 60.000 környékén már beszerezhető.
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
gps76
őstag
Hú,milyen tabletek lesznek itt nemsokára... Végre elértük/elérjük,hogy nem csak az árcédulán 6 számjegyű gépek lesznek "fullosak".
Shoo:Használd inkább a swype-ot,sokkal jobb.
Visszaadtam a Smartq ten3-at a kollégának,mert a touch panelek tipusában van eltérés,emiatt nem működik rendesen,és az első szériások,az első romokkal jól mennek,de csak az újabb paneleseket támogatják az új firmwarek,a régiek szarakodnak vele. -
Loituma69
őstag
válasz derrik #18633 üzenetére
Mézesmadzag! Weboldalukon én is regisztráltam a kapott kupon izét is regisztráltam és most reménykedünk!
Amikor a boltból kihozod ez a rom van rajta 2012.06.12 és hibátlan ezidáig!
jFox
Újakon lesz rajta vazz 8 napja lehet kapni és nekem öt napja van meg! Ez már régi LoL???[ Szerkesztve ]
-
-
derrik
őstag
válasz Loituma69 #18631 üzenetére
A mostani? A rom? A mert ha valami nem működik inkább újra rakom magam minthogy szervizre varjak. Mert országosan csak átvételi pontok vannak pl. Miskolc itt nem javítják sem szoftver sem hardver szinten....
Ezt a bizonyos Muzee. Itv alkalmazást még a fejlesztő honlapjáról sem lehet letölteni. Regisztráció után csak arról fognak emilben tájékoztatni ha elérhető lesz......
-
Shoo
senior tag
nahh ma megleptem a kis ips+-om egy ipad hajtogatós tokkal és egy numpad nélküli kicsi billel, már csak a jövő héten érkező aktív hub kell és teljes lesz az arzenál...
valaki nem tudja, hogy az anysoft billel miért ír a a hosszú í helyett ű betűt? nem találom sehol a hosszú í-t...
Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Nem tudom, jutott-e előrébb a MyAudiós téme, de ma bejutottam hozzájuk és kifaggattam őket. Kérdésemre hogy ők-e a forgalmazók, azt monták, hogy nem, ők gyártják/gyáttatják a termékeket. Tehát egy újabb magyar kezdeményezéssel van dolgunk.
Kezembe nyomtak 2 régi és egy új modellt. 708R, 908A, és 1016DCC
Mindet megtapogathattam, kipróbáhattam. Sokat nem tudtam tesztelni, kb. olyan fél órát voltam ott. De elég megggyőző volt az élmény. Mindegyik gyors, pörgős masina. 4.0.x android van mindegyiken. A 908A-s IPS panelle van szerelve, de azt mondták, lesz 7"-osban is IPS.A 1016DCC baromi vékony és könnyű. A srác állítása szerint valóban 7200mAh-s akksi van benne. Kb. 7 órát YouTube-ozott vele. Sztereo hangszórók vannak rajta amik elég szépen szólnak.
JellyBean lesz!!! Mind a régebbi mind az új modellekre. Szervíz is megoldott, folyamatosan kapnak alkatrészt.
Valaki kérdezte a TV alaklamazást. Muzee van rajta és a közszolgálati adókón kívül még egy csomó helyi adó is bejön rajta. Pl. Zugló TV, Fehérvár TV, de van valami Supra TV, és Dance TV is. (Kezembe nyomtak egy 2 oldalas listát. Majd digitalizálom.) Mielőtt valaki lehúzná a merketből, adnak egy kódot a géphez és azzal jönnek a magyar adók.
Állítólag kapott a PH! is tesztpéldányt, uh. majd maceráljuk az illetékeseket, hogy hol késik a teszt!
Összességében jó benyomásom lett a készülékekről, uh szerintem én beruházok egy 808DCC-t ha megjelenik. (Jövő hétre várják.)
Igaz nem teljesen idevágó infó, de mutattak még egy 5" DualSIM telefont is, ami nagyon hasonlíta a SG Note-ra. Ez is nagyon szép, vékony és gyors. 60k-körüli áron fog a boltokba kerülni.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
nem tudom jó helyre írom e... ha nem bocsi.
Menyiért lehetne szerezni egy tabletet ami netezésre elegendő és mégsem szánalmasan lassú? PH, google, youtube, stb... csak kiegészítőnek kéne, hogy ne kelljen mindig notit cipelni.
Milyen típusokat érdemes nézegetni és mire kell figyelni náluk? Nem vagyok képben a tabletekkel.
[ Szerkesztve ]
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
Csedit
aktív tag
Aki küzdött a Myaudioval, hogy 3g netet varázsoljon rá, azt hátha érdekli.
Huawei E220 gyári Telenoros modemmel, digi kártyával, mindenféle küzdés, buherálás nélkül működik.
Számítógépen ki kell venni a pin kód bekérést, az APN-t beállítani és megy. -
Főnix
csendes tag
dhgate.com + DHL kombó mennyire ajánlott?
A kinézet tablet eladójának több mint 10000 tranzakciója van, és 98.5% Positive Feedback.
Sőt:
Thank you for purchasing Seller Guaranteed products (order number 1232115xyz).After your payment is confirmed, if the seller doesn’t complete dispatch of your order within the processing time and this leads to your order being cancelled, you’ll be compensated with US $20-30 on top of your refund. Any compensation due is released to your DHpay account within 15 working days after the refund is paid to you.
Jól értem, amennyiben nem indítják el a csomagot még Ők fizetnek?
DHL - mint a futárcégek - a hivatal miatt megdrágíthatja az átvételt?
CHINA POST AIR-el pár dolcsival drágább és jóval lassabb a szállítás. -
delbarta
senior tag
Már van ilyen (ill. lesz), ha jól látom. Myaudio 1016DCC néven.
[ Szerkesztve ]
-
vamzi
senior tag
válasz nightmare13 #18610 üzenetére
10.1-t nem akarnak csinálni? Engem ennyi választ el a CC-től.
-
Mandarinn
senior tag
válasz nightmare13 #18610 üzenetére
Szerintem lenne rá érdeklődés... Miért ne lenne?
Csinálhatnának egy szavazást valahol, hogy tisztább képet kapjanak.
A Wayteqnek sincs ilyen tabja és a Myaudionak sincs.
Ők lennének az elsők. De nem használják ki... -
nightmare13
őstag
Megérdeklődtem a Concorde-nál, hogy várható-e valamikor a közeljövőben 9.7 IPS+ hardveréhez hasonló erejű tab a 7"-os vonalon. Azt mondták, hogy ők úgy érzik, hogy nem annyira érdekli ez a magyar réteget, így egyelőre nem lesz( részben azért is, mert évi kétszer egyeztetik a modelljeiket). Ha úgy lesz, lehetséges, hogy októbertől azért beköszön egy jobbfajta 7-es is
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz tjb007 #18606 üzenetére
Őszintén megmondom, sose próbáltam androidból TV output így nem tudom mit kellene keresnem. Tüzetesen átnéztem a beállításokat de nem találtam olyan opciót, ami erre vonatkozna. Olvastam a fórumon, hogy célszerű úgy elindítani a tabletet, hogy a HDMI már rá van kötve + töltőt is rádugni, de sajna egyik se jött be. Nem élet-halál kérdése, de kíváncsi lettem volna rá, hogy mire képes, hogyan működik.
Keresgélek én is infót, aztán ha találok valamit megosztom, hogy másnak könnyebb dolga legyen.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
ZsZso
Közösségépítő
Tesco -s 9.7'' MyAudio tabletjén sikerült valakinek működésre bírnia a HDMI kimenetet? Nálam meg se röccen mikor bedugom a kábelt...
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
nightmare13
őstag
Most nézem, hogy Window N70 Pandán egész kellemes 150 dolláros áron van. A leírás szerint ugye a kétmagos Rockchip a megszokott MP4 Malival, IPS, stb. Lehet, hogy bevállalom majd
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
fudi2002
veterán
Windows/yuandao N90 személyes tapasztalata van vkinek? Még ezt találtam ami megfelelne és van értelmes weboldala.
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest