- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tvamos
nagyúr
Akkor mar nem erre a keszulekre gondoltam, hogy Samsung IPS... A multkor olvastam egy "szakmai" forumon, hogy valaki beirta: Samsung IPS.
De csak akkor keresnem meg, ha nagyon muszaly... Majd megnezem megegyszer. Nem, nem fogom. Csak megint elkezdunk foloslegesen irogatni. -
vamzi
senior tag
válasz
KaiotEch #16591 üzenetére
Azért annyira nem... A céges kütyüt nyilvántartáshoz, raktárazáshoz használjuk, nem az enyém, csak most per pill nálam van. A saját TF101 pedig a páromé, ő vette és használja, csak az egyszerűség kedvéért fogalmaztam így. Ami 100% saját tulajdonomban van az a T20
(#16593) Shoo
A választ lásd fentebb -
hevizms
addikt
válasz
Crytek #16595 üzenetére
Ha nem csomagküldő szolgálattal(dhl,ems stb) jön hanem sima postával(chinapost,singpost stb),akkor én azt mondom még mindig hogy a posta.hu-n nyomkövesd.Kinaiak hajlamosak napokig nem frissiteni az adatbázisukat.
Amúgy meg kérdezz rá a pandawill-es élő chaten hogy mi a fene van. -
szilchi
őstag
válasz
Crytek #16592 üzenetére
A kínainál a felsőbe írod a tr. numbert,amit kaptál,alatta pedig azt az azonosító kódot írod be,ami a 3. sorban fel van tüntetve.Majd katt a jobbra mutató nyílra.De ha gondolod privibe küld el a tr. numbert és megnézem neked.
Pár infó,amit írtak róla (aki már megkapta)
First - limited - comments for my Pandawill Cube after just a few hours:- Firmware/version: running on a custom 1.02 firmware apparantly: Pandawill logo at startup + no chinese apps whatsoever. Non rooted. Very stable so far
- no logo on backside. Don't see other differences. Build quality seems very acceptable
- Lightning fast!
- SCreen is great. Very limited bleeding on one edge, only visible with very dark images. Doesn't disturb me at all
- Wifi seems good, haven't used a test app yet, but get connection all through the house which wasn't the case with my previous tab (an old Ramos). This was my biggest worry
- Limited testing only, but no SD card corruption (yet). Will see furtherÉn csupa nagybetüvel írtam be az azonosító kódot,mert kisbetűnél nekem is írta,hogy rossz a kód
-
vamzi
senior tag
válasz
z0d1AK #16585 üzenetére
A refurbished nem a megszokott módon használt, mivel, mivel
a) raktáron maradt
b) javított és újraértékesítettA b változat előnyei egy használt, aprón vagy aukción vásárolthoz képest:
-nincs lehányva
-nem karcos
-nem büdös
-fóliás
-gyártói garanciásAz meg, hogy megeszi reggelire, lehet hogy erős kifejezésnek tűnik, de jobb az az omap4460 a tegra 2-nél és nem egy hajszálnyival.
Konkrétan itt van előttem egy saját TF101, Céges TF101 és a saját T20-am.
A böngészés jóval gyorsabb és gördülékenyebb. A rendszer gyorsabban reagál a felhasználónak. A játékok magasabb fps számmal futnak(ezt csak saccolom, mivel a t20-on sokkal folyamatosabbak a játékok).(#16582) tvamos
Nem tudom, hogy hol olvastad, hogy samsung IPS van benne, egy linket szívesen veszek, mivel a hivatalos fórumukon van az az infó mely szerint TF101 kijelző van benne.Az a hiba márpedig a TF101-nél is jelen van. Sötétíts be, vedd a fényerőt maxra, és tegyél be egy fekete képet. Meg fogod látni, hogy a kijelző szélénél a háttérvilágítás nem egyenletes, hanem van ahol erősebb. Ezt jelenti a there is a little display bleeding at the edges. nálam mind a két TF101 produkálja, méghozzá ugyanúgy.
-
Crytek
nagyúr
A pandawilles követési számot hova kell beírnom hogy valamit ki is adjon? Már eltelt 4 nap és ahova beírtam ott semmi
-
vamzi
senior tag
válasz
f4lcon #16575 üzenetére
Nekem a T20 átcsúszott.
Olcsó kínai tegra 2-es nem létezik, de az asus tf101 már eléggé olcsó. Konkrétan egy hónapja vettem 70.000-ért 0 perces refurbished példányt a bestbuy-ból. Itthon is ki lehet fogni ennyiért garanciálisat, viszont azok használtak. Ja és a T20 megeszi reggelire a TF101-t
-
tjb007
nagyúr
válasz
f4lcon #16575 üzenetére
"ezek mekkora eséllyel jönnek át a vámon bontatlanul?"
50-50% ha csak a sima, ingyenes szállítást (regisztrált küldeményként is kérheted) választod.
"vannak olcsó kinaiak tegra2-vel?"
Nincsenek.
7 colost 180 dollár körül lehet kapni, a 10 colosak régebbi eresztések és az áruk is 300 dollár felett van, annyit meg nem érnek. -
válasz
szabi__memo #16574 üzenetére
vannak olcsó kinaiak tegra2-vel?
-
igen, tudom, hogy nem fém hátlapos, ezért kérdeztem, hogy esetleg van-e valami ebben a 200-250usd ársávban, ami olyan.
további kérdés, hogy 9.7" vagy 10.1" ?
van valami előnye a "szélesvászonnak" a használatban?ez lenne életem első tabletje, ráadásul teljesen desktop replacement lenne, ugyanis a desktop gépet csak netezésre meg filmezésre használom.
újabb kérdés jutott eszembe, a mali 400 és az sgx540 közt van számottevő különbség tudásban?
-
Shoo
senior tag
válasz
f4lcon #16564 üzenetére
Nem rossz választás az U30GT, de az nem fém hátlapos, műanyag, de alatta van egy "bukókeretnek" csúfolt keret, ami véd is és a helyükön tartja az akkukat.
Ti SoC-al ott a SmartQ T20 tablet vagy kicsit olcsóbban a T19, bár ha azt vesszük, akkor annyiért hamarosan itt lesz a ConCorde 9.7ips+, hasonló felszereltséggel, mint az U30GT, csak jobb supporttal, mert ugye magyar.
Más:
Mit jelent a dátum melletti szám? Jelen esetben a 6368? Annyian olvasták?ConCorde tab 7015 tablet
07-04[6368] Kis tablet, kicsi ár, elfogadható tudás - így lett kedvelt készülék egy szükségmegoldás!Egyébként a CC mindenhová kitette ajánlónak
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
f4lcon #16564 üzenetére
A TI a Texas Instruments gyártó rövidítése, az OMAP pedig az SOC termékcsalád nevének előtagja, ezt szokta követni a verziószám. És ez is ARM architektúrára épül.
A Market neve már egy ideje Google Play. Ennek elérhetősége kínai gépek esetében modelltől függhet.
-
Most barátkozom a tablet témával. Az ujabb kétmagos IPS paneles 10.1 kínaiak érdekelnek. Számit, hogy TI OMAP vagy ARM? Ahogy nézem ez a kettő opciom van. Legjobban a Cube U30Gt tetszik, más esetleg fém hátlappal elérhető hasonlo 200 usd kategoriaban? Reálisan ezek mennyire gyorsak egy Ipad-hez képest? Azt látom, hogy android van rajtuk, de Market is?
-
tjb007
nagyúr
válasz
szabi__memo #16561 üzenetére
A kétmagos ConCorde tablet -ami állítólag már a jövő héten meg fog jelenni- ára várhatóan 80-85e forint körül fog alakulni. Ha ezt vesszük kiindulási alapnak akkor egyáltalán nem elképzelhetetlen a 95-100e forintos ár de tegyük hozzá, hogy az ősz még "nagyon messze van", addig történhet még bármi.
-
Shoo
senior tag
Concorde fórumán már egy lehetséges 4 magos RK32xx SoC-ú gépet emlegetnek őszre
-
tjb007
nagyúr
válasz
z0d1AK #16556 üzenetére
A 7.7 már megkapta, szóval nincs már olyan messze az a frissítés.
A Dell Streak (5) valóban nem volt olyan rossz de jó sem. Rosszul futott neki a Dell több szempontból is, amíg ki nem szórták a készleteket addig az emberek fejében meg sem fordult, hogy ilyet kéne venni. De mint írtad is régen volt már ez, talán egy Win8 -as tablettel még visszatérnek.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
tjb007 #16555 üzenetére
A P3110 előnye, hogy gyárilag ICS van rajta, a P6210-en csak Honeycomb, erre a frissítés talán még a nyáron jöhet...
A Dell első "tabletje", a Streak egészen jó volt egyébként, 5"-os volt, tehát telefonnak is tekinthető. Ezzel az volt csak a baj, hogy 185 ezer volt. Bár az utolsó darabok 60-80 ezerért mentek el, ott már nem volt olyan rossz vétel - bár ennek lassan már két éve.
-
tjb007
nagyúr
válasz
tvamos #16552 üzenetére
A Toshiba eddig még egy normális tabletet nem gyártott, mindegyik valaminél elhasalt, Dell dettó (erre ők maguk is rájöttek, nem is erőltetik), a Motorola gyakorlatilag meg nincs is jelen az Európai piacon.
(#16554) bigdady
P6210 -ben erősebb SoC van, plusz van LED villanó is (bár ez sok embert hidegen hagy), minden másban (gyakorlatilag milliméterre pontosan) megegyeznek.
Most a P6210 egy tízessel olcsóbb így ajánlott inkább azt választani (ameddig még van). -
bigdady
nagyúr
Mi a különbség a a samsung P3110 és a P6210 között?
-
tvamos
nagyúr
Ez nagyon jo!
m.9gag.com/gag/4705255
Ilyen kene nekem is, hogy a vonaton masok ne bamuljak, mit csinalok a tableton. -
wwhy
veterán
Rendelt már vki a frogeek-ről vagy tud némi infót esetleg
valahogy túl jó áraik vannak -- elf2 85USD, free shipping ...
-
vamzi
senior tag
Aki teheti az indítson már el egy letöltést a tabjával és míg töltődik nézze meg a wifi kapcsolat sebességét.
Sebesség megtekintése:
Settings/wifi és katt az aktuális wifikapcsolat nevére és a link speed érdekelne(Mbps-ban van megadva)N-es a routerem és a tabletem is, de 65Mbps-nál nem kapcsol magasabbra. Még úgy sem, hogy a tabletem nyákja fel van készïtve 2 antennára, csak a gyárban lehagyták, amit viszont pótoltam én( beforrasztottam egy antennacsatlakozót és rádugtam egy antennát).
Arra vagyok kíváncsi, hogy képes-e az android nagyobb sebességre mint 65Mbps, vagy pedig hardveres korlátba ütközöm?
-
szilchi
őstag
válasz
hevizms #16543 üzenetére
Nekem végig követte,Shenzen-Hong-Kong-Peking Nemzetközi reptér-Magyarország.De ha Crytek-nél is van 2-3 napos késés az aktualizálásnál,mint nekem,akkor lehet neki is csak 8-án jelenik meg először az adat.Ezért neki is folyamatosan kellene frissíteni a nyomkövetést a posta oldalán.Ja és van egy post Panda fórumán 06.29-én,hogy a sárkányhajó fesztivál miatti 3 napos szünet következtében a Hong-Kong-i reptéren be vannak havazva munkával és késés léphet fel a kiszállításban.Lehet még ezt sem sikerült megoldani.
-
vamzi
senior tag
-
hevizms
addikt
válasz
Crytek #16539 üzenetére
"adott is követési számot"
Na ird csak be azt a számot a posta.hu-n a nyomkövetés ablakba rögtön a főoldalon ott jobbra.Kiváncsi vagyok.
Bár most arra már nem emlékszem hogy az én esetemben csak akkor jelent-e meg a posta.hu-n amikor már az országba érkezett vagy már a feladás is???
Egy próbát megér azért! -
vamzi
senior tag
Sima build.prop tweek elég volt neki, hogy elinduljon, pedig előtte picsogott, hogy nem lesz ez nekem jó.
Amúgy semmi veszélye nincsen, míg ésszel szerkesztesz. Nekem már egészen nagy rész át van javítva benne, ami főleg játékoknál növeli a kompatibilitást, növeli az akku időt. Illetve egy két finom hangolás némi optimalizáció végett.
-
Crytek
nagyúr
válasz
hevizms #16534 üzenetére
A miérteket nem értem a pandawillel kapcsolatban.
Amikor 3-án kérdeztem chaten tőlük azt mondták 5-én feladják a tokjával együtt küldenek is róla emailt a követési számmal.
5-én sehol semmi email a toknál még processing van mondom megkérdem mi van.Azt mondták a táblagép feladva adott is követési számot a tokot majd később adják fel.
Nem fért volna a csomagjába vagy nem értem miért nem tudták egyszerre küldeni.
Azóta eltelt 2 nap a tokot azóta sem adták fel! Kb most ölik csak az állatot amiből csinálják vagy nem tudom. -
Shoo
senior tag
válasz
KaiotEch #16532 üzenetére
a pro-t kéne...de hiába vettem meg, most se megy
(#16535) vamzi
vááááááááááááááááá...hülyét kapok...
superuser-t használja, driver telepítve, plug-int szedtem le, fel vannak telepítve, beállítom egyiket, majd hide-olom, fixelem a marketot...és semmi
asphalt 6 fel van téve, pre-app-al beállítom a drivert, hide-olom és ugyanúgy nem kompatibilis...
mit tegyek?
-
hevizms
addikt
válasz
Crytek #16514 üzenetére
Egy jó tanács!
A nyomkövetést ne a feladó honlapján nézd hanem a posta.hu nyomkövetésénél.Sokkal jobban frissitik mint a kinaiak a sajátjukat.
Tehát ha már kaptál emailben sorszámot,akkor azt ird be a posta honlapján jobb oldalt található nyomkövetés mezőbe.Ez a csomagküldő szolgálatokra nem vonatkozik!!!Pld DHL EMS stb.
-
válasz
morpheuss12 #16530 üzenetére
-
tjb007
nagyúr
válasz
morpheuss12 #16530 üzenetére
-
morpheuss12
tag
Tudja valaki hogy a Wayteq 70w-ben milyen a GPU? Semmit nem találtam róla.
-
tjb007
nagyúr
Ha a hazai kínálatot nézzük akkor ennek a feléből is kijön egy olyan ami számodra megfelelhet. 7 colban ott van a WayteQ xTAB-70w (br. 37e fotint) vagy a kicsit nagyobb, 8 colos WayteQ xTAB-80 (br. 45e forint). Ha ezeknél egy kicsit erősebb hardverre vágysz és a Bluetooth/GPS páros sem jönne rosszul akkor a Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus a jelenlegi legjobb választás.
Ezek mint hazai garanciával rendelkeznek (a Samsungra mellé 2 év jár) és a support miatt sem kell aggódni.Ha esetleg bevállalod a külföldi (Kína) beszerzést és lemondasz a hazai garanciáról is akkor több tucat olyan (normális/kulturált/nem bóvli sz@r) tablet közül lehetne választani amikből akár kettőt is tudsz venni ebből az összegből.
(#16525) Shoo
Az egyik full fekete míg a másiknak ezüst színű a hátlapja.
Az viszont rejtély, hogy miért kerül emiatt többe. -
Shoo
senior tag
Hali!
Ennyiért szinte bármelyiket meg lehet venni.
Ha olcsó, szerethető árához képest erős gép kell és 7"os akkor szerintem nézz meg egy Concorde 7015-öt, ez 30k körül van, de vannak hátrányai (ez a legolcsóbb)Ha külföld is játszik akkor ezt vagy ezt szoktuk ajánlani.
Még esetleg 9,7"-al tudnám ajánlani a hamarosan megjelenő Concorde 9.7ips+-t...infót fentebb találsz, mert nemrég volt róla szó.
-
Tomy Yayo
senior tag
-
Sonor
tag
Sziasztok!
Szeretném a tanácsotokat kérni tablet vásárláshoz.
Maximum 80eFt-ot költenék rá, elég lenne a 7"-os kijelző és elsősorban normális felbontású filmeket nézni, netezni, olvasi és zenét hallgatni szeretnék vele. 3G-re nincs szükségem.
Gondolom, hogy ilyen árban már találni olyan tabletet, amelynek minőségi a háza.Kérlek, hogy ajánljatok néhány típust.
Köszönöm!
-
Shoo
senior tag
ez a b@szott chainfire sehogy se működik...már vagy 8at feltettem, 20féle képpen és semmi -
tjb007
nagyúr
válasz
Tomy Yayo #16496 üzenetére
Igen, normális használat mellett, itt találsz bőven tapasztalatokat ezzel kapcsolatban: [link]
"Egyébként mi a baj az s9 supportjával?"
Leginkább az, hogy nincs. Se hivatalos, se közösségi.
Ha azt akarod, hogy ne legyen lesz@rva a fejed akkor itthon a "kicsik" közül WayteQ -et vagy ConCorde -ot, a nagyok közül pedig Samsungot, Acer - t vagy ASUS -t veszel. -
szilchi
őstag
válasz
Kh@oSz #16513 üzenetére
Jaa..akkor ok
.Azt hittem,már visszafogták a csomit és értesítették a TEK-et,hogy van egy súlyos áfacsaló az országban,akit el kell fogni.Már láttam szemei elött,amint nézem a TV-t és kinntről hallom,hogy "..FIGYELEM,ITT A RENDŐRSÉG!!...."Majd pár jól szituált,határozott fellépésű álarcos fiatalember berúgja az ajtót.
...Crytek!Ragályos vagy
A kínai oldalt is nézted?A china post csomagkövető oldalát?
Ja és a csomag követésnek kb. 1,5-3 napos késése van.Ma délben még a 3 nappal ezelötti állapot volt
-
hdman
őstag
Várjál, kicsit bekeveredtél: amit KaiotEch linkelt az egy külsős bolt, ami már az ÚJ +-t hirdeti 85 ért, miközben az admin 80 at mondott.
A concorde honlapján is már a frissitett + van, és a tartozékoknál ott szerepel a bill-es tok, nem az opcionális dolgoknál van. Na most akkor mi van?
Én már semmit nem hiszek el, jöjjön ki és kiderül minden. Amugy azt, hogy lesz e tok, vagy nem, azt hivatalosan megerősitve sehol nem láttam, de az azért elég gyanús, hogy a tartozékoknál ott van. (ergo benne van a csomagban)
[link] -
Shoo
senior tag
nahh szóval...a 85 amit lehet látni a régi bedőlt 9.7ips+....
100%, hogy nem lesz hozzá bill-es tok, még sima se 80ért, külön majd lehet hozzá kapni, de NINCS BENNE az árban
Tomy Yayo:
ugye nem voltam marketen vele, de a többi ilyen soc-ú gép simán visz mindent, keres rájuk: Cube U30GT, Yuandao/ Window n90 vagy n101
Ha meg nem megy valami akkor chainfire (igérem megnézem mi az enyémmel a gond és leírom majd, hogy lehet működésre bírni a CC gépeken...) -
hdman
őstag
válasz
KaiotEch #16502 üzenetére
Ne legyél ilyen negativ, (mint Crytek
), az árát pedig már többször irtuk, hogy 80k lesz, ebben benne lesz egy billentyűzetes tok is.
Ez most vagy drága vagy nem drága, de szerintem ennyiért itthonról, itthoni garival, rendes supportal, szerintem jó közösséggel best buy.
Hasonlót lehet kapni kinából (ugye a hires neves U30GT) kb 55k, de ott még sok a kérdés, az első szállitmányok most indultak a vevőkhöz, aztán ott a gari, a vám, és a többi dolog, ami még megnyomhatja az árat, és negativ szájizt okozhatnak, (vagy nem), de én a kezdeti CUBE fellángolás után egyre inkább a CC 9,7+-t favorizálom.
Shoo: igen a korábbi + verzió volt 85k, most a totál uj belsővel -5k lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged