Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz tvamos #10916 üzenetére
Amúgy elvileg másfajta tükröződéscsökkentés van rajta mint az átlag tableten. Attól függetlenül határozottan tükröződőnek néz ki.
Pl. a GPS-em felülete úgy emlékszem nem üveg, hanem valamilyen matt. A tv-m is ilyen, attól függetlenül tükröződik, de kevésbé\máshogy. Úgy tudom, hogy ilyen képernyőkön a kapacitív érzékelést problémás megoldani, illetve valószínűleg tisztítani nehezebb őket. Kell, hogy legyaen valami oka, hogy nem elterjedtek. Én is nagyon örülnék egy matt felületű, jól reagáló tabletnek. De egyelőre nem tudok ilyenről.
I am having fun staying poor.
-
weinmaker
őstag
válasz petipetya #10952 üzenetére
Húúú! Nagyon rendes vagy. Köszi szépen, hogy megnézted. Nagyon jó oldal, és a gyereket tanítani kiváló. Így már bátrabban merek rámoccanni egy tabletre. Te milyen géppel nézted? Vagyis az érdekelne, hogy mennyire erős konfig.
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
Szabónagymer
aktív tag
Sziasztok fórumtársak!
Rég írtam már ide...
Visszatértem oka, hogy keresek ehy 7"-os 3G-s tabot (simes) 2.3-as os-sel, max 30 ezrig. Ha új készülék az csak jó, de ha valaki tud megbízható használtat,az sem rossz! Hardweraprón nem nagyon van simes gép.Esetleg ez a gép: ViewSonic ViewPad 7 milyen áron szerezhető be most?
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Szabónagymer #10955 üzenetére
Ilyen áron máshol sem nagyon találni 3G-s gépet, annyira az alsó ár kategóriát szabad meg.
Talán egy ZTE V9 Light, ha valaki megszabdulna tőle.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz z0d1AK #10956 üzenetére
Mennyiért kaphatok akkor ilyen gépet?
Nem kell erős hardwer, a telefon fukció miatt kell a 2.3, de a 2.2 sem kizáró voltaképpen. Voltaképpen egy a Galaxy-tól is nagyobb "telefon" szerepét töltené be. Szinte minden olyan különös extra, mint hdmi, hd, gps... stb, nem szüksges.
Van egy 10"-os voda tabom, az tudja amit kell egy tabnak. -
tjb007
nagyúr
válasz Szabónagymer #10955 üzenetére
"ViewSonic ViewPad 7 milyen áron szerezhető be most?"
60000 forint körül lehet a legolcsobban beszerzési újonnan, használtan meg kb. beszerezhetetlen. 45000 forint körül már lehet kapni használtan 3G–s Huawei S7 Slim–ettől csak az már nem 30000 forint.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Szabónagymer #10959 üzenetére
Még igazából az sem annyira egyszerű, hiszen összességében elég minimális összeg ez a 30 ezer forint.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
kelzsoca
félisten
válasz Szabónagymer #10959 üzenetére
Ha nagy kijelzős telefont keresel, esetleg használtan egy ZTE Skate (4.3") ami árban is megközelíti ezt a kiszabott 30k-s összeget.
-
Fancy-boy
addikt
válasz Szabónagymer #10967 üzenetére
Szerintem mindenképpen használtra értelmezd.
-
weinmaker
őstag
Az is flash-es, de a másikra gondoltam, amikor mutat egy képet, kimondja, és mellette van még 4 kiskép. De nagyon köszi. Mielőtt veszek egy tabletet kipróbálom előtte, nehogy megjárjam. Kár hogy az ipad nem nyomatja a flash-t, mert azt már vettem volna egyet.
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
Sanzaa
senior tag
válasz Szabónagymer #10967 üzenetére
Esetleg ha nagy buherátor vagy, vehetsz egy HTC HD2-t is. AZ hardveresen sokkal jobb, mint a ZTE Skate, csak gyárilag Windows Mobile 6.5 van rajta. De megveheted 40 e körül portolt Androiddal vagy akár Windows Phone 7-tel is.
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
krisztian922
tag
Concord honlapján rákérdeztem az adminnál, hogy kb. 2-2.5 héten belül meg lesznek-e vele és nem kaptam biztató választ ezzel kapcsolatban, viszont említést tettek arról, hogy össze lett hasonlítva már egy wayteq xtab 100s-el és attól kezdve, hogy hardverileg jobb-gyorsabb a concord még a tab háza is jobb minőségű, emiatt említették is, hogy 70alatt nem fogják adni. No ezt gondoltam leírom mert talán más is vár rá
Egy kérdésem így lenne viszont, hogy milyen tabot tudnátok ajánlani főként filmnézés/netezésre ebben az árkategóriában? Sajnos nem tudom megvárni a concordot mivel kell 2héten belül ajándékba egy tab és ez nem feltétlen lesz még kinn, de mivel úgyse magamnak veszem
Asus m5a97 evo r2.0 - AMD fx 6300 - AMD HD7850 1gb - 2x4gb Kingston hyperx black 1600mhz - Cooler Master Hyper Evo 212
-
Sanzaa
senior tag
-
Sanzaa
senior tag
válasz krisztian922 #10971 üzenetére
Concorde Tab 10.1, Toshiba Folio 100 vagy valami kínai cucc De a Toshiba Folio 100 csak főzött rommal érdemes használni.
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
kelzsoca
félisten
válasz Sanzaa #10970 üzenetére
Átfutva az aprót, normális (nem hibás) HTC HD2 telefonok még mindig ~45-50k körül mozognak, mivel főként a telefonos funkciókat emelte ki (mindenféle extra nélkül) ezért egy ARMv6-os SoC-al szerelt Skate is elég lehet, és olcsóbb választás is, illetve nagyobb eséllyel fog ki megkímélt és garanciális darabot, hiszen a Skate ~5 hónapja kapható.
A HD2 mellett pedig valóban az áll, hogy erősebb vas, és ugye Android, WP7, Meego stb.. szinte bármit rá tudna tenni rendszerként.
-
Sanzaa
senior tag
Na tabletgeekek, figyelem!
Épp alkudozok a Concorde Kft.-vel a Concorde 7015 árával kapcsolatban.
A kínai forgalmazó mintájára és a javaslatomra belementek, hogy ha toborzok 7015 vásárlókat, akkor tíz darab felett kedvezményt adnak. Ha a kínai céggel lehet egyezkedni, akkor lehet a magyarral is
Eddig 35000Ft-nál járunk az alkuban. A szándékotokat nálam jelezzétek, akár PÜ-ben vagy a sanzaa87@gmail.com címen.Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Mandarinn
senior tag
válasz Sanzaa #10975 üzenetére
Hű de kedvesek........
Ha 10-en össze gyűlünk engednek 800Ft-ot??[ Szerkesztve ]
-
Sanzaa
senior tag
válasz Mandarinn #10976 üzenetére
Ezt még én linkeltem neked
Egyébként meg ez is valami. A kínai forgalmazó is kb 3 dollárt engedett azt hiszem az árból.
Itt meg jóval többről van szó, mert a Concorde Kft-tól 40000 Ft-ért vásárolható meg.
Egyébként ezt válaszolták, amikor linkeltem az árgép oldalát:
,,Akkor vegyétek meg ott.
0 áfakörös sunyi boltokkal nem versenyzünk, csak kíváncsi lennék, hogy ők kitől veszik mert a nagyker ára ez!''De sok kicsi sokra megy...
ÉS MÉG NINCS VÉGLEGES ÁR(mert emailben értekezünk és részükről lassabban megy a válaszadás). Ez azt is jelenti, akár drágább is lehet...[ Szerkesztve ]
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Sanzaa
senior tag
válasz Mandarinn #10976 üzenetére
Nos, remek híreim vannak, remek ajánlattal. Bár úgy tűnt, hogy még 35ezerre sem sikerül lealkudni, de sikerült.SŐŐŐT. Olyan árajánlatot adok nektek, amivel nem versenyez egyelőre egyik forgalmazó sem
1. Jó hír: Ha összegyűlik minimum 10 vásárló, akkor a ConCorde 7015 nettó 27.559 Ft-ért megrendelhető. 27559*1.27= 35000 Ft bruttó.
2. Jó hír: 10 vásárló felett megvehető a ConCorde Tab 10.1 is nettó 55000 Ft-ért. 55000*1,27= 69850 Ft
3. Jó hír: AZ ÁR TARTALMAZZA A SZÁLLÍTÁST!!!!!!!(Egyébként én nem dolgozok nekik, csak gondoltam megkérdezem, ha már a kínaiakkal is lehet egyezkedni...)
A vásárlási szándékot a sanzaa87@gmail.com címen jelezzétek! Az aláírásomban folyamatosan közlöm, hogy hol tartunk a tíz vásárlóból.
Remélem összejön az a tíz vásárló.[ Szerkesztve ]
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Mandarinn
senior tag
Durvák ezek a németek
Aliexpressen egy vélemény:"Excellent support,great prices,5 days from hongkong to berlin!!!!! but i guess you cant lie to german customs,they didnt believe the tablet was cheap to they opened it,and search for its price on the internet,i had to pay 23 euros...but no problem,the tablet is worth it!!!go china go Teclast!"
-
-
Mandarinn
senior tag
válasz Sanzaa #10982 üzenetére
Beárultál itt engem...
Bár gondolom ....pon-ban is van gari. És a support is él. És a Concorde is ConcordeA gép megér 35-öt szerintem mivel már próbáltam. Csak mire össze botorkál 10 ember...
A 40-hez képest persze, hogy jó ajánlat ez a 6000Ft. Csak én nem a 40-hez néztem, nézem.[ Szerkesztve ]
-
Sanzaa
senior tag
válasz Mandarinn #10983 üzenetére
Nem én árultalak be
Az iponnál 2540 FT a házhozszállítás. Az már összesen 38402 Ft.
Ha tíz ember összejön, akkor csak 35000-ret kell fizetniük. Ez már jelentős kedvezmény.
Örülök, hogy sikerült ennyire lealkudni, de annak még jobban fogok, ha élnek is a lehetőséggel[ Szerkesztve ]
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Sanzaa
senior tag
Concorde Tab 7015 nettó 27.559 Ft/ Concorde 10.1-es tab nettó 55000Ft.
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Celtis
veterán
válasz Sanzaa #10977 üzenetére
,,Akkor vegyétek meg ott.
0 áfakörös sunyi boltokkal nem versenyzünk, csak kíváncsi lennék, hogy ők kitől veszik mert a nagyker ára ez!''Ha így is gondolják, akkor is baromi rossz üzenet ez. Igen magas lovon ülnek ezek a concordosok. Nekem legalábbis nem szimpatikus. Ráérnek kihozni a 9.7-et, ők nem versenyeznek a wayteqkel, meg a sunyi boltokkal. Mintha legalábbis valami high-end cuccot forgalmaznának vagy ők lennének az Apple. Pedig lássuk be, szinte ugyanolyan 12 egy tucat kínai tablet az övék is.
Ennek ellenére várok erre a 9.7-re egy darabig. Nem tudsz esetleg valami infot begyűjteni, hogy mégis mikorra szánják?
-
Sanzaa
senior tag
válasz Celtis #10990 üzenetére
Ha elkészül az ICS. Most csak azt fejlesztik. Attól, hogy egyszer azt írták valakinek, hogy ráérnek..., attól nem hagyták abba a fejlesztgetést. Azért írták, mert nem érzik fenyegetésnek a WayteQ tabletjét. Ma bevitt egy srác hozzájuk egy WayteQ Xtab100S-t és összevetették a még nem teljes 9.7 IPS-sel, de még így is ,,smooth''-abb volt a cucc és minőségibb érzést nyújtott a fém hátlapjával és a vékonyságával. A Tab 10.1-re leghamarabb talán májusra várható az ICS. De arra is lesz.
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
hun_gery
aktív tag
Azért tényleg egy kicsit nagyra nőtt az arc a concorde-nál... ha megnézték a linklet árgép-oldalt, ott azért az első négy cég nem éppen "sarki zug-pc" kategória... (ipon, qwerty, pcland...) lol.
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
Sanzaa
senior tag
De különben nem kell általánosítani. Csak az elején én alkudoztam rossz emberrel, ezért jött ilyen reakció De miután az értékesítésért felelős kollégával felvettem a kapcsolatot, ő lényegesen diplomatikusabb volt:-) De az én hibám, hogy így jöhetett le nektek.
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Sanzaa
senior tag
válasz hun_gery #10994 üzenetére
Na ácsi. Akkor mégegyszer részletesebben. Tehát az elején az egyik fejlesztővel alkudoztam, akinek köszönhetjük a friss romokat és egyéb mókolásokat. Értelemszerűen jobban a szívére veszi, mivel ő robotol érte. Ő irányított el később az értékésítő kollégához, akivel sikerült kiegyeznünk ezekben a feltételekben. Bocs, hogy így jött le nektek, de ez nem a ConCorde hozzáállása volt, hanem a fejlesztőé. De ettől még ő is egy remek pali, mivel neki köszönhetők azok a pluszok, amelyek a konkurenciánál nem találhatóak meg.
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
weinmaker
őstag
A múltkor én is ezen bosszankodtam, de gyorsan lehurrogtak itt, pedig dettó ugyanezt érzem, hogy nagyon el vannak szállva. A termék nem rossz, a support sem, viszont a kommunikáció brutális. Sanzaa elég jó ajánlatot tett itt nemrég, de az ilyen megnyilvánulások nekem sem tetszenek. Az is igaz, hogy ugyanolyan kínai tömegcucc ez is, csak itt talán jobb a támogatás, ott meg picit erősebb a hardwer.
-
zacsek21
tag
Mivan itt???értékesitesi borze?
-
krisztian922
tag
Én úgy kérdeztem rá, hogy nekem kb. 2-2.5 hét múlva lenne esedékes szülinapi ajándék miatt a tabvásárlás (lévén ez az ajándék az illetőnek ) és, hogy erre valószínű-e az, hogy készen lesznek. Azt írták, hogy lehet de nem tudják 2 nap vagy 2 hét kell-e még szóval..nem biztos. Valahol dicséretes az, hogy nem akarnak csak jó munkát kiadni, kiemelték nekem levélben, hogy konkrétan valaki bement hozzájuk egy wayteq xtab 100s-el és a concord minden szempontból jobb volt nála még az x%-ban kész ics-vel is szoftver szinten, valamint hardver szempontjából gyorsabb illetve a wayteq 2ujjas míg a concord 8 stb. (gondolom már láttátok a kis listát amiben össze vannak hasonlítva a dolgai a concord és wayteq gépnek). Valamint az xtab műanyag házas ami recseg ropog (ami elvileg visszalépés még az xtab 70hez képest is (én nemtom nem fogtam még egyiket se kézben )) viszont a concord fémházas.
Annyit írtak még, hogy náluk ezzel 3 ember foglalkozik ezért nem megy ez olyan gyorsan és, hogy ugye 70alatt nem lesz. Ebből gondolom, hogy konkrétan 70lesz maga a cucc hisz 75ről facebook-on már egy hete mondogatják, hogy olcsóbb lesz[ Szerkesztve ]
Asus m5a97 evo r2.0 - AMD fx 6300 - AMD HD7850 1gb - 2x4gb Kingston hyperx black 1600mhz - Cooler Master Hyper Evo 212
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eredeti játékok OFF topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- Túra és kirándulás topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest