- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- Gurulunk, WAZE?!
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztian922
tag
válasz
Celtis #10990 üzenetére
Én úgy kérdeztem rá, hogy nekem kb. 2-2.5 hét múlva lenne esedékes szülinapi ajándék miatt a tabvásárlás (lévén ez az ajándék az illetőnek
) és, hogy erre valószínű-e az, hogy készen lesznek. Azt írták, hogy lehet de nem tudják 2 nap vagy 2 hét kell-e még szóval..nem biztos. Valahol dicséretes az, hogy nem akarnak csak jó munkát kiadni, kiemelték nekem levélben, hogy konkrétan valaki bement hozzájuk egy wayteq xtab 100s-el és a concord minden szempontból jobb volt nála még az x%-ban kész ics-vel is szoftver szinten, valamint hardver szempontjából gyorsabb illetve a wayteq 2ujjas míg a concord 8 stb. (gondolom már láttátok a kis listát amiben össze vannak hasonlítva a dolgai a concord és wayteq gépnek). Valamint az xtab műanyag házas ami recseg ropog (ami elvileg visszalépés még az xtab 70hez képest is (én nemtom nem fogtam még egyiket se kézben
)) viszont a concord fémházas.
Annyit írtak még, hogy náluk ezzel 3 ember foglalkozik ezért nem megy ez olyan gyorsan és, hogy ugye 70alatt nem lesz. Ebből gondolom, hogy konkrétan 70lesz maga a cucc hisz 75ről facebook-on már egy hete mondogatják, hogy olcsóbb lesz -
weinmaker
őstag
válasz
Celtis #10990 üzenetére
A múltkor én is ezen bosszankodtam, de gyorsan lehurrogtak itt, pedig dettó ugyanezt érzem, hogy nagyon el vannak szállva. A termék nem rossz, a support sem, viszont a kommunikáció brutális. Sanzaa elég jó ajánlatot tett itt nemrég, de az ilyen megnyilvánulások nekem sem tetszenek. Az is igaz, hogy ugyanolyan kínai tömegcucc ez is, csak itt talán jobb a támogatás, ott meg picit erősebb a hardwer.
-
Sanzaa
senior tag
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Celtis #10990 üzenetére
Ha elkészül az ICS. Most csak azt fejlesztik. Attól, hogy egyszer azt írták valakinek, hogy ráérnek..., attól nem hagyták abba a fejlesztgetést. Azért írták, mert nem érzik fenyegetésnek a WayteQ tabletjét. Ma bevitt egy srác hozzájuk egy WayteQ Xtab100S-t és összevetették a még nem teljes 9.7 IPS-sel, de még így is ,,smooth''-abb volt a cucc és minőségibb érzést nyújtott a fém hátlapjával és a vékonyságával. A Tab 10.1-re leghamarabb talán májusra várható az ICS. De arra is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megújult a PROHARDVER!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Nyaralás előtti hardverszemle
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged