- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
keccsa
aktív tag
válasz
Szabónagymer #11484 üzenetére
Nekem a Flyer-en van (egyenlőre...) 3.2, de én csak azt vettem észre, hogy az elején vacakolt (lassú volt, egyszer tán fagyott is), de pár nap után beállt, és azóta semmi bajom vele! De azért várom már rá az ICS-t...
-
petipetya
nagyúr
válasz
Szabónagymer #11491 üzenetére
Csak a gyárit használom.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Szabónagymer #11484 üzenetére
Acer a100-nál előfordul a gyári böngészőből való kilépés, illetve az érzékelés pontossága messze elmarad a HTC telefon minőségétől.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #11482 üzenetére
Mit nevezünk vacakolásnak?
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Szabónagymer #10967 üzenetére
Esetleg ha nagy buherátor vagy, vehetsz egy HTC HD2-t is. AZ hardveresen sokkal jobb, mint a ZTE Skate, csak gyárilag Windows Mobile 6.5 van rajta. De megveheted 40 e körül portolt Androiddal vagy akár Windows Phone 7-tel is.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
Szabónagymer #10967 üzenetére
Szerintem mindenképpen használtra értelmezd.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Szabónagymer #10959 üzenetére
Ha nagy kijelzős telefont keresel, esetleg használtan egy ZTE Skate (4.3") ami árban is megközelíti ezt a kiszabott 30k-s összeget.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #10959 üzenetére
Még igazából az sem annyira egyszerű, hiszen összességében elég minimális összeg ez a 30 ezer forint.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Szabónagymer #10955 üzenetére
"ViewSonic ViewPad 7 milyen áron szerezhető be most?"
60000 forint körül lehet a legolcsobban beszerzési újonnan, használtan meg kb. beszerezhetetlen. 45000 forint körül már lehet kapni használtan 3G–s Huawei S7 Slim–ettől csak az már nem 30000 forint.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #10955 üzenetére
Ilyen áron máshol sem nagyon találni 3G-s gépet, annyira az alsó ár kategóriát szabad meg.
Talán egy ZTE V9 Light, ha valaki megszabdulna tőle. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9418 üzenetére
Korábban pont te kerested a Ferzon DroidTV-t, azt hiszem. Csináltam róla egy rövid videót, ha érdekel.
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
Szabónagymer #9779 üzenetére
1.6...
-
petipetya
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9771 üzenetére
Az x8-as 2010-es modell, 2.2 sem lesz rá.
Való igaz, hogy az SE cserben hagyta ezeket a tulajokat azzal hogy nem kapnak 2.2-őt, de most mégis ők állnak a frissítési lsta élén.
-
kezdő
senior tag
válasz
Szabónagymer #9771 üzenetére
Az X8 nem kap hivatalosan ICS-et.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9755 üzenetére
Pont az SE a legrosszabb példa erre, ugyanis egyenlőre ők azok akik az összes 2011-ben kiadott telefonre biztosítják az ICS-t... A többi gyártó sumákol, élükön a HTC és Samsung.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Szabónagymer #9709 üzenetére
ehhh... elbeszélünk egymás mellett.
tudom, hogy 4 ér van a gyári csati usb felőli végében, és ugyanennyi a rendszercsatlakozóba bekötve is. és ez itt a baj, hogy nem tudjuk, hogy az egyedi böszme csatiban hova kell tenni az 5., otg/host lábat (ami le van ágaztatva az usb gnd lábáról úgy, hogy egyik megy a spécicsati gnd lábához, a másik meg..... hova is?)egyébként igen, ha csak 4 ér van bekötve, akkor az egy sima usb töltő/adatkábel, nem host/otg.
(#9707) Luissimo: értenél engem, ha nem lennél épp read-only
én is csináltam slimhez otg-t, de mi itt a smart tab 7-hez kendrácsolnánk, az meg más mese.
-
keszo
őstag
válasz
Szabónagymer #9711 üzenetére
Egyébként nem tudom elképzelni hogy nem lehet kapni olyan átalakítót amire szükséged lenne.
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
Lassan átmegy boszodkány ülözésbe ez az usb-s dolog. Az a helyzet, hogy olyan témáról vitázunk, miben egyiküknek sincs meggyőződése, mert egy eddig ki nem próbáltam dologról van szó. Már mint e gép esetében.
Mostmár azért is levágom azt a rohadt kábelt és majd kiderül. Legrosszabb esetben nem dugó, hanem ajzat lesz rajta, és rövidebb lesz. De mint már írtam, kábelem van itthon, tudok két dugós kábelt csinálni... -
keszo
őstag
válasz
Magyarán ilyen?
Magyar oldal -
tjb007
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9702 üzenetére
Sztornó az egész. Most, hogy egy kicsit elgondolkodtam rajta rájöttem, hogy hülyeséget írtam, esetedben ez nem biztos, hogy bárhogyan is kivitelezhető.
-
Luissimo
veterán
válasz
Szabónagymer #9699 üzenetére
ezzel csak az a gond, hogy a 4 vezetékes usb sosem fog tudni host/otg-t.
az OTG adapterben mind az 5 érintkező be van kötve.(tudom, mert kétszer kellett megvennem az említett adaptert, amit először vettem abban 4 pólus volt a mini usb dugoban , azzal nemlátta a pendrive-ot. aztán kaptam itthon másik fajtát, abban öt van , és azzal símán látja)
-
tjb007
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9699 üzenetére
Akkor megcsinálhatod házilag, csak az az USB kábel kell amit a tablet mellé kaptál plusz egy ilyen OTG adapter amit majd szétbontasz és ráfaragod az eredeti USB kábel végére.
Itt találsz hozzá leírást is: [link] -
Luissimo
veterán
válasz
Szabónagymer #9697 üzenetére
de neked nem GALAXY TAB-od van, ha jóltévedek, hanem smart tab-od?
vagy mégse?
mostanában olyan bizonytalan vagyok.
vagy mégse ? -
tjb007
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9695 üzenetére
Én inkább megvárnám míg lesz valami gyári (vagy nem gyári) megoldás rá, feleslegesen ne tedd tönkre azt az egyetlen kábelt.
Mondanám, hogy próbáld meg úgy, hogy az adaptert rádugod a kábel re csak az a probléma, hogy USB A → USB A OTG adapter nem létezik (ha valaki esetleg mégis találkozott ilyennel az jelezze). -
tjb007
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9687 üzenetére
Ha az az adapter amit teszel rá OTG -s akkor van rá esély, bár nem nagyon szokott működni akkor ha az adapter és a csatlakozó között van még egy közvetítő (ez esetben a kábel).
-
sittes79
addikt
válasz
Szabónagymer #9613 üzenetére
wireless=vezeték nélküli, szóval lehet bluetooth is persze, és az a billentyűzet+tok , így fog kommunikálni.
-
Pistakiss
őstag
válasz
Szabónagymer #9613 üzenetére
Háát!
A kékfog a vezetéknélküli kommunikációba tartozik, ezért írják, hogy vezetéknélküli kékfog! Egyébként van csak vezetéknélküli bill-egér kombináció is, csak ahhoz kellene a géphez vevőt csatlakoztatni, ami ugye USB csatlakozót igényel -
Luissimo
veterán
válasz
Szabónagymer #9610 üzenetére
azért nemértettem, kérlektisztelettel, merthogy nincs hova dugnod a wifi stick-et.
ezzelszemben a blututis az nemigényel külön stick-et, ha van Blu a kütyüdben -
sittes79
addikt
válasz
Szabónagymer #9610 üzenetére
Nálam a flash flottul megy a dolphin browser HD-vel!(smart tab 10)
-
Luissimo
veterán
válasz
Szabónagymer #9599 üzenetére
itt, ebben a topicban kivesézték a kisebbet [link]
van olyan muki aki símás aztmondta rá , hogy a legocskább kínai fos
-
szaszapi
őstag
válasz
Lehet mégiscsak egy kínai tabletet kellett volna venned,azok a hiányosságok ott megvannak
-
sittes79
addikt
válasz
Én most készülök egy ilyet venni a smart tab 10-emhez [link], ha befejezik a kínaiak a partyzást illetve jól megerősödik a forint februárban akkor meg is rendelem. Szerintem pont belefér, lemértem csak 3,5 mm-el vastagabb mint a samsung tab, szvsz belefér.
USB host és hdmi kábel pedig érkezik a vodafone-hoz, hónap végére ígérték és akkor tudsz majd csatlakoztatni minden földi jót
-
Luissimo
veterán
válasz
ezt a wifis bill+egeret már akkor sem értettem. te hogyképzelted csatlakoztatni ?
blututis billentyűzetet árulnak is hozzá, azt csatlakoztathatsz :-) -
Luissimo
veterán
válasz
Szabónagymer #9596 üzenetére
Az alap progiat még nem nézm át, ........ A sát billentyüzete elég ambivalens érzetet kellt. Van hogy jól reagál, de van, hogy elfelejt reagálni, és vagy kihagy, vagy túlreagál.
ezt jól tapasztaljuk a soraid olvasásakapcsán...
nemmondod, hogy miután megvetted, akkor jöttél rá, hogy nincs rajta, amiket hiányolsz ??
-
tjb007
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9596 üzenetére
Nem csak gondoljuk hanem tudjuk is és sokszor el is lett mondva, hogy egyedi rendszercsatlakozója van
Amúgy meg a Samsung tableteknél is ugyanez (már az első óta) és azok nem csak 100.000 forintba kerülnek. -
petipetya
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9589 üzenetére
Nem smart tabom van, hanem acer a100.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9582 üzenetére
Mikor érkezik? Kíváncsi leszek a tapasztalatokra.
Én is egy 7-es tabot nyúzok , és félelmetes mennyire kézbe való... Amióta megvan, azóta a telefon sokkal hűvösebb mikor a kezembe veszem, mintha féltékeny lenne.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9529 üzenetére
Nem jó. A transformer billentyuzete csak ahhoz jo, amihez kitalaltak.
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
Szabónagymer #9523 üzenetére
Ahogy nézegetek más leírást, kb ua. a mérete külsőre mindegyiknek. Akkor a kijelzőkeret szélességgel variálnak 19:9 és 16:10 esetén?
(Akkor jó volt a megérzésem! A kerettel variálnak 16:9 és 16:10 esetén.)z0d1AK: A transformer billentyűzet jó más tabhoz is?
tjb007: Húúúúúú, hálás köszönetem!!!!!!
-
tjb007
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9523 üzenetére
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9519 üzenetére
-
tjb007
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9521 üzenetére
Az oldalarányra gondolsz ?
Az ugyanakkora mint a többi 1280x800 -as tabletnél, azaz 16:10. -
tjb007
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9519 üzenetére
Képzelj el egy Barkast Audi motorral. Na, a Folio 100 pont olyan.
-
keszo
őstag
válasz
Szabónagymer #9515 üzenetére
Valami hasonló, csak én történelem tanárnővel szoktam példálózni.
-
keszo
őstag
válasz
Szabónagymer #9513 üzenetére
Én is így vagyok vele, jobb szeretem nézni a 4:3-as LG monitort mint a wide-s samut.
72cm-es tv cserénél is, sokkal kisebbnek tűnt a 32". Ahhoz, hogy jónak tűnjön legalább 37"-os kellet.Fura. -
Spidee
senior tag
válasz
Szabónagymer #9418 üzenetére
Itt egy cikk róla: Ferzon DroidTV
Árat írok privátban.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9413 üzenetére
Nálam van otthon egy ilyen teszten, nem rossz cucc.
-
Spidee
senior tag
válasz
Pont tudok neked egy ilyet! Van egy eladóm!
-
Luissimo
veterán
válasz
elég, ha csak egy BOX-ot veszel hozzá és máris megujult a régi tévéd.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9397 üzenetére
A bővebb véleményem a W500-ról itt láthatod.
"Egy kis office munkához, egy kis netezéshez, egy kis apró képszerkesztéshez "
Erre már-már egy normálisabb honeycombos tablet is képes, bár még nem néztem meg jobban az új Photoshoppot Androidra.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9391 üzenetére
Egyrészt azért a jótól messze van, de még jóval olcsóbb is volt ez tavaly.
-
Gebriel
veterán
válasz
Szabónagymer #9393 üzenetére
Letudom írni az adóból akkor felesleges magánszemélyként.
-
Gebriel
veterán
válasz
Szabónagymer #9390 üzenetére
Pff megakartam én is rendelni Mobilnet7-el, de üzleti előfizető nem rendelhet csak magánszemély.
-
Luissimo
veterán
válasz
Szabónagymer #9385 üzenetére
no, mutasdcsak mitrendeltél, mennyiért?
-
gjoe
addikt
válasz
Szabónagymer #9376 üzenetére
Érdekes nálam működik az online rendelés!
[link] -
DJGABI
addikt
válasz
Szabónagymer #9371 üzenetére
A PoV Mobii-nak 1024*600-as a felbontása, ez ~16:9-es arány. Többi Honeycomb-os tablet általában 1280*800-zal operál, ez 16:10, a Wayteq, ami 4:3-mas 1024x768.
-
Luissimo
veterán
válasz
Szabónagymer #9373 üzenetére
annyittesz, mint:
ELŐREFIZETNI :-)sőt,
ELŐREFIZETVE, hamár hasogassuk a szőrszálakat -
tjb007
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9373 üzenetére
Feltöltőkártyás konstrukció.
-
alba-regia
aktív tag
válasz
Szabónagymer #9371 üzenetére
Lehet, hogy csak én vagyok fáradt, de nem értem. A 96 ezer forintos Smart Tabot nem pre-paid csomagban adja a Voda?
-
petipetya
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9357 üzenetére
Csak egy embertől kérdezted? Tárcsázz másik menüpontot is, a válasz meglepő lesz.
-
alba-regia
aktív tag
válasz
Szabónagymer #9332 üzenetére
95990 Ft az ára Vodafone Netjeggyel, bár az is előfizetés (pre-paid), 132500 Ft listaáron (az meg már sok). Engem a Smart Tab 10 userek tapasztalatai szintén érdekelnének. Elsősorban a kijelző minőségére és az akkumulátor használati idejére lennék kíváncsi.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9332 üzenetére
Az árra vonatkozó kérdésre tudok válaszolni: [link]
-
keszo
őstag
válasz
Szabónagymer #9210 üzenetére
Valszeg nem rontana, de én a magam részéről jobban örülnék ha az xTAB-100-ra kiadnák a HC-t.
-
DJGABI
addikt
válasz
Szabónagymer #9190 üzenetére
A gyári szofttal szerintem esélytelen lesz. Market sincs rajt, kétlem hogy pont a telefon funkciókat hagyták volna meg. CM7 talán, Honeycomb valószínűleg ahogy írták megint nem támogatja a hívást. Mondjuk nem is értem, sms még csak oké, de telefonálni, 10"-es tablettel?
-
keszo
őstag
válasz
Szabónagymer #9194 üzenetére
Szerintem a HC tabletre van kihegyezve míg a GB inkább telefonos op.
Legalábbis egyes fórumokon így magyarázták a különbséget, ilyesmi felvetésre. -
Pantok
aktív tag
válasz
Nyilván jobb nekik ha két 100k+os készüléked van, két drága havi előfizuval, mintha egy.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Igen, a 7.7 -en is HC van de itthon még nem elérhető (meg nem is lesz olcsó).
Csak egy tableten oldották meg nem hivatalosan, a Galaxy Tab 10.1v -n.
Azt, hogy miért lett letiltva azt a Google -tól kéne megkérdezni.(#9195) gyoridav870
Én is inkább az A500 -ra szavazok, egyrészt a hivatalos és nem-hivatalos támogatottság miatt, másrészt meg a Tegra 2 miatt.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9190 üzenetére
Nem feltétlenül, Honeycomb alatt például a telefonos funkciók le vannak tiltva (ennek ellenére a 7.7 -es Galaxy Tab -en már lehet telefonálni).
"ha én egy hagyományos felhasználású, telefonálásra vett szimre aktiválok netet, és azt teszem bele, ennek esetén lehetségesek-e a fentiek?"
Igen, lehetséges.
-
DJGABI
addikt
válasz
Szabónagymer #9171 üzenetére
1. még az se biztos hogy 2.3-ra tudod frissíteni. Slatedroidon van egy mondás, hogy törődj bele hogy az a legfrissebb droid az ilyen kínai tabletekre amivel kapod (tisztelet a kivételnek).
2. ahogy olvasom rezisztív, szóval nem lenne rá multitouch frissítéssel sem. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9119 üzenetére
Első körben azt mondom, hogy 70 körül már kapni első generációs iPadet, 16 gigást, wifist. Azzal pl.jelentősen előrébb volnál.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9117 üzenetére
"A 3G-s hónapokkal ezelőtt kifutott." Így csak használtan lehet szerintem már találni 3G-s verziót.
Maga a hardver nem volna kiöregedett, éppen csak maga a készülék nem feltétlenül hozza azt, amit hoznia kéne 2012-ben.Nem trükkösek az árukeresők, éppen csak a legtöbb esetben olyan emberek dolgoznak, akik nem szakmabeliek, tulajdonképpen nem ért hozzá az, aki megadja a adatlaphoz az adott üzlet termék elérhetőségét.
A Market még éppen felvarázsolható rá, azt én is megtettem annak idején amikor nálam volt teszten.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9115 üzenetére
Negatív irányba. Ma már nagyon vaskosnak számít a cucc, és már a kijelző minősége sem elfogadható.
Egyébként ne higgy az árukeresőnek, az nem 3G-s modell amit ír, hanem csak a wifis. A 3G-s hónapokkal ezelőtt kifutott. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9112 üzenetére
Hozzátenném, hogy akkori véleményem jelentősen formálódott, ami annak köszönhető, hogy egy év alatt sokat változott a piac, másabbak már az elvárások, mint tavaly februárban.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9110 üzenetére
-
Pistakiss
őstag
válasz
Szabónagymer #8285 üzenetére
Háát!
Ezt én sem tudom, de elég fura dolgokat képes kihozni a prediktív szövegbevitel, viszont az ismert szavaknál jó a helyesírás ellenőrzése -
tjb007
nagyúr
válasz
Szabónagymer #8281 üzenetére
55-60.000 forint körül kezdődnek az árak de 56.000 forintért példáuk már lehet kapni még garanciás példányt.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #8284 üzenetére
Másik laucherrel már elfordul, ha abban benne van ez a funkció.
-
Pistakiss
őstag
válasz
Szabónagymer #8280 üzenetére
Háát!
Akkor ami itt van a kezemben, az nem az? Most néztem direkt, hogy elfordul, már a nyitó képernyő is.
Huth, nehézfém, bocs! Az volt az eszemben, hogy a vodafone smarttab 7-ről van szó. A Huawey-nél tényleg nem tudok hozzászolni
Mégegyszer bocs -
Pistakiss
őstag
válasz
Szabónagymer #8263 üzenetére
Háát!
Tévedsz, elfordul! -
tjb007
nagyúr
válasz
Szabónagymer #8267 üzenetére
Ha S7 Slim -et szeretnél de egy újabb előfizetést már nem vállalnál be akkor még mindig ott van a használt opció, már 40.000 forintért is be lehet szerezni a garanciával is rendelkező példányokat ami azért nem egy rossz ár.
-
Hami33
aktív tag
válasz
Szabónagymer #8265 üzenetére
Vodafon Smart tab 7 nézdd meg ! Kártyásan 77 és új gép!! Igaz telefonálni nem tudsz vele! Arra a huawei jó!
-
Hami33
aktív tag
válasz
Szabónagymer #8263 üzenetére
Ismerkedni nem rossz és nem drága!
-
tjb007
nagyúr
válasz
Szabónagymer #8260 üzenetére
Kiegészítettem az előbbi hozzászólást de bemásolom ide is.
Dióhéjban: új felhasználói felület, átdolgozott multitasking, új értesítési rendszer, átdolgozott kamera/böngésző/email alkalmazás stb.
(#8258) Hami33
Akkor már inkább egy P1000 -es Galaxy Tab.
Az S7 Slim -et meg nem azért szeretik mert olyan hű de szuper hanem azért mert a legtöbben gyakorlatilag "ingyen kapták", na meg elég "olcsón" lehet beszerezni amiért cserébe kapsz egy 7" -os telefont. -
Hami33
aktív tag
válasz
Szabónagymer #8255 üzenetére
Huawei ideos s7 slim sokan szeretik!
-
tjb007
nagyúr
válasz
Szabónagymer #8255 üzenetére
"miben tér el a honeicomb egy froyo, vagy ginger féle rendszertől?"
Dióhéjban: új felhasználói felület, átdolgozott multitasking, új értesítési rendszer, átdolgozott kamera/böngésző/email alkalmazás stb.
-
Hami33
aktív tag
válasz
Szabónagymer #8250 üzenetére
Vodafon Smart tab 7
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #8250 üzenetére
Alap esetben azt mondanám, hogy a Galaxy Tab (P1000). Régi már, hiszen több, mint egy éves, de ezeket mind tudja, és igen jól használható. Viszont tény, hogy elég nehezen fellelhető újonnan, mivel már nem gyártja a Samsung.
-
Hami33
aktív tag
válasz
Szabónagymer #8101 üzenetére
Így van felesleges a beépített Fm ! Rengeteg netradió alkalmazás van!
-
Hami33
aktív tag
válasz
Szabónagymer #8077 üzenetére
Hűség nélkül 107 ! Net jegy el ( feltöltős kártya napi heti havi ) 77e!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #7940 üzenetére
Több, mint egy éve megjelent, már rég ki is futott...
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
Szabónagymer #7940 üzenetére
Erre a készülékre gondoltam. Csak azt hittem, hogy az adott készülékhez külön külön lehet hozzászólni.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Szabónagymer #7938 üzenetére
Természetesen.
-
Tim82
félisten
válasz
Szabónagymer #5921 üzenetére
Amit keresel, az ún. convertible tablet. Ezek jellemzően sem nem kapacitív, sem nem rezisztív technológiát használnak, hanem a Wacom-tól licenszelt technológia alapján csak a saját speciális tollukkal böködhető a kijelző. A te árkategóriádban kb. 7-8 éves darabokat lehet kifogni. Ilyenek pl. az Acer Travelmate C110, az IBM Thinkpad X41 tablet, a HP tc1000/1100, ezek viszonylag könnyen ki is foghatóak Hardverapróról.
Chaser: a Panasonic terepre készült tablet PC-ket gyárt (Toughbook-széria), nem véletlen még egy "P4-es csodáért" sem a használt 70-80k-s ár.
-
Chaser
legenda
válasz
Láttam egy panasonic csodát, P4-es, enyhén nem mai darab, 70 v 80k-ért volt kirakva boltban.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Itt (vatera) van egy ilyen kinyitós-forgatós 145ért.
(#5923) Szabónagymer:
Igen elég speciálisak az igényeid, lehet tényleg egy netbook a megoldás.
Használtat lehet is találni olyan árban. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Igen, ilyenek voltak ezek. Jellemzően HP, Fujitsu van jelen a használt piacon. De pontos árat nem tudok, modelltől és eladótól függ...
-
Saccco
nagyúr
válasz
Szabónagymer #5917 üzenetére
10.1" Capacitive LCD Win 7 Ultimate Tablet PC w/ Wi-Fi/TF/Bluetooth/HDMI/Camera (2G DDR3/32G SSD) @ 448 usd ~ 83,5eFt
Operating System: Windows 7 Ultimate
Processor: Intel ATOM Processor N455 1.66 GHz
Memory: 2 GB DDR3
Flash Memory: 32 GB
Card Reader: Supports MicroSD/TF card up to 32 GB
Graphics: Intel GMA3150 (256 MB)
Display: 10.1" TFT LCD with capacitive touch screen
Resolution: 1024 x 600 pixels resolution (16:9)
Touch Control: Full size touch operation, 2 point multi-touch------------------------------
(#5919) Szabónagymer:
Hasznos program, de kétlem hogy elkészítenék Androidra. Egyébként meg nem hiszem, hogy tapizva annyira nagy élmény lenne áramköröket tervezgetni.(#5921) Szabónagymer:
Jó az 2-300ezernek. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #5917 üzenetére
Mi számít réginek? Igazából régen nem volt annyira olyan, hogy tablet. Két változat volt elérhető:
-UMPC, ami kicsi és drága volt
-Convertible Tablet - netbook-tablet kombó és szintén drágaElőbbit még tudok. A jó ár kérdéses, hiszen viszonyítási alap kérdése. Egy átlag UMPC régen 200 felett kezdődött.
Utóbbit Hardverapró, Vatera. Szoktak kínálni, bár olyan nagyon olcsó modellek nem igazán vannak, szerencse kérdése. -
Saccco
nagyúr
válasz
Szabónagymer #5914 üzenetére
Még, ha meg is oldod a linux futtatását (vannak ilyenek), akkor is egy ARM alapú CPU-ra kellene ráerőszakolni az x86-os programokat.
szerk: Beelőztek....
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #5914 üzenetére
Alap esetben nem, Egyes készülékeken megoldott a Linux natív futtatása, de az ARM processzor miatt nem hiszem hogy futna a windowsos alkalmazás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Google Pixel topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest