- sziku69: Szólánc.
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztian922
tag
válasz
Celtis #10990 üzenetére
Én úgy kérdeztem rá, hogy nekem kb. 2-2.5 hét múlva lenne esedékes szülinapi ajándék miatt a tabvásárlás (lévén ez az ajándék az illetőnek
) és, hogy erre valószínű-e az, hogy készen lesznek. Azt írták, hogy lehet de nem tudják 2 nap vagy 2 hét kell-e még szóval..nem biztos. Valahol dicséretes az, hogy nem akarnak csak jó munkát kiadni, kiemelték nekem levélben, hogy konkrétan valaki bement hozzájuk egy wayteq xtab 100s-el és a concord minden szempontból jobb volt nála még az x%-ban kész ics-vel is szoftver szinten, valamint hardver szempontjából gyorsabb illetve a wayteq 2ujjas míg a concord 8 stb. (gondolom már láttátok a kis listát amiben össze vannak hasonlítva a dolgai a concord és wayteq gépnek). Valamint az xtab műanyag házas ami recseg ropog (ami elvileg visszalépés még az xtab 70hez képest is (én nemtom nem fogtam még egyiket se kézben
)) viszont a concord fémházas.
Annyit írtak még, hogy náluk ezzel 3 ember foglalkozik ezért nem megy ez olyan gyorsan és, hogy ugye 70alatt nem lesz. Ebből gondolom, hogy konkrétan 70lesz maga a cucc hisz 75ről facebook-on már egy hete mondogatják, hogy olcsóbb lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- VoIP telefonálás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest