- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Amúgy szerinted ez az Async "botrány" nem pontosan az amit előre megjósoltál pár hónapja? Hogy a Maxwell2 durva async mellett negyedére lassulhat? Ezért én nem is csodálkoztam ezen most.
Szerintem aranyközépúton vagyunk... több cikkből nekem az jön le, hogy teljesen jó az async Maxwell2-őn is, csak nem ennyire extrém módon mint AOTS-ban. Vagy jelenleg az a helyzet, hogy még egy konzol szintű 1 graf 2 compute se megy rajta elméletben? (Csak NV "blöff"-ként?)
Remélem már sercegnek a billentyűk nálatok és készül egy jó kis tudományos magyarázó cikk
Ipon már hozott egyet, de csak átvéve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest