- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Egyszerű boot
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Pontosan tudom, milyen a két VGA teljesítményviszonya. A kereső nem fogja visszaadni, mivel gyárilag a Titan cefet alacsony órajelen megy, viszont tuningban ugyanannyit bír, mint a 780, és ott viszont elmegy a 6GB ram és majdnem 780 Ti mennyiségű számolója okán.
(#7155) Keldor papa: Hát nézd, ha én vettem volna Titant X-et 1000 dollárért, és 3 hónap múlva meglátnám a 980 Ti-t kvázi ugyanazzal a sebességel és hűtéssel 500-ért, én tutifix a szívemhez nyúlnék.
Ha egy év alatt történik ez, még az is durva, de valahol érthető, de 3 hónap alatt... Az Nv a saját vásárlóiból csinál ezzel (is) bohócot.(#7157) Egon: Ha nyugodt lelkiállapot elérése a cél, akkor alapszabály. Ha tanulni is akarsz a hibáidból, akkor viszont nem működik. Ha vásárlás után drasztikus értékcsökkenést szenved a vásárolt termék, akkor legközelebb talán érdemesebb olyat választani, ami jobban állja majd a sarat. Persze, akinek sok szórni való pénze van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11T Pro éjfélkor ébreszt probléma
- Hatékony emulációt használ a Switch címek futtatására a Switch 2
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SHADOW 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Asus RTX 2060 (Super) EVO V2 Advanced Edition + ARCTIC Accelero Xtreme IV
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gigabyte AORUS RTX 3080 MASTER 10G
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest