Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- sziku69: Szólánc.
- Depression: R.I.P.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petykemano
üzenetére
Nem tudom azért is kérdeztem óvatosan. csak ötletként, inkább kérdezem de arra gondoltam, hogy mondjuk fejlesztesz egy játékot, ami AMd támogatott, azaz figyalma veszik a hatalmas cache-t a 300+ mega IC -t az RDNA 3 ban és mondjuk BVH -ra fel van használva és hasít, RT megy mint az állat, míg RDNA2-n meg beleáll a földbe mert se akkora IC se sávszél vagy Turingban sem igen.
De csak ötletként írtam nem tudom mi más oka lenne annak hogy ki lehessen kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- Otthoni időjárás-állomás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Konteó topic
- Helyesírás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest