Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
paprobert
üzenetére
Hát ez olyan kérdés, hogy mindig vannak trade-offok.
Én azt gondolom, hogy a működtethetősége két dologtól függ:
- mennyi magra skálázódnaka programok.
Elvileg itt már 2022.végétől talán jöhet mageső, 24 magos zen4, stb. Bár mindig ott lebeg az egymásra várás (nem skálázzuk a programot,.mert úgysincs hardver, ami kihasználná, nem adunk több magot, mert...), ez szerintem mindig inkább hardver-driven lesz. Mármint előbb látom eladhatónak a több magos CPU-t, amit egy ideig még kevés szoftver használ ki, mint a több magra skálázódó szoftvert,.akihez nincs' elég mag.
- a skálázódás során mennyi az alacsony lésleltetésű clusterbe szervezhető magok számának minimuma.
Ugye a zen2->zen3 esetén láttuk, hogy ennek azért volt jótékony hatása. Most ez a 8mag/L3$ optimálisnak tűnik.Tehát akkor.tud működni a big.LITTLe (little = efficiency core), ha skálázódás magas, de a cluster minimum kicsi. Mondjuk 8/32
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- ASUS ROG Strix RTX 3080 10G OC Gaming White (fehér)
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5080 OC Edition 16GB - Garancia 2029.03 - Felbontott - BESZÁMÍTOK!
- A LEGENDA! ASUS ROG STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X 352bit - Brutális erő, makulátlan hűtés!
- Club 3D AMD Radeon R7 250X 1 GB PCI-E videokártya
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest