- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Malibutomi
üzenetére

fun fact: ma raktuk ossze egyik baratom gepet, Asus GTX970 Black, gyakorlatilag Matrix iteracio mas nevvel, de hasonlo featureokkel es merettel. teljesen jo, bar win telepites miatt mar nem lattam mennyire jo terhelve. viszont orommel meselte, hogy wow alatt 4kban van 80 fpse (!!!!
) es csendben marat a gep.de ja, elnezve a hireket ha most is lesporolja az asus a ramhutot akkor ez igy instant nope.
daveoff: nem tudom ki csinalta a powertune profilt a 290x matrix platinumhoz, de az eleg sokat elmond a helyzetrol, hogy masodik nap mar a profilt nezegettem, harmadik nap meg megkapta a haz ezt az oldallapot.
de ez veszmegoldas, mert baromi hangos a gep (az en fulemnek).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iPhone-t használók OFF topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jövedelem
- Okos Otthon / Smart Home
- Marathon (2025)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest