- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Én tudom, ne nekem mondd!
#33657 Abu85: Nos, a PC verzióra a Nixxes több, mint 20 embert állított rá és továbbiakat konzolos verziókra, így nem túl valószínű, hogy csak 20-an vannak, ahogy állítottad.
Érdekes módon még a stáblistán is úgy jelölik, hogy PC Development Team a Nixxesnél és nincs sehol, hogy DX12 only
"Sehol. Az NV-től tudom, hogy ők csinálták a DX12-es módot."
Ja, ahogy a DX11-et is, de azt már nem kötötték az orrodra az NV-től, mert annak nincs akkora marketing értéke, mint a DX11-nek. Ebből ezek szerint te egyenesen arra következtettél, hogy nem a Nixxes csinálta. Nincs több kérdésem.
"Amelyik projektejet vezették, tehát az övék, azokat megjelenítik."
Tehát akkor közös projekt volt, ahogy sejtettem (bár erre továbbra sincs semmilyen hivatalos megerősítés, így csak továbbra is elmélet). Ettől még ők is dolgoztak a PC porton, nem kevesebb, mint 20 emberrel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED monitor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vallás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest