- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gergosz2: Emlékezzünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Meglátjuk, mindenesetre - a jelek szerint sokadmagammal - nem igazán vagyok erről meggyőződve.
Btw a korábbi gondolatmenetedre reagálva, az MS eddig még mindig belebukott a nem-x86 alapú Windowsba - én viszont arról vagyok meggyőződve, hogy ez az elkövetkezendőkben sem lesz másképp. Ergo ha a procigyártók kiherélik a dVGA piacot, akkor az nV el fog tűnni ebből a szegmensből (mondjuk arról nem vagyok meggyőződve, hogy nem számít-e árukapcsolásnak a történet: számomra legalábbis sokkal aggályosabbnak tűnik, mint mondjuk az MS IE-erőltetése (ami szoftveresen kb. két klikkel orvosolható, még egy relatíve gyakorlatlan felhasználó számára is - ellentétben a CPU-ra hegesztett VGA-val), amit ugyebár elmeszeltek a hatóságok...).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Autós topik
- Windows 10
- Óra topik
- Jön a Shenmue III Enhanced
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest