- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
Én egyedül azt nem értem, h. a gyártók, miért nem csinálnak annyit, h. 1.2V helyett p6 és p7 State-ben adnának 1.050 és mondjuk 1.100-as értéket.
Mindenki ezt csinálja, így csökken a fogyasztás, kevesebb hő lesz, halkabb még a blower venti is, a kártyák meg konstans 1500+-at tartanak órajel szinten. HBM-ből meg a vega56-ok is mind 1000+-t futnak.
A guru3d-s strix tesztet meg abszolúte nem értettem... Korábban maga a cikk Író is leÍrta, h. ha megjön az új bios megnézik majd az UV-t. Erre a teszt végén 1.2V mellett áthúzta a csuszkát a performance módra, majd közölte h. hát az órajelek nem nőnek, a fogyasztás meg az egekben...

Máshol meg 1700+-al rohangál a strix rotr alatt, 60 fokon, 40%-os rpm settingel.
Vagy magát az AMD-t nem értem, h. inkább a magasabb chip kihozatal miatt az egekbe lett tolva a fesz, mert hiába van fejlett vezérlés, ha a limitek miatt folyamatosan fogja valami a kártyát.
Az alap setting-hez képest egy picit több mint 20%-ot sikerült kifacsarni a vega56-ból nálam, úgy h. kevesebbet fogyaszt és halkabb lett :S timespy-ban pedig több mint 7k pötyöt tol. Ami olyan 1070 és 1080 közti régió, attól függően h. ref-hez vagy aib kártyához hasonlítjuk.
Nem kell nevetni, 131k volt, annyit megért
A 21:9-es 144hz-es IPS monitor meg 150k (34uc79g), koppra ugyanaz Gsync-el (34uc89g) meg 290k, nekem ez volt a döntő érv 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gigabyte RX 6700 XT EAGLE 12G Szép állapotban 1. tulajtól, 2026.04.14-ig garanciális
- Nvidia Geforce GTX 980 videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Eladó Sapphire AMD Radeon RX 7900 XTX NITRO+ Vapor-X 24GB videókártya
- ELKELT! ROG STRIX Nvidia Geforce RTX 2080 Ti 11GB videókártya
- LG 32MR50C-B Monitor
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A 21:9-es 144hz-es IPS monitor meg 150k (34uc79g), koppra ugyanaz Gsync-el (34uc89g) meg 290k, nekem ez volt a döntő érv