- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Bizonyám. A notebookomban is Intel van, i7.
Viccen kívül, a saját érdekeimnek vagyok a barátja. Ha az Inteltől kapok az igényeimnek jobban megfelelő processzort, akkor tőlük veszek, ha az AMD-től, akkor tőlük. Tisztában vagyok a pro-kontra érvekkel mindkét oldalról. Ma pl. szvsz valami hat vagy nyolcmagos Ryzen-t vennék, mert olcsóbban ad nagy teljesítményt korszerű rendszer mellett. HEDT-ben viszont Intelt vennék, mert szerintem jobb, hogy nem NUMA rendszer, mint a TR. Lehet lassabb és torkosabb, de kiegyensúlyozottabb. Aki viszont másra használja, ott lehet abszolút nem gond a NUMA rendezés, annak meg az a tuti. Ez ilyen.Viszont ami nagyon jó, végre van verseny, van miből válogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Samsung Galaxy Z Fold5 /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / AKCIÓÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest