Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
válasz
TTomax
üzenetére
Mert valaki le merte irni az igazat?Vagy mást gondol a dolgokról,esetleg más a tapasztalata?
Pont tegnap írtam le, hogy én mit gondolok a jelenlegi PC piacon lévő szituációról és pont Te jöttél a saját szubjektív véleményeddel, hogy márpedig az úgy van...
Vázoljam a tényeket?Minden eladott 4 dvgaból 3 nvidia... ezek a tények...
Az előbb is egyből ezzel regáltál a kommentemre (amit egyébként nem is neked címeztem), de hogy ez hogy jön ide azt nem tudom. Az RX 480-ról és a GTX 1060-ról volt szó. De legalább nem azt hoztad fel így a semmiből, hogy sokat fogyaszt az AMD.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gigabyte GTX 1050 Ti Windforce OC 4GB / Nem kell hozzá tápcsatlakozó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PowerColor Red Dragon RX 5700 XT OC 8GB Garanciával!
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB Garanciával!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Triple Fan OC - Garis 2028.10.01. -ig - Eladó!
- Poco F4 GT 12/256GB - Független, Fekete - 1 Év Garanciával
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest