- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Rezsicsökkentés?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wattafaka
senior tag
Sziasztok!
Van egy új MSi R9 280X 3G Gaming kártyám, és olyan tüneteket produkál, hogy néha ugrik hirtelen egyet a kép. Értem ez alatt, hogy körülbelül másfél centit le, majd hirtelen vissza. Főként windows-ban csinálja, illetve a játékok menüiben, konkrét játék alatt NEM. Mintha nem szeretné a csökkentett órajeleket. Próbáltam már másik kábellel kötni a monitorhoz, és másik monitort is, de nem segített, szóval biztos a VGA-val van valami. Az üresjáratos órajelek 300/150. CCC-ben profillal megnöveltem 350/350-re, de az sem segített. Még fentebb kellene a memóriát? A full load órajelek 1020/1500. Ezen felül próbáltam már megannyi drivert, megannyi Afterburner beállítást, semmi sem oldotta meg a problémát. Már BIOS frissítésen is gondolkozom, de egy vadonatúj kártyánál csúnya volna, ha ilyenekkel kell foglalkozni.. Ötletek, hogy miért csinálja ezt, vagy hogy hogyan tudnám megszüntetni? Vagy ez hardverprobléma és garancizátassam?
Köszi,
T
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kuponkunyeráló
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Formula-1
- AliExpress tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest