- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Csak ismételni tudom magamat. Rád nagyon jó példa a GTA5. Emlékszem hogy lecikizted hogy egy elavult szar. Azóta is a vga topikokban a fő téma ez a játék. Te messze nem a játékosok igényeit nézed, messze nem a vásárlók igényeit nézed, messze nem a fórumozók igényit nézed. Ezért vagy ennyire megosztó. Én magasról letojom mit hogy hívnak, mi a fejlett mi a nem, amit látok ha az meggyőző és simán fut akkor részemről kapja a pénzt a fejlesztő.
Te a szerint hierarchizálsz hogy miben milyen technikai dolgot pakolnak be, a végső minőség igazán már nem is érdekel. Utána ezt az egészet rávetíted teljesen fals módon a teljes játékpiacra. A kettő kapcsolatban áll egymással én ezt nem vitatom, ugyanakkor nem teljes átfedésben.
Azt meg nem tudom hova tenni, hogy a konzolokat érintő problémákról máig egy írás nem született tőled, de fordított esetben szinte pár órán belül jöttek a cikkek. Ez visszakövethető tényadat. Ez a fajta hergelés meg sokakban benne maradt, hogy egy szakmai oldalon minek ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hobby elektronika
- Napelem
- További aktív témák...
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest