- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Meggyi001: Kuponok....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Gaboman #22097 üzenetére
Igen, veryhigh minden, kivéve a motion blur, ugye az ízlés kérdése, nálam low, ne mossa el a képet.
A necces igen, pont ezt jelenti, egy-két jelenetnél be-beszaggat ilyen 20fps körül, ráadáasul az egyik ilyen épp a legelső jelenet, 20fps-el nekem nem öröm a játék, de kibírható, és amúgy jól megy, nem szabad az elején megijedni.Érdekes, mert pl az elején a 20fps mókánál se a procit, se a VGA-t nem tekeri úgy, mint máshol, ahol full folyékonyan megy (fogyimérő alapján se).
Ja, és nekem még a régi, 13.1 driver, nem krízis optimalizált beta6. (Nem akarok bétát feltenni.)
És a proci is alapon, 3,6-3,8Ghz gyári turbon megy.(#22098) szasanyi: LOW-on szerintem még éppen jó, csak annyira keni el, hogy nem látod olyan darabosnak, ha kicsit kevesebb az FPS...
De persze, ízlések, pofonok...
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Építő/felújító topik
- Battlefield 2042
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest