- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
válasz
Dark KillerX #53104 üzenetére
Ha jó vétel akkor nem szabad kihagyni.Nekem is így lett a 280x.7870+17k....ez se rossz mi?
1.5 év garival. -
seederking
őstag
válasz
Dark KillerX #53102 üzenetére
Akkor már inkább 280x
Nekem nagyon bejött (eddig).Brutál erő van benne.
Far cry 4 automata ultrára állítottam és valami hihetetlen,hogy milyen a grafika.Eddig csak tesztekben láttam ilyen kidolgozottságot és ez a kari végre elhozta nekem.Azt nem értettem,hogy ha én állítgattam be a grafikát gyengébb fps-t kaptam mint ha automata ultrára állítottam volna be.Most minden érték ultrának megfelelő és gyönyörűen viszi. -
seederking
őstag
válasz
csabi0805 #53092 üzenetére
Ha nem driver vagy win hiba akkor én vram hibára gondolnék.Annó nekem az 5870 csinált ilyesmit.Csak nekem fehér helyett színes kockák szaladgáltak a képernyőn.
UI : Gariban lehet azért nem látják mert nekem is csak huzamosabb idő/terhelés után jött elő.A boltban meg gondolom nem nyúzzák nagyon.
-
seederking
őstag
Sorry de a monitoros topicban nem igazán kapok választ.
Gondoltam próbálkozom itt.Sziasztok
Most fejlesztettem gépet (cpu,vga) és az lenne a kérdésem,hogy a jelenlegi monitoromat érdemes lenne-e lecserélni mivel már jó pár éves darab és nem tudom mennyire számít a megjelenítésben ha cserélnék.
Cikkeket olvasva (pl most a far cry4-et) a képeket elnézve nekem teltebb színek jönnek át mint amit otthon látok a monitoromon.Esetleg adnátok tanácsot,hogy jó még-e a mostani monitorom vagy érdemes cserélnem mert szebb lehet ezáltal a grafika,játékélmény?
KöszönömHa érdemes lenne a csere esetleg ajánlanátok monitort (használtan 40-50 körülre gondoltam).Nem akarok/tudok kiadi 60-80 ezret monitorra.(Elvárás 24" FHD LED)
Egyébként milyen értékeket figyeljek/hasonlítsak össze a jelenlegi monitorommal kapcsolatban a csere esetén.Mitől lehet szebb teltebb színű a képe egy újnak. -
seederking
őstag
válasz
seederking #52994 üzenetére
Ha a HW Info 80C fokot mutat a Gpu Thermal Dioda-ra az már gáz?
Előtte 7870-em volt az jóval hűvösebb volt,. -
seederking
őstag
Sziasztok
Van egy Msi R9 280x Oc kártyám és egy hozzá tartozó gaming app programom amin 3 lehetőség adott.
"Oc mode,Gaming mode,Silent mode".Egyrészt nem értem minek van oc mode,ha a kártya amúgy is oc?(még a gaming és silent oké látom értelmét)
Másrészről pedig ha alkalmazom ezt a mod-ot (oc vagy gaming) akkor nagyon magas fordulatszámon pörögnek a ventik "nem valami csendes".Ha van fönt driver akkor ha az adott játék megkívánja a 100%-os oc teljesítményt annak akkor enélkül a program nélkül is mennie kellene nemde?Mert gondolkodom rajta,hogy letörlöm ezt az alkalmazást hátha a driver csendesebben működteti a ventiket.
Van erről valami tapasztalatotok,esetleg tanácsotok erre vonatkozólag?
A programban nem lehet profilt módosítani csak kiválasztani hogy oc,gaming vagy silent. -
seederking
őstag
Valaki règebben linkelt egy fórumot ahol fölsorolták a 7870 kártyák hibás szèriáit.Esetleg keress rá "7870 black screen seria" címen.
Annyiból rizikós hogy lehet 1 hónap múlva találkozol a black screen hibával ha valóban hibás a kártya.Esetleg győződj meg róla hogy megbizható embertől veszed-e.(mióta tag,milyen rangban van,milyenek az èrtèkelèsei).Jobb ötletem nincs😊De egyèbkènt meg nagyon jó kártya.Volt 7850-em ès 70-em is (sapphire).Milyen kártyát cserèlnèl rá?
-
seederking
őstag
válasz
seederking #52912 üzenetére
Rájöttem de a cpu kihasználtság hiába van bepipálva nem látom...
-
seederking
őstag
válasz
seederking #52909 üzenetére
Egyenlőre beállítottam hogy asztal megjelenítése csak itt (monitor) és így nincs vibrálás se semmi.Majd ha filmezünk akkor meg kiterjesztem a tv-re.Mondjuk nem értem,hogy jobb klikk képernyő felbontás ablakban miért a monitorom a 2. a tv pedig az 1.
Mind1 az a lényeg,hogy megoldottam.
De köszönöm a tippeket. -
-
seederking
őstag
Sziasztok
Segítség kellene.Tegnap újra telepítettem a rendszert (win7 64bit) és az van,hogy a tálca (start menü) vibrál pl most is gépelés közben.De csak random,nem is tudom eldönteni hogy gépeléstől-e vagy csak szimplán.De gépelés közben szinte mindíg.(vibrál)Pl ha leviszem a chrom-ot és nem nyúlok a géphez akkor meg sem rezzen de ha görgetek egy oldalon akkor pl folyamatosan.Meg bill lenyomáskor is (vagy amúgy is) nem tudom eldönteni mitől.Wint frissítettem service pack 1-re.Amd driver 14.9 volt fönt de most fölraktam az eredeti Msi lemezen találhatót.A hiba ugyan úgy megmaradt.
Egyszerűen nincs kiinduló pontom hogy mitől lehet vagy mit frissítsek/csináljak...
Valaki találkozott hasonlóval esetleg tanácsa van erre vonatkozólag?Köszi
(ui totalcommandernél 1-1 vibrál de chrome alatt szinte folyamatosan)
-
seederking
őstag
Igen erre,köszi.
Kipróbálom ha kèsz minden install.
Ti melyik drivert használjátok mert látom a 14.9 van de van 14.11.2 de az csak beta.Lehet telepiteni az utóbbit vagy inkább a vèglegest (14.9) rakjam? -
seederking
őstag
válasz
KilleR1888 #52870 üzenetére
A monitort nem a táp látja el energivel.
Nemsoká tudok irni tapasztalatot hasonló konfiggal.
Most raktam be egy MSI R9 280X OC-t,egy 955 mellè 3.8-ra húzva + 8gb ram.
Fsp Hexa 500 táppal.
Ha fölment a win+programok.Inditok valami combosabb játèkot ès meglátjuk.
Apropo gpu kihasználtságot mèrő program (msi ab+hwinfo) futtatásának/beállitásának módjáról nem tudna valaki dobni egy linket vagy règebbi hsz-t?
Használtam már a 7870-el vagy 2 ève de úgy látszik kikoptak az emlèkeim erre vonatkozólag mert próbáltam tegnap monitorozni hogy össze mèrjem a jelenlegivel (a proci miatt) de nem jött össze.
Thx -
seederking
őstag
válasz
Steve198310 #52851 üzenetére
Mèg nincs a kezemben semmi.
Du megyek a 280x-èrt.Azt tuti elhozom de hogy cpu tèren hogyan tovább azt mèg nem tudom.De átgondolom amit irtatok. -
seederking
őstag
válasz
Steve198310 #52838 üzenetére
Akkor a 7970-et felejtsem el inkább?Teéjesítményben mintha "alázná" kicsit a 280-at nemde?
Viszont nekem is a 280-hoz húz a szívem az újabb technológia miatt. -
seederking
őstag
Sziasztok
Egy Sapphire Dual X 7870-et 7970-re vagy R9 280X-re érdemes lecserélni?
-
seederking
őstag
Sziasztok
Egy sima 7870-et 20k ráfizetèssel megèri lecserèlni egy r9 280-ra?Phenom II X4 955-öm van a gèpbe 3.8-ra tekerve + nem tudom a tápom birná-e.(fsp hexa 500w).
Játèkokban eddig gpu 100% kihasználtságon volt,cpu meg 60körül.
Lenne látványos változás? -
seederking
őstag
Sziasztok
Egy Sapphire 7870 beszámításnál mennyit érdemes ráfizetni egy garis Sapphire R9 280 Dual-x OC-re?
-
seederking
őstag
Sziasztok
Ha beszereznék egy fx83xx procit a mostani phenom x4 955 helyére akkor milyen vga-ra lenne érdemes váltani 7870-ről.Jöhetne még a jó öreg 7970 vagy inkább az új R széria.Melyik kártya mennyivel jobb mint a 7870?
Dobnátok egy tesztet,összehasonlítást?Köszi
-
seederking
őstag
Sziasztok
Ezzel a Mantle programmal mi a helyzet?
Ez egy önálló meghajtó program ami csak úgy "érvényesül" ha mantle patch is van az adott szoftverhez?
Vagy hogyan működik/fog működni a továbbiakban.Egyáltalán életképes lesz a jövőben? -
seederking
őstag
válasz
katt777 #46642 üzenetére
Értem,köszi.
"Nem kevés a proci a kari alá?"
Így,hogy föltornáztam 3.8ghz-re szerintem épp kijövök vele.Teszteltem régebben,monitoroztam stb és ált. elmondható hogy kipörgette mert mindig 90% fölött volt a vga használat.98-99% volt stabilan.
Az igaz,hogy pl AC3 és társai esetében ahol a magok használata mondjuk úgy nem volt teljesen optimális,na ott észrevehető volt,hogy mhz-ért kiált.De szerencsére ritkán futok ilyenekbe. Pl Ac4-nél állam leesett,hogy mit tudtam kihozni ezzel a kombóval.
Tudom,hogy elférne alá egy erősebb cpu de ha váltanék akkor már fx8350-re lenne érdemes.De perpill arra nincs keretem + a lapom lehet nem is támogatná csak a rev. 2-es asrock 970.Szóval "bonyolult" dolog lenne a jobb cpu alá tétele.Ui :Elég gyér a játék felhozatal jelenleg,a cod 2 multy-hoz (ha játszok is vele néha,ahhoz meg elég)
-
seederking
őstag
Sziasztok
Melyik most a legújabb végleges driver?
Érdemes frissíteni 7870-hez a jelenleg telepített 13.9 drivert,tapasztaltatok javulást/gyorsulást?
A mostanival nincs gondom de ha van érdemben fejlődés akkor leszedem fölrakom.Köszi
-
seederking
őstag
Sziasztok
Van/volt esetleg valakinek sapphire (7870 dualx) kártyával hűtő burkolat rezonálás/rezgés problémája?
Nekem 49-51% között szokott előjönni.Nem eget rengető,nem is jön elő sűrűn de azért zavar a tudat.Semmi más problémám nincs vele,garis még de emiatt nem küldeném vissza.Gondolom nem is nagyon törődnének vele.Szóval volt esetleg aki házilag talált megoldást rá?Még nem néztem de esetleg meg lehet húzni a hűtőn a csavarokat,vagy ragasztva vannak?
-
seederking
őstag
Sziasztok
Rákötöttem a gépem hdmi-vel a tv-re.Filmnézéskor beállítom a lejátszóba hogy a hang hdmi-n menjen így annak módja szerint ki is viszi a tv-re.De azt hogyan tudom beállítani,hogy pl a böngészőt (youtube) vagy a játékokat is kivigye hdmi-re?
-
seederking
őstag
Sziasztok
Normális az,hogy rákötöttem a 7870-et az LG tv-re ami 100hz-es de a catalyst ennyit ír?
Másik kérdés.Meg lehet csinálni azt valamilyen módon,hogy úgy legyen beállítva hogy a monitoron legyen az asztal az ikonokkal együtt de pl ha játékot indítok akkor a tv-re menjen ki?Vagy csak azt a módot használva lehet ezt elérni,hogy "képernyő másolása"?
-
seederking
őstag
Hy all
Tervezem rákötni a gépem (7870) a tv-re 106cm-es FHD.
2 Kérdésem lenne ezzel kapcsolatban.
Az első,hogy jó-e a 2ezer forintos hdmi kábel is "high speed gold" kábel vagy érdemes drágábbat venni?
A másik pedig,hogy van-e valami teendőm azon kívül,hogy bedugom a tv-be és a gépbe a hdmi kábelt?
Beállítani kell-e valamit vagy hasonló?Olvastam régebben,hogy volt akinek a hanggal volt gond de már nem találtam azokat a hsz-eket. -
seederking
őstag
Hali
Nekem kezdetektől fogva rezeg a ventim a 7870-en bizonyos %-nál,általában 49-51 között.Érdeklődtem a garival kapcsolatban és azt mondták ilyennel még nem találkoztak.Ami szerintem kamu mert jó pár hsz-t olvashatsz itt is ha rákeresel.Volt egy srác aki írt,hogy beküldte gariba az asus 7870-ét mert zörög és a bolt/szerviz vissza küldte hogy szerintük nem zörög.Úgy vagyok vele,hogy annyira nem zavar + ritkának mondható hogy felfigyelek rá.Nézd meg neked hány %-nál kezd el zörögni és esetleg manuálisan állíts be egy magasabb értéket ha segít.
zörög --katt ide
-
seederking
őstag
Hy all
Valaki tolja az új codot 7870-el?Élsimitásnak milyen beállítást használtok?Mert nekem az msa4x eléggé lefogja az fps-t.Fxaa mellett használom minden csonton (extra) mellette.
Őszintén szólva a grafika elég hoki szerintem.+ az optimalizáció is silány.Nesze neked nextgengraf.
Mindíg is szerettem a codot de vicc,hogy a BF4 sokkal szebb és mégis gördülékenyebben viszi a gépem msaa-élsimítás mellett.Pedig nincs erőművem. -
seederking
őstag
Sziasztok
Everest-el vagy valamivel megtudom nézni a kártya gyári számát anélkül,hogy megbontsam a gépet? -
seederking
őstag
válasz
zserbox #36476 üzenetére
Elnézést,elfelejtettem off topicba rakni.
Azért írtam ide egyébként mert sok megbízható fórumozóval társalogtam pl 7850 és 70-ről egyaránt.így gondoltam megkérek egy hozzáértőt hogy segítsen.scampolo84 : Ne foglalkozz vele,sok ilyen van.Már láttam 1-2 segítő hsz írását.Tipikus magyar mentalitás.
-
seederking
őstag
Sziasztok
Segítség kellene.Adott egy hp pavilion g6 2304sh laptop egy intel hd graphic 4000 és egy amd hd7670m videókártyával.Na most hiába teszem föl az amd vagy hp oldaláról a hozzá tartozó drivert mármint a hd7670m-hez.Ezt írja ki mikor jobb klikket nyomok az asztalon és indítanám a grafikus tulajdonságokat.+ A Pes (Pro evolution soccer beállításaiban is kidobja hogy rendszerkövetelményként a vga bad és az intel hd4000-et adja meg.Mi a teendő hogy a hd7670 legyen a prioritált vga vagy mi a ló.. van vele.
Köszi a segítségeket. -
seederking
őstag
Bocsi de máshol süket fülekre találtak szavaim?
Hátha itt valaki tudna segíteni.."Olyan kérdésem lenne,hogy egy haveromnak fölraktam a Grid 2-t és "d3d.dll" vagy hasonló hiba miatt nem indul el a játék.Na most vágom,hogy directx hibára utal de a win 7 nem alapból tartalmazza ezt?Kb 1 hetes a rendszere szóval nem értem mi lehet a gond.
Köszönöm a segítséget." -
seederking
őstag
válasz
tarBubbles #34305 üzenetére
Olvass ecsém!
-
seederking
őstag
válasz
Karesz2300 #27220 üzenetére
Milyen "hokedli" kinézete van már
-
seederking
őstag
Nekem is ugyan ez a problémám 7870 dualx-el.
49-51%-nál rezonál a műanyag.De ez általában csak akkor van ha órákig nyüstölöm.+ ha manuálisan veszem föl erre a tartományra.Viszont van mikor olyan kedve van hogy manuálisan sem hallatja a hangját.
Érdeklődtem még régebben,hogy csere lehetséges-e de nem igazán voltak vevők rá.+ én sem eröltettem a dolgot mert nem mindannapos jelenség.Egyszer lefagyott játék közben.Gondoltam Bs-es és küldhetem vissza így legalább a venti gondom is megoldódik,de azóta sem csinálta.+ közvetlen előtte raktam bele egy ősrégi 5.1 hangkártyát és lehet az is kiválthatta a fagyást mivel ha már csak a jack dugót megmozdítottam benne megfagyott a winDe kaptam egy jó tanácsot : Alkoholos tisztítóval megtisztítottam a hangkártya pci foglalatát és megoldódott.
Szóval én sem tudom mitévő legyek ezzel a problemmel.Gondolom ha Bs-es lenne akkor rendszeresen előjönne a hiba nem pedig 6 hónap alatt 1x.?
Csavarozgatni én nem merem a gari miatt.Nem néztem meg hogy látszana-e ha piszkálom de azt is eltudom képzelni,hogy van valami fröccsentett cuccos a csavaron ami elkúródik ha hozzá nyúlok.
Volt valaki akinek zörgött és csak meg kellett húznia a hűtőt rajta?Ez a verzsön :
Hol van itt egyáltalán a csavar amit meg kell/lehet húzni?
-
seederking
őstag
Ehhez a grafikához "akkora" vga kellene??Nem azt mondom,hogy nem szép vagy ilyesmi.De ez is inkább "meseszerű" megjelenéssel rendelkezik.
Tudom más kategória,,szóval nem is off-olom.
Mondjuk kb 20 percet játszottam vele szóval mutathat még flasheket. -
seederking
őstag
Nektek Bioshock-ban ninxs fps drop?
Egy paramétert kivéve ami "csak" high-on van mindent maxra vettem.Tök jó/magas fps-el megy de egyszer gondol egyet és beesik 30-40 közé.Utána pedig vissza ugrik.Sajnos érzékelhető a belqssulás pillanatokra...Nincs update még,vagy ezt hogyan lehetne kiküszöbölni? -
seederking
őstag
válasz
ZozzHUN #25188 üzenetére
"AB gondolom beletúrt registry-be, nekem is csinált néha ilyet. Reset-re nyomsz AB-ben, bezárod és no problem. Aztán uninstalláld is, mert túl nagy feneket kerítesz neki."
Köszi a megjegyzést...
Játék közben egyszer csak megfagyott a gép tegnap délután.Egyből előjött a kisördög,hogy sapphire kártya lévén lehet gond lesz.Mivel tudtam,hogy a tuning nem volt használva mivel msi ab sem ment így gondoltam az nem lehet a hiba forrása.De miután megnyitottam a catalystot csodálkozva néztem,hogy az msi ab beállításain vannak az órajelek.Szóval valsz. a tuningom nem stabil.
Csak leírtam a megjegyzésedre : "túl nagy feneket kerítesz neki"
Remélem így már érthető az aggodalmam. -
seederking
őstag
Valaki megválaszolná a kérdésememt,hogy tisztában legyek vele?
"De nem fut az Ab,ilyenkor nem alapon kellene mennie a kártyának?"
-
seederking
őstag
válasz
BomiBoogie #25180 üzenetére
De nem fut az Ab,ilyenkor nem alapon kellene mennie a kártyának?
-
seederking
őstag
Ezt most nem vágom,segítenétek.
Fölraktam a 13.2b7-et,eddig a b6 volt fönt.Néha használom az msi ab-t tuningra 1150/1300-as beállításokkal.
Előző drivert unistalláltam/újra indítottam a gépet.Fölraktam a mostanit/újra indítottam a gépet.
Az msi Ab-t eközben meg sem nyitottam és ez a beállítás fogadott a catalystban :
(miközben én semmit nem húztam föl,és jobb lent sem fut az msi ab) -
seederking
őstag
Próbálta valaki a Resi 6 Bench-et?
Más : Venti profilt msiab-ben csináltok vagy az amd driver-ben?
Hogyan használjátok pl játékhoz?
Be szeretném állítani,hogy mondjuk játék alatt 50% rpm-en legyenek a ventik. -
seederking
őstag
válasz
->Raizen<- #23832 üzenetére
Bocs de már nem tudok elmenni 100-adszor is az "én sz@rtam a spanyol viaszt" írás mellett.
Monitorozáról.... -
seederking
őstag
válasz
csucsbicep #23524 üzenetére
Ezt én is "be"figyeltem...
-
seederking
őstag
válasz
gyuribácsi88 #23049 üzenetére
8350 az a "mi a túró"
-
seederking
őstag
válasz
->Raizen<- #23002 üzenetére
Te használod vagy off?
-
seederking
őstag
Hali
supersampling-el ti hogy álltok Sniper elite zombi nazi játékban?Mert én ha megcsontolom 4x-esre nagyon vissza fogja az fps-eket..
Ajánlott használni egyébként?
-
seederking
őstag
válasz
RetepNyaraB #22737 üzenetére
Pár napja pedig ment a "7870xt vs 7950 ár/érték/teljesítmény "vita".
-
seederking
őstag
válasz
kovsol #22290 üzenetére
Ez is igaz nem kicsit,nagyon
Igen,főleg egyszálon gyengébb cpu-val jön elő az amiről beszélsz.
Szóval pl Ac3 meredek.De ahogy írtad ellen példákat is lehetne hozni.
Szerencsére utóbbiból van több/nem nagyon játszom AC3 és társaival.
Ezt kell mérlegelnie másnak is.Cry 3 : a katona sz@rik az egészbe
Nem zavarja ha nézikAz a kemény,hogy amint látjátok a képeken 2 külön budira lőttem rá őket.
Vagy csak besz@rtak ahogy megláttak -
seederking
őstag
válasz
papírzacsi #22277 üzenetére
Ne törődj vele,leoltottak anno engem is,hogy még a 7850-hez is kevés a 955.
-
seederking
őstag
válasz
Dark KillerX #22261 üzenetére
Miben különbözik a Valley a "sima" Heaven-től?
Szimplán csak újabb...? -
seederking
őstag
Akkor utána nézek mi az amit meg akarsz értetni...
-
seederking
őstag
válasz
->Raizen<- #22247 üzenetére
"ezt meg lehet csinálni könnyen csak vga limites beállításokat kell alkalmazni"
Na ez érdekes számomra mert soha nem alkalmaztam direktbe ilyen "vga limites" beállításokat.
Fhd smaa-medium + all high Ezek vga limites beállítások?Mert ha igen szerintem kb mindenki ilyen beállításokat használ.max very high mellett de fxaa-val vagy hasonló.
Nem igazán értem ezt a vga limites beállítás dolgot.+ hogyan állíthatnám be máshogyan,?és most nem egy gtx 690 beállításaira gondolok hanem a többi felhasználó által "nem vga limites beállításait használva"
Kb már mindenki FHD-ba játszik szóval ez eleve kilőve...De világosíts fel.kovsol : Ugyan ezekkel a beállításokkal tolom és az fps érték is szinte megegyező.Annyi,hogy nekem zárt területen nem megy föl "100"-ra
-
seederking
őstag
válasz
->Raizen<- #22232 üzenetére
Szerintem nem ártana megjegyezni,hogy nem 4 magos hanem, 4 magosítható cpu-ról beszélsz.Nincs fizikailag 4 magja szóval nem hinném,hogy teljes értékű 4 magos cpu-ról beszélünk.
+ miért nem pl egy phenom 960-970 tesztet raksz be neki.Az a proci amit haverod néz elég karcsú Cry3-hoz.
Fura mindenki sz@rozza a phenom-ot.Nekem meg 98-99%-on tekeri a vga-t cry 3 alatt.
Nem azt mondom,hogy kiváló proci 7870 mellé pl de nem kell eltemetni csak kicsit megrángatni.Nem hiába BE. -
seederking
őstag
válasz
Montesantos #22218 üzenetére
Milyen felbontáson tolod?
Nekem kicsit kevésnek tűnik az fps egy 7870 cf-től... -
seederking
őstag
válasz
->Raizen<- #22194 üzenetére
A helyedben én levenném az smaa-t 2x-re.
Szerintem 30 körüli fps már lassítja a játékot...
Nekem 2xsmaa mellett 40-50 nagy látótérnél 50-60 szűkebb látótérben de kint nem zárt helyen.
Zárt helyen 55-60+-
+ a smaa "butítása" lehetőséget adna pl a motion blur bekapcsolására pl medium-on.Mert ahogy láttam neked off-on van.Vagy direkt?miresz : Szép eredmény az fx-től
Hogy nézhet ki azzal a cpu-val meg egy 7970-el
(nem panaszként)
-
seederking
őstag
válasz
csucsbicep #22185 üzenetére
Érdekes nekem a phenom folyamatosan 98-99%on tartja....(ahogy a linkelt képeken is lehet látni)
Szerintem nem a cpu miatt van neki. -
seederking
őstag
válasz
csucsbicep #22160 üzenetére
1.25V 1150mhz/memory default 1200mhz,power +20%
Most toltam vele 20perc cry3-at,(eddig) ment rendesen.
Az fps-en is látszik.
Szerintem megelégszem ennyivel,mondjuk a mem. órajelet jó lenne kicsit föltornázni.De ahogy hozzá nyúlok fagyi van.Lehet megnézek 50-80mhz-et.mrhitoshi: Simán játszható értékeket hoz így fps téren.Kinti környezetben 40-60fsp között mozog.Nem akad be,nem ugrál hirtelen az fps.Környezet változástól függően mozog,szépen egyenletesen.
A grafika besz@rás,,great. -
seederking
őstag
válasz
csucsbicep #22155 üzenetére
1.3V
Legelőször próbáltam alapon 1200/1300-on de fagyi lett.
Utána ugyan ez 1.25V-al de megint fagyi..
Most megpróbálom csak a gpu-t 1100-on,alap feszen.
Tudom 10mhz-enként kellene de hátha "eltalálok" valami stabil órajelet amihez tudok viszonyítani további órajel tornázás végett,,,és nem kell 10mhz-eket ugrálva kinlódni. -
seederking
őstag
válasz
csucsbicep #22150 üzenetére
Neked mennyi +fesz-el viszi,?Vagy alapon,Power limit +20?
Az msi.ab-ben a program által maximum adható + fesz-től nem lehet gondja igaz(jól tudom)? -
seederking
őstag
válasz
csucsbicep #22150 üzenetére
Hát igen az i5 megmutatkozik,+ a vga felcsavarása is jótékony hatással van rá az tuti
Nekem szerintem "értelmetlen" lenne még a procit "nyüstölni"
Ezéltal a vga-t úgyszint,vagy nem?
Nem néztem meg a végét mert először 3.8 volt a célom,ami meg is lett elég könnyen/kevés optimalizálás után.
Ahogy + olvasgattam 4.0-ig ha mennek akkor azok már "jó/kivételes" példányok.mrhitoshi : mindjárt megnézem
Most nézem,hogy cpu fesz 1.384
Miközben én 1.35V-ot adtam meg...mi a f@sz.
-
seederking
őstag
Sikerült még kicsikarni 1 kicsit a phenomból Cry3-hoz.
955(3.8ghz)+7870
Azért a néhol 70-80% cpu kihasználtság mutatja a játék proci igényét (és/vagy) a procim "végét".
+ azt vettem észre,hogy az eddigi game-k közül ez hajtja meg a legjobban a vga-t is.(ami nem csoda)
Szerintetek jó eredmény ez ettől a kómbótól (955+7870),mármint sikerült kihoznom az "elvárhatót"?
Első cpu-m amivel tuningra adtam a fejem... -
seederking
őstag
válasz
szasanyi #22087 üzenetére
Hogy,hogy nem a saját kártyád tipusának fps változására vagy kíváncsi C3-nál?
Vagy össze akarod vetni ezzel a szériával?darky@ : "a gépemet a monitorozás pár %-ban lefogja játékokban amúgy is"
Ezt én is észre vettem...(sajátnál) pár %/fps marad benne ha nem monitorozok.
Nem tudom eröltessem-e az smaa2 vagy 4x-est vagy maradjon fxaa....
Csak akkor megint bogarászhatnám,hogy mivel ellensúlyozzam az élsimítás "feltekerését". -
seederking
őstag
válasz
->Raizen<- #22081 üzenetére
Azért nem szégyenkezhet a játék ezekre a grafikai beállításokra sem,amit egy 7850/70 elbír.
#22083 : Ha csak bal egérrel kattintok rá akkor is új ablakban nyitja...
-
seederking
őstag
válasz
->Raizen<- #22081 üzenetére
F@ ki van.1024-ben bazi nagy a kép ha beillesztem de 800-ba meg olvashatatlanok az adatok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest