- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bombibmw
veterán
Tényleg 1 milliós gép kell ennek a játéknak a fullon játszásához?
Nagyon várom ezt a gémet,de kicsit kezd elmenni a kedvem.
Pedig legalább két évig nem akarok VGA-t cserélni.
Na mindegy,majd GTA5.
De lehet arra már 2 millás gép kell a fullhoz. -
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #21492 üzenetére
ollé, mintha 2007-et írnánk basszus
-
Dealer95
őstag
válasz
->Raizen<- #21492 üzenetére
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #21490 üzenetére
Írják 8x aa mellett a kettő! darab gtx 690 is kevés.
Tirexi már feni a fogát a 2 db titan-ra.
-
- = Zk = -
félisten
vegyetek kettőt a 150k-s csodából, és lám máris megvan oldva a dolog
-
Apollo_21
addikt
válasz
->Raizen<- #21488 üzenetére
35fps... mennyibe is kerül az a kártya? 150valahány? vagy mi? 2 7870es ára?
na akkor ezzel se gamelek
-
daveoff
veterán
válasz
->Raizen<- #21486 üzenetére
Kompromisszumok kérdése, és szépen fog futni a kártyáinkon. Nem hinném, hogy a beta-nál rosszabbul futna, de lehet tévedek. Max várnunk kell ismét valami csoda drájverre....
-
gyuromoj
veterán
Várható volt hogy ez lesz, ha elkezdődik a nextgen korszak. Ennél már csak komolyabb játékok, enginek, techdemok fognak kijönni. Ezért is gondolkozok hogy megszabadulok a novemberben összerakott konfigomtól és kivárom a konzolokat.
Mondjuk ezt a játékot még végig akarom tolni, de a többi ami érdekelne még csak később jön ki. (Tomb Raider és Bioshock Infinite) -
gyuromoj
veterán
válasz
daveoff #21481 üzenetére
Ingame kép mind a kettő. Látszik a szövegen is: "Press ENTER to skip" Amúgy Crysis 3 topicban van már aki tolja. Itt a HSZ-e.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
->Raizen<- #21476 üzenetére
GTX580? Az meg mi?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
honnan a kép?
-
gyuromoj
veterán
válasz
-
->Raizen<-
veterán
Crysis 3 screen nem csúnya! Eszi megfele a gtx 580-at.[link]
-
mrhitoshi
veterán
Van itt valaki, aki játszik az AC3-mal ?
Valami nagyon nem stimmel még mindig azzal a grafikus motorral. Elméletileg most már használ 4 magot, de akármit állítok a grafikán, nem nő, se nem csökken az FPS.A FC3-ban ha az AA-t 4x-ről átrakom 8x-ra, akkor láthatóan kevesebb az FPS. AC3-ban, ha az élsimítást állítom magasról, nagyon magasra, akkor semmi.
Vagy ugyan ez a többi beállításánál is. CPU limitre gyanakodnék, de mikor vissza veszem, akkor sem nagyon változik a helyzet.Esetleg tudja valaki, hogy hol lehetne elérni mélyebben a grafikai beállításokat ?
-
törölt tag
válasz
Bogyó bá' #21470 üzenetére
3-4 hete amikor még nem volt infó erről a reloaded bundle-ről, akkor vagy ipon-on írták hogy kaptak hozzá, vagy én kérdeztem meg a fórumban, és azt mondták, jár hozzá far cry 3 (a nem reloadedben szerepelt is az iPON hungary az amd oldala szerint, a reloadedről ezt már nem lehet elmondani)
-
törölt tag
Egyébként az normális, hogy 02.06. rendeltem a Sapphire HD 7850 2gb-ot és nem kaptam hozzá játékot? iPON-ból rendeltem, gondoltam hogy Bioshockot, Tomb Raidert nem fogok kapni, de Far Cry 3-ban szinte biztos voltam.
-
Apollo_21
addikt
válasz
csucsbicep #21463 üzenetére
Értem, és köszönöm szépen
sajna akkor megy lejjebb
ígyis megkajált 1.48at h stabil legyen..
-
Apollo_21
addikt
válasz
csucsbicep #21458 üzenetére
Áhháá..ez így tökjól hangzik
Szájbarágósan hogy én mint hülye is megértsem, lehet kérni?
Ha játékok alatt nem esik össze 1x sem..stb..tehát ha mittomén 1hónapja "jól" használható így...akkor mit értünk "nem stabil" alatt? -
Apollo_21
addikt
Helló!
Min fps problémám volna..mármint ehhez füződik...ha húzva van a proci akár heaven akár más tesztbe a min fps rohadt kevés..ha "gyári" akkor akár 6-7fpsel is magasabb...ez miért van?vki homályosítson fel
-
odorgg
addikt
-
bitum3n
tag
válasz
BomiBoogie #21447 üzenetére
Nem feltétlen HD szériára gondoltam, akár teljesen más is lehet, ha tud valaki jót ajánlani
-
fireman123
őstag
válasz
BomiBoogie #21443 üzenetére
Sajnos 7850 OC-nél is előfordult többeknek, itt is írták, illetve az ipon.hu-n az adott kártya oldalán lévő véleményeknél....
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
fireman123 #21438 üzenetére
Amennyire tudom, 7870-eknél jelentkezett a BS hiba.
-
stbtamas
aktív tag
válasz
->Raizen<- #21439 üzenetére
Milyen hibáról van szó? NEkem is saphire van 2 hónapja.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
fireman123 #21438 üzenetére
Ne parázz. Régen ki kellett volna jönnie a hibának.
-
fireman123
őstag
Sziasztok!
Nekem is sapphire 7850 2 GB OC van november óta...eddig nem volt vele gond, bár nem fullhd-s a monitorom, így gondolom nincs annyira terhelve...megnéztem a catalist-ban a kártya bios dátumát:2012/07/18
Lehet csak azért nem volt BS nálam, mert nincs igazán terhelve, vagy ennyi idő alatt már kisebb terhelésen is ki kellett volna jönnie a hibának???....már ha "hajlamos rá"????
-
maxxxboy
tag
válasz
->Raizen<- #21436 üzenetére
Jaja! Jöhetne már
Xboxra már feltettem, de PC-n akarom végigtolni
-
->Raizen<-
veterán
Csend honol a topicban. Mindenki a crysis 3-at várja?
-
Trailblazer
veterán
válasz
->Raizen<- #21411 üzenetére
Na majd nyáron beújítok egy jobbféle Z77-es lapot valami harapósabb rammal, és majd megnézzük úgy.
-
Arkennys
addikt
válasz
M@rdel #21428 üzenetére
Nem tudom, de érdekes volt az ezt méltató pár szó. Mindegy is, kinek ez, kinek az válik be. Ezen nem kezdek vitát.
Sapphire-t meg ezek után én se mernék venni, habár alapból is inkább gigabyte vagy asus kártyám lesz, mikor egyszer a jelenlegit leváltom. Biztos megérzik majd a visszhatását ennek, jószerivel most senki nem mer venni tőlük VGA-t. Ronda ügy
-
M@rdel
őstag
-
válasz
MiklosSaS #21425 üzenetére
Szerintem, legalábbis én azt fogom csinálni, ha meglesz a plusz lecsó rá én is eladom a 7870-es kártyámat és veszek egy 7970-es kártyát, elvileg jobb az 1 kártyás rendszer mint a 2 kártyás. De ha van rá annyi pénzed akkor van a 7970es kártyából 6gigás verzió 160.000ft ért.
Ui: referencia kártyát? hát te tudod
-
MiklosSaS
nagyúr
Felteszem itt is ezt a 2 kerdest: (bocs az offert)
1. Erdemes elcsereljem a 2 darab 7870-es kartyaimat (XFX 3 honapos es Sapphire 5 honapos) 2 darab 670 gtx EVGA ( 4 honapos, referencia) kartyakra, 38.000 forint rafizesetel. Megeri a plussz teljesitmenyert kifizetni a 38k HUF-ot ?
2. KB milyen orajelen hasznalja ki (100%-osan) a processzorom (2600K) a 7870 CF-et illetve a 670 SLI-t ? -
lowzor
veterán
válasz
->Raizen<- #21419 üzenetére
"ha puskat szoritananak a fejemhez akkor se kellene attol a markatol semmi."
Azt azért megnézném
-
Arkennys
addikt
válasz
Bogyó bá' #21417 üzenetére
Nekem tőlük kártyám van csak, erről is hallottam véleményeket. Nálam eddig nagyon bevált, és az ismerősi körből is ezt hallottam, szintén VGA fronton. Alaplapról nem tudom, milyen, az Asrock van. De gondolom az újabbak már nem olyan rossz minőségűek abból sem, bár ez csak sejtés. Ettől persze lehet az embernek ez a véleménye róla, de aki bölcsebb, nem kiáltja világgá, mert konfliktust generál, más nem történik.
-
RVR400
veterán
válasz
Trailblazer #21410 üzenetére
19. hely.
-
Arkennys
addikt
válasz
M@rdel #21413 üzenetére
Azért a gigabyte leszutykozása nem tudom hogy jön ide, mikor totálisan korrektek a kártyáik pl, legalábbis saját/ismerősi kör véleménye alapján így vagyok vele. De azt se szoktam szidni, ami nekem speciel nem vált be. Értem én, hogy ez a te szuverén véleményed, épp ezért gondoltam, hogy akkor már reagálok is rá.
-
-
M@rdel
őstag
válasz
Dealer95 #21409 üzenetére
Az lehet, hogy most! De gigabyte is már 'gagyibájt', pedig friss példát nem tudok felhozni ellenük.
Igaz nem is veszek tőlük semmit.Viszont AMD vga = Sapphire.
Mindenki náluk jobb vga-t akar csinálni, páran tudnak is, csak jóval drágában.
Szóval nem lenne jó, ha a sapphire megítélése visszaesne.
Remélem lecseng ez a hiba széria náluk. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Érdekes az a lista, érdekesek az eredményekŰ:hogyan lehet hogy egy 58xx-as videokártyával, Core2 Duo procival 2x jobb eredményt értek el (az első helyezett), mint mondjuk te, a 7870 + i5-tel????
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Fuck yeaH! Megelőztem egy i7 3770-es konfigot.
-
M@rdel
őstag
válasz
Arkennys #21395 üzenetére
Én is egy vírus miatt kötöttem 'örök barátságot' a malwarel.
Egyébként, hogy ne csak off-oljak. Mióta van ennyi gond a sapphire 7850 OC-val?
Úgy tudtam ez 7870 probléma!
Tavaly szept-óta használok ilyet, az összes beta drivert feltettem FC3, Crysis3 beta stb. és semmi problémám nem volt. kopp-kopp
Ha jól emlékszem tavaly ősszel még senki sem jelzett ilyen hibát a 7850-nél. -
=HG=
addikt
válasz
Kean_Sorbo #21392 üzenetére
Hát igen ! És gondolj bele, hogy ezt csak páran tapasztaltuk..A többiek beszopták.
-
Nikopol84
csendes tag
Köszi, meg is rendeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest