- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Arkennys
addikt
válasz
kucseranor #21695 üzenetére
Hm, kiváló, köszönöm. Akkor én is tudok majd vele szórakozgatni
-
kucseranor
tag
válasz
Montesantos #21697 üzenetére
Az előbb linkeltem, legörgetsz az aljára és ott lesz!
-
Montesantos
senior tag
válasz
kucseranor #21690 üzenetére
Hol lehet megnézni pontosan..... nem találom az Amd oldalánmegtaláltam -
kovsol
titán
válasz
seederking #21645 üzenetére
Régen még akadtak a játékok, most meg már csak egy laggos van használva mindenre.
Nálam a lagg = mikor magas a ping multiban. -
Arkennys
addikt
válasz
7850 re is van valami ajánlás?
-
polgi803
őstag
válasz
Hát az azért már elég szép látvány lehet...
-
csoty
aktív tag
Na én elhagyom a topikot, valóban hibás volt a 7870em, vissza kaptam az árát s lépek tovább
-
polgi803
őstag
Valaki tesztelt már Asus 7870 V2-őt Crysis 3 alatt?
-
borkarico
aktív tag
válasz
Trailblazer #21686 üzenetére
én a teszt kedvéért felhúztam csak a GPU clockot 1000ről 1125-re FarCry3ban minden maxra állítottam és toltam vele 1,5 órát, eddig nem jelentkezett a probléma. viszont BF3ban alap órajelen, alapfeszel, 2-3óra után egyszer csak BS vagy csíkozás és kifagy. mondjuk ez a hétvégén volt, azóta nem jelentkezett a probléma. fesz-hez nem nagyon nyúltam, de ha tovább is fennáll a probléma akkor próbálkozom azzal is. 13.2 beta6 van fent most.
(#21683) csucsbicep: akkor mivel érdemes kitesztelni? MSI Kombustor?
-
Trailblazer
veterán
válasz
borkarico #21682 üzenetére
Érdekes. Nekem VTX3D 7850 X-Edition (OC) van, szintén ugyanez, hogy az összes benchmark hibátlanul lefut, viszont játékok közben BS. Órajelet visszavéve minden OK. (Jelenleg is így használom.) 13.2 beta 6 fent, ezek szerint érdemes lenne megnyúzni most játékokban kicsit?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
->Raizen<- #21680 üzenetére
Tudom, de ez még nem mentesíti a fejlesztőket. Számtalan játék megjelenik konzolra és pécére egyaránt és szerencsére nem mindegyik egymagos pécén.
-
borkarico
aktív tag
válasz
seederking #21678 üzenetére
én 1 hete vettem. pontosan ez, sztem decemberi kiadás lehet.13.1-el és 12.11-el 2x volt BS, és 2x csíkozás. Az összes tesztprogram gond nélkül lefut. Csak BF3 alatt csinálta. Azóta 13.2 beta6 van fent, FC3-al nyüstölöm, de ott még nem fagyott ki. Lehet valami szoftveres probléma. Win7 Pro x64 van fent, friss telepítés. Ha gond lenne vele akkor a Furmarkban is kijönne, az megfogja nagyon a VGA-t... 1 óra 15 percet futott a Furmark gond nélkül. max 70°C.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
->Raizen<- #21680 üzenetére
2013-ban...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
->Raizen<- #21675 üzenetére
Milyen program ez, hogy gyakorlatilag egyetlen CPU-magon fut?!
-
seederking
őstag
válasz
borkarico #21677 üzenetére
1x találkoztam hibával,be is sz@rtam,hogy gàz lesz.De azt írták hogy ha hibás lenne többször/folyamatosan sz@rakodna.Frissitettem drivert azóta semmi/előtte sem.Meg azt hozzá teszem,hogy a win-em nem a legfrissebb/több vga-t megélt.Lehetett rendszer hiba is.
Neked mit produkál,mikori kiadás? -
borkarico
aktív tag
válasz
seederking #21676 üzenetére
neked nincs ilyen gondod amit fentebb írtam a Sapphire 7870 Dual-X-el? nekem ugyan ilyen kártya van és sajna gázos.
-
kittl1120
csendes tag
válasz
seederking #21672 üzenetére
igen a forum hozászolások-ból azt vettem ki , hogy csak a 2012. 11-12 havi szériától van ez a hiba.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
seederking #21672 üzenetére
Most már csak téged szid, aki megvette.
-
borkarico
aktív tag
válasz
Dealer95 #21666 üzenetére
Akkor szerencséd van. Én nem voltam az.
nálam ezt csnálja: [link]
plusz ráadás 2 BS-t is kaptam. Ami érdekes hogy Furmark és Unigine 4.0 valamint 3dmark11 alatt nem csinálja, eddig csak BF3 közben volt ilyen. 12.11 és 13.1-el is. Most 13.2 beta6-al próbálom hátha megoldja.
amúgy ez meg egy vicc, ugyan úgy csinálja.... ennyit a Sapphire-ról
ui: a kártya 1 hetes kb.
-
kungzi
veterán
akkor 2GB-os lesz, köszönöm
-
kungzi
veterán
sziasztok
gondolkodok egy 7850 vételén. Full HD-ban lenne használva. Mennyire fontos, hogy 2GB-s változat legyen? Nem elég csak az 1GB-os?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
seederking #21658 üzenetére
(OFF)Itt vannak a vga hűtők. [link](/OFF)
Új hővezető párnákkal olcsóbban kijönne a haverod. -
seederking
őstag
válasz
->Raizen<- #21637 üzenetére
No ezt az eredmény írta a srác :
"gpu 925 mhz meg 1225mhz a frumark 1.10.1 essel csináltam és felment 76 fokig és megint kockásodott igen kilett takaritva megis lett pasztázva az tény h a kis ragacsok azok elég szar állapotba vannak "
Mit tehet még,hűtő csere vagy vissza a kártya (ha vissza veszi a srác)?
Ha valaki kérdezné egy 5870-ről informálódtam darky-nál.
Havernak próbálok segíteni.(bocs,hogy itt) -
Gaboman
nagyúr
válasz
->Raizen<- #21656 üzenetére
Nem remekel ez sem benne túl fényesen.
-
válasz
->Raizen<- #21653 üzenetére
Nem szóltam
-
Gaboman
nagyúr
válasz
->Raizen<- #21653 üzenetére
Milyen kártyával tesztelik ami 34 FPS-t hoz a játék alatt?
-
HSM
félisten
válasz
Ennyi nem elég eldönteni. Ha a 30fps az egyenletesen 1/30-ad másodpercenkénti képet jelent, az már élvezhető, nem akadozós. De 30 fps lehet fél másodperc 0 fps és fél másodperc 60fps, ami borzalmasan élvezhetetlen.
Az fps fogalom ez esetben pongyola értelmezését most nézzétek el nekem. -
Arkennys
addikt
válasz
stbtamas #21644 üzenetére
Kíváncsi leszek rá én is, hogy mennyire-hogy fog menni közepesebb beállításnál, 1280*1024 ben, 2x élsimítással esetleg. Bár mire nekem meglesz(megvárom míg alakul az ára, vagy akciós lesz, vagy...
) addigra lehet driverből is jön ki még erre optimalizáltabb. Egyelőre kivárásra játszok
-
seederking
őstag
válasz
BomiBoogie #21648 üzenetére
Jah,így már értem.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
seederking #21647 üzenetére
Arra gondoltam, hogy van, aki 60 FPS alatt mindent laggosnak lát. Vagy azt állítja.
-
seederking
őstag
válasz
BomiBoogie #21646 üzenetére
Hát én akárhogy és akármelyik játékot 30fps alatt laggosnak látok.Nem tudom,hogy kell ahoz nézni hogy ne legyen észrevehető
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Attól függ, ki nézi, de az esetek többségében már igen.
-
kovsol
titán
válasz
->Raizen<- #21639 üzenetére
Lehet az AMD a CPU optimalizálásra ment rá és nem a VGA -ra a jelek szerint
-
do3om
addikt
válasz
BomiBoogie #21634 üzenetére
Olvastam.
Csak itt valahogy nem egészen úgy van mint a leírásban: csak a 7870 oc- ben található hibás.
Nem a hazugságukra vagyok kíváncsi hanem tapasztalatra (boltban-szervízben dolgozó emberek, árusok, stb) -
->Raizen<-
veterán
Crysis 3 cpu/gpu scaling: [link]
-
Gaboman
nagyúr
válasz
->Raizen<- #21637 üzenetére
Én a 6870el tapasztalom ezt most, igaz eddig csak AvP Predator küldetésnél fagy be a kép, semmi másnál még játékon belül sem.
Más játéknál meg egyáltalán nem tapasztalom ezt a jelenséget. -
->Raizen<-
veterán
válasz
seederking #21635 üzenetére
A hővezető párna egy idő után hajlamos porrá száradni. És akkor jönnek a bajok.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
seederking #21635 üzenetére
Linket nem nézted meg? Azok a fehér csíkok amik a borda meg a vram chipek közötti rést töltenék ki.
Thermal pads. [link] -
seederking
őstag
válasz
->Raizen<- #21632 üzenetére
"hőátadó alkalmatosságok"-on mit értsek?Mit mondjak mit kellene cserélnie rajta?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
do3om
addikt
Vajon a Sapphirenak a felx 70-esén is befuthat az ember BS-be?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
seederking #21631 üzenetére
A memóriákat fedő hőátadó alkalmatosságok lehet hogy nem tudják már a bordának átadni a hőt. 4870x2 kártyáknál is probléma volt a túlmelegedés és ezeket cserélve nem fagytak ki a kártyák...
Ha medal alatt nem szemetel a kép vagy régebbi egyszerűbb játékoknál akkor egyértelmű hogy túlmelegszik a vga komolyabb terhelésnél. -
seederking
őstag
válasz
->Raizen<- #21630 üzenetére
Azt írta,hogy az rendben van.
De rákérdezek még1x.
+ nem lehet mondjuk az,hogy a medalt nem futtatja olyan magas grafikai beállitásokon,hogy a kártya "kiakadjon" tőle? -
->Raizen<-
veterán
válasz
seederking #21629 üzenetére
Újrapasztázás meg alapos kitakarítás nem árt. A bekockásodás az lehet vram probléma is.
Akkor a medallal nem kockásodik be a kép??? -
seederking
őstag
Hali
Off de érdekelne a véleményetek.
A következő kártyával/problémával kapcsolatban.
Egy ismerősöm vett kb 1 hete kártyát ezt : SAPPHIRE HD 5870 2G TOXIC 925MHz core and 1225MHz
és a következőket írta nekem :
"far cry 3 mal meg a assassin's creed 3(full hd ba megy) elkezd nagyon bugni a venti és bekockásodik minden és kidob asztalra,leviszem gyors tálcára és ott ahol lehet állítani a fordulatot ott jelzi hogy 70 fok felett van"
"viszont a medal of honor warfighterrel meg nem melegszik "Szerintetek mi a gond?Túlmelegszik a kártya vagy vram hiba?
köszi a segítséget. -
bitum3n
tag
Kicsit off.
A 7870XT-hez elég egy fsp hexa 500? A kari mellé társul egy asrock b75m dgs, i5 3470, 8 giga memo, hitachi 500gb. -
csucsbicep
nagyúr
válasz
->Raizen<- #21624 üzenetére
50K meglesz?
-
->Raizen<-
veterán
Feldobok néha témát a srácoknak hogy legyen min rágódni.
Kezdett ellaposodni a topic.
-
kovsol
titán
mióta nem jártam itt több mint 400hsz, BS -en kívül volt más téma is ?
(#21623) Dealer95 így jár az aki nem bírja ki MSAA nélkül xD
-
HSM
félisten
válasz
- = Zk = - #21619 üzenetére
Jaja, nagyon szép lett.
Nekem a kedvenc benchem most a sniper elite v2, reális, pontos, nézhető, és rövid.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
->Raizen<- #21614 üzenetére
Nincs a grafikonon, de gyorsan el lehet helyezni rajta, egy gyors saccolással.
Nagyjából a GTX 570 köré helyezhető, szóval. -
-
Beretvás
veterán
Na fel is toltam gyors az új catalistot biztos ami biztos alapon..
-
mrhitoshi
veterán
válasz
seederking #21615 üzenetére
Jaa. Itt az oldal: [link]
-
HSM
félisten
válasz
Bogyó bá' #21611 üzenetére
Érdekes, nekem a Tahiti-LE-s 7870 csinál I5-ös gépben 32FPS-t alapon... Szerintem teljesen rendben volt az a 28FPS...
(#21607) - = Zk = -: Azt javaslom, máskor informálódj alaposabban, mielőtt proci-OFF lavinát indítasz meggondolatlanságból. Voltak már korábban is posztok eredményekkel, amiből világosan lejön, mire képes egy 7870 alapon, annyit, amit nálad is dobott. Amúgyse értem, mi köze lenne a procihoz egy szintetikus, scriptelt benchmarknak.
-
mrhitoshi
veterán
Na! Utána kerestem, csak van remény a Crysis 3-nál: Medium High
Ezek már tűrhetőek is lesznek számomra.A bétában pedig úgy vettem ki, hogy messze a legjobb eredményt az SMAA algoritmus hozza, és ez a leggyorsabb is. Szóval majd egy kis trükközés árán, csak meg lesz High grafikán az 50 FPS.
A Post-Process efektek is brutális felzabálták a gépet a bétában, és alig van különbség számomra, és nem kis FPS csökkenésről beszélek. Szóval nem kell megijedni.(#21613) mrhitoshi: Micsoda ? Mivel lesz jobb, ha rövidebb a link ? Nem értelek.
-
- = Zk = -
félisten
mert nekem 8150 van, a kolegának 8320. neki 3,5-en megy, nekem 4,2-n....
ekkora a különbség?... -
miresz
veterán
válasz
- = Zk = - #21607 üzenetére
Ennek a tesztnek édes kevés köze van a procihoz. Nálam a proci 10%-on sem megy alatta,sőt sokszor csak 1400-on.
-
Dealer95
őstag
válasz
- = Zk = - #21607 üzenetére
Miért is?
#21611 bogyo112: És akkor a proci a hibás?
-
Solesz84
aktív tag
válasz
Trailblazer #21604 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
-
Trailblazer
veterán
-
Solesz84
aktív tag
Az AMD oldalán honnan lehet letölteni a beta 6-ot, mert nekem csak az 5-öt mutatja!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- MSI RTX GeForce 3060 12 GB-os VGA kártya ! AkciÓÓ!
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest