- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikopol84
csendes tag
Sziasztok!
Csak egy gyors kérdés. Jelenleg melyik a legjobb ár/érték arányú 7870-es kártya?
Előre is köszi a választ. -
- = Zk = -
félisten
válasz
Malibutomi #21394 üzenetére
..és az Action! meg ugyanezt még kisebb file/teljesítmény használattal...
-
Arkennys
addikt
-
M@rdel
őstag
válasz
viperabácsi #21388 üzenetére
Ha kaptál, hozzá programot, akkor felveheted valós időben ahogy játszol, a barátaid szórakoztatására.
Legalább is a honlap szerint.(#21389) Arkennys Azt hittem, csak én használom ezt a párosítást.
-
Kean_Sorbo
őstag
Megnéztem én is. Az EXE-k közül kettő fertőzött a Trojan.Bumat egy-egy változatával. Köszönjük a linket!
-
Repsol600
addikt
Nekem is NOD van és nincs gondom vele. PC Gurus kóddal használom kb 2-3 havonta kell új jelszót felh. nevet kérni. És így legális is és ingyen van.
-
Montesantos
senior tag
válasz
fenergie84 #21348 üzenetére
nekem se jött visszaraktam 13.1-et
-
Arkennys
addikt
válasz
Trebron09 #21387 üzenetére
Laptopon avastot használok, de új gépre kaptam NOD licenszes verziót ami még él egy darabig. Addig biztosan az lesz, de nincsen vele bajom. Nekem se csinál fals riasztásokat egyáltalán. Néha még egy Malwarebytes-al is átnézetem a gépet, időlegesen addig szüneteltetve a NOD-ot, de az csak óvatosság. Az sem szokott találni semmit.
-
viperabácsi
addikt
Üdv vettem egy msi 7850 2gb ddr5 r7850 twin frozr 2gd5/oc kártyát van a dobozán egy ilyen felirat: "Support real-time video capturing"
Egy videókamera ikon alatt van amin van egy rec felirat.Ez mit jelenthet? -
bitum3n
tag
válasz
zserbox #21361 üzenetére
Meg az előző kettőt is azonnal cserélték, nem küldték vissza, hogy náluk minden ok. Most egyelőre várok a válaszukra, mert jeleztem, hogy úgy fest, nem tudunk elszakadni egymástól :-)
Első két alkalommal csak lakótárséban teszteltem, de most épp utaztam haza úgyhogy bátyám gépébe is bedobtam. Valszeg 3 különböző környezetben már nem én cseszek el mindent :-)
-
bitum3n
tag
válasz
viperabácsi #21359 üzenetére
Enyémben fsp 500 van, de ha csak a tápom lenne gáz, máshol rendben működne a kari szerintem, a másikkét gépben ahol teszteltem chieftech 550 van.
Az a baj, hogy a gari csak sapphirehoz szól, úgysem adnának helyette más fajtát, inkább elállok a vevéstől és valami másra ruházok be.
-
bitum3n
tag
Srácok!
Komolyan az összes Sapphire HD7850 2GB OC szar???
A 3. kártyát kaptam meg az ipontól pénteken.
Kezdődött a BS hibával a fantasztikus szerencse széria, aztán a legutóbbi kártya sehogy sem adott képet.
Amit most kaptam, terhelés nélkül faszán megy, még a fullhd filmet is tudom rajta élvezni, de amint kicsit komolyabb terhelés alá kerül (sniper elite v2 benchmark, tera online, hero online, battlefield 3, AutoCAD bár ezt nem értem hogy, NFS MW és egyéb játékok), behal az egész, megint nincs jel a képernyőn, pár catalyst verziót végig tesztelgettem, indulva a legújabbtól vissza. Két másik környezetben is teszteltem, egyik jóval gyengébb, másik jóval erősebb teljesítményű vas. Tehát a user error szerintem még mindig kizártható...
Nem hiszem el, hogy ennyit kell szopnom egy rendes videokártyáért... -
-
Trailblazer
veterán
válasz
->Raizen<- #21355 üzenetére
Most hogy mondod, meglehet a 2008-as nincs fent...
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Trailblazer #21354 üzenetére
Valamelyik vcredist-et hiányolja neked lehet. 2005 2008 2010-es legyen fent.
-
Trailblazer
veterán
válasz
->Raizen<- #21350 üzenetére
Jaja, beteg kissé.
Viszont most bármelyik driverrel is próbálom, Visual C runtime error-t dob. Nem értem...
Valamit elfelejtettem felinstallálni?
-
gyuromoj
veterán
válasz
->Raizen<- #21329 üzenetére
Sajnos nekem nem indul el.
(#21344) aero2zero
1080p+8xMSAA
i5-2300@3.4GHz+HD7870@1000/1200: 11429 pont (81.)i5-2300@3.4GHz+HD7870@1200/1300: 12466 pont (35.)
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Trailblazer #21344 üzenetére
-
=HG=
addikt
válasz
- = Zk = - #21346 üzenetére
Ki használ már freemailt ?
(#21347) darky@ : Ha hiszed,ha nem, nagyon ritkán sikoltozik..
Lehet te vagy a vírusos, mert csak az első linkre jelzett !
-
fenergie84
addikt
HDMI-n keresztül a TV-n csak win7 boot-ig van kép, aztán semmi, csak az adás nélküli szürkés, zsizsikes kép. A 13.2b5 driver van fent, szerintetek ez lehet a ludas?
-
=HG=
addikt
válasz
- = Zk = - #21341 üzenetére
Azért van, hogy beriasszon..
(#21339) darky@ : Persze, meg arra is, ami vírus....
(#21334) bogyo112 : Ahogy letöltötte, kiírja, hogy kezdés, és el is kezd valamit, mert procihasználat egyből felmegy...
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer #21342 üzenetére
Nem jó a link, innen tölthető a final 1.04 verzió.
-
Igazából teljesen mindegy hogy trojai vagy nem. T-online internet biztonságot használok, ami csak nagyon ritkán töröl "egyből" vírust, nem tudok mit csinálni mert ha ki is kapcsolom a vírusirtót, arra az időre amig letöltöm, ha visszakapcsolom egyből törli.
-
Trailblazer
veterán
Van egy másik demo itt, amit jómagam szoktam benchmarkolásra használni, ugyanis online összehasonlításra is alkalmas más júzerekkel. Sajnos ezzel a vga-val ez sem fut le, az előző 650 Ti-vel még rendesen működött.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #21339 üzenetére
A nod egy csomó mindenre beriaszt még arra is ami egyáltalán nem vírus!
na ezt adom. nekem is állandóan jelez. hiába kapcsolom ki a fél figyelést
-
viperabácsi
addikt
válasz
->Raizen<- #21339 üzenetére
nekem az innen töltött símán gond nélkül lefutott
-
=HG=
addikt
válasz
->Raizen<- #21333 üzenetére
Többszörös kártevőt írt ki a NOD, és autómatikusan indul, úgyhogy töröld!!!!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #21331 üzenetére
Trójai? Nálam hibátlanul fut.
(#21335) =HG=: Mi az, hogy automatikusan indul? Egy zip-file, amiből a felbontásnak megfelelőt ki kell csomagolni és manuálisan elindítani....
-
=HG=
addikt
válasz
gyuribácsi88 #21331 üzenetére
Azért egy gyakorlott fórumozótól nem várunk ilyeneket !!! Töröld a linket darky !!!
-
-
=HG=
addikt
válasz
->Raizen<- #21329 üzenetére
A kedves családtagjaidnak ajánld ! Ne kattintsatok a linkre !!!
-
->Raizen<-
veterán
Ajánlom figyelmetekbe a programozás legmagasabb szintjét űző demoscene alkotást: elevated
-
-
menyoronc
aktív tag
Nekem egy áramszünet után kezdte a xarakodast.. Persze gariztatatni is volt és ahogy kell nem találtak semmit mert teszt progik alatt nem jelentkezett.
-
menyoronc
aktív tag
válasz
borkarico #21299 üzenetére
Szevasz!
Sztem még azt próbáld ki h lejjebb veszed a ram órajelét mondjuk vagy 100-al. Ha azután nem csinálja akkor tuti memóriát hiba. Nekem már volt hasonló esetem egy 5750-el igaz ott ezután is csinálta persze sokkal ritkábban és volt h csikozas helyett fekete lett a képernyő a hang meg beakadt. Kb mint egy BS. :-)
-
skippper
senior tag
Tudom, hogy nem lehet reklámozni, de szerintem itt sokaknak jól jöhet a lehetőség:
A kollega szerel vgakat, mint amit itt linkeltünk pár oldallal korábban. -
- = Zk = -
félisten
válasz
kockaharcos #21318 üzenetére
igen, a ramok időzítésével lehetett a baj. ugyebár ezek HyperX Blu ramok. ráadásul a "blokkolt" változat(?)...vagy mi a pontos neve ezeknek az "antituningos" ramoknak
lehet felteszem,.... egyelőre Dead Space 3-azom. az köt a monitor elé órákra
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #21310 üzenetére
Hát a fejtörő az igen jó könnyen áthatol a fejeken.
Hangtompítós is van!
(#21313) csucsbicep: Jól sikerült széria ez!És ami nagyon tetszik hogy amikor a szoftvermérnökök komolyan ráfekszenek 1-1 játékra való optimalizálással akkor nagyot gyorsul a kártya. Crysis 3 beta jó példa erre.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
- = Zk = - #21316 üzenetére
Ne haragudj, nem láttam. Szóval akkor a ramok okozzák a hibát?
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz
kockaharcos #21312 üzenetére
keress vissza, MERT válaszoltam!....
-
FaTHI
őstag
A Hitman Absolution-ból dobhatnátok egy 7870-es teszteredményt ide a közösbe!
-
kockaharcos
senior tag
válasz
csucsbicep #21313 üzenetére
Nem rosszindulatból írtam én sem, csak helyesbítettem
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
kockaharcos #21312 üzenetére
Ha egy kedves moderátor erre jár, akkor kérem javítsa ki GCN-re a korábbi hozzászolásomban!
Ezt nem viccnek szánom, hanem komolyan! Köszönöm.Megfelel?
(#21314): Nézd el nekem, ha hibázok pálinkakóstolás után.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
csucsbicep #21311 üzenetére
GCN
ZK: Volt egy kérdésem hozzád, de nem jött válasz.
Ismétlek: Alap 3100MHz-es procival használod a 7870-et?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
->Raizen<- #21306 üzenetére
Nem baj az. A technika a gépben, a drivereken tekerjenek még egy kicsit, mert elvileg arra fekszenek rá, hogy minél jobban kihasználják a GNC-t.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #21309 üzenetére
nono! nekem még nem volt meg! ne nyilatkozz a nevemben
am jó gém? szép is legalább?! fejtörők benne, menynire "nehezek"?!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
gyuribácsi88 #21308 üzenetére
Nekünk már megvolt.
-
Tegyétek fel az új HITMAN játékot, és indítás előtt a settings-be, lehet benchmarkot futtatni.
Nem semmi kis játék, miden maxon, meg is zabál 1800mb Vram-ot.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer #21304 üzenetére
Dióhéjban az első félév során újabb 7000-es szériás kártyák várhatóak, az év végén lesz bemutatva az új család.
-
Trailblazer
veterán
Itt van egy írás a roadmapről (angolul).
-
janes1976
őstag
válasz
kockaharcos #21302 üzenetére
Áttolták jövőre!!! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2904, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest