Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
3trémark alatt van akinek ennyi a cpu órajele! Processor clock: 2 147 483 647 MHz
Én le vagyok "kicsit" maradva a 3591 mhz eredménnyel.
[link] -
Sondi1986
addikt
unatkoztam csináltam még 1 tesztet: [link]
-
odorgg
addikt
válasz
Malibutomi #20292 üzenetére
7850-ed sincs, és gondolom Xfire sem megy szinte éjjel nappal.
-
aya
addikt
Alaplap bios frissités általában betesz a tuningnak ( alapra tesz mindent )
Vga bios-nál természetesen ez nem így van. Ott win alól megy az oc
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #20284 üzenetére
Maximum RESPECT Bro!
A ramot vissza vette 1066-ra
megláttam majdnem agyérgörcsöt kaptam és vissza kurtam 1866ra
Még1x köszönöm!
-
odorgg
addikt
Ujabb progi, a " BS "-t, egyéb furcsa hibákat produkáló progik listáján:
GPUZ barátunk hajlamos kép megállós feketeképernyős leállást produkálni, ha olyanja van. Felkerült a fekete listámra, MSI AB OSD monitorja mellé, ami Xfire-el megspékelve halálos kombináció, de nélküle is hajlamos kiakasztani a rendszert. Ezenkivül Hardwer infó, és jó öreg Fraps barátunk mellett is tapasztaltam már furcsa kékhalákokat, fagyásokat. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
#73966957 #20281 üzenetére
Mi okod volt rá, hogy a kártya BIOS-át cseszegesd, ha hibátlanul működött? Őszintén kíváncsi vagyok rá.
Szombat esti önkéntes garanciavesztés unaloműzésképpen?Szerk: vagy az alaplap BIOS-át cserélted? Memória-időzítés, turbo-boost, energiagazdálkodás, ilyesmi be lett állítva utána rendesen?
-
törölt tag
Srácok valaki pls segítsem lefrissítettem a biost és kevesebb fpsem van mindenhol. CoD4be megkerestem azt a helyet ahol a legkevesebb na ott bios frissítés előtt 250 volt most csak 220 dirt3ba is lassult vagy 10fpsel 7870em van asrock a75m.hvs alaplappal pls help!
-
Freiherr
őstag
Ez így rendben van?
A legújabb Catalyst van fent,de nem a kártya típusának kellene itt lennie?Mármint az eszközkezelőben.
Nemrég cseréltem alaplapot,a kártya telepítője is lefutott,de ez gyanús nekem,hogy nem jó.kép -
aya
addikt
A 7850-el egy darabig elleszek, hosszú távra vettem.
A 8xxx -es sorozat annyira hidegen hagy mint az új xbox ps4. -
janes1976
őstag
-
Zotya84
őstag
-
Zotya84
őstag
Sziasztok.
Arról van-é valakinek információja, hogy a Sapphire 7870 11199-16-20g SKU-val rendelkező kártyája (FLEX 2GB) mennyire referencia felépítésű?
Csak mert nagyon szemezek vele (BS-től nem tartok, mert nem OC verzió, és amint azt a hivatalos információk elárulják, azokat érinti), és tudni szeretném, hogy az EK 7870FC blokk rámegy-e, ha már Koolance-ék nem csináltak hozzá FC blokkot.
Esetleg, ha van valakinek egy nyák fotója, vagy ilyen kártyája, és csinálna egyet róla (bár tudom, nem sokan szedik szét szívesen a kártyát garidőn belül), az nagyon sokat tudna segíteni.
Előre is köszi. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Sondi1986 #20262 üzenetére
Tudom én azt hogy hogyan van, de majd én ott beállítom milyen hőmérsékleten mennyin pörögjön a venti.
Remélem ha lejjebb tudom vinni a feszt Bosst közben akkor a hőmérsékletek is csökkenni fognak.
60-65 fok közé jó lenne belőni és a venti se menjen 35-38% fölé terhelésnél. -
polgi803
őstag
Egy Asus 7870 V2-est néztem ki magamnak.A kérdésem az lenne, hogy bírná a 7950 beállításait? Crysis 3 alatt hogy bírja?
-
Sondi1986
addikt
VTX3D VX7870 2GBD5-2DHV3E HD7870 2GB ennyibe fáj.
Gaboman ha bekapcsolod a venti profilt akkor úgy van ahogy ahány fok annyi % megy a venti
Most ez 3D márk 53fok-ra melegítette fel a magot. -
->Raizen<-
veterán
válasz
Sondi1986 #20256 üzenetére
Ez ilyen házi mérés nem is publikáltam sehova képet arról az eredményről csak érdekesség miatt írtam.
A tesszaláció nagyon erőforrás igényes technológia és csak 1-2 játékban látható jobban az eredménye a többiben csillagvizsgálóval kell keresni a "részletesebb" objektumokat. -
Sondi1986
addikt
válasz
->Raizen<- #20253 üzenetére
De ha úgy csinálsz tesztet nincs mihez viszonyítani mert mindenki bekapcsolt tesszelációval csinálja.
De ahogy elnézem a kártyában 1350MHz-is benne van mert, én 1,3V állítottam a GPU-Z meg azt mutatta hogy 1,27V eszik a kártya.
-
nubreed
veterán
Már megint én...
Szóval direkt vissza raktam tesztelés céljából a régi videokártyámat a 13.1 -es catalyst driverrel és ezzel semmilyen sávosodás nincs DVI-on keresztül!!! A grádiens színátmenetek tökéletesek, simák.
Most újra arra gondolok, hogy az én Asus 7870-esemmel szar valami. Vigyem vissza gariztatni? -
Gabesz25
tag
válasz
papírzacsi #20236 üzenetére
életlennek és homályosnak tűnik az egész. próbáltam a képfrissítést állítani, meg játszottam a fényerővel/kontraszttal is a tv-n. de semmi javulás.
-
Gabesz25
tag
sziasztok,
aki lcd tv-n használja a gépét (és hd7870-el rendelkezik), mindenkinek éles a kép a windows-ban? csak mert nekem egyáltalán nem. hdmi-vel van összekötve, és furák a betűk. eszközkezelőben sima pnp képernyőként ismeri fel. lehet ebben van a gond? -
Sondi1986
addikt
év végén jöhet a HD8000 széria: [link]
-
jediweb
aktív tag
válasz
#73966957 #20217 üzenetére
Lehet akár memória is, a munkahelyi internetes gépem, ha youtube videó megy kicsit többet , egyszer csak restartol ...Speciel én is a nem tuningolok elvet követem, ha kevés lesz normál beállításokon = csere ... Az i5 3470+ H77 alaplap + HD 7870 + ssd + jó vinyó = tökéletes , még nem sikerült olyan játékot futtatni ami akadt volna ..
-
kissz84
tag
Nálam is ez a szopóka van csak odáig jutottam hogy már egy játék sem indul el mert kifagy mikor belépne:S
Hiába nem tuningoltam még az órajelet memót is vissza vettem de semmi -
törölt tag
hát remélem
2 naposa kártya és már felbasz de ettől eltekintve hihetetlen jó *-* ha ez a baj nem lenne hát nemtudom elélveznék.. XD még 1 kérdés az ati driverben mi az h teljesítmény 0%? és -20 és 20% közt lehet állítani valaki el tudná magyarázni?
-
-
törölt tag
válasz
gyuribácsi88 #20224 üzenetére
írtam 60/65 foktól nem megy fentebb a ati driver azt modnja nincs újabb most
-
-
törölt tag
válasz
gyuribácsi88 #20222 üzenetére
2 játékkal játszom cod4 meg dirt3 mind2 alatt volt már ma este kb 2órát multiztam 4x fagyott ki tegnap dirt3alatt fagyott ki
-
-
Nálam az ASUS 7870 DC2V2 -> 1150/1350-en stabilan megy, mind játékok mind benchmarkok alatt.
Viszont 1200/1350-nél már kifagy.
-
törölt tag
És meg egy hiba....... ami nagyon idegesítő kb 30perc cod4 multi után lefagy a gép megáll a kép újra indítani nem lehet mert nem bootol be ki kell kapcsolni a tápot vissza megint bekapcsolni megint nem bootol megint ki/be a táp és csak utána kapcsol be hőfokok rendben a proci 50fölé nem megy a vidi kari meg 60/65 fog max!
PLS HELP NAGYON IDEGESÍTés amikor bekapcsolom olyat ír h a hardveres gyorsítás le van tiltva ami a játékok lassú működését fogja okozni és h nézzem meg a legfrissebb driver van e fent a vidi karinak megnéztem és a legfrissebb.
-
Remington
őstag
stabilitás tesztelésre az új 3DMarknál elég az utolsó Fire Strike teszt vagy az összeset érdemes?
-
HSM
félisten
válasz
MZsoltee #20208 üzenetére
Játékkal is lemértem, de ahhoz majd akarok írni kommenteket is.
Azt majd holnap unalmasabb perceimben leírom.
1000/1500 1,1V-on nekem is tuti tetszene.Bár én a gyári 925/1500@1,14V-al is kibékülnék, ha nem kéne trükközni a boost ellen. Bár eddig nem vettem észre hátrányát a -15% board powernek.
De azért jobban tetszene egy +0% powerlimit mellett egy disable boost opció. -
HSM
félisten
válasz
MZsoltee #20206 üzenetére
Nekem a gyári BOOST-al kombustor alatt 330W-al lepett meg, csak a gép...
Ami elég meleg egy 3570k-tól, ami üresben egy pillanattal korábban alig 80W-ból tengődött. A régi 7870 ugyanitt 260-266W-ból elvolt. A boost nélküli 305W már sokkal tolerálhatóbb volt legrosszabb esetnek.
-
HSM
félisten
válasz
MZsoltee #20204 üzenetére
Ja, én is örülnék veled.
925@1,14V-on megy alapból, így alig eszik többet a 7870-nél, ellenben a 975@1,22V halál.... Elsőre MSI kombustor tesztet kapott, amiben BOOST-al olyan számot produkált a fogyimérőn, hogy majdnem elsírtam magam....
Akkor nyugodtam meg, mikor 10-20 másodperc után ez a fogyi nem fért bele a +0% power limitbe, és visszavette fix 925-re.Érted, ekkora móka +50Mhz-ért, kombustor alatt boostolva +25W-ot zabált az 50Mhz-ért, kész vicc.... A kezét letörném, aki ezt a förmedvényt kitalálta atiéknál/nvéknél... Mert az Intel megcsinálta normálisan, ott a turboval is a helyén az energiamenedzsment a 3570k-n...
-
HSM
félisten
Első tapasztalatok a Sapphire 7870 XT-ről... Valóban szuper kis kari, halk, hűvös.
A szokásos dolgokon kívül ami érdekeset tapasztaltam, hogy amíg nem boostol, addig egész jó energiafogyasztási adatokat produkál, ellenben ha boostol, elszabadul a pokol...
Szóval egyenlőre powertune -14%-al sikerült PlanetSide2-ben és Sniper elit v2 tesztben Boost-mentessé tenni, de majd még utánanézek, mit lehetne csinálni, mert nekem bőven elég gyors 925-ön, a hülye boost meg a béka segge alá nyomja a hatásfokot nyamvadt 50Mhz "tuningért". Pontos adatokat majd írok holnap. -
MZsoltee
veterán
-
=HG=
addikt
válasz
- = Zk = - #20200 üzenetére
Te kb. annyira vagy BF fanatic mint én !
Új hozzászólás Aktív témák
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- MSI RTX GeForce 3060 12 GB-os VGA kártya ! AkciÓÓ!
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest