Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityeszka
őstag
Sziasztok.
Sikerült hozzájutnom egy 7870-hez. Eddig csak "zöld" kártyáim voltak, de most eljött az idő, hogy kipróbáljak egy pirosat is, ami szép fekete.
Elsőként azt kérdezném meg, hogy a kicsi tápom elég lesz-e hozzá mert 500W az ajánlott. Viszont volt már 260-am, 460-am ezzel a táppal amelyek, (ha jól olvastam a teszteket) kb. ua. fogyasztanak. Tuning nem lesz.Másodszor pedig melyik drivert ajánljátok hozzá?
Lehet, hogy kicsit túlzás volt 7870-et venni 1680x1050-re, de ez kihagyhatatlan bolt volt. A közeljövőben így váltok FullHD-re majd, oda pedig el kell majd a kraft.Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
pityeszka
őstag
Megérkezett a 7870-em végre. Pontosabban, meghoztam.
Kicsit tartottam tőle, hogy nem fog beférni a CM 690-be és majdnem úgyis lett. Hátul a vga rögzítő pöcköket nem lehetett bekattintani a hűtés miatt, így csavarozni kellett. Szép nagy darabra sikerült kártya.
Alapon 40 °C, 23°C szobában. Heaven alatt max 69°C-ra ment fel. A GPU idle 300-on megy. Ez így nem sok mert a GTX460-nál úgy emlékszek ez 50 volt (de lehet hülyeséget írok). Pár fent maradt játék alatt ki is próbáltam és az első benyomásom az, hogy gyors, nagyon gyors legalábbis a 460 után. 12.11-es driver van fent, hibával egyelőre nem találkoztam, leszámítva azt, hogy a Heaven-ben volt egyszer egy fehér villanás, de az lehet nem mindenki látta volna. CCC-t még szoknom kell mert eltévedek benne...
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
pityeszka
őstag
válasz DroiDMester #8713 üzenetére
Vicces mert én meg a te kártyáddal szemeztem sokáig, de aztán jött Pepe78 és annak az árnak nem lehetett ellenállni. Megmondom őszintén nem tudom milyen memós mert ez a kártya míg nálam van tuningmentes lesz, de megnézem majd.
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
pityeszka
őstag
válasz Dealer95 #8809 üzenetére
Feltettem a 12.8-at és így már/most jó.
All: az AA-t, hogy ajánlatos beállítani?? Mit és hova tekerjek a CCC-ben? A morfológiai szűrés milyen célt szolgál, érdemes bekapcsolni?
szerk: így, hogy visszaveszi a memóriát is lazán esett a hőmérséklet 7 °C-ot.
[ Szerkesztve ]
-
pityeszka
őstag
Egy Heaven bench...12.8
link[ Szerkesztve ]
-
pityeszka
őstag
sry, dupla
[ Szerkesztve ]
-
pityeszka
őstag
Első anomália. Gép magára hagyva, képernyő kikapcsol. Se bill.-re se egérre nem reagál, vissza nem jön semmi csak Reset segít. Valakinél ugyanez a hiba?
szerk:
jozsi252: az adatlapomon láthatod. 7870 DCII V2[ Szerkesztve ]
-
pityeszka
őstag
válasz Dealer95 #9517 üzenetére
12.8 van fent. Legelőször a bétát tettem fel, de azzal meg nem vette vissza a memória órajelet.
#9516: reméljük nem.
Chapel: az a helyzet, hogy nekem ez az első Ati kártyám és ha továbbra is rosszalkodni fog akkor gondolkodás nélkül lecserélem.
#9520: megköszönnénk
[ Szerkesztve ]
-
pityeszka
őstag
válasz ->Raizen<- #9527 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
pityeszka
őstag
Valamivel jobb a béta és az órajeleket is visszaveszi most rendesen. Játékkal még nem néztem mert nincs fent semmi értelmes csak az MW 2012, de hát az meg kuka. Annyit még észre vettem, hogy melegebb lett a kártya 1-2 fokkal terhelésnél.
-
pityeszka
őstag
Érdekesek ezek a V2 hőmérséklet eredmények. Nálam pl, Hitman alatt eléri a 71 °C-t is egy CM 690-ben pedig, 4 cooler van a házban és no tuning.
-
pityeszka
őstag
Sziasztok!
Az új whql-el nálatok a youtube alatt a mag és a mem órajel megnő mert nálam 450/1200 régebbi bétával ha jól emlékszek maradt 300/100-on. ( vagy rosszul emlékszem)
-
pityeszka
őstag
válasz papírzacsi #21241 üzenetére
A 7870 meg minden másban.
-
pityeszka
őstag
válasz kovsol #21814 üzenetére
Akkor az én CPU-m sem szolgálja ki a VGA-t mert van pl, hogy FC3 alatt van mikor 50-60% teker a gpu, Skyrim alatt meg beesik 40%-ra is néha, viszont így sincs fps dropom. Akkor ez most mi?
[ Szerkesztve ]
-
pityeszka
őstag
válasz papírzacsi #21975 üzenetére
-
pityeszka
őstag
válasz papírzacsi #22050 üzenetére
mennyit dobsz rá?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest