- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitum3n
tag
válasz
RetepNyaraB #38425 üzenetére
Nekem nem baj, ha nem túl halk, az 5.1 elnyomja úgyis, csak szellőzzön, mert a 7870-en csak egy ventis hűtő van és eléggé melegszik.
-
bitum3n
tag
válasz
RetepNyaraB #38414 üzenetére
Igaz még mindig nem gépház topik, de a pro-ról is azt gondolod ratyi a szellőzése? Mert másik fórumon agyon dícsérték.
-
bitum3n
tag
Sziasztok!
Lehet nem a legmegfelelőbb hely, de most készülök gépházat cserélni és olyan kérdésem lenne, hogy a Xigmatek Asgard Pro-ban kényelmesen elfér egy VTX3D 7870 Black?
A ház leírásában az szerepel, hogy 315mm a max. video kari hosszúság.
Köszi előre is.
Üdv,
Robi -
bitum3n
tag
válasz
gyuribácsi88 #22494 üzenetére
Csakhogy az nekem full üres doksi
De nekem nem ezek a tesztek a legfontosabbak, hanem hogy ennyi szenvedés után végre működjön normálisan. -
bitum3n
tag
válasz
gyuribácsi88 #22491 üzenetére
Igen ez feltűnt nekem is, de nem tudom miért olyan alacsony.
-
bitum3n
tag
Average FPS: 138.0
Minimum FPS: 44.0
Maximum FPS: 361.5Number Of Frames: 10581
Average Frame: 7.247ms
Minimum Frame: 2.766ms
Maximum Frame: 22.704msMachine Name: ROBI-PC
Monitors: 1
Operating System: Windows 8 Professional (build 9200), 64-bit
System RAM: 8136MB
CPU: Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz
Number of Cores: 4GPU Name: AMD Radeon HD 7800 Series
Feature Level: DX11.0
Driver version: 8.17.10.1191
Dedicated VRAM: 2029MBResolution Width: 1920
Resolution Height: 1080
Texture Detail: HIGH
Shadows Detail: HIGH
Draw Distance: LOW
Anti-aliasing: MEDIUM
Advanced Shadows: OFF
Supersampling: OFF
Anisotropic Level: 1
Compute Shaders: OFF
Ambient Occlusion: ON
Motion Blur: ON
Vertical Sync: OFF
Reduce Mouse Lag: OFF
Stereo 3D: ONEz volt a legutolsó doksibab, én csak elindítottam a tesztes és kész
Amúgy 1200ig húztam a gpu clockot, azt írták neten az a max stabil. Mást érdemes még állítani? -
bitum3n
tag
Hali!
Na most rendelem meg a 7870-et az 50 helyett. Akkor szerintetek mindenképp maradjak a VX verzó mellett? -
bitum3n
tag
Kicsit off.
A 7870XT-hez elég egy fsp hexa 500? A kari mellé társul egy asrock b75m dgs, i5 3470, 8 giga memo, hitachi 500gb. -
bitum3n
tag
válasz
BomiBoogie #21447 üzenetére
Nem feltétlen HD szériára gondoltam, akár teljesen más is lehet, ha tud valaki jót ajánlani
-
bitum3n
tag
válasz
zserbox #21361 üzenetére
Meg az előző kettőt is azonnal cserélték, nem küldték vissza, hogy náluk minden ok. Most egyelőre várok a válaszukra, mert jeleztem, hogy úgy fest, nem tudunk elszakadni egymástól :-)
Első két alkalommal csak lakótárséban teszteltem, de most épp utaztam haza úgyhogy bátyám gépébe is bedobtam. Valszeg 3 különböző környezetben már nem én cseszek el mindent :-)
-
bitum3n
tag
válasz
viperabácsi #21359 üzenetére
Enyémben fsp 500 van, de ha csak a tápom lenne gáz, máshol rendben működne a kari szerintem, a másikkét gépben ahol teszteltem chieftech 550 van.
Az a baj, hogy a gari csak sapphirehoz szól, úgysem adnának helyette más fajtát, inkább elállok a vevéstől és valami másra ruházok be.
-
bitum3n
tag
Srácok!
Komolyan az összes Sapphire HD7850 2GB OC szar???
A 3. kártyát kaptam meg az ipontól pénteken.
Kezdődött a BS hibával a fantasztikus szerencse széria, aztán a legutóbbi kártya sehogy sem adott képet.
Amit most kaptam, terhelés nélkül faszán megy, még a fullhd filmet is tudom rajta élvezni, de amint kicsit komolyabb terhelés alá kerül (sniper elite v2 benchmark, tera online, hero online, battlefield 3, AutoCAD bár ezt nem értem hogy, NFS MW és egyéb játékok), behal az egész, megint nincs jel a képernyőn, pár catalyst verziót végig tesztelgettem, indulva a legújabbtól vissza. Két másik környezetben is teszteltem, egyik jóval gyengébb, másik jóval erősebb teljesítményű vas. Tehát a user error szerintem még mindig kizártható...
Nem hiszem el, hogy ennyit kell szopnom egy rendes videokártyáért... -
bitum3n
tag
Na, annyira megszerettem a céget, hogy küldtem vissza a második 7850et is a gariba.
Két gépben is ugyanazt a hibát produkálta de azért a szervízes hülyének nézett és megkért, hogy írjam le érthetőbben a hibát...
Valakinek van fogyasztóvédelemmel kapcsolatos tapasztalata? Mert lassan hozzájuk fordulhatok... -
bitum3n
tag
válasz
patex1983 #19709 üzenetére
Igen jól értelmezted az égeszet. Abban az esetben ha mind3 be van dugva, mindenhol van kép. Ha kihúzom az igpből, mindenhol elszáll. De ha először kihúzom a monitort a vga dviből, akkor a vga hdmin megmarad, ezután kihúzva az igpből, a vga hdmin még mindigmegmarad, majd egy pár másidperc után néhány villanás és a kép megint elmegy. A vgan egyébként egy sima hdmi meg dvi van, a másik kettő az mini port.
-
bitum3n
tag
-
bitum3n
tag
Hali, na sikerült képre bírnom a hd 7850-emet, viszont ezt csak úgy sikerült elérnem, hogy elsődleges a biosban az igp, arra a led tv van kötve dvivel, a vga dvi-jére átalakítóval egy sima monitor, meg a hdmi kábel a tvből a vga hmdi portjába megy... ha bármelyiket kihúzom, a vga képe megszűnik
Szerintetek ez mi lehet? -
bitum3n
tag
válasz
csucsbicep #19588 üzenetére
Azt tudom, hogy semmire sem megyek ezzel, csak azt akarom kideríteni, hogy megoldható e vagy ezt is vissza kell küldenem gariba :/
-
bitum3n
tag
Ha ezt írja ki az eszközkezelő az nem jó ugye?
Szabványos VGA grafikus adapter
Most nincs fent driver sem a 7850-hez, így tudtam betölteni.
-
bitum3n
tag
válasz
gyuribácsi88 #19561 üzenetére
De tetszik
meg most vettem fel kurzusnak a fejlesztését
-
bitum3n
tag
válasz
csucsbicep #19549 üzenetére
Igen ez a fura benne, hogy egész a windows logoig semmi baj, hanem amikor már az élő csempéket kellene ebadnia akkor jön be a nincs jel. Egy róbát még teszek, bár nem remélek semmit, win7-et felrakom helyette.
-
bitum3n
tag
válasz
csucsbicep #19541 üzenetére
Ha esetleg az lenne, attól a windows eszközkezelőjében megjelenne a videokártyáknál?
-
bitum3n
tag
Továbbra sincs ötlete senkinek, hogy mi lehet a gond ezzel a 7850-el ami nem ad jelet sehogy sem? Egyik kimenete sem ad jelet a vganak, viszont a windowson belül az eszközkezelőben megjelenik, meg biosban is van egy "térkép" menü és ott is írja, hogy érzékeli az eszközt.
-
bitum3n
tag
-
bitum3n
tag
válasz
->Raizen<- #19497 üzenetére
IGPU Multi-monitor disabled, elsődleges a pcie, ez lehet akkor baj?
-
bitum3n
tag
válasz
->Raizen<- #19488 üzenetére
Esetleg az alaplapi videokari drivere okozhatja?
-
bitum3n
tag
Hali!
Ismét visszatértem nagy örömömre a 7850 miatt...
Ma hozta meg a futár a kicserélt karit. Na most ezzel az történik, hogy bekapcsolom, alaplap logo, majd windows logó meg alatta a töltésjelző, ezután pedig nincs jel üzenet a tv-n...
Ugyanez van a dvi csatlakozójával is..
Van valakinek ötlete? -
bitum3n
tag
Hali!
Korábbi tanácsra ma tápot cseréltem a gépben.
NJOY 400W helyett FSP 500W került bele.
A korábbi BS gyanús hiba megint előjött, de ezzel az új táppal szinte rögtön a játék elindítása után.
A másik gyengébb táppal volt hogy egy órát is bírta. Ez most akkor mi lehet? Tuti a kari a szar?
Sapphire 7850 2GB OC -
bitum3n
tag
válasz
DroiDMester #15753 üzenetére
A többi cucc: asrock b75m dgs, i5, 3470-es, 8gb kingmax 1600 mhz, 500 gb hitachi, sharkoon vaya, meg egy 5k-s dvd író.
Am. dec. közepén vettem mindet, addigra visszavonhatta a gyártó az összes ilyen karit? Ha jól emlkészem korábban volt erről szó. -
bitum3n
tag
válasz
->Raizen<- #15744 üzenetére
[link] ajánlatra, egy másik topikban, Sapphire 7850 2GB GDDR5 OC.
A hang is beakad, elkezd zúgni, aztán reset gombra elhallgat. -
bitum3n
tag
Hali!
Na egy újabb dolgot vettem észre a 7850 karimnál. Online mmrpg-vel szoktam játszani, 3 kliens fut egyszerre, egyik se teljes képernyőn, így rendben van nem hal be. Viszont pl bf3nál, warfighternél és egyéb gameknél ahol full képernyőn megy ott behal. Ez is BS hiba lehet?
Egy ismerősöm pl arra gyanakszik, hogy a 400W táp nem elég és azért van ez. -
bitum3n
tag
válasz
BomiBoogie #15289 üzenetére
Na, win7 alatt is azonnal jelentkezett a probléma, úgyhogy megy majd szépen vissza gariba....
-
bitum3n
tag
válasz
BomiBoogie #15279 üzenetére
Most is az van fent, érdemes lenne letesztelni win 7 alatt is?
-
bitum3n
tag
válasz
BomiBoogie #15243 üzenetére
Na 1200on is ugyanúgy előjön, most épp nfs mw közben, de volt bf3nál is...
-
bitum3n
tag
válasz
BomiBoogie #15241 üzenetére
Rendben ezt megpróbálom. Az hogy milyen winfos van fent nem kellene hogy befolyásolja ezt a bs dolgot ugye?
Nem szívesen cserélném le a 8-at már.. -
bitum3n
tag
Hali!
Remélem csatolja a képet rendesen. Szóval szerintetek ezek a beállítások rendben vannak?
Továbbra is kapom a BS-t, próbáltam egyel régebbi drivert is, de ugyanúgy.
Kivenni a karit és tesztelni az integráltat nem tudom, mert csak egy hdmi kábelem van a tv-hez :S -
bitum3n
tag
válasz
#77081088 #14979 üzenetére
Beállításokon nem változtattam, gyárin van minden. Kérdeztem is erről másik topikban de nem kaptam választ.
Most egyelőre letesztelem a dVGA nélkül a gépet este, mert talán mégsem szériahibás, meg leveszem a feszt. Gondolom felesleges a 3.2 ahhoz, hogy kihajtson mindent. -
bitum3n
tag
Sziasztok!
Ha jól emlékszem kicsivel korábban ki lett itt tárgyalva egy széria hiba a 7850-el kapcsolatban, miszerint terhelés alatt egy idő után elmegy a kép. Olyan kérdésem lenne, hogy ennek pl. Aida64-ben való terheléses teszt alatt is elő kellene jönnie? Mert nekem csak a játékok (BF3, FarCry3, NFSMW) alatt történt ilyen.
Azért nem vagyok biztos a VGA hibában mert az i5 proci is eléggé melegszik, bőven 70 fok fölé megy sima Aida teszttel.
Van valakinek ötlete ez ügyben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest