Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

RetepNyaraB
veterán
 - 

- 

- 

odorgg
addikt
 - 

kovsol
titán
válasz

bitum3n

üzenetére
						-multi monitor disable
-elsőleges vga a diszkrét legyen
-elmented a biost
-áramtalanítod a gépet, szóval teljesen leállítod, nem pedig save and exit után megvárod míg magától elindul a gép bios mentés után.
-kihúzol minden monitor kábelt mindenhonnan
-beledugod a diszkrét vga-ba az egyetlen egyet amit használni akarsz
-elindítod a gépet(#19716) RVR400 az a teszt eszi legjobban a gépet, VGA és CPU is maxon jár. Míg a game tesztnél a VGA teker, a cpu alig, a cpu tesztnél meg fordítva.
 - 

patex1983
őstag
válasz

bitum3n

üzenetére
						Ha jól értem, akkor most az IGP DVI kimenetét egy átalakítóval bedugtad a tv egyik HDMI portjába, és a 7850 HDMI KImenetét szintén rákötötted a tv egy másik HDMI bemenetére, valamint a 7850 DVI kimenetére kötöttél egy monitort.
Hol van kép? A tv-n, vagy a monitoron? Ha a tv-n, akkor honnan tudod, hogy a 7850 adja a képet, nem pedig az IGP?Szerintem próbáld meg, hogy belépsz BIOS-ba, beállítod elsődlegesre a 7850-et, és annak az összes kimenetét nézd végig, hol ad jelet, de egyszerre csak egy megjelenítőt dugj rá, a többinek a kábelét is húzd ki a VGA-ból, nehogy az kavarjon be.
Nem kell ezt ennyire túlbonyolítani.
 - 

- 

RVR400
veterán
válasz

bitum3n

üzenetére
						Ezt nekem akkor csinálta, amikor be volt dugva a TV HDMI-n, a monitor meg DVI-n, és néztem a tévét telepítés közben. Első restart után nincs jel... Kikapcsoltam vagy 3-szor meg be, mire rájöttem, hogy a TV-t tette elsődlegessé, viszont azon tévéztem, így nyilván nem adta a HDMI-ről kapott képet.

- 

echterion
nagyúr
válasz

bitum3n

üzenetére
						Hú, de ismerős probléma, én anno nem tudtam rá megoldást találni, eladtam mindent szőröstül-bőröstül és vettem olyan gépet, amiben nincs igp. Nem tudok sajnos neked segíteni, de érdekelne a megoldás, ha megtalálod, mert mint említettem, én nem tudtam megoldani ezt a problémát.
 - 

HSM
félisten
válasz

bitum3n

üzenetére
						Olybá tűnik nekem, az alaplapi VGA az elsődleges a rendszeredben, így oda teszi a windóz az asztalt. Mivel a bootnál van kép, így a visszakapott VGA-d is tud képet adni, szóval szoftveres a gubanc. De ha csak egy monitorod van, minek megy az alaplapi VGA?
 Talán a legegyszerűbb az lenne, ha a tesztelés idejére kikapcsolnád. 
 - 

válasz

bitum3n

üzenetére
						Hát ez a táp inkább ne is mondjak róla semmit...... 290.W ot tud papír szerint valóságba lehet csak 200 -at
Én inkább egy másik táppal próbálnám.. mielőtt bárhova is viszem, arra a tápra én egy 7750 se mernék rábízni
Milyen cuccok(cpu stb...) vannak még a gépedbe pontosan mert nem látnám hogy írtad volna
**********************************************************************************
zserbox megnézted 1.átalán az adatlapját? 2.é osztott 12.v os ág, és összesen 290.W ettől még egy 300.as FSP is jobb ne nevettess, na meg nézd meg kik gyártják: Románok mióta tudnak normális elektronikai cuccokat csinálni? sz.tem jó ha le tud adni 200.W ot 12.v on........ - 

BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz

bitum3n

üzenetére
						Ha engem kérdezel, én egyelőre a 7-et sem cserélném le 8-ra, persze, én a játékok stabilitását/kompatibilitását tartom szem előtt.
Első körben azért esélyesebb, hogy a kártyában lesz a megoldás.Egyébként a BS rejtélyes is lehet, lásd Pocok77-et feljebb.
 - 

lowzor
veterán
 - 

zserbox
őstag
válasz

bitum3n

üzenetére
						első sorban én azzal próbálkoznék aztán később vmi komolyabbat ha mégis kell bár mivel nem K-s így úgy se fogod tudni nagyon megcibálni.
jó választás volt csak azért írtam mert ha K-s lenne mint pl az enyém akkor megérné de így ha a az alulfesz elég akkor minek főleg ha nem is olyan hangos... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - További aktív témák...

- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
 - Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
 - Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nekem sima Asgardom volt nem a pro és ott sem a szűköség volt a gond, hanem a ratyvatag szellőzés.

Bőven érezni benne a +erőt a sima 7870-hez képest. Ésszel, alulfeszelve használva a fogyija is igen barátságos, majd lesz logouton tesztem róla.

atyavilág.