- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carvus
senior tag
-
Dark KillerX
addikt
Én nem tapasztaltam Mantle alap a szaggatást,nálam gond megy a 14.2-es driverrel,szóval vannak fura dolgok tényleg.
Egyébként talán egyedül,egy komolyabb buggal találkoztam dirver téren az elmúlt években AMD-s oldalon,ami a Rage alatt jelenttkezet,szóval tényleg nem értem,sokaknál mi ez a sok hiba.
Dany007 Jók is az APU-k,de sztem pl az FX6300 is bestbuy 28k-ért.
-
DokiBaxxi
őstag
Bennem ilyenkor az a kérdés vetődik fel, hogy minek kéne bárkinek is nagy élsimítás? Gondolom a legtöbben FullHD-ban játszanak, oda elég max. egy 2x-es. Arra meg elég a 2Gb VRAM. Ha meg valaki 2 vagy 3 monitoron tolja, annak úgyis többkártyás rendszere van/1db csúcsmodell ül a gépében. Szóval nem igazán értem ezeket a kérdéseket (játékok terén, tervezőprogramokhoz nem értek)
No offense!
-
R3laX
addikt
Hali!
Ez a BF4 topikba menne, amúgy ki kell kapcsolni az IGPU-t az alaplap bios-ában. Így kell vszeg a te lapodban is >>>katt ide<<<, és már menni is fog az Options.
-
Steve198310
őstag
OK hogy hozza a 270 a 270x szintjét de nem a leg egészségesebb az dolog még sem. Tulajdon kép csak vess pillantást a 270 és 270x közötti hűtésre. Menten meggondolandó a "hozza a 270x szintjét" folyamatosan.
A Giga 270 hűtője igen hurka a 270x hez mérten. Persze az a többlet amit fizetsz egy 270x ért az a jobb daraboknál meg látszik a hűtő felépítésén.(#45171) Furkoo+ KATT777 Nem mindegy milyen driver van fent. Hiába a két kártya ugyan annak tűnik de nem az. Én is mikor megvettem a 13,6-13,10-13,11 ezekkel ment. A 13,6 volt a gyártó lemezén.
-
Nuada herceg
őstag
Nekem pár napja Giga 7870-em van, OC verzió, valami 3 ventis.
Eddig még pörög mind a 3, egy sem esett le.Egyébként csendes ha nincs terhelve.
Bár amúgy sem hangos, és jól keni a levegőt.Azt írják a BF4 70 fps körül fut ezzel a karival direct X-el.
Mantle API-val meg 100 környékén van.Aztán hogy mennyire igaz.
-
F e Z o
veterán
Gyorsabb mint a 7870, majdnem hozza a stock 7950 szintjét. Novemberi teszt.
-
bviktor93
tag
Hol vetted egyébként? Ma jön érte ipon futár, ha ez nincs 3 napon belül akkor semmi... Remélem nem lesz semmi gond, és kapok egy újat. Akkor jön elő valahogy ez a baromság, ha elér vmi bizonyos terhelést, vagy hőmérsékletet; de ez elviselhetetlenül hangos...
Nyugatssatok meg ez egyedi eset és nem az összes MSI 7870 ilyen szar...
-
HSM
félisten
Nekem a TwinForzR OC csinálta ugyanezt. Szuper masszív, átgondolt kari, erre ilyen baromságon elszúrják, hogy rátesznek egy ennyire fos ventit, ráadásul elrontott vezérléssel...
Hasznos tanulság volt, 1000X inkább egy nyeklő-nyakló műanyagborítású hűtős kártya, nyersréz hőcsövekkel meg memóriahűtő platni nélkül, mint egy ilyen....
Ráadásul letakarékolt ventivel még így se volt stabil, nekem oltárinagy csalódás volt.... -
lowzor
veterán
Én még a BF3-at is szebbnek látom PC-n, mint ezt, ami a videón megy. Közelről a textúrák nagyon gagyinak tűnnek. Akkor ha PC-n nyomták akkor lehet, hogy low grafikán...
(#31809) PandaMonium:
Xbox-ot is rálehet kötni monitorra, meg egy átalakítóval lehet hozzá billentyűzetet, egeret csatlakoztatni...Megértem azt, aki nem akar kontrollerrel FPS-t játszani...
Még mondják is a kommentben, hogy a billentyűzet azért ott vanMeg néhányan kontrollerrel nyomják.
-
HSM
félisten
Rosszabb sokkal a helyzet. Nem lassulás lesz, ami jól mérhető először, hanem csak mikrolaggok, pl forduláskor beszaggat, belenézel távcsőbe beszaggat, kinézel belőle beszaggat, robban valami beszaggat....
Ez mondjuk 30-40FPS-nél az átlagban kijön 2-3-ra max, de az élményt nagyon rontja.
Ezenkívül bizonyos játékokban olyan anomáliák lesznek, hogy utólag, késéssel rajzol csak ki csomó mindent, te meg azt látod, hirtelen eléd termett egy fa a semmiből. -
-
-
Savanya
addikt
Sapphire - MSI és VTX3D -m volt eddig . Érdekes a leghidegebb a VTX3D kicsi nyákos verzió , de halkságban a Sapphire vezet . 3D-ben hangos volt az MSI és VTX3D is ,de ott meg úgy se figyeled . MSI talán a kicsike ventije miatt volt a leghangosabb és a legmelegebb is / érdekes MSI 7950 is zajos pedig TwinFrozR / .
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Megbízhatóság és hűtés tekintetében az ASUS DC2-V2. Teljesítményét maga a 7870-es lapka határozza meg, ami azonos minden gyártónál, legfeljebb kicsit emelik az órajeleket (OC-s kártya), amit viszont nem kell figyelembe venni, mert magad is megteheted minden gond nélkül, ha szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest