- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitum3n
tag
Srácok!
Komolyan az összes Sapphire HD7850 2GB OC szar???
A 3. kártyát kaptam meg az ipontól pénteken.
Kezdődött a BS hibával a fantasztikus szerencse széria, aztán a legutóbbi kártya sehogy sem adott képet.
Amit most kaptam, terhelés nélkül faszán megy, még a fullhd filmet is tudom rajta élvezni, de amint kicsit komolyabb terhelés alá kerül (sniper elite v2 benchmark, tera online, hero online, battlefield 3, AutoCAD bár ezt nem értem hogy, NFS MW és egyéb játékok), behal az egész, megint nincs jel a képernyőn, pár catalyst verziót végig tesztelgettem, indulva a legújabbtól vissza. Két másik környezetben is teszteltem, egyik jóval gyengébb, másik jóval erősebb teljesítményű vas. Tehát a user error szerintem még mindig kizártható...
Nem hiszem el, hogy ennyit kell szopnom egy rendes videokártyáért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- RAM topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Milyen okostelefont vegyek?
- Proxmox VE
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest