- Fórumok
- Videokártyák
- ATi Radeon HD 5830 / 5850 / 5870
- (kiemelt téma)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThodEE
őstag
-
ThodEE
őstag
-
ThodEE
őstag
-
ThodEE
őstag
Közbe tovább olvastam

-
ThodEE
őstag
-
ThodEE
őstag
A többihez nem tudok hozzászólni de ez az AMDs leállt újra indult, nekem is szokott lenni néha
, nem tudom mi okozza.
Pedig nálam elég a táp is, és a GPU nem igazán megy 50fok fölé.
-
ThodEE
őstag
-
ThodEE
őstag
-
ThodEE
őstag
-
ThodEE
őstag
-
ThodEE
őstag
1022/1307 et ment az 5870em egy 3d mark 11 erejéig 1.35Von.
Itt látszik.
De játszani nem próbáltam vele, pedig nekem vrm is hűtve van, egyébként az én kártyámnak kb ez a vége, utána fagyogat. -
ThodEE
őstag
-
ThodEE
őstag
Sziasztok!
Abba ütköztem hogy nem tudom tovább húzni a karim 900/1300 nál.
Csak egy-két teszt erejéig szeretném, 11.8as Driver van fent, és mióta feltettem nem is próbáltam MSI AB-vel feljebb húzni eddig, most pedig szerettem volna, de hiába írom át a "UnofficialOverclockingMode = 0' egyre" mégsem lehet tovább húzni, feltettem ABből a 2.1.0 helyére a 2.2.0 béta5 -öt, és szintén nem engedi, mit csinálok rosszul

Köszönöm előre is!
-
ThodEE
őstag
-
ThodEE
őstag
-
ThodEE
őstag
-
ThodEE
őstag
-
ThodEE
őstag
-
ThodEE
őstag
XFX 5870 hez is jó az MSI aftebörner, vagy inkább ezzel probálkozzak: AMDGPUClockTool_v0.9.26.0

-
ThodEE
őstag
Ma reggel ráértem pár percet és ati tray tools al, felnyomtam a venti gyári 23% át a VGAn 100ra

4302RPM a vége, de az már kegyetlen

-
ThodEE
őstag
-
ThodEE
őstag
-
ThodEE
őstag
-
ThodEE
őstag
-
ThodEE
őstag
Nem csak azért mert ez egy ATIs topik, hanem mert szvsz jobb is az 5770, így én arra szavazok

-
ThodEE
őstag
-
ThodEE
őstag
-
ThodEE
őstag
Nekem nemsikerült várni, ma megérkezett a 930as i7 + 5870 XFX(587A-ZNF9), már csak a lap meg a többi hiányzik XD

-
ThodEE
őstag
-
ThodEE
őstag
-
ThodEE
őstag
-
ThodEE
őstag
-
ThodEE
őstag
Sziasztok!
Két kártya közt vacilálok, és nemtudom eldönteni H megérné e a plusz kiadást
(Persze vásárlás majd ha lejebb megy az euró

ASUS MATRIX 5870/2DIS/2GD5 PCIE 138.258 Ft
GIGABYTE GV-R587OC-1GD HD5870 1GB GDDR5 PCIE 114.003 Ft
Jólszellőző házban lenne, tehát nemgond H a giga befelé termeli a hőt.Előre is köszönöm a válaszokat

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Videokártyák
- ATi Radeon HD 5830 / 5850 / 5870
- (kiemelt téma)
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Synology NAS
- Battlefield 6
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Építő/felújító topik
- Parfüm topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- PALIT RTX 5060 Ti 8GB GDDR7 INFINITY 3 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X GAMING X TRIO Eladó!
- Gigabyte RX 7800xt 16gb ( 2 év ipon garis )
- ASUS GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 CERBERUS - Plusz tápcsatit nem igényel - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Jonsbo RGB 24pin / Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábelek
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- Samsung Watch 8 női szíjak egyben eladóak ajándék tokvédővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, nem tudom mi okozza.