Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jocy
aktív tag
válasz
gameresboy
üzenetére
Szia.
Bőven bírni fogja,még tuningolhatsz is. -
Jocy
aktív tag
válasz
Sandrew
üzenetére
Nem igazán értem mire gondolsz,nézd meg a két eredményt feljebb,látod,hogy ugyanazok a beállítások.A Basic verzióban nem tudsz semmit módosítani.
kisza25:alkalmazás vezérelten legyen?mindjárt futtatok még egy tesztet.Nem szoktam használni amúgy,ezért nem is gondoltam,hogy számít valamit.
-
Jocy
aktív tag
Látom tesztelitek az új karit,beszállok én is egy eredménnyel: [link]
P:4942
GPU:5167
Nekem még a referencia 5850 van,de megy mint a golyó.
-
Jocy
aktív tag
Üdv!
Akinek kell Extreme 5850,itt [link] van még 4 darab,biztos forrásból tudom!Korrekt bolt,ismerem őket személyesen!Ugyanitt van még 10 darab 5830-cas is. -
Jocy
aktív tag
válasz
kranazoli
üzenetére
Szia.
Nálam már a március 23-i verziónál is voltak ilyen bejegyzések.
Szerintem a hivatalos driver nem lesz újabb mint az április 5-i,mert legalább 2 hét mire átmegy a whql teszteken.De ez nem biztos,talán a végleges mégis újabb lesz,és mentes ettől a bugtól.....
Én amúgy Win7 Professional x64-et használok.Az nem lehet,hogy azért vannak ezek a bejegyzések,mert nincs digitálisan aláírva a meghajtó? -
Jocy
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi,ezt kipróbálom.
sephi: Tudom,hogy a régebbi foxban nincs hardveres gyorsítás,ezért írtam,hogy nem biztos,hogy az okozza.Ez a beragadás dolog már több driverrel előfordult elég sok embernél.
-
Jocy
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Az a baj,hogy nekem már a Firefox 3xx verziójánál is jelentkezett random módon ez a hiba.
Nem biztos,hogy ez okozza. -
-
Jocy
aktív tag
válasz
Pepomen
üzenetére
Szia.
Azért nem tudod feljebb húzni,mert a kártya Biosában 775MHz-re vagy korlátozva.
Ezzel a progival [link] ki tudod kerülni ezt,ha referencia a karid.Első körben ne húzd
800 fölé,teszteld le,hogy bírja e ezt az órajelet.Utána fokozatosan,20-30 Mhz-es lépésben
emelj,hisz a tuning kártyafüggő,a többség stabil 850-en is,de ezt neked kell kitapasztalnod. -
Jocy
aktív tag
válasz
///Krisz\\\
üzenetére
Nem igazán értem,hogy miért kellett megemelni a 6xxx sorozatnál,hál istennek az 5850-emet nem buzerálja.
-
Jocy
aktív tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Így van,de ugyanígy van ezzel a 6990 is,ilyenkor mindkét GPU max. fél gőzzel fog menni szerintem,ha meg nem megy a CF vagy SLI,akkor ereszd el a hajam lesz,gondolom ilyenkor maxra tekeri az egyik procit.
Amúgy a Cayman sem fogyaszt sokkal kevesebbet mint az 580.Kíváncsi leszek,mit hoznak ki belőlük. -
Jocy
aktív tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Valószínűleg durván vissza lesz fogva,akár csak a 6990-en.
Tuti lesz valamilyen energia menedzsmentje,anélkül esélytelen lenne szerintem. -
Jocy
aktív tag
Békés,Boldog,Hardverekben gazdag Új Évet kívánok minden PH!-s kollégának!

-
Jocy
aktív tag
-
Jocy
aktív tag
Békés,Boldog,hardverekben gazdag Karácsonyt kívánok mindenkinek!!!
-
Jocy
aktív tag
Tölthető a 10.11! [link]
Ami érdekes,úgy tűnik,hogy ismét van powerplay tuning mellett is.Legalábbis nálam megy
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest