Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
A labortáp esetleg jó lehet, ha viszonylag rövid és vastag kábellel be tudod kötni a megfelelő helyre. Mondjuk min. 2.5mm2-es kábellel és csak az utolsó 10-20cm-en váltasz át 0.5mm2-esre. Szerintem olyan 5A-es áramot tudó táp elég lenne. A 3A-es kérdéses.
Az ellenállásos Vram mod. is működik.
Nekem volt olyan 9800 PRO-m, amin gyárilag 0.1V-al kevesebbet kapott a memória, mint amire az adatlap szerint szüksége lett volna... Az itt-ott felvillanó pöttyök jelezték a hibát és underclockolva jó lett. Fesz. emelés után is jól működött. (Csak amikor szépen, véglegesre meg akartam csináltatni egy technikussal az ellenállás cserét, akkor a két ellenállás értékét felcseréltem és akkora feszt kapott, hogy hirtelen halált halt.
)
Ebben a hozzászólásban írtam róla: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5 és i7 procik (típusok és árak a leírásban)
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
DarthSun