- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KROK640 #81483 üzenetére
Igen, piacképesebb volt szerintem is ezzel az elnevezéssel, ha a kisebbségnek (nekünk mondjuk) nem is jött be. És igen, izgalmasabbak voltak mindenképpen, mint a P4-ek, ha éppen jobbak nem is (mikor hogyan ugye).
zotyesz66: Legjobb opció tán az eBay, nekem most is van elmentve legalább 10 db 462-es lap. Például ezt a JETWAY 830CF Rev.:2.0-t biztosan nem fogom megvenni a horror szállítási költség miatt, de ha valakinek esetleg van rá keret, szerintem jól járna vele, de még az ország is, mert amúgy nem hinném, hogy van akár csak 1 db is belőle Magyarországon:
Erre keresve kidobja egyből biztosan: JETWAY MOTHERBOARD 830CF 3902A568 MB-J830.
Olcsóbban beszerezhető jókat nem merek betenni, hátha még lesz rá keretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest