Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Huh, az az Intel stiftes hűtő, cseréltem is Titan rugós-csavarosra, szépen beállítható a leszorítóerő, meg jobb a hőfok is. Még van egy másik lapon is gagyi stiftes, valami 115x került hozzám, majd megnézem azt is hogy oda mi lenne a legjobb.
CM házból meg a K350- ben még van anyag, stabil, igaz a vinyókosár még nincs elforgatva, a management pedig szűk a kábelekhez, de végülis a Win98EE#1- hez még így is overkill(de jól szerelhető azért).A Zen- es Asus lapom meg VRM borda nélküli, de 7 centis ventivel hűtöm, az még talán többet is ér, mint a leműanyagozott borda. Aura-sync van, funkcionálisan felesleges, de én kedvelem a karácsonyfa effektust, persze a fényerőt minimumra vettem, mert feltekerve kiégeti a szemet.
(#80084) r0b3r : én vettem GTX1650- et, az nekem elegendő, ráadásul jókor-nemrég, most a legolcsóbb helyen is több mint kétszeres az ára
, legalábbis az OC ver/6pin tápcsatisnak. A tápcsati nélküli kicsit olcsóbb(nemsokkal), de az gagyi, nem kéne. Végülis ingyen volt nekem, mert amikor nem melóztam, akkor is megkaptam a prémiumot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A 2011v3 hobbigépbe meg jó lesz a GTX285, úgy döntöttem
, kis Xeon, 512 bites félretro kártyával, 16GB DDR4- el, mi kell még a boldogsághoz... 
(#80086) jokeph : evvel én is így vagyok. És Te is precíz, hiteles képmentéseket prezentálsz
(fentebb volt linkelt 3DM2001, melynek a főképernyőjére rá volt húzva a result-ablak, a többi lényeges adat meg hiányzott - arra mit lehet mondani, lefutott oszt kész, semmi egyéb nem derül ki
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi haladó szinten
- BestBuy topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Cyberpunk 2077
- ASUS routerek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, legalábbis az OC ver/6pin tápcsatisnak. A tápcsati nélküli kicsit olcsóbb(nemsokkal), de az gagyi, nem kéne. Végülis ingyen volt nekem, mert amikor nem melóztam, akkor is megkaptam a prémiumot
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, kis Xeon, 512 bites félretro kártyával, 16GB DDR4- el, mi kell még a boldogsághoz...
(fentebb volt linkelt 3DM2001, melynek a főképernyőjére rá volt húzva a result-ablak, a többi lényeges adat meg hiányzott - arra mit lehet mondani, lefutott oszt kész, semmi egyéb nem derül ki
DarthSun