Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz MasterDeeJay #80081 üzenetére

Huh, az az Intel stiftes hűtő, cseréltem is Titan rugós-csavarosra, szépen beállítható a leszorítóerő, meg jobb a hőfok is. Még van egy másik lapon is gagyi stiftes, valami 115x került hozzám, majd megnézem azt is hogy oda mi lenne a legjobb.
    CM házból meg a K350- ben még van anyag, stabil, igaz a vinyókosár még nincs elforgatva, a management pedig szűk a kábelekhez, de végülis a Win98EE#1- hez még így is overkill(de jól szerelhető azért).

A Zen- es Asus lapom meg VRM borda nélküli, de 7 centis ventivel hűtöm, az még talán többet is ér, mint a leműanyagozott borda. Aura-sync van, funkcionálisan felesleges, de én kedvelem a karácsonyfa effektust, persze a fényerőt minimumra vettem, mert feltekerve kiégeti a szemet.

(#80084) r0b3r : én vettem GTX1650- et, az nekem elegendő, ráadásul jókor-nemrég, most a legolcsóbb helyen is több mint kétszeres az ára :W , legalábbis az OC ver/6pin tápcsatisnak. A tápcsati nélküli kicsit olcsóbb(nemsokkal), de az gagyi, nem kéne. Végülis ingyen volt nekem, mert amikor nem melóztam, akkor is megkaptam a prémiumot :B ;]
    A 2011v3 hobbigépbe meg jó lesz a GTX285, úgy döntöttem :DDD , kis Xeon, 512 bites félretro kártyával, 16GB DDR4- el, mi kell még a boldogsághoz... :DDD

(#80086) jokeph : evvel én is így vagyok. És Te is precíz, hiteles képmentéseket prezentálsz :C (fentebb volt linkelt 3DM2001, melynek a főképernyőjére rá volt húzva a result-ablak, a többi lényeges adat meg hiányzott - arra mit lehet mondani, lefutott oszt kész, semmi egyéb nem derül ki :DDD ).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés